27/10/10

Ισλαμιστική ΜΚΟ καταγγέλλει το «θράσος» του Νετανιάχου

Η τουρκική ισλαμιστική ανθρωπιστική οργάνωση IHH (Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας) κατήγγειλε σήμερα τον έπαινο που απηύθυνε χθες ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στους κομάντος οι οποίοι έκαναν έφοδο στις 31 Μαΐου σ' ένα στολίσκο που μετέφερε βοήθεια για τη Γάζα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα Τούρκοι.
Αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία δρα στις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες, είχε διαδραματίσει ρόλο-κλειδί σ' αυτή την αποστολή, η οποία επιδείνωσε τις σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ.
«Το θράσος του Νετανιάχου δεν έχει όρια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ, διευθυντής της ΜΚΟ, που έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη.
«Το να σκοτώνεις αθώους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους δεν είναι ηρωισμός (...) οι κομάντος που εγκωμιάσθηκαν από τον Νετανιάχου δεν αντιμετώπισαν τα μέλη ενός τακτικού στρατού. Επιτέθηκαν σε άμαχους ακτιβιστές που συμμετείχαν σε μια διεθνή αποστολή», πρόσθεσε.
Στη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες στη βάση τους στο Ατλίτ (βόρειο Ισραήλ), ο ισραηλινός πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους κομάντος που πραγματοποίησαν την έφοδο: «Ενεργήσατε με τρόπο επαγγελματικό, ηρωικό, συγκρατημένο και ηθικό, αντιδρώντας σ' αυτούς που ήθελαν να σας σκοτώσουν», δήλωσε.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/10/2010_361685

18 σχόλια:

  1. Οι Κεμαλοναζί αλλά και οι ισλαμοφασίστες αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
    Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η τουρκική προκλητικότητα και βία είναι αυτή της χρήσης στρατιωτικών αντιποίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Παλαιστινιακό είναι ένα έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία εξήντα χρόνια, ένα έγκλημα που έχει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, ενώ ένας ιστορικός και αυτόχθων λαός, ο Παλαιστινιακός, αφού έχασε τα παραδοσιακά του εδάφη, συνεχίζει να υφίσταται μια βάρβαρη πολιτική γενοκτονίας, με τελευταία σκηνή της συνεχιζόμενης τραγωδίας τη βάρβαρη επίθεση και τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό της Γάζας, με πρόσχημα την κατάληψη της εξουσίας από τη Χαμάς.

    Οποτε είπε "ο πετεινός το γάιδαρο κεφάλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρέπει να αναγορεύσουμε τους Τούρκους ισλαμοφασίστες σε υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναβαλτε παιδια στο ιστολογιο σας,τι εστι ΙΗΗ,γι'αυτους που προσφατα εγιναν αναγνωστες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙΑΣ πάτησε στους δύο συνδέσμους που αναφέρονται στο κείμενο είναι με μπλέ χρώμα οι λέξεις "IHH" και "Αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καυκάσιε, η αντικειμενικότητά σου είναι "υποδειγματική".

    Οι όροι "γενοκτονία" και "αποκλεισμός" είναι παντελώς άσχετοι και υπερβολικοί με την υπάρχουσα κατάσταση.

    Οι αντικειμενικοί όροι θα ήταν "σκληρή πολιτική (σκέτο)" ή "βίαιη, αιματηρή αντιπαράθεση, σύγκρουση".

    Οσον αφορά το "αποκλεισμός"...ποιός τροφοδοτεί με ρεύμα, τρόφιμα, καύσιμα κ.α την Γάζα?

    Ποιός κατέλαβε την Γάζα και μάλιστα με αρκετά αιματηρό τρόπο και δια των όπλων και χωρίς "προσχήματα" ?
    Απ: η Χαμάς.

    Ποιός ρίχνει όποτε μπορεί ρουκέτες στο Ισραήλ?
    Απ: η Χαμάς και οι φιλικές προς αυτήν Παλαιστινιακές οργανώσεις που ορκίζονται στην εξάλειψη του Ισραήλ απο τον χάρτη.

