30/12/18

Σημίτης: Θεωρείται βέβαιο ότι η Ελλάδα θα προσφύγει εκ νέου σε δανεισμό από τον ESM

Αναπόφευκτη συνέπεια, όπως επισημαίνει ο κ. Σημίτης, θα είναι η επιβολή νέων όρων στην οικονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης
Νέα προσφυγή της Ελλάδας στον δανεισμό από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) προβλέπει με συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.Όπως σημειώνει στην ΕΕ θεωρείται βέβαιο ότι η Ελλάδα, μετά το 2018, θα προσφύγει γρήγορα σε δανεισμό από τον ESM. 
Αναπόφευκτη συνέπεια, όπως επισημαίνει ο κ. Σημίτης, θα είναι η επιβολή νέων όρων στην οικονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης.
Υποστηρίζει παράλληλα με νόημα πως το πλεόνασμα το οποίο επετεύχθη κατά την κυβέρνηση το 2018, είναι αμφιβόλου ύπαρξης, και αυτό γιατί η κυβέρνηση δεν κατέβαλε στο εσωτερικό όφειλες και υποχρεώσεις που είχε. 

3 σχόλια:

  1. Με τα όσα λες τωρα κ Σημίτη δεν διαφωνώ, αλλά όταν κυβερνούσε το κόμμα σου και εσύ μαζί αντί να διαφυλάξετε το μέλλον της χώρας γιατί τότε είχατε την δύναμη και την γνώση, όχι μόνο δεν κάνατε τίποτε για την σωτηρία της χώρας εν τούτοις παγιδευσατε τους Έλληνες! ! Φταίνε κι οι επόμενοι οι οποίοι συνέχισαν την κακή πορεία σας !!!
    Έτσι κυρ Σημίτη φτάσαμε εδώ! !! Και απο τους ανίκανους παραλαμβάνει ο άχρηστος Τσιπρας ....... Και εμείς ψάχνουμε να βρούμε έναν με γόνατα να βγάλει την χώρα από τον βούρκο που στείλατε! !!!!! Εσείς όλοι είστε για φτύσιμο, εκείνον που θα σώσει την χώρα θα του στήσουμε άγαλμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο γελοιος δεν ηταν που ελεγε την επικη παπαρολογια ,πως με το ευρω η χωρα δεν θα διετρεχε συναλλαγματικο κινδυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..... Μπρρρρρ φωνή βοώντος εκ του τάφου!
    Άσε μας χριστουγεννιατικα, άνθρωπε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.