26/10/10

Πρόωρες εκλογές έδειξε ο Πρωθυπουργός

Όρθάνοιχτο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών άφησε ο Πρωθυπουργός "Αν δω ότι η χώρα δυσκολεύεται και μπαίνει σε αδιέξοδο όλα αυτά θα συναθροιστούν και το μήνυμα των εκλογών. Αν δω ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο στη χώρα καταλαβαίνετε δεν υπάρχει αδιέξοδο στην δημοκρατία, κυρίαρχος είναι ο λαός".

Σε μια συνέντευξη τύπου η οποία κράτησε περίπου 2 ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα παρά την αναθεώρηση του ελλείμματος. "Νέα μέτρα που θα αγγίξουν τους μισούς και τις συντάξεις δεν θα υπάρξουν. Αρκετά έχει πληρώσει ο συνταξιούχος και ο μισθωτός".

Ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την επιμήκυνση του μνημονίου "Εφ όσον είμαστε συνεπείς, που είμαστε, θα σταματήσει το 2013".

Το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών άλλαξε και έγινε πλέον εθνικό. "Απέναντι στην ψήφο διαμαρτυρίας ζητώ ψήφο ελπίδας και αλλαγής. Ο συναγερμός δεν έχει τελειώσει".

Αναλυτικά σημεία της διακαναλικής συνέντευξης του Πρωθυπουργού

Για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών

«Το πολιτικό κόστος το αναλαμβάνω γνωρίζοντας ότι κάνω το πατριωτικό μου καθήκον. Στόχος μου να πάει ο τόπος μπροστά. Το 2011 παίρνουμε αποφάσεις θεσμικού τύπου αλλαγών που αποκαθιστούν το αίσθημα της δικαιοσύνης. Όχι αυτά που μας λέει η αντιπολίτευση για νέα μέτρα. Αυτή η δύσκολη πορεία δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να ανακόψουν την πορεία γιατί φοβούνται ότι θα ανατρέψουν παλαιά δεδομένα και λογικές. Αν δω ότι η χώρα δυσκολεύεται και μπαίνει σε αδιέξοδο όλα αυτά θα συναθροιστούν και το μήνυμα των εκλογών. Αν δω ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο στη χώρα καταλαβαίνετε δεν υπάρχει αδιέξοδο στην δημοκρατία, κυρίαρχος είναι ο λαός.

Δεν έχω λόγο και πρόθεση να πάω σε εθνικές εκλογές αλλά αν βαρύνει η κατάσταση... Το μήνυμα των εκλογών δεν είναι αμιγώς κομματικό. Ένα μέρος της μεγάλης αλλαγής που κάνουμε είναι να αλλάξουμε το κράτος .

Όλα αυτά θα συναθροιστούν. Όποιος νομίζει ότι αδυνατίζοντας την κυβέρνηση θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα κάνει λάθος. Μια αδυνατισμένη κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες να διαπραγματευτεί και ότι κάθε τι που κάνει το κάνει κάτω από την πίεση του πολιτικού κόστους. Μία κυβέρνηση δυνατή μπορεί να κάνει διαπραγμάτευση των επαχθέστερων όρων και να βγάλει την χώρα από την κρίση

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στη συνέντευξη Παπανδρέου
Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αφορμή την διακαναλική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «πανικόβλητο» και τον κάλεσε να αφήσει το εμπόριο φόβου και να αλλάξει πολιτική. «Ο Πρωθυπουργός οφείλει να εργαστεί για αυτό και όχι να εκβιάζει πολιτικά το εκλογικό σώμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Όσον αφορά την πρόθεσή του Πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές αν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο, από τη ΝΔ ξεκαθάρισαν για πρώτη φορά πως είναι για όλα έτοιμοι. «Ας μην κάνει λάθος ο κ. Παπανδρέου. Η ΝΔ είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο».

