30/12/18

Αλισβερίσι Πούτιν - Ερντογάν - Ο Πούτιν ευελπιστεί ότι η συνεργασία με την Τουρκία θα ενισχύσει την ασφάλεια στην Ευρασία

Ο Πούτιν επισημαίνει επίσης την «αποφασιστική συμβολή» της Ρωσίας και της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία

Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε σειρά ευχετήριων επιστολών σε πολλούς ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σε επιστολή του προς τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να ενισχύσουν την ασφάλεια στην Ευρασία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.
Στην επιστολή του, αφού εκφράσει τις ευχές του για την Πρωτοχρονιά, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρεται στους τομείς συνεργασίας των δύο χωρών, τονίζοντας ότι ξεκίνησε η κατασκευή της πρώτης μονάδας του πυρηνικού σταθμού του Άκουγιου και ότι ολοκληρώθηκε το θαλάσσιο τμήμα του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου TurkStream.
Ο Πούτιν επισημαίνει επίσης την "αποφασιστική συμβολή" της Ρωσίας και της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία, καθώς και στην προώθηση μιας πολιτικής διευθέτησης στη χώρα.

Εξάλλου, σε αντίστοιχη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ο Πούτιν τόνισε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στη Δαμασκό, στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε σειρά ευχετήριων επιστολών σε πολλούς ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων, όπως στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι και τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, τους πρωθυπουργούς της Σερβίας, της Ουγγαρίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας, τους προέδρους της Γαλλίας, της Αργεντινής, της Βενεζουέλας και της Κούβας, τον πάπα Φραγκίσκο και άλλους.

Καθημερινή Κύπρου

3 σχόλια:

  1. Γιά ποιό ἀκριβῶς ἔτος εὐχήθηκε ὁ Πούτιν στόν Ἐρντογκάν;
    Γιά τό 2019 μετά Χριστόν,
    ἤ γιά τό 1437 μετά Μωάμεθ;
    ΔΕΝ κάνει τό ἴδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Πούτιν επισημαίνει επίσης την "αποφασιστική συμβολή" της Ρωσίας και της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία, καθώς και στην προώθηση μιας πολιτικής διευθέτησης στη χώρα."

    Πέστα ξανθό γένος.

    Καλά ο Πούτιν δεν μας έλεγε πριν ότι η Τουρκία συνεργάζεται με ΙΣΙΣ? ο Πούτιν απέδειξε την συνεργασία Ερντογάν - Μπιλάλ με ΙΣΙΣ μέσω στοιχείων και φωτογραφιών.
    Δεν είναι ο Ερντογάν και οι πληρωμένοι συμμορίτες του που εξολόθρευσαν τους χριστιανούς της Μ. Ανατολής? Κουβέντα για αυτό ο ομόθρησκος Βλαδίμηρος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορει,ο Βραδυμωρος θα εχει επισκευτει τον οντα των 1000 δωματιων του σουλτανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.