13/10/10

Τούρκοι κυνηγοί κεφαλών στο Αιγαίο


Οι Τούρκοι πιλότοι που κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο, έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς κεφαλών… με στόχο τους Έλληνες πιλότους των F-16 και Μιράζ που βγαίνουν για αναχαιτίσεις.



Η επιθετικότητα των Τούρκων πιλότων αποκαλύπτεται από σήμα που αφορά Έλληνα χειριστή καταδιωκτικού τύπου Μιράζ που είχε εμπλοκή με τούρκικο F-16 πάνω από τη Λέσβο και από απόρρητη αναφορά πτεράρχου της πολεμικής αεροπορίας στο στρατηγείο Λάρισας προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας το Μάιο του 2007.

Το σήμα του πιλότου που αναφέρει την εμπλοκή του με το τουρκικό τονίζει τα εξής:

«Το F-16 που βρισκόταν πίσω από το Νο 2 του σχηματισμού προσέγγισε σε πολύ μικρή (5-10’) και εκτελούσε επικίνδυνους ελιγμούς επί 10’, προσπαθώντας να χτυπήσει την καλύπτρα του Ελληνικού F-4 με το φτερό του αλλά και να το βάζει στα καυσαέρια σε χαμηλό ύψος. Παρόμοιες ενέργειες σε μικρότερο βαθμό εκτελούσε και το Νότιο F-16 που βρισκόταν π’ισω από το Νο 1. Οι ενέργειες αυτές ανεφέρθησαν ….

Η επικείμενη αναφορά του πτεράρχου της πολεμικής Αεροπορίας προς τον υπουργό Άμυνας το Μάιο 2007 αποκαλύπτει τα εξής:

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η αίτηση προσωπικής ακρόασης από εσάς, προκειμένου να σας ενημερώσω, για σοβαρά, κατά την άποψη μου θέματα, που αφορούν , αφ’ ενός στην εθνική ασφάλεια και αφ’ ετέρου στην κακοδιαχείριση του Δημόσιου χρήματος.

Προκειμένου, να αξιολογήσετε το βάσιμο του αιτήματος μου, επιτρέψτε μου, να αναφέρω τα ακόλουθα, για την υπόθεση μόνον, του «Ατυχήματος Ηλιάκη».

Η από καιρού σχεδιασμένη και πειθαρχημένη επιθετικότητα των Τούρκων πιλότων στο Αιγαίο, ήταν γνωστή στο Επιτελείο του ΑΤΑ, το οποίο ανησυχούσε σοβαρά. Για το λόγο αυτό, λίγους μήνες πριν το «ατύχημα» εξέδωσε σχετικό σήμα την 17-01-2006, με πρόσθετες οδηγίες, για σκοπούς πρόληψης.

Λίγες μόνο μέρες πριν τη συντριβή στην Κάρπαθο, συνέβη σοβαρότατο «προειδοποιητικό περιστατικό», με σχηματισμό της 110Π.Μ/346, το οποίο δεν αξιολογήθηκε δεόντως, από την Ηγεσία. Συγκεκριμένα, παρά τις οδηγίες του προαναφερθέντος Σήματος, το εν λόγω παρολίγον ατύχημα έμεινε σε γνώση μόνο, - ανεξήγητα γιατί - του Δκτού ΕΚΑΕ και του Α/ΤΑ. Οι Υ/ΑΤΑ, Ε/ΑΤΑ και ΔΑΚ ενημερώθηκαν τυχαία και άτυπα, δύο μέρες μετά τον θάνατο του Ηλιάκη, με ότι αυτό σημαίνει, για την Ασφάλεια Πτήσεων και όχι μόνον.

Το ζητούμενο στρατηγικό, επιχειρησιακό ή τακτικό όφελος της δοθείσης εντολής, για γνώση της διαμόρφωσης των Τουρκικών αεροσκαφών RF-4, στον σχηματισμό του ήρωα Ηλιάκη, είναι δυσδιάκριτο έως αόρατο και εξτρεμιστικά δυσανάλογο, συγκρινόμενο με το κόστος, που τελικά πλήρωσε η Π.Α. σε αίμα, ηθικό και χρήμα. Είναι όμως ιδιαίτερα οδυνηρό και ακατανόητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι, μια παρόμοια ευτελούς επιχειρησιακής αξίας, εντολή, προκάλεσε, πριν 30 χρόνια, την απώλεια του Σγού Γιαννικάκη και Ανθσγού Πετρούτσου, χωρίς να μας γίνει «μάθημα», προκαλώντας και τότε, όπως ακριβώς και τώρα την σιωπηρή οργή και αγανάκτηση, στο χώρο της Π.Α.