Για τρομοκρατία και παγίδευση του λαού με ψέματα και εκβιασμούς, μίλησε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει με διλήμματα να εκβιάσει το λαό, επιδιώκοντας να πάρει πράσινο φως για τη λήψη νέων άγριων μέτρων. Η απάντηση που πρέπει να λάβει είναι: Καμία θυσία για την πλουτοκρατία», ανάφερε στη σχετική ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά ότι «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν» και υποστήριξε ότι η εμφάνιση του πρωθυπουργού έβλαψε τους υποψηφίους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καρατζαφερης χαρακτήρισε φοβισμένο τον κ. Παπανδρέου και είπε ότι ουδείς έγινε πιο σοφός και πιο αισιόδοξος από την συνέντευξη.

Ενώ κατέληξε: «Ευτυχώς που το Καστρί είναι κοντά στη Ραφήνα, και έτσι ο κ. Καραμανλής βρήκε παρτενέρ στο τάβλι των συνταξιούχων. Είναι απλώς θέμα χρόνου».

«Ο πρωθυπουργός, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, παραδέχθηκε ότι η ψήφος σε αυτές τις εκλογές θα είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ.

Επίσης ο ΣΥΝ τόνισε ότι: «Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να πείσει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα γιατί φοβάται την οργή του λαού από την πολιτική του. Τα νέα μέτρα ωστόσο, θα έρθουν μετά τις 15 Νοέμβρη». Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ο ΣΥΝ υποστήριξε ότι: «Ο πρωθυπουργός θα κάνει ότι συμφωνήσει με την τρόικα».

Από την πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά, έκανε λόγο για προσπάθειες μετατροπής των αυτοδιοικητικών εκλογών σε μια ευρεία κομματική δημοσκόπηση, τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από αυτήν της αντιπολίτευσης, την ώρα που η κοινωνία ζητά δίκαιη κατανομή των βαρών, διέξοδο από την κρίση και εναλλακτικές πολιτικές πέρα από το Μνημόνιο.

Τέλος, οι Οικολόγοι Πράσινοι κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για μικροπολιτικά παιχνίδια, ενώ τόνισαν ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τις διαστάσεις της κρίσης. «Αν όντως θέλει δημοψήφισμα, μπορεί άνετα να το οργανώσει χωρίς να ταλαιπωρεί την αυτοδιοίκηση», κατέληξαν στην ανακοίνωσή τους.

35 σχόλια:

  1. Κύριε Forest GA(M)P.

    Το δίλημμα που θέσατε δεν είναι αποδεκτό.

    Αν δεν απατώμαι αυτιδιοικητικές εκλογές έχομεν και δεν βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να προσφύγετε σε βουλευτικές εκλογές. Εκτός αν φοβάστε κατι ή απλά θέλετε να στρίψετε δια του αρραβώνος?

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΖ ενδιαφέρον θα αποτελέσει το πως θα "διαβάσουν" τα κόμματα τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

