13/10/10

Τους κανόνες του παιχνιδιού τους ορίζουν οι πολιτικοί. Ποιός είναι διεφθαρμένος, η χώρα, ο λαός ή οι πολιτικοί κ. Παπανδρέου;


16 σχόλια:

  1. Το καθεστώς πάντα θέτει τους κανόνες του παιχνιδιού


    http://eleftherofrwn.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ οι 3. Σε μια χωρα οπου η φοροδιαφυγη ειναι 30 δις το χρονο (πρωτη στην Ε.Ε.), οπου στην καταταξη διαφθορας ειναι κατω απο αφρικανικες χωρες, δεν ειναι μονοι οι πολιτικοι διεφθαρμενοι. Οι πολιτικοι ειναι επιλογη της κοινωνιας και αντικατοπτριζουν την ποιοτητα των πολιτων.

    Ειναι ευκολο να τα ριχνουμε ολα στους πολιτικους, αλλα τα ρουσφετια θελουν 2 για να γινουν, τα φακελακια τα παιρνουν και πολιτες, οι πολεοδομιες δωροδοκουνται κι ας μην εχουν πολιτικους, ανεπαρκεις και αδιαφοροι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι κι αυτοι ψηφοφοροι, κλπ.

    Καθε λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μπορέσεις να κρίνεις τις πράξεις των άλλων πρέπει να έχεις το σθένος να κάνει την αυτοκριτική σου και όχι να κωφεύεις και να κρύβεσαι πίσω απο νόμους και παραθυράκια τα οποία αποδεικνύουν την δική σου και των λοιπών ανικανότητα.
    Η ερώτηση είναι κατα τη γνώμη μου φαιδρή.
    Ποιος είναι διεφθαρμένος ; είναι σα να λέμε η κότα έκανε το αυγό ή το αυτό τη κότα;
    Εμείς έχουμε ότι αξίζουμε και οι πολιτικοί μας είναι γέννημα της δικής μας κοινωνίας.
    Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός που λέει :
    ''΅Εφόσον κυβερνάς μια χώρα διεφθαρμένων φρόντισε να καθαρίσεις του συμβούλου από την διαφθορά και μετά μίλα για τους άλλους''.
    Βρες το 1 εκ ευρώ από τη Siemens Που πήγε γιατί ο Τσουκάτος δεν το έχει εσύ δεν το πήρες , τουλάχιστον πές μας που είναι να το πάρουμε να στο δώσουμε εμείς και να πληρώσεις καιτο φόρο για να μη φοροδιαφεύγεις.
    Αχ συγνώμη ξέχασα το ΠΑΣΟΚ το χρωστάει το κόμμα όχι εσυ...
    Αχ πάλι λάθος ξέχασα το κόμμα δεν το εισέπραξε , άρα το έχει ο Τσουκάτος αυτός το χρωστάει.
    Πω πω παράλειψη και αυτος δεν το έχει...
    Οποιος το βρει να μας το δώσει να μη χαθεί η εφορία θα κάνει επιδρομή μη βρει άδεια ταμεία .
    Αλήθεια μια και είμαι και γω διεφθαρμένη ανάμεσα στα 9.999.999 Ελληνες μήπως γίνεται φέτος να δηλώσεις τα εισοδήματα μου και γω τα δικά σου μήπως και πληρώσω λιγότερη εφορία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 10:27 π.μ.

    Έχεις φάει ποτέ πόρτα γιατί δεν είσαι "του κόμματος";

    Σου έχουν πει ποτέ "είσαι ο καταλληλότερος, αλλά βρες κάποιον από το κόμμα να τηλεφωνήσει γιατί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα";

    Έχεις δει κομματικά εναλλασόμενους δημόσιους λειτουργούς να σου λένε στα μούτρα "καλύτερα να μη γίνει τίποτα παρά να εμπλακείς εσύ που δεν είσαι του κόμματος";

    Μη μου λες λοιπόν ότι φταίμε όλοι. Φταίνε οι πολιτικοί για όλα πλην της ατολμίας του συνόλου των Ελλήνων να τους πάρουμε με τις πέτρες υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα: μπορεί να την καλλιεργούν με τα ΜΜΕ, το στυλ της εκπαίδευσης, κτλ αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες.

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε 切腹,

    Εγω δεν ειπα πως φταινε ολοι, αλλα ειτε αρεσει ειτε οχι, στη δημοκρατια, η ψηφος του ευκολοπιστου, του διεφθαρμενου, του φανατικου κομματοσκυλου, του διαπλεκομενου και του ηλιθιου, εχει την ιδια αξια με αυτην του αδιαφθορου, του εντιμου και του ψηφοφορου με κριτικο πνευμα.

