30/4/18

Ο άθλιος στον Άγνωστο Στρατιώτη και οι μαντήλες στη μισή Ελλάδα


Υπάρχει μια δασκάλα σε δημόσιο σχολείο της Αθήνας, στα βόρεια προάστια (στα δυτικά θα την είχαν πάρει αμπάριζα μια που έχουν πολύ περισσότερο τσαμπουκά), η οποία ενώ απαγορεύει τα Θρησκευτικά, προβάλλει στα παιδιά βίντεο με λεσβιακά και γκέι γενικά φιλιά δίνοντας μάλιστα και μαθήματα... γιόγκα στην τάξη! Μωρέ μπράβο, άντε και με μπάφο made by Καρανίκας!
 Αλλά ας επανέλθουμε: με εξαίρεση τη γιόγκα που ’ναι μια χαρά, προαιρετικά (εμείς οι υπέρβαροι δεν μπορούμε τη στάση του λωτού), πώς είναι δυνατόν να προπαγανδίζει τα ομόφυλα πρότυπα και την... ανεξιθρησκία, κατά του Χριστιανισμού βεβαίως, με τους γονείς να φωνάζουν και να μην ανταποκρίνεται κανείς από την Πολιτεία; Και επειδή φυσικά δεν περιμένουμε τίποτα απ’ αυτό το υπουργείο Παιδείας, που είναι η πιο μεγάλη φωλιά του ανθελληνισμού, ας παρέμβει κι εδώ ένας εισαγγελέας μπας και φτάσει το θέμα στο ΣτΕ ή στον Αρειο Πάγο για να σωθεί η επόμενη φουρνιά. Εχουμε παράβαση καθήκοντος από δημόσιο λειτουργό και βάλε. 

Για τη συνέχεια protoThema

2 σχόλια:

  1. Ἡ γιόγκα δέν εἶναι μια χαρά, οὔτε μέθοδος ἀδυνατίσματος ἤ ὑγείας.
    Εἶναι θρησκευτική καί λατρευτική στάση τοῦ σώματος καί τῆς ψυχῆς στόν ἰνδουϊσμό,
    στόν βουδισμό, καί στόν ἀποκρυφισμό γενικώτερα.
    Πρόκειται γιά ὕπουλο προσηλυτισμό στίς θρησκεῖες αὐτές, πού εἶναι διάφορες μορφές βίου ἐκτός τῆς Ὀρθοδοξης Ἐκκλησίας, χωρίς τόν ἀληθινό Ἰησοῦ Χριστό
    (ἀληθινό= ὅπως περί Αὐτοῦ ἀναφέρει τό "Πιστεύω").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.