    Προφανώς η μάχη με όπλα είναι άνιση και υπέρ του Ισραήλ. Αυτό το έχουν καταλάβει οι Παλαιστίνιοι και χρησιμοποιούν τις "άλλες" μεθόδους, τυφλά χτυπήματα σε άμαχους, απαγωγές, προπαγάνδα (είναι γνωστό το Pallywood, κατά το Hollywood).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:24 είναι απόσπασμα απο το άρθρο του κου Σάββα Καλεντερίδη ώς αναφέρεται στο σύνδεσμο του κειμένου το οποίο και προσυπογράφω.

    Μπορείς να έχεις τις απόψεις σου.
    Επιτρέψε μου να έχω τις δικές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήλθα κι εγώ !!!
    Είδα φως και μπήκα....

    -@ Ανώνυμες 7:33 μ.μ. & 7:57 μ.μ.
    "Κεμαλοναζί αλλά και ισλαμοφασίστες" ΟΛΟΙ οι Τούρκοι!!!
    Συμφωνώ και επαυξάνω...
    Όμως γιατί όταν θέλουν να ξεφύγουν από αυτά και να γίνουν σωστοί άνθρωποι συνοδεύοντας ανθρωπιστική βοήθεια, πρέπει να είμαστε ακόμα και τότε εναντίον τους;
    Δικαίωμα στον ανθρωπισμό μάλλον έχουν μόνο οι ...ψηλοί, ξανθοί, γαλανοί και χριστιανοί της Ευρώπης και των ΗΠΑ και όσοι πάρουν ISO ανθρωπισμού από εσένα!!!

    -@ Ναϊάς 8:01 μ.μ.,
    πού ταξίδευες τόσο καιρό ρε φρεγάτα;;;

    -@ Πουλί του Αιγαίου,
    έχεις δίκιο, πού τον είδαμε τον αποκλεισμό της Παλαιστίνης αφού μάλιστα δεν έχουμε πάει ποτέ εκεί;

    Ούτε νερό δεν έχουν για τα χωράφια τους αφού τους το κλείνουν οι σιωνιστές γιο να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την γη τους.

    Τους έχουν κόψει και τα λιπάσματα και την ζάχαρη για να μη τα ανακατεύουν μεταξύ τους και φτιάχνουν ...διηπειρωτικές στρακαστρούκες με τις οποίες θα ...αφανίσουν το Ισραήλ.

    Και μεις θέλουμε τον αφανισμό της Τουρκίας, αλλά με το να το λέμε, δεν έχουν δικαίωμα οι Τούρκοι να έλθουν στο σπίτι του καθενός μας και να μας σκοτώσουν... Σαφής;

    Από πόσα εκατομμύρια νεκρούς Παλαιστίνιους και πάνω, θεωρείται γενοκτονία;

    Πρώτη φορά ακούω ότι λαός (Παλαιστίνιοι/Χαμάς), καταλαμβάνει την ίδια του την χώρα (Παλαιστίνη/Γάζα) !!!
    Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα θεέ μου;;;

    "Ποιος ρίχνει όποτε μπορεί ρουκέτες στο Ισραήλ?(=;)"
    Απάντηση: όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, ρίχνει ρουκέτες στο Ισραήλ η ...Σιγκαπούρη, η οποία μετά φτιάχνει τα σχετικά βιντεάκια και τις φωτογραφίες όπως του άρθρου, στο Μπόλιγουντ της Ινδίας!!!


    Διότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν κανένα λόγο αφού, ούτε τους βομβαρδίζει με βόμβες φωσφόρου και διασποράς το Ισραήλ, ούτε εισβάλλει στις πόλεις και στα χωριά τους και σκοτώνει αμάχους πολίτες γυναίκες, νέους, γέρους και παιδιά ...