    Εγω αρνουμαι να δεχτω απλα το "φταινε οι πολιτικοι",ως αμιγως ελληνικο παραλογισμο. Δηλαδη, ολοι ξερουν ποιοι πολιτικοι στο νομο τους κανουν ρουσφετια και ειναι διαπλεκομενοι, αλλα τους ψηφιζουν και μετα "φταινε οι πολιτικοι". Συγγνωμη δηλαδη, ΔΕΝ το ηξεραν οι Ελληνες πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εχουν διαφθαρει? Δεν το ηξεραν οι Ελληνες για το πως λειτουργει το κρατος? Γιατι τους ψηφιζουν απο το 1974 με αυτοδυναμια καθε φορα? Επειδη ο Ελληνας ψηφοφορος στην πλειοψηφια του ειναι προφανως, ανωριμος, ευκολοπιστος και οσο δεν του πειραζεις το πορτοφολι, κανει τα στραβα ματια.

    Και σε αλλες χωρες υπαρχουν διεφθαρμενοι, αλλα τους απομονωνουν οσο μπορουν, δεν τους επιβραβευουν οπως στην Ελλαδα.

    Οταν στη δεκαετια του 80, πολιτικοι στην επαρχια (και των 2 μεγαλων κομματων), οντας υποψηφιοι οργωναν ορεινα χωρια μοιραζοντας απο χιλιαρικα εως ηλεκτρικες συσκευες και τα γνωριζε ολος ο νομος αλλα ολοι τους ψηφιζαν, φταινε μονο οι πολιτικοι?

    Οταν ο λαος εμαθε να αρεσκεται στο ψεμα και στο χαιδεμα των αυτιων, ειτε αυτο προκειται για το "λεφτα υπαρχουν" ειτε για το "εγω θα σου μηδενισω το ελλειμμα σε 1 χρονο", φταινε οι πολιτικοι? Γιατι χρειαζονται πετρες? Με ψηφο δεν τους στελνει στη Βουλη ο Ελληνας? Αρα με ψηφο μπορει και να τους βγαλει. Αλλα δεν το κανει. Προτιμα να κατηγορει παντα "τους αλλους" (οι γαλαζιοι τους πρασινους και οι πρασινοι τους γαλαζιους).

    Με αυτα και μ αυτα εφτασε η Ελλαδα εκει που εφτασε.

    Και ΝΑΙ, γνωριζω το τι εστι αναξιοκρατια στην Ελλαδα, γι αυτο και ΔΕΝ ψηφιζω κανεναν απο τους 2 και γι αυτο εφυγα και απο την Ελλαδα.

    Η μεγαλυτερη αληθεια που εχει ειπωθει ποτε απο Ελληνα πρωθυπουργο, ειναι του Καραμανλη του Πρεσβυτερου: "H Ελλας, ειναι ενα απεραντο τρελοκομειο". Και ως γνωστον κι ενας λογικος αν μεινει πολυ καιρο με τρελους, κινδυνευει να χασει κι αυτος την ψυχικη του υγεια.

    Αφου ο μεσος Ελλην ψηφοφορος ειναι ΖΩΟΝ και καθε φορα πιστευει τη δημαγωγια των πολιτικων της "καρδιας του", τι του φταιει μετα? Το κεφαλι του να παρει με τις πετρες, μηπως και φτιαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12:31 μ.μ.

    Δεν έχεις πιάσει τον παλμό του κόσμου στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, γιαυτό και δεν μπορείς να νοιώσεις την ετοιμότητά του για άσχημες καταστάσεις.

    Είναι η πρώτη φορά που δεν θα καταστεί εφικτή η αλλαγή ατζέντας ή η ελεγχόμενη έκρηξη.

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ τίμιοι οικογενειάρχες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να θρέψουν την οικογένειά τους και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ νέοι ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.

    Θυμηθείτε με.

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να συμπληρωσω φιλε 切腹, το προβλημα της ελληνικης κοινωνιας, κατ εμε, επικεντρωνεται σε 2 σημεια.

    1) Στην ελλειψη παιδειας και κριτικου πνευματος, κατι το οποιο ευνοησε τη δημαγωγια και τον πολιτικο φανατισμο.

    2) Στο φαινομενο του νεοπλουτισμου με δανεικα.

