18/5/09

Θεοσεβούμενος ο Ράμσφελντ

Ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ, διάνθιζε τακτικά τα υπηρεσιακά σημειώματα που προορίζονταν για τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους με αποσπάσματα από τη Βίβλο, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό GQ.Ο Ράμσφελντ χρησιμοποιούσε φωτογραφίες Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ μαζί με τα βιβλικά αποσπάσματα για να τραβήξει την προσοχή του τότε προέδρου, υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Ντρέιπερ, συγγραφέας ενός βιβλίου για την προεδρία του Μπους που τιτλοφορείται "Dead certain".

Σύμφωνα με τον Ντρέιπερ, αποσπάσματα από την Αγία Γραφή υπήρχαν στην πρώτη σελίδα των περιλήψεων που ετοίμαζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών του Πενταγώνου για τον Μπους.

Το περιοδικό στην ιστοσελίδα του παρουσιάζει ένα από αυτά τα έγγραφα, με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2003, που εικονίζει ένα άρμα μάχης στην έρημο, περίπου δέκα ημέρες μετά την εισβολή στο Ιράκ. Από επάνω υπάρχει ένα στίχος από την Προς Εφεσίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου: "Διά τούτο αναλάβετε την πανοπλίαν του Θεού, ίνα δυνηθείται αντιστήναι εν τη ημέρα τη πονηρά και άπαντα κατεργασάμενοι στήναι".

Τα εν λόγω έγγραφα ήταν τόσο σημαντικά που συχνά παραδίδονταν στον Μπους από τον ίδιο τον Ράμσφελντ, ο οποίος ήταν υπουργός Άμυνας από το 2001 έως το 2006.
ΣΚΑΙ

2 σχόλια:

  1. Η όλη ιστορία θυμίζει κάποιες αμερικανικές ταινίες τρόμου με καποιους ψυχασθενείς στην ερημο που περίμεναν τα θύματά τους κρατώντας την αγία γραφή για να τα ξεκιλιάσουν στο όνομα του Θεού.
    Ειναι φοβερός ο τρόπος που τοποθετούνται άνθρωποι πιόνια απο κάποιους καθορίζοντας τις τύχες μας.

    ευχαριστω για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο Θεοσεβούμενοι δεν είναι. Η Δύση είναι Άθεοι και αντί-Χριστοι. θεός των Δυτικών είναι η δύναμη, η ισχύς και το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.