Λίγους μήνες μετά τη θυσία Ηλιάκη, στο αμφιθέατρο του ΑΤΑ, διατυπώθηκε δημόσια στα νεοτοποθετημένα στελέχη του Αρχηγείου, προσωπικά από τον τότε Α/ΤΑ και νυν Α/ΓΕΑ, ότι το εν λόγω ατύχημα οφείλεται σε δυο λόγους. Πρώτον , στη χειρουργική ανωριμότητα των Τούρκων χειριστών και δεύτερον, στην έλλειψη πειθαρχίας αυτών, προς τις εντολές της Τουρκικής στρατιωτικής Ηγεσίας. Κρίνω επιβεβλημένο εδώ, κύριε Υπουργέ, ευθαρσώς να διαφωνήσω και να πω, πως μια τέτοια παραδοχή, πέραν του ότι δεν αντέχει στην λογική, λόγω της γνωστής στους πάντες στρατιωτικής διαπαιδαγώγησης των στελεχών της Τουρκικής Αεροπορίας, πέραν επίσης του ότι δεν συνάδει με την δημόσια δήλωση του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ, για το θέμα αυτό, προσφάτως στη Θεσσαλονίκη, είναι προφανέστατα επικίνδυνη και δύναται να μας οδηγήσει, σε οδυνηρά λάθη και μάλιστα μη αναστρέψιμα, στρατηγικά και πολιτικά.

Τέλος, για το εν λόγω θέμα, αναφέρω ότι ο Φάκελος διερεύνησης του ατυχήματος δεν ακολούθησε σε επίπεδο ΑΤΑ, την προβλεπόμενη και συνήθη διαδικασία ενημέρωσης και σχολιασμό. Επίσης , δεν υπεγράφη από εμένα, ως Υ/ΑΤΑ, παρά το ότι ζήτησα τούτο δυο φορές και θεσμικά είχα την ευθύνη και του τομέα Ασφάλειας Πτήσεων του Αρχηγείου».

Το περιστατικό με τον Κώστα Ηλιάκη (23 Μαΐου 2006), όπως και αυτό με τον Νίκο Σιαλμά (18 Ιουνίου 1992) δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο πως οι Τούρκοι χειριστές «καταρρίπτουν» τους Έλληνες συναδέλφους τους, χωρίς να χρησιμοποιούν τακτικά όπλα.

http://www.newsbomb.gr

48 σχόλια:

  1. "προσπαθώντας να χτυπήσει την καλύπτρα του Ελληνικού F-4 με το φτερό του αλλά και να το βάζει στα καυσαέρια σε χαμηλό ύψος."

    Μία τυπική μέρα ενός δημοσίου υπαλλήλου κ. Βενιζέλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ολλο το σεβασμο, διοτι απο τους καναπεδες πολυ ευκολα καποιος μπορει να κανει τον ηρωα... Αλλα συγνωμη, εαν βλεπεις οτι ο Τουρκος παει να σε ριξει τοτε απο το να κλαιει η μανα σου καλυτερα να κλαψει η δικη του...!!

    Γιατι δεν τους καταριπτετε???????

    Τα "Αξιότιμε κύριε Υπουργέ" και "προκειμένου να σας ενημερώσω, για σοβαρά, κατά την άποψη μου θέματα".... Τι τα θελετε ?? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!!

    Γραψτε τους!! Αυτοι το πολυ πολυ να στειλουν καποιο γραματεα να να πει καμια φανφαρα πανω απο το φερετρο και να δωσουν στην γυναικα σας ενα τσιγκο που δεν θα εχει καμια αξια αφου θα ειστε στο χωμα...

    Σκεφτειτε την Ελλαδα και τις οικογενειες σας πανω απο ολλα...

    Τι ηττοπαθεια και αβουλια ειναι αυτη το φελεκι μου μεσα!!!!