    Ο Ελληνας εμαθε να ενθουσιαζεται μονο και μονο με φουσκες-συνθηματα και να αντιμετωπιζει την πολιτικη σαν αλλο ποδοσφαιρο. Στην πλειοψηφια τους, οσες πιθανοτητες εχει ενας οπαδος του Παναθηναικου να αφησει την ομαδα του, αλλες τοσες εχει ενας ψηφοφορος κομματος να αφησει το δικο του. Δηλαδη ο ψηφοφορος γινεται πλεον "δεδομενος" για το κομμα. Μονο τα τελευταια χρονια καπως αυτο εχει αλλαξει.

    Επισης, ο Ελληνας με τα θαλασσοδανεια κυριως του Ανδρεα τη δεκαετια του 80 και την ανομια-φοροδιαφυγη, εμαθε σε μεγαλο ποσοστο να ζει ξαφνικα ανετα. Και δεν τον ενδιεφερε αν προεκλογικα οι παροχες που του εταζαν ηταν με δανεικα που αυξαναν το χρεος. Ετσι σιγα σιγα στηθηκε ενα διεφθαρμενο πολιτικο συστημα που αγκαλιαστηκε απο τα 2 κομματα εξουσιας.

    Απο εκει και περα, ο Ελληνας, συνεχισε να συμπεριφερεται ως οπαδος. "Aλλαγη, καλυτερες μερες, ισχυρη Ελλαδα, αλλαζουμε σελιδα, τερμα στη διαπλοκη, επανιδρυση του κρατους, λεφτα υπαρχουν, το κομμα των αξιων και των αξιων", απο κουφιες σαπουνοφουσκες, μετατραπηκαν σε... πειστικα πολιτικα επιχειρηματα, ικανα να σε στειλουν στην εξουσια.

    Στο μεταξυ, ολως τυχαιως, κανεις δεν πηγε φυλακη (λες και σκανδαλα δεν υπαρχουν), ολοι φροντισαν με τον εκαστοτε νομο περι ευθυνης υπουργων να βρισκουν ευκολα προστασια, ολοι κατεληξαν να δινουν τα δημοσια εργα με αναθεσεις στα ιδια προσωπα που οταν ηταν στην αντιπολιτευση "κατακεραυνωναν" , στο τελος χρεοκοπησαν και τη χωρα και εν τελει, ο κοσμος τους ξαναψηφιζει!

    Σε ποια αλλη χωρα που πηγε το ΔΝΤ αυτοι που κυβερνησαν παρεμειναν ισχυροι πολιτικα? Σε καμια! Μονο στην Ελλαδα. Γιατι μονο η Ελλας, ειναι ενα απεραντο και τρελοκομειο, οπου η λογικη και η παιδεια εχουν αφησει τη θεση τους στο λαικισμο, το φανατισμο και τη δημαγωγια.

    Μετα φταινε οι πολιτικοι... Φταινε, αλλα ποιος τους στελνει στη Βουλη... Στο κατω κατω, οταν ενα κομμα βλεπει πως ο,τι κι αν κανει, αντι να τιμωρειται επιβραβευεται στις εκλογες αργα η γρηγορα, γιατι να αλλαξει? Ναι, εφαγαν "πορτα" απο κομματα πολλοι Ελληνες και ακομη περισσοτεροι το ηξεραν αυτο και καταλαβαιναν πως δεν ειναι σωστο. Στο παραβαν, ποιος τους εμποδιζε να κατακεραυνωσουν αυτο το κομμα?

    Ο Ελληνας εχει μαθει παντα να κατηγορει αλλους για τις δικες του αμαρτιες. Κι ομως, δεν εφταιγε ο Βενιζελος αν δε βγηκε καν βουλευτης το 1920. Ενας παραλογος, αχαριστος και φανατισμενος λαος εφταιξε. Απο τοτε δυστυχως, δεν εχουν αλλαξει πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε φιλε 切腹,

    Ακριβως μονο ΤΩΡΑ αν θα αλλαξει κατι στην Ελλαδα, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι πλεον τελειωσαν τα ψεματα και ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ στο πορτοφολι του Ελληνα. Και του τιμιου και του φοροφυγα. Και αν κατι ενωνει τον ατομιστη Ελληνα, ειναι το πορτοφολι.

    Δυστυχως, λαοι που για δεκαετιες δε χρησιμοποιουν συνεση και κοινο νου , μονο υστερα απο τραυματικες εμπειριες αλλαζουν συμπεριφορα.

    Το ξερω πως στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι που πια εχουν φτασει στο οριο τους, το θεμα ειναι ο τροπος με τον οποιο θα εκφραστει η αγανακτηση αυτη. Παντως μια βιαιη αντιδραση, περαν της ικανοποιησης του θυμικου, δε νομιζω να προσφερει κατι. Δηλαδη, τα προβληματα της Ελλαδας, δε θα φυγουν με τη βια. Θα φυγουν αφου ο Ελληνας αποκτησει μια πιο ψυχρη αντιμετωπιση εναντι των πολιτικων, αφου κανει εναν απολογισμο και βρει τι εφταιξε και η χωρα ειναι διεφθαρμενη και χρεοκοπημενη και αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του ως ψηφοφορου.