    Σοβαρότης και μυαλό ΜΗΔΕΝ μερικοί !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Τζιμης

    Όμως γιατί όταν θέλουν να ξεφύγουν από αυτά και να γίνουν σωστοί άνθρωποι συνοδεύοντας ανθρωπιστική βοήθεια, πρέπει να είμαστε ακόμα και τότε εναντίον τους;
    Δικαίωμα στον ανθρωπισμό

    Αυτοί όλοι οι τραγομούριδες του ΙΗΗ με τις φασκιομένες μαντηλοφορούσες που διακινούν όπλα και βάζουν την αρβανίτικη σημαία δίπλα στην Τούρκικη για να μας υπενθυμίσουν το Τουρκία -Αλβανία συμμαχία είναι ανθρωπιστές;
    Πόσο αφελής ή πόσο κοροϊδο πρέπει να ειναι κάποιος για να πιστεύει σε αυτήν την μούφα πρώτου μεγέθους περί τούρκικου ανθρωπισμού ;
    Αυτοί όλοι του ΙΗΗ είναι εγκάθετα φασιστρόνια με ιστοσελίδες γεμάτες φασιστικό προπαγανδιστικό υλικό και τραγοιμάμιδες να προπαγανδίζουν την επικυριαρχία του τουρκισμού και του οθωμανισμου στο κόσμο.
    Ποιό δικαίωμα στον ανθρωπισμό και μπούρδες κατσαρές?...Καλά !!!Δουλευόμαστε και μεταξύ μας δηλαδή? Ποιός τουρκικος ανθρωπισμό και ....πράσινα άλογα !Δεν ξέρουμε τι είναι οι Τούρκοι τώρα θα τους μάθουμε? Ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια επικυριαρχίας και προβολής ισχύος στην περιοχή και μόνο για τον ανθρωπισμό δεν ενδιαφέρονται?
    Πρώτη φορά είναι που οι Τούρκοι παίζουν τον λύκο που μεταμφιεστικε σε κοκκινοσκουφίτσα?
    Δεν έχουμε καταλάβει τόσους αιώνες ότι η διπλοπροσωπία , η υποκρισία και η μισανθρωπία είναι εκ γενετής φυλετικό χαρακτιριστικό τους ?Τυχαία γενοκτόνισαν έναν σωρό πλυθησμούς?

    Ρε ούυυυυυυστ από δώ που θα μας κάνεις και φιλοτουρκική προπαγάνδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδε φως και μπήκε. Κλειστε τις κουρτίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ένας ιστορικός και αυτόχθων λαός, ο Παλαιστινιακός,/Ειναι σα να λες οτι οι τουρκοι της ΚΩΝ/ΠΟΛΙΣ ειναι αυτοχθων λαος διαφονω καθετα,Kaukasios ./// Όμως γιατί όταν θέλουν να ξεφύγουν από αυτά και να γίνουν σωστοί άνθρωποι συνοδεύοντας ανθρωπιστική βοήθεια, πρέπει να είμαστε ακόμα και τότε εναντίον τους/ ΓΙΑΤΙ πισω απο την ανθρωπιστικη βοηθεια κρυβεται πολιτικη του ισλαμοφασισμου [εξαναγκασμος τον φτωχοτερων να γεινoυν φανατικοι μεσο ενος κομματιου ψωμιου],οσο για τουρκους ειναι ενα μειγμα φυλων [αραβες,τουρκοι,και διαφοροι εξισλαμισμενοι[σλαβοι,βουλγαροι,αρμενιοι.κουρδοι,συριοι, αλβανοι, ασυριοι, εβρεοι και ελληνες] οθωμανοι καλητερα θα ελεγα. τζιμης ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ανθρωπισμός δεν ενδιαφέρεται εάν υπάρχουν ή όχι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από κάθε αποστολή βοήθειας.

    Είναι κοινωνική προσφορά και -όπως και η ιατρική- πρέπει να παρέχεται ανεξάρτητα από το ποιός είναι το θύμα και ο θύτης του.
    Εδώ, το θύμα είναι ο Παλαιστινιακός λαός με τους γνωστούς θύτες.

    Φανταστείται έναν γιατρό να αρνηθεί να περιθάλψει ένα παιδί επειδή το έχει κακοποιήσει ο πατέρας του με σκοπό την επαιτεία.

    Ή ένας κομμουνιστής γιατρός να αρνηθεί να περιθάλψει έναν ακροδεξιό και να τον αφήσει να πεθάνει.
    Και το αντίθετο, ο γιατρός να είναι ακροδεξιός και το θύμα αναρχικός.