    Απανω τους παιδια οσο μπορουμε ακομα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι Τούρκοι πιλότοι είναι απείθαρχοι, δεν θα ήταν λογικό και οι Ελληνες να είανι το ίδιο απείθαρχοι;
    Και οι δύο επαγγελματίες είναι και εκτελούν διαταγές , πιστά(δυστυχώς) οι Τούρκοι μας "καταρρίπτουν" με εντολή των ανωτέρων τους και οι Έλληνες υπακοούν τις εντολές να κάνουν την πάπια και να υπομένουν τον βιασμό από τους Τούρκους.
    Δυστυχώς στην αεροπορία μάλλον πιο πολύ για να πετάνε πάνε παρά από αγάπη προς τη πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρριψτετους και μην σας νοιαζει τι θα πουν οι οσφυοκαμπτες αρχηγοι.Ας τολμησουν να ζητησουν απο Ελληνα πιλοτο τα ρεστα γιατι κατερριψε τουρκο που παραβιασε τον Ελλαδικο χωρο και ειμαι βεβαιος οτι την επομενη κιολας θα εχουν φυγαδευθει στο εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 3:44...

    Τώρα που το σκέφτομαι , άντε να το παίξουν ήρωες και να καταρρίψουν τον Τούρκο. Ξέρεις τι τους περιμένει μόλις γυρίσουν ;

    Να σου πώ τους έχω ικανούς να εκδώσουν τον Έλληνα πιλότος στην Τουρκία για δίκη για τη δολοφονία του Τούρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν είχαν οικογένειες, μπορεί και να βρίσκονταν κανένας "θαραλέος τυχοδιώκτης".

    Με οικογένεια, παιδιά, δάνεια κλπ άντε να τραβήξεις την σκανδάλη...

    Αλήθεια, πόσοι απ τους πιλότους πρώτης γραμμής ΔΕΝ είναι παντρεμένοι;

    Γιά... ψάξτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρίξτε τους αν χρειαστεί, μαζί σας είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν τους φοβάστε να πάτε σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε άλλο άρθρο του ιστολογίου, κοροιδεύετε τα μεμέτια που ανέχονται τα καψώνια στο στράτευμα τους και δηλώνετε πως οι δικοί μας δεν θα τα ανεχόντουσαν.Βλέπω ότι οι πιλότοι μας είναι γατάκια (εαν ευσταθεί η πληροφορία ότι ανέχονται πολύ χειρότερα, και μάλιστα από στρατιώτες του εχθρού).Όποιος δεν έχει τα καρύδια να χτυπήσει τον αντίπαλο που του επιτίθεται, είναι γατάκι.Και αυτό που λέω δεν έχει σχέση ούτε με διαταγές, ούτε με αξιώματα, ούτε με γραφειοκρατικές μαλακίες.Άμα σε καλπαζώνουν, χτυπάς και συ.... αλλιώς είσαι γελοίος και καλά θα κάνεις να πας σπιτάκι σου να πλέκεις πουλόβερ.Κι όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, εαν πρόκειται να κλάψει κάποια μάνα, ας κλάψει η μάνα του μογγόλου και όχι η δικιά μου.Αλλά με τόσες μοδίστρες σε όλα τα επίπεδα του Ελληνικού στρατεύματος, που μυαλό για τα αυτονόητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 4:06..

    Τι άπει να πεί έχουν δάνεια και οικογένεια; Μιλάμε για καθήκον, οι μάγκες έχουν δώσει όρκο, υποτίθεται είανι διαποτισμένοι με ιδανικά υπέρ πατρίδος(που προφανώς δεν είναι).
    Να σκεφτούν ότι τα παιδιά τους θα είναι γιουσουφάκια καλύτερα παρά να σκεφτούν δανεια και υποχρεώσεις. Στο κάτω κάτω δεν θα τολμήσει κανείς να τους αγγίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να απαντήσει τώρα το υπουργείο Αμύνης, αν ο Ελληνας χειριστής έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τη ζωή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το υπουργείο δένει τα χέρια τους , άσχετα που αυτοί το ανέχονται, σιγά μην βγεί να κάνει δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ξεκινησουμε μια κινηση πολιτων η οποια μπορεί να αρχισει με ενα ταμιο συλλογης χρηματων για την ενισχυση τωων ελλ. Πιλοτων. Ας ξεφυγουμε απο την μιζερια της εξαρτησης απο το "κρατος" ακόμα και σε αυτο!