    Γιατι οι λυσεις δε δινονται ουτε με φωτια ουτε με πιστολια. Αν δεν αλλαξουν τα μυαλα, σε 50 χρονια, παλι χρεοκοπημενη θα ειναι η Ελλαδα, απλα με 2 αλλα κομματα εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να θυμισω κατι αλλο. Η μεγαλυτερη αλλαγη στη μεταπολιτευτικη Ελλαδα για να υπαρξει επιτελους καποιο ιχνος αξιοκρατιας, εστω ως προς την εισαγωγη στο Δημοσιο (γιατι για την περαιτερω εξελιξη ας μη μιλησουμε), ηταν το ΑΣΕΠ, εμπνευσης Πεπονη.

    Ποιος εστειλε τον Πεπονη στο σπιτι του? Οι κακοι πολιτικοι? Η ο ελληνικος λαος που ειχε μαθει στους δημαγωγους? Μπορει να πει κανεις ο,τι θελει για τον Πεπονη, πως ηταν κι αυτος μερος του ΠΑΣΟΚ που εθρεψε κομματοκρατια κλπ, αλλα απο ολους τους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ, αυτος αξιζε να αποστρατευθει απο την πολιτικη?

    Οταν παλι ο Καραμανλης με το που ανελαβε εξουσια, στα πρωτα μεληματα του ηταν η προσπαθεια υπερκερασης του ΑΣΕΠ με την εισαγωγη της - υποκειμενικης - συνεντευξης, αυτο δεν ηταν οφθαλμοφανες πως γινοταν για να συντηρηθει το πελατειακο κρατος? Πως αντεδρασε ο κοσμος? Ξαναψηφιζοντας τον.

    Η παλαι ποτε "πατριωτικη πτερυγα" του ΠΑΣΟΚ, πού βρισκεται σημερα? Ποιοι δεν τους εβαλαν στη Βουλη? Αντ αυτων εβαλαν καποιους καλυτερους? Μετα κακοφαινεται η σταση στα εθνικα θεματα.

    Ανθ' ημων, Γουλιμης. Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γενικώς συμφωνώ μαζί σου ανώνυμε φίλε, πλην του ΑΣΕΠ: αν ήξερες πώς λειτουργεί ο ΑΣΕΠ, θα κράταγες μικρό καλάθι - για να μην πω τίποτα πιο συγκεκριμένο...

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. skal,

    ριξε μια ματια

    http://www.youtube.com/watch?v=n30eJFUegFI&feature=player_embedded#!

    * θα την ελεγξει ο παγκαλος
    αν λεει αληθεια

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μη ξεχνάμε ότι το φαινόμενο παγκοσμιοποίηση δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα .
    Το φαινόμενο , διάλυση της μεσαίας και κατώτερης τάξης είναι γενικό.
    Το φαινόμενο εργασιακός μεσαίωνας είναι πανευρωπαϊκής λογικής
    Αρα η οποιαδήποτε αντίδραση θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους λαούς της Ευρώπης οι οποίοι περνούν ή θα περάσουν κάτι αντίστοιχο.
    Δεν είμαστε μόνο εμείς.
    Απλά εμείς είμαστε η αρχή ...υπάρχει και συνέχεια.
    Το αν η βίαιη αντίδραση θα έχει κάποιο αποτέλεσμα δεν αφορά την ίδια την αντίδραση καθεαυτό ,αλλά και ποιοι θα συμμετέχουν , πότε, κάτω από ποιές συνθήκες , τι εννοούμε βίαιη .
    Εννοούμε να σπάσουν την Αθήνα ; γιατί αυτό είναι τραμπουκισμός.
    Αλλά βίαιο είναι και να μην επιτρέψεις στην Βουλή να συνεδριάσει, μη αφήνοντας κανέναν να μπει μέσα.
    Βίαιο είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν πολιτικό να βγει από το σπίτι του
    Βίαιο είναι να μη πας στην δουλειά σου και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να πηγαίνει
    Βίαιο είναι να πληρώνεις μόνο την κατανάλωση και όχι τα προς τρίτους.
    Ο δε βιάσμός είναι να μη πληρώσεις κανέναν φόρο κανένας.
    Αλλά τι λέω αυτά χρειάζονται οργάνωση και άτομα αδιάφθορα απο δόξα, χρήμα και τηλεόραση.
    Τέλος αυτό που ζούμε τώρα είναι βία , τρομοκρατία, τραμπουκισμός, χούντα, δικτατορία, περιορισμός κατ' οίκον, και πολλά άλλα.
    Δεν είδα κανέναν να ιδρώνει και να αντιδρά για το πως περνάει ο κόσμος πέραν του να αναφέρει το πόσο λυπάται για τα δύσκολα χρόνια που περνάει ο έλληνας.
    Καθώς επίσης και θεωρίες για το τι θα πρέπει να γίνει .
    Πράξη , ηγέτη κοινός μπροστάρη χρειάζεται ο λαός , πέραν της πολιτικής , και του συνδικαλισμού , υπάρχει κανείς από εδώ μέσα ;
    Αν ναι ας μιλήσει πολλοί θα τον ακολουθήσουν , αν όχι θα παραμείνουμε όλοι στις θεωρίες.
    Τι είχαμε τι χάσαμε.

