31/7/18

Τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά - Από τις 19:08 το απόγευμα της Δευτέρας το λιμενικό είχε στείλει σήμα για σορούς στο Μάτι

Αυτό προκύπτει από το σήμα που εστάλη στο Θάλαμο Επιχειρήσεων από το λιμεναρχείο Ραφήνας και έκανε λόγο για συνεχείς ροές διασωθέντων και σορών» από το Μάτι

Από τις 19:08 το απόγευμα της «μαύρης Δευτέρας» για το Μάτι που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς από την φονική φωτιά, 4,5 ώρες, δηλαδή, πριν την έναρξη της σύσκεψης στο συντονιστικό της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι με την παρουσία του πρωθυπουργού, είχε ενημερώσει το Λιμενικό για σορούς που είχαν εντοπιστεί έξω από το λιμάνι της Ραφήνας και το Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.
Αυτό προκύπτει από το σήμα που έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας ότι εστάλη στο Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος.


Στο σήμα αναφέρεται ότι τη συγκεκριμένη ώρα «πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στο λιμένα Ραφήνας καθώς και ανευρεθέντων σορών ατόμων από την περιοχή έξωθεν λιμένα Ραφήνας και Ν.Ο. Μάτι Αττικής καθώς και της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής».

Από επόμενο σήμα προκύπτει, δε, ότι στις 22:30 της Δευτέρας ότι ενημερώθηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο ΓΓ Λιμενικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπιρίδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης και ο β΄ υπαρχηγός Αθανάσιος Ντούνης καθώς την ώρα αυτή έφτασαν στο λιμεναρχείο Ραφήνας.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται, τέλος, ότι στις 5:25 τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Ιουνίου είχαν διασωθεί περισσότεροι από 700 πολίτες και είχαν περισυλλεγεί 11 σοροί θυμάτων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

6 σχόλια:

  1. Εχει ηδη διαψευστει.προσεχετε τι γραφετε.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αστυνομια Τυπου του Συριζα ξαναχτυπησε. Σιγα τις υπερωριες. Θα παθεις υπερκοπωση.

      Διαγραφή
    2. Εσυ σαν ορκισμενο κοματοσκυλο τον χαβα σου

      Διαγραφή
  2. Το σημα αναφερει σαν εναρξη επιχειρησεων 19.08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ γιατί επιμένει ο διαχειριστής του site να παρουσιάζει ότι γράφει η εφημερίδα αυτή της οποίας ο ιδιοκτήτης δημοσιογραφεί εκ του ασφαλούς από την Ελβετία όπου έχει προσφύγει για να μη πληρώσει στο Ελληνικό κράτος κάποια εκατομμύρια που επιδίκασε εις βάρος του τελεσίδικα η Ελληνική δικαιοσύνη;
    Ο κύριος αυτός πριν από μερικά χρόνια συνελήφθη σε κάποια Ευρωπαϊκά σύνορα με κάποια εκατομμύρια που εξήγαγε λαθραία από τη χώρα μας.
    Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ως δημοσιογράφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανω απ ολα μ αρεσει ο ευγενικος κ πραος χαρακτηρας καποιων...ειδικων που γραφουν εδω.
    Μιλαμε για...παιδεια υψηλου επιπεδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.