30/7/18

Με γελοία ψευτοδιλήμματα και με πιστόλια στον κρόταφο εκβιάζουν ξανά τους Έλληνες για την αρπαγή της Κύπρου

Στο Κραν Μοντανά η Κύπρος ήταν... εκλειπούσα
Πώς η κατοχική Τουρκία θα εξαναγκαστεί να συναινέσει σε ένα κανονικό, λειτουργικό και βιώσιμο ευρωπαϊκό κράτος και πώς θα εξουδετερωθεί κάθε πιθανότητα τουρκοποίησης-ισλαμοποίησης της Κύπρου, ώστε να επιβιώσει, εθνικά και βιολογικά, ο κυπριακός Ελληνισμός στη γη των πατέρων και προγόνων του; Ο Ν. Αναστασιάδης, ο Α. Κυπριανού και τα αυτάδελφα ΔΗΣΑΚΕΛ τηρούν έναν εκκωφαντικό πολιτικό σκασμό!
Το πρώτο γελοίο και κωμικό εφεύρημα ήταν η «αδήριτη ανάγκη». Από «αδήριτη ανάγκη», δήθεν, ο Μακάριος αποδέχθηκε τις Συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου. Από «αδήριτη ανάγκη», ο μ. Γλ. Κληρίδης αποδέχθηκε το επάρατο σχέδιο Ανάν, το οποίο θα παρέδιδε την Κύπρο αύτανδρη σε μια νέα, ισλαμική τουρκοκρατία. Από «αδήριτη ανάγκη» ο Δ. Χριστόφιας συμφώνησε τις συγκλίσεις με τον κατοχικό Ταλάτ. Επί ηγεμονίας Ν. Αναστασιάδη εφευρέθηκε πιο… σκληρή πραγματικότητα: Το πιστόλι στον κρόταφο. Με το πιστόλι στον κρόταφο, τάχα, αποδέχθηκε το κούρεμα, δηλ. την κλοπή της περιουσίας και των οικονομιών της πλειοψηφίας των πολιτών. Και δεν ανέμελψε ακόμα ένα ειλικρινές mea culpa. 
Τη σκυτάλη αυτού του βολικού εκβιασμού και της προσβολής της αξιοπρέπειας, της νοημοσύνης και της αισθητικής των πολιτών παρέλαβαν επ’ εσχάτων, ενόψει πιθανών νέων συνομιλιών, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Κοιν. Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ (σε αγαστή σύμπλευση και πολιτική ταύτιση με το ΑΚΕΛ).  Ο Ν. Χριστοδουλίδης, μιλώντας στην εβραϊκή οργάνωση AJC, στις Βρυξέλλες (17.7.2018), υποστήριξε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια» μιας νέας αποτυχίας, και πρόσθεσε ότι η Τουρκία πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. «Η Τουρκία οφείλει να συμμορφωθεί με τα ευρωπαϊκά στάνταρ και το Διεθνές Δίκαιο και να δώσει ώθηση στην επίλυση του Κυπριακού». Αλλά τι; Η Τουρκία, διά των πολιτικών και στρατιωτικών εκπροσώπων της, επαναλαμβάνει αταλάντευτα ότι στο Κυπριακό απαιτεί λύση τουρκικών και όχι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μόλις την περ. Τρίτη, ο Τούρκος ΥπΕξ, Τσαβούσογλου, ξεκαθάρισε ξανά τις τουρκικές θέσεις.
Πλέον άσχετος πολιτικά και βροντωδώς ανιστόρητος, ο Κοιν. Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, σε δηλώσεις του (23.7.2018), διασάλπισε για πολλοστή φορά: «Για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό το δίλημμα σήμερα δεν είναι Ομοσπονδία ή κάτι καλύτερο. Το πραγματικό δίλημμα είναι Ομοσπονδία ή διχοτόμηση». Είναι εμφανές ότι ο Ν. Τορναρίτης δεν μελέτησε Θουκυδίδη, δεν μελέτησε Νιχάτ Ερίμ, δεν μελέτησε Νταβούτογλου και δεν άκουσε ποτέ καμία από τις χιλιάδες δηλώσεις πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών της Τουρκίας ότι: Αμετάθετος στόχος τους είναι η επανάκτηση της Κύπρου, όχι μόνον ως δήθεν τμήματος της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά και ως γεωπολιτικού και στρατηγικού εφαλτηρίου, ώστε η Τουρκία να διαδραματίσει ρόλο περιφερειακής δύναμης στην Αν. Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή. 
