26/2/17

Ρόδος: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα προδότη που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT

Ρόδος: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα προδότη που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT

Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα, εκδόθηκε από την Interpol, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημο­κρατίας», το ένταλμα αφορά τον Χ.M., ο οποίος έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT.

O άνθρωπος αυτός, που είχε αρχικά ως «έδρα» τη Ρό­δο, ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος 8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), δραπέτευσε έπειτα από αυ­τό από την Ελλάδα και βρή­κε καταφύγιο ύστερα από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία.
Εκεί στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με άγνω­στα ανταλλάγματα, μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαί­ων.
Έκτοτε δραστηριοποιεί­ται για λογαριασμό της ΜΙΤ, κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών.
Τα ίχνη του
Οι ελληνικές υπηρεσίες ακο­λούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύ­σεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύω­σης και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιεί­ται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπαστεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος που κατά καιρούς μάλιστα εμφανιζόταν ως πρά­κτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά).
Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς εκτός από τον πόλεμο προπα­γάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσι­οποιεί και στοιχεία από δια­βαθμισμένα έγγραφα που εί­τε έχουν πέσει στα χέρια του είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Άγκυρας.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ 


5 σχόλια:

 1. γιατι δε λετε το ονομα του,για προστασια του???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Xreiazete oxi mono to onoma tou !!! alla kai H Fwtografia tou!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάτε μια βόλτα Κομοτηνή...Και με στάμπα Προξενειου, και φανερά...Εκεί η Ευπ κυνηγά μόνο αδερφές αγριογούρουνα και χαρταετούς.τι φταιν όμως κι αυτοί... Όταν πολιτική βούληση γιοκ...Καλή μας μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει κανείς. Η προδοσία ήταν το έσχατο όριο της κατάντιας, όποιο και αν ήταν το αντάλλαγμα, που φαντάζομαι θα ήταν οικονομικό. Κατάσκοποι-προδότες σε βάρος της πατρίδας τους υπήρξαν και άλλοι. Αμερικανοί υπέρ των σοβιετικών ή σοβιετικοί υπέρ των αμερικανών. Αλλά είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη οι λόγοι που τούς οδήγησαν να διεξαγάγουν κατασκοπία και προδοσία σε βάρος της πατρίδας τους ήταν μάλλον ιδεολογικοί, ή λόγοι αποδοκιμασίας τού καθεστώτος το οποίο υπηρετούσα-αυτό αφορά κυρίως, ή αποκλειστικά τους σοβιετικούς. Αλλά να πουλάς την πατρίδα σου στους τούρκους; Καλύτερα να δέσει μια θηλιά στο λαιμό του για να σώσει ό,τι περισώζεται. Την ψυχή του ας τη χάσει, την αξιοπρέπειά του ας κοιτάξει να διασώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.