    Αυτό που συμφωνούν άπαντες είναι ότι το δίλημμα του είναι ανύπαρκτο και απλά στοχεύει να μαζέψει τις διαρροές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Κυβερνηση και ΠΑΣΟΚ (το λέω ως πληροφορία)κατάλαβαν μολις προ εβδομάδος ότι οι εκλογές είχαν αποκτήσει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα, υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Τους το έλεγαν αλλά αρνούνταν να το αποδεχθούν.
    Τωρα ο πρωθυπουργός υπαινίσσεται εθνικές εκλογές αλλά δεν τολμά να το πει ευθέως διότι φοβάται ότι θα τον πάρει η μπάλα.
    Ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών υπάρχει. Εαν επικρατήσει (σε κέντρα εντός/εκτος Ελλάδας)η άποψη ότι με αυτή την κυβέρνηση παμε αναπο΄φευκτα στο γκρεμό-άποψη που έχει αρχίσει να κατακτά έδαφος αλλά δεν έχει επικρατήσει ακόμα διότι και αυτά (τα κέντρα) αργουν να καταλάβουν...
    Επειδή (για την ώρα...)δεν αποδέχονται τον Σαμαρα (με τις σημερινές θέσεις του)σζητούν περί "οικουμενικής" (δηλαδή πολυκομματικής, δηλαδή με Ντόρα, Κουβέλη και Καρατζαφερη) ανκαι καποιοι μυαλωμένοι τους λένε ότι αυτό είναι εκ προοιμιου αποτυχημένο. Αλλα είπαμε αργουν να καταλαβουν.
    ΥΓ Κρισιμο είναι τι γίνεται με τα εθνικά, Κυπριακό και ελληνοτουρκικά. Υπάρχουν πιέσεις να τελιεώνουμε ως το τέλος του χρόνου, πριν παντως πέσει η κυβέρνηση. Ελπιδα είναι ότι η αποδοκιμασία στις εκλογές θα ματαιώσει αυτά τα σχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Να ερθει ο Αντωνης να μηδενισει το ελλειμμα! Αρκετα με τους πειραματισμους του ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η
    ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ Π Ο Λ Ι Τ Η Σ.
    "ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,
    ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ ΚΑΛΑ".
    ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ "ΔΕΣΠΟΤΕΣ"
    ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ...
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΜΑΝΤΡΙ"...
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΔΙΟΤΙ
    ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ,,,
    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο
    ΑΡΧΟΝΤΑΣ,ΑΜΟΙΡΟΙ,ΑΠΡΑΓΟΙ,ΑΜΗΧΑΝΟΙ,
    ΩΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ...ΧΑΥΤΟΥΜΕ ΜΥΓΕΣ....
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ,ΕΑΝ ΤΟ
    ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑ
    ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΡΑ ΝΟΜΙΜΗ Η
    ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΟΜΙΜΟ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΙΑ
    ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΑΣΥΛΟΝ"?
    ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ,
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ,ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ
    "ΧΡΕΟΣ"ΣΑΣ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ
    ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΝΑ
    "ΚΟΥΡΕΛΙ".ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΔΩΣ...
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ
    ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ....ΑΥΤΑ ΜΑΣ
    ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
    ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΡΙΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ
    ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΙ Α Μ Ε Ρ Ι Κ Α Ν Ο Ι ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ
    Δ Ω Ρ Ε Α Ν?ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΟΣ...
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χώρα βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία. Ο πρωθυπουργός το ξέρει.

    Πως θα δικαιολογήσει ΚΑΙ Τρόικα ΚΑΙ χρεοκοπία?

    Χρειάζεται ένα δίλλημα για να δικαιολογήσει αυτά που μαθηματικώς θα έλθουν αλλά και την «έξοδο» του ιδίου και της κυβέρνησης του.

    Νομίζουμε οι περισσότεροι ότι είμαστε στα βαθιά. Λάθος. Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα.

    Η χώρα θα χρεοκοπήσει και επίσημα, θα συρθούμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας (εθνικής σωτηρίας θα μας τις πουν) και από κει και πέρα ο θεός βοηθός.

    Διαβάζω ότι ήδη έρχονται οι πρώτοι ένοπλοι ξένοι να φυλάξουν τα σύνορά μας.

    Μια χώρα που de facto εκπέμπει το σήμα αδυναμίας προστασίας του χώρου της, είναι ένα ΜΗ κράτος.

    Αναρωτιέμαι: αν υπάρξουν βίαιες λαϊκές αντιδράσεις με δεδομένη την αδυναμία του κράτους να τις ελέγξει, θα έχουμε «απόβαση» ευρωπαϊκής αστυνομίας «για να σωθεί η χώρα από τη καταστροφή»?

    Μήπως αποβιβαστούν και νατοϊκές δυνάμεις στα νησιά μας (Τούρκοι) για να διασφαλίσουν την ασφάλεια της χώρας και να αναλάβουν τις διεθνείς της υποχρεώσεις της (SAR, λαθρομετανάστευση, αστυνόμευση θάλασσας και αέρα)?

    Το λόγο έχει ο λαός. Δεν είναι καιρός για κλάματα. Είναι καιρός για εθνική δάση.