Η Τουρκία μέχρι το 1974 φαινόταν να επιδιώκει τη διχοτόμηση. Έκτοτε, όμως, κατέχει έδαφος στο οποίο κατοικεί πληθυσμός και έχει παράνομη διοίκηση. Απομένει η αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους. Μετά τις πολλές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις της ελληνικής πλευράς και την ανακάλυψη υδρογονανθράκων, η Άγκυρα απαιτεί αδίστακτα λύση η οποία, διά της υπογραφής ελληνικών  χειρών, θα νομιμοποιήσει την κατοχή και τον εποικισμό και θα της επιτρέψει να ελέγχει τις ελεύθερες περιοχές. Οι Τούρκοι ηγέτες και ειδικά ο σουλτάνος Ερντογάν δεν είναι βλάκες. Έφτασαν στο παραπέντε των στόχων τους. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στις αξιώσεις τους για εγγυήσεις, παραμονή Αττίλα, επεμβατικά δικαιώματα και αρπαγή των υδρογονανθράκων. 
Άρα, γιατί να θέλουν διχοτόμηση όπως βλακωδώς κανοναρχούν παράφωνα τα ΔΗΣΑΚΕΛικά μεγάφωνα; Οι Τούρκοι απαιτούν έλεγχο όλης της Κύπρου. Συνεπώς, το δίλημμα που καθημερινά το ΔΗΣΑΚΕΛ ψαλμωδεί για να πανικοβάλλει όσους αφελείς και ανιστόρητους τούς πιστεύουν, είναι ένα ανύπαρκτο ψευτοδίλημμα, το οποίο δεν στηρίζεται σε γεγονότα ούτε υποστηρίζεται από σοβαρή πολιτική και ιστορική ανάλυση. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και το αυτάδελφο, πλέον, ΔΗΣΑΚΕΛ, επιχειρούν να εκφοβίσουν τους πολίτες ότι, αν δεν συναινέσουν σε λύση διζωνικής αυτοχειρίας θα έχουμε, τάχα, διχοτόμηση. 
Μετά την επανεκλογή του, ο σουλτάνος Ερντογάν θα είναι ακόμα πιο αδίστακτος έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδος. Ο Τσαβούσογλου μόλις την περ.
Τρίτη επανέλαβε απειλητικά: Αν η Λευκωσία ξεκινήσει έρευνες για φυσικό αέριο, το ίδιο θα πράξει και η κατοχική Τουρκία στην κυπριακή ΑΟΖ. Επ’ αυτής της ωμής απειλής ουδεμία αντίδραση υπήρξε εκ μέρους της Κυβέρνησης και των ΔΗΣΑΚΕΛικών εξαπτέρυγων. Όπως δεν υπήρξε κανένα σχόλιο στη δήλωση Τσαβούσογλου: «Αρχίσαμε ως εγγυήτριες χώρες να συζητάμε με ανεπίσημο τρόπο τι θα κάνουμε από δω και πέρα, ποια βήματα θα κάνουμε, τι πρέπει να κάνουμε πριν ξεκινήσουν οι νέες διαπραγματεύσεις. Συζητούμε και με τα ΗΕ». Και η Κυπριακή Δημοκρατία; Εκλιπούσα, ως συνήθως…
Το καίριο ερώτημα είναι: Πώς η κατοχική Τουρκία θα εξαναγκαστεί να συναινέσει σε ένα κανονικό, λειτουργικό και βιώσιμο ευρωπαϊκό κράτος και πώς θα εξουδετερωθεί κάθε πιθανότητα τουρκοποίησης-ισλαμοποίησης της Κύπρου ώστε να επιβιώσει, εθνικά και βιολογικά, ο κυπριακός Ελληνισμός στη γη των πατέρων και προγόνων του;
Ο Ν. Αναστασιάδης, ο Α. Κυπριανού και τα αυτάδελφα ΔΗΣΑΚΕΛ τηρούν έναν εκκωφαντικό πολιτικό σκασμό! Με το πιστόλι στον κρόταφο του λαού ως βολικό άλλοθι της ανεπάρκειάς τους.
Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.