    Εάν κάποιοι από σας πιστεύετε ότι ΑΥΤΟ πρέπει να γίνεται, είσαστε τα λάθος άτομα να συζητάτε για Ανθρωπισμό/Ανθρωπιστική Βοήθεια.
    Ανήκετε στο ζωϊκό βασίλειο της ζούγκλας, στα δέντρα της οποίας πρέπει να επιστρέψετε.

    Πολιτική σκοπιμότητα υπήρχε και πίσω από την βοήθεια που στείλαμε στην Τουρκία με τους σεισμούς εκεί, όπως υπήρχε σκοπιμότητα και πίσω από την βοήθεια που έστειλαν αυτοί μετά τους σεισμούς στην Ελλάδα.
    Αλλά δεν είπε κανένας σας τίποτα τότε...

    Πολιτική σκοπιμότητα έχουν και όλες οι άλλες χώρες όταν στέλνουν βοήθεια σε άλλες.
    ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Ε.Ε., Αυστραλία, Βραζιλία, Ιαπωνία, Κορέα κλπ, στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια παντού στον Κόσμο και σωστά δεν λέει κανένας τίποτα.

    Σας πειράζει τώρα μερικούς, επειδή τα θύματα είναι θύματα του σιωνισμού τον οποίο προσπαθείτε συστηματικά να εξωρα'ϊ'σετε.

    Οι ακτιβιστές/ανθρωπιστές ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε εάν πίσω από την βοήθεια που παρέχουμε υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα κυβερνήσεων, διότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το θύμα και όχι ο θύτης.

    Αλλιώς, τα μέλη των ΜΚΟ δεν θα πηγαίναμε ποτέ και πουθενά, διότι ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν δίνει βοήθεια χωρίς να έχει κάποια σκοπιμότητα.