    "επίδομα πολιτων"

    και ας κανουν οτι θεωρούν σωστό σε επίπεδο μοναδας χωρις να εξαρτ΄'ονται πό τον εκάστοτε "συμβασιούχο" υπουργίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για την περίπτωση της πτώσης του Ήρωα Μαχητή και Αθάνατου Ηλιάκη όλοι ξέρουν πως τον κατέρριψαν με πύραυλο Α/Α και ότι ο πιλότος του δεύτερου Ελληνικού f16 έριξε το Τουρκικό F16 απλά το κάναμε μαστίχα χάριν τής.... ελληνομογγολικής φιλίας!.. τρομάρα μας!.. (ελπίζω να θυμάστε τα μούτρα του Τούρκου πιλότου στα κανάλια όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο!.. είχε κλ/σει μέντες!.. αυτή είναι η μαγκιά τους!!..Οι Ελληνες πιλότοι μαχητές του Αιγαίου δεν έχουν μιλήσει ακόμη! Όταν θα έρθει η ώρα!!.. τον τελευταίο λόγο τον ΕΧΟΥΝ αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακομα γελαει ο Τουρκος.

    Για τον καθε θυσιασμενο πιλοτο μας πρεπει να συντριβονται τουλαχιστον δεκα Τουρκοι.

    Με τον αυτοκτονικο τροπο που συμπεριφερονται και διαπραγματευονται οι εγκληματικα αχρηστοι πολιτικατζηδες μας, μονο σαν ραγιαδες και ανικανοι μπορουν να περιγραφουν.

    Και εφοσον δεν εχουν ιδεα τι τους γινετε, ας παρουν μαθηματα απο τους Ισραηλινους.

    - Π. Κονδυλης 1997, Ο πόλεμος και τα «λεβέντικα γιουρούσια», Ο Π. Κονδύλης απαντά στον Ρ. Σωμερίτη σχετικά με ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη,
    http://www.ifestos.edu.gr/
    - Ν. Λυγερός, "Οι αληθινές διαπραγματεύσεις έχουν κόστος"
    http://www.lygeros.org/6048-gr.html
    - "Ο Νίκος Κοτζιάς στις “Ανιχνεύσεις” για την εξωτερική πολιτική."
http://www.anixneuseis.gr/?cat=3

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρίξτου του φούστη και μετά θα ζητήσουμε όλοι συγγνώμη για το τραγικό λάθος.

    Και την επομένη ρίξε πριν την εμπλοκή στον επόμενο και θα ξαναζητήσουμε όλοι συγγνώμη για το νέο τραγικό λάθος.

    Και την τρίτη μέρα, που θα κατέβουν πολλοί μαζί και έτοιμοι να ρίξουν πρώτοι (γιατί είναι και κότες), άσε 10 scalp-eg πρωΐ-πρωΐ για καλημέρα και αμέσως ζητάμε όλοι μαζί συγγνώμη για την καταστροφή των βασικών υποδομών της κύριας συμμάχου χώρας μας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.

    Ας μάθουμε και κάτι επιτέλους από την Τουρκική υποκρισία και θα δείτε πόσο άμεσα θα τους κοπεί ο βήχας.

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσείς οι πιλότοι, που σκληρά πολεμάτε εν καιρό ειρήνης και δεν σας λογαριάζει κανείς. Δεν πάτε καμία βόλτα πάνω από την βουλή των άμοιρων Ελλήνων, μήπως φοβηθούν και σοβαρευτούν οι άχρηστοι πολιτικοί μας. Και γίνει τίποτα της προκοπής από το φόβο τους για αυτό ταλεποριμένο γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λετε ρίξτε τους Τουρκους και το ενα και το αλλο, αφου ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΠΛΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπαρχει τροπος κυριοι.
    Θυμασαι τον Ηλιακη πριν φυγεις, θυμασαι ολα αυτα που εχεις τραβηξει απο τους "συναδελφους" την ηγεσια και τους πολιτικους στα πλαισια της Ε/Τ φιλιας. Αφηνεις σκοπιμα να ερθει κοντα σου να σου κανει το "ατυχημα". Τραβας με καμερα το συμβαν (υπαρχει τροπος, χωρις να ξεχασεις να τραβηξεις τις συντεταγμενες τον καταριπτεις, αφηνεις το βιντεο να διαρευσει στα διεθνη μεσα (υπαρχουν ανθρωποι που μπορεις να εμπιστευθεις) και γυρνας με την συνειδηση σου ησυχη. Αλλωστε αν δεν ειναι αυτος σιγουρα και με μαθηματικη ακριβεια θα εισαι εσυ.
    Στην εποχη που ζουμε, οτι δεν προβαλεται απο την τηλεοραση απλα δεν υπαρχει, δεν υφισταται σαν γεγονος. Παιξτε την "μπαλα" εξυπνα και ομορφα καντε αυτο που πρεπει χωρις να βρεθει ουτε ενας που να καταφερει να σας "κατηγορησει" και τουλαχιστον θα νιωσετε την ηθικη ικανοποιηση οτι κανατε αυτο που επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλήθεια, πόσοι απ τους πιλότους πρώτης γραμμής ΔΕΝ είναι παντρεμένοι;

    Γιά... ψάξτε το...