    Προετοιμάσου! Η ιστορία σε καλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ. θα προσθέσω ακόμη ότι η "συνέντευξη" αυτή, περισσότερο κακό έκανε στην Κυβέρνηση παρά καλό.
    Η πολιτική συντριβή της είναι πλέον περισσότερο από σίγουρη και επισπεύδεται ο θάνατος της.
    Στο τέλος, θα γίνει απόπειρα να μας κάτσουν και μια Οικουμενική, όμως και αυτή δε νομίζω ότι θα γίνει αποδεκτή από τον ελληνικό λαό.
    Πιστεύω στην Δημοκρατία και η Θέση μου είναι ότι χρειάζεται να αναδυθούν νέες δυνάμεις και πολιτικοί σχηματισμοί πέρα από το γνωστό διαχωριστικό ιδεολογικό δίπολο Δεξιάς-Αριστεράς, που όχι μόνο έχει πλέον πεθάνει (καθώς ανήκει στην ιδεοληπτική ατζέντα του περασμένου αιώνα) αλλά αποτελεί και τροχοπέδη για την εθνική μας αφύπνιση και επιβίωση.

    Αλγεινή εντύπωση μου προκαλούσε το τεράστιο μπλε κενό πίσω από τον πρωθυπουργό, όπου πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, υπήρχε ο ιστορικός πίνακας με τον τίτλο "Η Ελλάδα Ευγνωμονούσα" με τους Αγωνιστές της Εθνικής μας Επανάστασης!
    Η σημειολογία συμβόλων και λέξεων έχει τεράστια αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε 9:52

    "Η χώρα βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία."

    Οχι, η Ελλαδα δε θα χρεοκοπησει. Οπως παντα, θα σωθει την τελευταια στιγμη, αφου ξεφορτωθει το ΓΑΠ με το μνημονιο του.

    Τη λυση θα φερει ο ΜΟΝΟΣ που μπορει και που ο Θεος της Ελλαδας εστειλει την κρισιμη στιγμη για να σωσει το πλοιο. Ο Αντωνης Σαμαρας. Θα λαμψει επιτελους το αστρο του.

    Μη χανεις την πιστη σου στο Σαμαρα. Ολοι το ξεραμε πως ο ΓΑΠ δε μπορει να μοιρασει δυο γαιδαρων αχυρα. Θα ξεκουμπιστει και η Ελλαδα θα σωθει. Ο Αντωνης εχει σχεδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 9:52 π.μ.

    >Η χώρα βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία. Ο πρωθυπουργός το ξέρει.<

    Η χώρα είναι χρεοκοπημένη. βαδίζει ολοταχώς προς πτώχευση.

    >Η χώρα θα χρεοκοπήσει και επίσημα<

    Αυτό λέγεται πτώχευση.

    >Μια χώρα που de facto εκπέμπει το σήμα αδυναμίας προστασίας του χώρου της, είναι ένα ΜΗ κράτος. <

    Όταν το Λουξεμβούργο έναντι της Γερμανίας, ή προηγουμένως η Αιθιοπία έναντι της Ιταλίας εξέπεμπαν SOS, δεν ήσαν κράτη;

    Μήπως δεν ξέρεις τι γράφεις. Το πιθανότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 10:14 π.μ.