    Αυτά για όσους βάζουν την πολιτική πάνω από τον Άνθρωπο !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε Τζιμη μου,γιατι επιμενεις να εισαι τοσο ρομαντικος οταν η πραγματικοτητα εχει αποδειχτει οτι ειναι αλλοιως.Θεωρητικα εχεις χιλια δικια και εγω μαζι σου αλλα η θεωρια απεχει ετη φωτος απο την πραξη.Θυμασε που ο Διονυσιος Σολωμος εγραψε στον Εθνικο μας υμνο αποστροφη για το 'παντα ευκολοπιστοι και παντα ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ;Οταν αποδεδειγμενα εχουμε πιαστει μακακες εκατονταδες φορες σαν λαος και στο τελος μας μενει η πικρια.Μεχρι την Κορεα φτασαμε για τα συμφεροντα των αλλων και στο τελος οχι μονο δεν μας ξερανε αλλα μας εχωσαν και το μαχαιρι στην πλατη.Κατσε και σκεψου ψυχραιμα.Δεν θα σου κανω ιστορικη αναδρομη αλλα λογω της σημερινης Εθνικης επετειου σκεψου οτι δωσαμε το αιμα μας,καταστραφηκαμε σαν χωρα και στο τελος μας εφτιαξαν και εναν εμφυλιο που σκοτωσε ο αδελφος τον αδελφο.Ο τουρκος απεναντι βγηκε παντα ωφελημενος γιατι κοιταξε μονον τα συμφεροντα του.Ποτε στην ιστορια του σαν λαος δεν ΤΙΜΗΣΕ συνθηκες και υπογραφες αλλα παντα το συμφερον του.Το ιδιο και ολοι γυρω μας,σκοπιανοι που 'αναπνεαν' μονο απο το λιμανι της Θεσσαλονικης,αλβανοι που για 10 χρονια το 85% του ΑΕΠ της χωρας του ηταν απο Ελληνικα χρηματα μεσω των παρανομων μεταναστων,ακομα και σημερα βλεπεις που καταντησε η χωρα απο τα ανεξελεγκτα μουσουλμανικα λεφουσια που στην αρχη ολοι μας μεταχειριστηκαμε με συμπονια.Δεν θα σε κουρασω αλλο γιατι πιστευω οτι τα καταλαβαινεις ολα αυτα πολυ καλα αλλα ισως δεν εισαι καχυποπτος και γνωστης τι εστι Ισλαμ.Πιστεψε με τους γνωριζω πολυ καλα και οπως νοιωθω κοροιδο οταν δινω τον οβολο μου στο αναπηρο που το μεσημερι σηκωνεται και υγιεστατος μπαινει στην Μερσεντες για να φυγει,ετσι δεν δεχομαι η τουρκια να παιζει τον ρολο της φιλανθρωπου και να πατροναρει παραστρατιωτικες της επιχειρησεις χρησιμοποιοντας ως εργαλεια της,ανθρωπους που πραγματι αισθανονται την αναγκη να αντισταθουν στην αδικια αυτη.Δεν σου κανω αναφορα για την αχαριστια που ολες αυτες οι χωρες ανταμειψαν την Ελλαδα,απλως σου θυμιζω οτι ανεγνωρισαν τα σκοπια ως Μακεδονια,στηριζουν οικονομικα τους τουρκους και τους αλβανους αλλα στην φτωχο Ελλαδα ηρθανε για να φανε.Συμπερασμα:ΝΑΙ σε μια αποστολη βοηθειας Ελληνων η Ευρωπαιων,οχι σε τουρκους πρακτορες.
    Υ.Γ.Στο εχω ξαναπει οτι το Νικ μου δεν σημαινει οτι ειμαι γενους θηλυκου,απλως συμβολιζει κατι μεγαλο για μενα γι'αυτο το διαλεξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε Τζιμη μου,γιατι επιμενεις να εισαι τοσο ρομαντικος οταν η πραγματικοτητα εχει αποδειχτει οτι ειναι αλλοιως.Θεωρητικα εχεις χιλια δικια και εγω μαζι σου αλλα η θεωρια απεχει ετη φωτος απο την πραξη.Θυμασε που ο Διονυσιος Σολωμος εγραψε στον Εθνικο μας υμνο αποστροφη για το 'παντα ευκολοπιστοι και παντα ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ;Οταν αποδεδειγμενα εχουμε πιαστει μακακες εκατονταδες φορες σαν λαος και στο τελος μας μενει η πικρια.Μεχρι την Κορεα φτασαμε για τα συμφεροντα των αλλων και στο τελος οχι μονο δεν μας ξερανε αλλα μας εχωσαν και το μαχαιρι στην πλατη.Κατσε και σκεψου ψυχραιμα.Δεν θα σου κανω ιστορικη αναδρομη αλλα λογω της σημερινης Εθνικης επετειου σκεψου οτι δωσαμε το αιμα μας,καταστραφηκαμε σαν χωρα και στο τελος μας εφτιαξαν και εναν εμφυλιο που σκοτωσε ο αδελφος τον αδελφο.Ο τουρκος απεναντι βγηκε παντα ωφελημενος γιατι κοιταξε μονον τα συμφεροντα του.Ποτε στην ιστορια του σαν λαος δεν ΤΙΜΗΣΕ συνθηκες και υπογραφες αλλα παντα το συμφερον του.Το ιδιο και ολοι γυρω μας,σκοπιανοι που 'αναπνεαν' μονο απο το λιμανι της Θεσσαλονικης,αλβανοι που για 10 χρονια το 85% του ΑΕΠ της χωρας του ηταν απο Ελληνικα χρηματα μεσω των παρανομων μεταναστων,ακομα και σημερα βλεπεις που καταντησε η χωρα απο τα ανεξελεγκτα μουσουλμανικα λεφουσια που στην αρχη ολοι μας μεταχειριστηκαμε με συμπονια.Δεν θα σε κουρασω αλλο γιατι πιστευω οτι τα καταλαβαινεις ολα αυτα πολυ καλα αλλα ισως δεν εισαι καχυποπτος και γνωστης τι εστι Ισλαμ.Πιστεψε με τους γνωριζω πολυ καλα και οπως νοιωθω κοροιδο οταν δινω τον οβολο μου στο αναπηρο που το μεσημερι σηκωνεται και υγιεστατος μπαινει στην Μερσεντες για να φυγει,ετσι δεν δεχομαι η τουρκια να παιζει τον ρολο της φιλανθρωπου και να πατροναρει παραστρατιωτικες της επιχειρησεις χρησιμοποιοντας ως εργαλεια της,ανθρωπους που πραγματι αισθανονται την αναγκη να αντισταθουν στην αδικια αυτη.Δεν σου κανω αναφορα για την αχαριστια που ολες αυτες οι χωρες ανταμειψαν την Ελλαδα,απλως σου θυμιζω οτι ανεγνωρισαν τα σκοπια ως Μακεδονια,στηριζουν οικονομικα τους τουρκους και τους αλβανους αλλα στην φτωχο Ελλαδα ηρθανε για να φανε.Συμπερασμα:ΝΑΙ σε μια αποστολη βοηθειας Ελληνων η Ευρωπαιων,οχι σε τουρκους πρακτορες.
    Υ.Γ.Στο εχω ξαναπει οτι το Νικ μου δεν σημαινει οτι ειμαι γενους θηλυκου,απλως συμβολιζει κατι μεγαλο για μενα γι'αυτο το διαλεξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγνώμη ρε φίλε Ναϊάδα, αλλά είχα ξεχάσει ότι είσαι άντρας με γυναικείο νικ (φταίω εγώ μετά;) αφού αυτό συμβολίζει κάτι μεγάλο για σένα.
    Όπως άλλωστε και για μένα το ..."Δημητρούλα" με το οποίο έχω ταξιδεύσει στο Αιγαίο και έχω ωραίες αναμνήσεις.
    Αφού λέω να αλλάξω το "τζιμης" με το "Δημητρούλα"!!!
    ----------------