    13 Οκτωβρίου 2010 4:06 μ.μ.

    _________________________

    Μήπως θα έπρεπε να έχουμε ιπτάμενους μόνον απάντρευτους και χωρίς χρέη;

    @ 13 Οκτωβρίου 2010 4:15 μ.μ.

    Εύκολα που δίνονται οι διαταγές ανώνυμα από το κομπιούτερ, ε; Εγώ θα ήθελα να σε έβλεπα εσένα εκεί πάνω να κάνεις το παλληκάρι, παρτσακλό.


    @ 4:26 μ.μ.

    Τι όρκο έχουν δώσει, κ. καθηγητά, να κάνουν του κεφαλιού τους;

    Το τι βλακείες διαβάζει κανείς, είναι απίστευτο. όλοι ξέρουμε ΑΝΩΝΥΜΑ από την πολυθρόνα και το pc να δίνουμε εντολές, να κρίνουμε, να τους διαβεβαιώνουμε ότι "είμαστε μαζί τους". Απίστευτη ηλιθιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειναι λαθος να τους επιτρεψουμαι να υπαγορευσουν τον ρυθμο μας ,οχι στης αναχαιτισεις το κανουμαι τοσα χρονια με χρημα και με αιμα οι τουρκοι ειναι μουσουλμανοι και οι μουσουλμανοι ειναι υπουλοι εχουν βαλει στο ματι τα μιραζ κανοντας αναχαιτισεις τι κερδισαμε ,αστους να αρχονται ενγκλοβισμος με πυραυλους και μια μερα καταριψη μαζικη ,αλλα πρωτα πρεπει να καταριψουμε τα πανκαλοειδοι μπραβο γκιορκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΖΑΜΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε μαχητής που ανήκει σε οργανωμένο στρατό έχει μέσα του την δική του μαχητικότητα αλλά αυτή πάντοτε έχει τα μέγιστά της και τα ελάχιστά της. Και η μαχητικότητά του παίρνει τα μέγιστά της όταν νοιώθει πίσω του κάποιους αξιωματικούς οι οποίοι θα τον υπερασπιστούν και θα τον επιδοκιμάσουν όταν υπερασπιστεί την πατρίδα του. Και τι είναι πατρίδα;
    Πατρίδα δεν είναι οι λογαριασμοί των πολιτικών κοελόπαιδων που δίνουν όρκο πίστης στο Φόρεϊνγκ Όφις και στο Κογκρέσο ! Πατρίδα είναι η μάνα του κάθε ενός μας, τα παιδιά μας, η γυναίκα μας, ο πατέρας, ο συγγενής, το σπίτι μας, το χωριό μας, η εκκλησιά του χωριού μας. Πατρίδα είναι ο γιός, η κόρη μας που μας περιμένουν, που σας περιμένουν να κατέβετε υγιείς και ακέραιοι από την σκάλα του πολεμικού αεροσκάφους. Αν ο χοντρομπαλάς ο Τουρκαλάς θέλει να προκαλεί, πρέπει να παίρνει πάντοτε την απάντηση που του αξίζει. Αλήθεια όμως ποιός θα υπερασπιστεί το αξιωματικό το σμηνία τον σμηναγό τον ιπτάμενο που θα δεχτεί την θύελλα της Ε.Δ.Ε ; Όταν στα υπουργεία μας έχουμε ανθρώπους του ΓΕΣ ΣΕΡ γιατί είναι υπόδουλοι, γιατί φοβούνται ότι οι ξένες πρεσβείες θα αποκαλύψουν τις βρωμιές τους, τότε με τι κουράγιο ο μαχητής θα υπερασπιστεί αυτό που λέμε πατρίδα; Εγώ ευχαρίστως θα έδινα 10 ευρώ τον μήνα για τις οικογένειες των ιπτάμενων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