    >Ο Αντωνης Σαμαρας. Θα λαμψει επιτελους το αστρο του<

    Ναι, βέβαια, σε 11 μήνες θα 'εχει μηδενίσει το χρέος. Ε, ρε ζώα που υπάρχουν ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. //Τη λυση θα φερει ο ΜΟΝΟΣ που μπορει και που ο Θεος της Ελλαδας εστειλει την κρισιμη στιγμη για να σωσει το πλοιο. 10:14 π.μ.//
    -----------------
    Σιγά ρε κοπελιά μου (και πού να ξέρω αν είσαι άντρας;), ντουμάνιασε ο τόπος με το πολύ λιβάνι που άναψες !!!
    Σκυταλοδρομία ανικάνων παρακολουθούμε και μη τρελένεσαι !!!
    Κωστάκης - Γιωργάκης - Αντωνάκης ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη κάποιες αλήθειες. Τα έσοδα παρά το φορολογικό κυνήγι κεφαλών εξακολουθούν να είναι τραγικά ελλειμματικά. Το κράτος έχει προχωρήσει σε άτυπη στάση πληρωμών. Όλα αυτά τα γνωρίζουν αυτοί που μας επιβλέπουν. Όλοι γνωρίζουν ότι καινούρια εισπρακτικά μέτρα απλά δεν θα αποδώσουν αλλά θα αρχίσουν να μειώνουν και τα εισπραττόμενα έσοδα λόγω γενικευμένης μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας που φέρνουν. Αυτό που ζητούν πολλοί επίμονα είναι η δραστική μείωση του Δημοσίου. Αυτό σημαίνει για να το πούμε χωρίς περιστροφές απολύσεις μερικών εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και πώληση περιουσιακών στοιχείων μέσα στα οποία μπορεί να είναι και δημόσια νοσοκομεία ή ακόμα και δημόσια σχολεία. Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει αλλά πότε θα γίνει και με ποιους όρους. Αυτό το ξέρει ο Παπανδρέου. Του το έχουν ζητήσει αλλά εκείνος θα πρέπει να το ανακοινώσει στον ελληνικό λαό. Ίσως λίγο παρακινδυνευμένα θα διατύπωνα την άποψη ότι η όλη προσπάθεια είναι ακριβώς να πάει σε εκλογές όπου θα χάσει την ευρεία αυτοδυναμία. Με αυτό σαν πρόσχημα θα βάλει και άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις» στην διακυβέρνηση (Ντόρα, Καρατζαφέρη, Κουβέλη δια την σωτηρίαν της πατρίδος, βεβαίως, βεβαίως) για να κάνει την «σφαγή των αμνών» δίχως να πάρει μόνο η παράταξή του το βάρος της κοινωνίας μπ...λου που η ίδια έχτισε απ΄ το περίφημο ’81 και μετά. Φυσικά κανείς δεν βλέπει το προφανές ότι απλά ο άνθρωπος είναι ανίκανος να κατανοήσει την πραγματικότητα και να εφαρμόσει μια στοιχειώδη συντεταγμένη πολιτική μείωσης του Δημοσίου με ταυτόχρονη όμως ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας που θα απαλύνει το οξύ πρόβλημα ανεργίας που θα αντιμετωπίζουμε σαν κοινωνία τα αμέσως επόμενο χρόνια με χιλιάδες απολυμένους που θα βγουν στην ελεύθερη αγορά εργασίας ζητώντας δουλειά.

    Ελευθέριος Β.

    ΥΓ. παρακαλώ να μην ξανακούσω τους πομφόλυγες για «πράσινη ανάπτυξη». Όταν λέμε ιδιωτική οικονομία εννοούμε οικονομία που αναπτύσσει την δική της δυναμική πέρα από καθοδηγούμενες επιδοτήσεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τις επιδοτήσεις και την κρατική παρέμβαση σε οτιδήποτε. Πρέπει να αποβάλλουμε την νοοτροπία της κρατικής παρέμβασης. Πρέπει εκ θεμελίων να εναντιωθούμε στην κρατική παρέμβαση. Αλλιώς δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σχέδιο έχει μωρέ ο Αντώνης; Έχει πεί κάτι συγκεκριμένο; Και αυτός με υπεκφυγές μιλά. Το κόμμα του, γιατί περί κόμματος πρόκειται δεν θα πάρει άλλη ευκαιρία από εμένα. Και με τον Κωστάκη όλοι πιστέψαμε στην αλλαγή, τον ψήφισα δύο φορές αλλά εκούσια ή ακούσια δεν κατευθυνε το κόμμα και την χώρα στις αλλαγές αυτές. Τώρα έφεραν τον Σαμαρά, βέβαια εκλέχθηκε από τη βάση το παλικάρι, αλλά πόσες ευκαιρίες θα δίνουμε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Ως πότε; Θα δεχθεί η πλούσια βάση της ΝΔ να πληρώσει όσα έτρωγε τόσα χρόνια; Θα τολμήσει να τους τα πάρει ο Σαμαράς για να μας βγάλει από την κρίση; Προσωπικά εγώ δεν θα περιμένω να μάθω καθώς δεν θα ψηφίσω τον Αντωνάκη. Υπάρχουν και άλλοι και ας μπούνε και 10 κόμματα στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ,ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 10.57π.μ.