    Ζητείται πατρίς θα φωνάζουμε σε λίγο
    Ζητείται ελπίς
    Ζητείται , ότι προαιρείστε,

    Γενικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε 切腹,

    Δεν ξερω απο λεπτομερειες για τη λειτουργια του ΑΣΕΠ, ξερω πως υπαρχουν και πλαγιες οδοι ακομη (απο φιλικο προσωπο, που οντας γαλαζιο με πολλες διασυνδεσεις εβαλε το γιο σε τραπεζα του δημοσιου), αλλα δεν μπορει να περιμενει κανεις σε μια μερα η Ελλαδα να γινει Γερμανια. Ειναι μια σημαντικη αρχη και εχω και προσωπικο παραδειγμα ανθρωπου τελικα διοριστηκε με το ΑΣΕΠ, αφου επι χρονια βασανιζοταν γιατι δεν ηταν κομματοσκυλο και δεν ηθελε και να γινει...

    Το ΑΣΕΠ ως αρχη, ειναι σωστο. Η λειτουργια του και η αποφυγη παρακαμψης του, εξαρταται απο την εκαστοτε κυβερνηση. Ετερον εκατερον.

    Δηλαδη και η αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων και ο συνηγορος του πολιτη και τα ΚΕΠ, ως θεσμοι ειναι σωστοι. Δε φταινει αυτοι καθαυτοι, αν μετα στην εφαρμογη τους, υπαρχουν εσκεμμενες ή μη στρεβλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΕΚ-85/Α/18-4-2001)
    ΑΡΘΡΟ 2
    1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

    Σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο του συντάγματος, προκειμένου να πάψετε να βάζετε ψευτοδειλήματα με κότες και αυγά, το πράγμα είναι ξεκάθαρο για τον κοινό νού, για τους ψεύτες,κλέφτες,κλπ μπορεί να ερμηνευτεί κατά το δοκούν.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ηθοποιοί που μπήκαν σε ΔΣ νοσηλευτικού ιδρύματος ήταν μέσω ΑΣΕΠ;

    Υπάρχει επίσημα και απροκάλυπτα ανάγκη υποβολής κοινωνικών φρονημάτων για κάθε θέση μέσω του opengov, ναι ή όχι;

    Υπάρχουν κρίσιμοι φορείς που δεν αξιοποιούν τα κοινοτικά κονδύλια γιατί δεν θέλουν κάποιος μη κομματικά ενταγμένος να εμπλακεί στην τεχνοκρατική οργάνωσή τους;

    Ισχύει ότι οι ίδιοι φορείς είχαν, στην ίδια θέση, 'ιδιαιτέρα' υπουργού; Ότι δηλαδή την πλήρωναν και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ (για το συγκεκριμένο αντικείμενο εννοώ, για άλλους τομείς δεν γνωρίζω).

    Μπήκαν ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ σε θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού και ειδικού συμβούλου στους Υπουργούς, Υφυπουργούς και ΓΓ;

    Το να λέμε ότι υπάρχει κάποιος θεσμός είναι γελοίο εάν δεν λειτουργεί γιατί ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΥΣΤΕΜΙΚΑ: ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

    Στρέβλωση στο σχεδιασμό αγοράς αναφέρουμε την περίπτωση ανωμαλίας: εδώ οι θεσμοί σχεδιάστηκαν ανώμαλα (για να εξυπηρετούν την 'ευελιξία' που επιθυμούν οι εκάστοτε) και τώρα το στραβό το κλήμα το έφαγε ο γάιδαρος.

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΄΄Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν΄΄ !!!

    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.