    Κουτσογιάννης Γιώργος, Ανατολικότερη Ελλάδα(Κύπρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάθε μαχητής που ανήκει σε οργανωμένο στρατό έχει μέσα του την δική του μαχητικότητα αλλά αυτή πάντοτε έχει τα μέγιστά της και τα ελάχιστά της. Και η μαχητικότητά του παίρνει τα μέγιστά της όταν νοιώθει πίσω του κάποιους αξιωματικούς οι οποίοι θα τον υπερασπιστούν και θα τον επιδοκιμάσουν όταν υπερασπιστεί την πατρίδα του. Και τι είναι πατρίδα;
    Πατρίδα δεν είναι οι λογαριασμοί των πολιτικών κοελόπαιδων που δίνουν όρκο πίστης στο Φόρεϊνγκ Όφις και στο Κογκρέσο ! Πατρίδα είναι η μάνα του κάθε ενός μας, τα παιδιά μας, η γυναίκα μας, ο πατέρας, ο συγγενής, το σπίτι μας, το χωριό μας, η εκκλησιά του χωριού μας. Πατρίδα είναι ο γιός, η κόρη μας που μας περιμένουν, που σας περιμένουν να κατέβετε υγιείς και ακέραιοι από την σκάλα του πολεμικού αεροσκάφους. Αν ο χοντρομπαλάς ο Τουρκαλάς θέλει να προκαλεί, πρέπει να παίρνει πάντοτε την απάντηση που του αξίζει. Αλήθεια όμως ποιός θα υπερασπιστεί το αξιωματικό το σμηνία τον σμηναγό τον ιπτάμενο που θα δεχτεί την θύελλα της Ε.Δ.Ε ; Όταν στα υπουργεία μας έχουμε ανθρώπους του ΓΕΣ ΣΕΡ γιατί είναι υπόδουλοι, γιατί φοβούνται ότι οι ξένες πρεσβείες θα αποκαλύψουν τις βρωμιές τους, τότε με τι κουράγιο ο μαχητής θα υπερασπιστεί αυτό που λέμε πατρίδα; Εγώ ευχαρίστως θα έδινα 10 ευρώ τον μήνα για τις οικογένειες των ιπτάμενων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

    Κουτσογιάννης Γιώργος, Ανατολικότερη Ελλάδα(Κύπρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τον δρομο μας τον δειχνει το ισραηλ απλωνει χερι του τα κοβεις και τα δυο ετσι αντιδρα καθε εθνος που θελει να επιβιωσει βεβαια εκτος απο το παραδειγμα του ισραηλ υπαρχει και εκεινο της φιλανδιας το οποιο ειναι πολυ αγαπητο στην Ελλαδα αλλωστε ο εφιαλτης την Ελλαδα ειχε πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΧΙ?ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σχεδιο βαρια μου μυριζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι Ελληνες πιλότοι είναι επαγγελματίες και υπακούν στις διαταγές της πολιτικής ηγεσίας.Ξέρουν ότι μια κατάρριψη μπορεί να εμπλέξει την Ελλάδα σε μια ελληνοτουρκική σύρραξη με ολέθριες συνέπειες για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας στη παρούσα φάση..Για να εμπλακείς σε μια σύρραξη πρέπει να υπάρχουν πολιτικά @@.Όταν ακούς ελληνες πολιτικούς και διατυμπανίζουν ότι η Ελλάς θα απολέσει έδαφος για χάριν της ασφάλειας και της ευημερίας της περιοχής ,τότε τι περιμένεις να κάνει ο Έλληνας πιλότος.Όταν όλο το πολιτικό-επιχειρηματικό -δημοσιογραφικό κατεστημένο έχει υοθετίσει αυτήν την κατεύθυνση τι περιμένεις από τον πιλότο που ξέρει ότι όλα είναι πουλημένα.Ξεχνάτε μάλλον οι θερμόαιμοι εδώ μέσα τι έγινε στα Ιμια και πως υποστηρίχτηκαν οι Ε.Δ. από την τότε πολίτικη ηγεσία. Με της σημαία που θα την έπαιρνε ο άνεμος κλπ.Ξεχνάτε το βίντεο παράδοσης -παραλαβής Μπενάκης -Παπούλια όπου μιλάει για απώλεια ελληνικού εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων και δεν έχει υπάρξει έως και σήμερα ΚΑΜΙΑ αντίδραση από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ όπου ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ με το πότε κλάνει ο Χ και ψ και δεν έχει το σθένος ένας δημοσιογράφος να κάνει μια εκπομπή και να πει ελάτε εδώ ρε, τι είναι αυτά που λέτε, για απώλεια εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων μας μιλάτε.Τι μας ετοιμάζεται?
    Μην τα περιμένουμε λοιπόν όλα από τους πιλότους .Είμαι σίγουρος ότι εάν τους απεγκλωβίσουν οι πολιτικοί, ξέρουν να κάνουν άριστα την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θα μπορουσε να πεσει ο τουρκος πιλοτος και να ειναι ΄΄ατυχημα΄΄.πε και με g3 θα πρεπει να τους ριχνουνε απο τις βραχονησιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα επείγοντα σήματα στην ΠΑ γράφονται στο χέρι ?........