    ..φυσικά και έχει σχέδιο ο Σαμαράς. Μήπως ξεχνάς ότι το 1992 έπινε τον καφέ του στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ ;;

    DustOfRoad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 26 Οκτωβρίου 2010 10:28 π.μ.

    Τι να σου πω κορίτσι μου. Τρικυμία εν κρανίω.

    Σ’ ευχαριστώ που εξίσωσες την
    Ελλάδα με την Αιθιοπία και το Λουξεμβούργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 26 Οκτωβρίου 2010 11:30 π.μ.

    Πώς ξέρεις το φύλλο μου; Ή μήπως έχετε πάθει ομαδική παράκρουση με τι "κοπελιές" και τα "κορίτσια" εδώ μέσα.

    Εσύ κατάλαβες ότι εξίσωσα την Ελλάδα με το Λουξεμβούργο και την Αιθιοπία (σε τι;), ή ότι σου είπα ότι είναι λάθος ο ισχυρισμός σου επί του συγκεκριμένου, εν άλλοις ότι γράφεις ανοησίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η χώρα βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία. Ο πρωθυπουργός το ξέρει ,συνεχιζει ομως της φιεστες ,στην Βουλιαγμενη με χιλλιαδες προσκεκλημενους,για την αμμο απο την Σαχαρα ,και την επιδραση της στην μεσογειο ,οι Βολευτες περνουν τα ιδια λεφτα που επερναν προ χρεοκοπιας ,χρηματοδοτη ΜΚΟ ,ΤΟΝ τυπο,εχει 30-50 συμβουλους ,οι διπλοτριπλοθεσιτες κυριαρχουν,οι τριπλοσυνταξιουχοι που δουλευουν πολαπλασιαζονται, ακομα και σαν βολευτες ,οι μιζες στα εργα συνεχιζονται το μονο που αλλαξε ειναι οτι τα 3 ευρο ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,με το κοψιμο του δωρου των μικροσυνταξιουχων δεν μειονετε το χρεος,οσο για τους λαθρεους ειπαι οτι τα παιδια τους θα γεινουν πατριωτες ,εξ ειδιον κρεινει τα αλλοτρια ,γιατι εκεινος εσθανεται ετσι επειδη γενηθηκε στο Αμερικα Αμερικανος πατριωτης .Οσο για τον Σαμαρα ας ρωτιση παρακαλω τον κ αβραμοπουλο τι γεινανε τα 15.000.000 εμβολια γριπης .ΥΓ ο τιτανας φευγει η κοκα-κολα τα ιδια και τι ΛΙΝΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΕΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 30% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έδινε /έδωσε ούτε μια σαφή 100% απάντηση, μέχρι που είπα άντε και γ@@@@ Γιωργάκη και άλλαξα κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον 11:17

    Η Ελλας ευγνωμονούσα είναι το όνομα του πίνακος. Ορθώς όμως τον αφαίρεσαν διότι δεν βλέπω πως μπορεί να είναι ευγνωμονούσα τον GA(M)P η Ελλας. Μάλλον η Goldmann Sachs ευγνωμονούσα έπρεπε να μπεί!!!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραγικός. Δεν μας αξίζει τέτοια τύχη... Μας έβαλαν από 30 χρόνια στην υπανάπτυξη, οικονομική, πολιτική, πολιτιστική και τώρα μας λένε συγγνώμαη λάθος, πληρώστε για να σας βγάλουμε από την κρίση. Η Μαφία θα ζήλευε αυτές τις πολιτικές. Ούτε ένας στη φυλακή. Κάνα γιατρουδάκι από δω, καναν εφοριακό από κει και σώθηκε η Ελλάδα!!! Μια χώρα δεν συνθλίβεται έτσι από Βατοπαίδια και παρόμοια. Μια χώρα συνθλίβεται όταν την κυβερνούν παραλυμένοι λαϊκιστές και ΚΥΡΙΩς αυτοί που τόσα χρόνια έβλεπαν και δεν μίλαγαν... και τώρα μας κυβερνάν για να μας σώσουν... Πίσσα και πούπουλα και λίγο είναι... Γιωργάκη, είσαι πολύ Γιωργάκης. Αναρωτιέμαι αν δεν σε λέγαν Παπανδρέου τι δουλειά θα έκανες εκτός από "πολιτικός"... Τον Δεκέμβρη του 2008 κατέβηκε (κατέβασαν) την νεολαία και έκανε θερινή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα ολόκληρη για πταίσματα σε σχέση με αυτά που γίνονται τώρα και ενώ ουσιαστκά κήρυξες χούντα στα ίσια, δεν μιλάει κανείς. Ας βγάλει ο λαός τα συμπεράσματά του. Είσαι τραγελαφικέ πολιτικίσκε συνυπεύθυνος για ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΜΩΡΗ ΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ,ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ;;

    26 Οκτωβρίου 2010 11:17 π.μ.

    Υπήρχε ο ιστορικός πίνακας με τον τίτλο "Η Ελλάδα Ευγνωμονούσα" με τους Αγωνιστές της Εθνικής μας Επανάστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. -Η χωρα ειναι ηδη χρεοκοπημενη.
    -Ειναι θεμα απλης αριθμητικης.Με ποιον "πλουτο"θα μπορεσει και ποτε να εξοφλησει το υπερογκο χρεος?
    -Η πολιτικη "παρεα",οχι μονο τα δυο κομματα εξουσιας που υπαρχουν,υποκρινονται οτι εκπροσωπουν τον λαο.Ουσιαστικα εκπροσωπουν μονο οικονομικα συμφεροντα.
    -Η πορεια ειναι προαποφασισμενη και προδιαγεγραμμενη.Ειναι θεμα χρονου να γινουμε θεατες της επομενης πραξης του δραματος,οπου νεα προσωπα με λιγο διαφορετικο ξυλινο λογο και συνθηματα,θα προσπαθησουν να πεισουν τους "ιθαγενεις", οτι ενδιαφερονται για την χωρα και τους κατοικους της.
    Για το μονο ομως που και αυτοι θα ενδιαφερονται,ειναι να τηρησουν την "εντολη" που θα εχουν παρει και που δεν ειναι αλλη απο το να ελεγχουν τους "ιθαγενεις" με τετοιο τροπο ωστε να ειναι καλοι "εργατες" και "καταναλωτες".
    Ο τελικος σκοπος, δεν ειναι αλλος απο την συσωρευση πλουτου, που με την πρωτη ευκαιρια θα διοχετευθη εδω η αλλου για ν'αυγατιση.
    -Για να γινουν οι παραπανω σκεψεις,δεν χρειαζονται μαντικες ικανοτητες.Το μονο που χρειαζεται ειναι προσεκτικη μελετη της Ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1Ο 57 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΟΜΩΝΟΥΣΑ
    ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ
    ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωχ.. Λες πισω απο τη πλατη του να ειναι κανας κεμαλ ή τιποτα τετοιο??
    Θα τα πουμε στη καλπη.Τωρα πυροβολουμε εμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @26 Οκτωβρίου 2010 12:27 μ.μ.

    Ωραία λοιπόν. Εξήγησε μου ποιες είναι οι ανοησίες μου?

    Για εξήγησε μου από πότε χρεοκόπησε η Ελλάδα?