    Τι μας λέτε ρε παιδιά!!!!!!

    Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ξεσηκώνονται οι "διαδικτυακοί" "πολεμιστές" και θα έχομε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Λετε ρίξτε τους Τουρκους και το ενα και το αλλο, αφου ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΠΛΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;"

    Θα απλώσουμε το χεράκι και θα ικετεύσουμε το ΔΝΤ να μας δανείσει για να κάνουμε πόλεμο και να αγοράσουμε σφαίρες από τις ΗΠΑ.

    ΥΓ. Η Τουρκία είναι συμπαραγωγός F16 και F35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. //Αλήθεια, πόσοι απ τους πιλότους πρώτης γραμμής ΔΕΝ είναι παντρεμένοι;//
    ------------------
    Γιατί ρωτάς; Μήπως να σου κάνουμε προξενιό με κανάν πιλότο;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 11:23 μ.μ.
    Προσυπογράφω όλα όσα γράφεις εκτός από τα ξενικά ερωτηματικά (?) που βάζεις, που μοιάζουν με ...κρεμάστρες !!!

    Επίσης, χώριζε το κείμενό σου σε παραγράφους για να είναι πιό ξεκούραστο σε όσους διαβάζουν.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "//Αλήθεια, πόσοι απ τους πιλότους πρώτης γραμμής ΔΕΝ είναι παντρεμένοι;//
    ------------------
    Γιατί ρωτάς; Μήπως να σου κάνουμε προξενιό με κανάν πιλότο;
    τζιμης
    =============================

    Όχι φίλε Τζίμη. Γιατί η οικογένεια ως θεσμός, είναι η κορύφωση της πρακτικής "διαίρει και βασίλευε".
    Άμα θέλεις να έχεις πολυ κόσμο υπο την εξουσία σου, τι καλύτερο απ το να τους σπάσεις μικρά κομματάκια σε μικρές κλειστές οικογενειούλες, με αποκλειστικές ευθύνες μεγαλώματος παιδιών στους γονείς ;
    Μεγάλο παιδί και έξυπνο είσαι και καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 12:25 π.μ.
    (άιντε όλοι εδώ μέσα με τα βαρύγδουπα ονόματα).

    Όταν επιστρέφουν από οποιαδήποτε αποστολή, οι χειριστές γράφουν χειρόγραφη αναφορά για την πτήση τους σε συγκεκριμένο έντυπο.
    Αυτή την αναφορά του χειριστή του Μιράζ που βλέπεις, πήρε ως βάση κάποιος άλλος και έκανε την αναφορά του -που σε πείραξε- προς την πολιτική "ηγεσία"...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να αναλαβουμε την εκπαιδευση συμμαχων στης αναχαιτισεις και των Ισραηλινων.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ.

    Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

    Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΗΤΤΑ.

    Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΡΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ(ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    isxys.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @13 Οκτωβρίου 07:17

    Αν διαμαρτύρεται κάποιος τώρα, πριν του ζητηθεί να δώσει την ζωή του για την πατρίδα, φαντάζομαι τι θα γίνει σε καμία σοβαρή σύρραξη...αδιαφορώ παντελώς αν είναι παντρεμένος ή όχι. αν έγινε πιλότος για την προσωπική του κ@@λα και για να ρίχνει καμιά γκόμενα στα μπαράκια να πάει σπίτι του. είναι καθήκον το πιλοτιλίκι και όχι ταινιούλα TOP GUN κατάλαβες; υπάρχουν και άλλοι που δουλεύουν για την πατρίδα σιωπηλά και πολύ πιο επικίνδυνα και όταν πεθαίνουν δεν το λένε ούτε στις ειδήσεις. Η προσωπική προσβολή που μου απευθύνεις είναι γελοία όσο και η ορθογραφία σου και δεν ασχολούμαι. Μιλάς για ανωνυμία και στο τέλος υπογράφεις ανώνυμα και ο ίδιος πατριώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΟΠΩς ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ..
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ....ΟΛΟΥΣ.