    Έχει πάψει η χώρα να πληρώνει τις εξωτερικές της οφειλές και δε το ξέρω? Εκτός και να εννοείς ως χρεοκοπία την αδυναμία δανεισμού, οπότε να επανεξετάσουμε τι σημαίνει διεθνώς ο όρος «χρεοκοπία».

    Για εξήγησε μου πως αντιλαμβάνεσαι εσύ την έννοια του κράτους με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν αυτή? Εκτός και αν θέλεις να ξαναγράψουμε τη χάρτα του ΟΗΕ και να διαχωρίσουμε τις έννοιες μεταξύ «κράτους» και «κυριαρχίας».

    Για εξήγησε μου τι σχέση έχει συγκριμένα η Αιθιοπία και συγκεκριμένα το Λουξεμβούργο με το σχόλιο μου περί μη κράτους? Πως το εννοείς?

    Εξήγησέ μου εμένα του ανόητου που δε ξέρω τι μου γίνεται. Για δώσε μου τα φώτα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα πραγματα ειναι απλα αναμεσα σε ενα αρχηγο της Αντιπολιτευσης που ακομη και ο πρωην επιτιμος αποκαλει λαικιστη και καποιον που μαλον παραγει εργο προτιμας το δευτερο.
    Εκτος αν ο Ελληνας εχει αποφασισει να πεινασει αυτος και τα παιδια του παραδιδοντας την χωρα σε ενα αθλιο λαικιστη.
    Εχετε αποφασισει να πεινασετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ Ι5 ΛΕΩ -ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΙ -ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ-ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ-ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ =ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΛΑΒΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ -ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφού αποτελειώσει την διαλυσή μας και την τελειωτική καταστροφή μας θα το στρίψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @3:20 μ.μ.
    Παρτο πισω αυτο που ειπες.Πετρα στη πετρα να μην αφησει ο Παπανδρεου και η παρεα του,εμεις το κεφαλι δε το σκυβουμε.Εαν εληφθει over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρωθυπουργός Χάρλευ. Αρρύθμιστος, ρετάριζε, μονότονος χωρίς ξεσπάσματα με χειρονακτικούς κραδασμούς και με μια αργοστροφία που θα τη ζήλευε αυτιστικό παπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.youtube.com/watch?v=bVsekvZv3Zg
    Αξίζει να δείτε το τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 26 Οκτωβρίου 2010 2:17 μ.μ.

    Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της και γι αυτό κατέφυγε στο ΔΝΤ και την ευρωπαϊκή στήριξη. Άρα είναι χρεοκοπημένη. Η κήρυξη στάσης πληρωμών, καλείται πτώχευση.

    Έγραψες: "Μια χώρα που de facto εκπέμπει το σήμα αδυναμίας προστασίας του χώρου της, είναι ένα ΜΗ κράτος."

    Και σου απάντησα ότι αυτό είναι ανοησία, διότι το Λουξεμβούργο και η Αιθιοπία που βρέθηκαν σε αδυναμία προστασίας του χώρου των, λόγω ασυμμέτρου απειλής, δεν έπεται ότι δεν ήσαν κράτη.

    Αν και τώρα δεν κατάλαβες, δεν φταίω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @26 Οκτωβρίου 2010 3:20 μ.μ.
    ''Εχετε αποφασισει να πεινασετε;''

    Γιατί τώρα τι κάνει κάποιος κόσμος βρε ζώα ;;

    ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ (ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ (ΝΔ) ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ)!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ/ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ και φοβούνται μήπως ΠΕΙΝΆΣΟΥΝ.

    ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ γι'αυτό την καταντήσατε την χώρα (μαζί με όλους τους άλλους) σαν τα ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ 26 Οκτωβρίου 2010 2:17 μ.μ.

    Μάλιστα…..

    Ούτε χρεοκοπία ξέρεις τι θα πει, ούτε κράτος ξέρεις τι θα πει και φοβάμαι ούτε ασύμμετρη απειλή ξέρεις τι θα πει.

    Έχασα το χρόνο μου με ένα θλιβερό εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.