    ΣΜ35Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΤΟΥΡΚΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΠΗΣΟΥΝ ΚΛΠ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΙΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.Ο ΛΑΟΣ. ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΗΤΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΧΥΣΩ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΦΟΡΕΑΣ ΦΙΛΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΛΟΝΑΤΑ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΑΛΟΝΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ 1Η 2Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΧΘΕΣ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΣΙΑΛΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ Ο ΤΑΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ. Μ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια ένα μονο διαπίστωσα. Έχομε πολλούς ειδικούς.Μερικοί (ας με συμπαθούν για την φράση μου)κάνουν τον Πούστη με ξένο κόλο.
    Ποιος σας είπε ότι οι πιλότοι μας είναι κότες (για μερικούς)και δεν καταρρίπτουν τους Τούρκους.Το άλλο πάλι "ο τούρκος προσπαθούσε με το φτερό να χτυπήσει την καλύπτρα του δικού μας".
    Έχει πετάξει κανεις από εσάς το δοκίμασε και διαπίστωσε ότι είναι εφικτό?
    Τι νομίζετε γίνεται σε μια αναχαίτιση/εμπλοκή.
    Το ένα αεροπλάνο πλησιάζει στο μετρo και ο ένας δείχνει τα δάκτυλα του χεριού του στον άλλον αλληλοβρίζονται και μουντζώνει ο ένας τον άλλον?
    Μάλλον παίδες η φαντασία σας δεν έχει όρια.
    Τις υποχρεώσεις του ο κάθε χειριστής τις γνωρίζει πολύ καλά όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν εισβολέα.
    Οι διαταγές είναι συγκεκριμένες και δεν σηκώνει παρερμηνεία.
    Αλίμονο αν ο κάθε ένας λειτουργούσε βάσει προσωπικού συναισθηματισμού.Αν και όταν έρθει η στιγμή θα γίνει αυτό που πρέπει.

    Y.Γ Στην παρέλαση τις 25η Μαρτίου οι άντρες των ΟΥΚ ξεστόμισαν κάποια συνθήματα. Πέσαν οι περισσότεροι να τους φάνε.Φαντάσου τι θα γίνει αν κάποιος πιλότος κάνει χρήση οπλισμού χωρίς διαταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δηλαδή τώρα τι μας είπες με το υστερόγραφό σου Ανώνυμε 9:46; Ότι, διαταγή να 'ναι κι ό,τι νά 'ναι; Πώς το βλέπεις; Τι σχέση έχει η περίπτωση των αεροπόρων με τα συνθήματα των ΟΥΚ;
    Την περίπτωση να ξεκινησει κάτι και να πάρει γρήγορα διαστάσεις που η πολιτική ηγεσία δεν θα τολμήσει να διατάξει παύση πυρός αλλά θα συρθεί από την πραγματικότητα την σκέφτηκες ποτέ; Διαταγές και μπαρμπούτσαλα. Δεν πρόκειται περί διαταγών. Πρόκειται περί έμμεσης αποδοχής ήττας και προσκυνήματος. Τέτοιες "διαταγές" βγαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλαράκο να γίνεις πιλότος για να δούμε πόσους θα καταρρίψεις εσύ.Όπως έγραψα πριν.Δεν γίνεσαι χειριστής γιατί είσαι ωραίος,ούτε για τι έχεις γλείψιμο.Γίνεσαι γιατί πραγματικά το αξίζεις.Οι ευθύνες που κουβαλάς στον ωμο σου είναι μεγάλες.Αν οι κυβερνώντες είναι λαπάδες,τότε τους στέλνεις στο σπίτι.Κοίτα τι έγινε στην κρίση των ΙΜΙΩΝ!!Δυο φορες εξελέγη ο Σημίτης πρωθυπουργός από τότε,και ο Πάγκαλος έγινε αντιπρόεδερος.Γιατί να βάλω λοιπόν το κεφάλι μου σε μπελάδες.Εσύ ο ίδιος και πολλοί άλλοι θα με καταδικάσετε για την πράξη μου.
    Κάνω την δουλειά μου βάση διαταγών.Αν μου δοθεί η διαταγή για κατάρριψη,θα την εκτελέσω δίχως άλλη σκέψη.Έτσι μου τα έμαθαν.Τέτοιο όρκο έδωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Ποιος σας είπε ότι οι πιλότοι μας είναι κότες (για μερικούς)και δεν καταρρίπτουν τους Τούρκους."

    Ά γειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.