    Το "Μαβί Μαρμαρά" ήταν γνωστό σε όλους (και στο Ισραήλ) ότι δεν μετέφερε τίποτα άλλο πέραν της ανθρωπιστικής βοήθειας.
    Ούτε όπλα για τους Παλαιστίνιους είχαν φορτωθεί, ούτε οι ακτιβιστές πήγαιναν οπλισμένοι. Το είπαν και οι ίδιοι οι Ισραηλινοί.

    Γιατί επομένως δεν αφέθηκε να μεταφέρει την ακίνδυνη/ανθρωπιστική του βοήθεια;
    Ή, γιατί δεν ρυμουλκήθηκε εκεί που ήθελαν οι Ισραηλινοί, παρά έριξαν στον άοπλο κόσμο (ανάμεσά τους και παιδιά) στο ψαχνό;
    Μάλλον για να κάνουν την χάρη στον Ερντογάν, να γίνει ήρωας στον ισλαμικό κόσμο.

    Και δεν σταμάτησαν μόνο την βοήθεια των Τούρκων ακτιβιστών αλλά και "των Ελληνων η Ευρωπαιων" που λες κι εσύ.
    Τους οποίους συλλαμβάνουν βίαια και τους κλείνουν στις φυλακές τους αφού τους κλέψουν όλα τους τα υπάρχοντα, πορτοφόλια, κάρτες, διαβατήρια, κάμερες, κινητά κλπ.

    Και οι σιωνιστές έχουν συμφέρον να υπάρχει αυτή η ένταση με το ισλάμ και την τρομοκρατία, για να δικαιολογούν τα δισεκατομμύρια δολάρια που τσεπώνουν κάθε χρόνο από τις ΗΠΑ και αλλού.
    Γι΄αυτό δεν λύνουν το Παλαιστινιακό πρόβλημα.
    Για να το έχει σαν άλλοθι ο κάθε Μπινλάντεν και ο κάθε Αχμαντινετζάντ για να κάνουν την δική τους πολιτική και να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες.

    Όμως, λόγω αυτών των σκοπιμοτήτων, πρέπει να ξεχνάμε τον παλαιστινιακό λαό που δέχεται από τους σιωνιστές συστηματική γενοκτονία καθημερινά;

    Το ότι οι Ισραηλινοί είχαν σχεδιάσει από την αρχή να σκοτώσουν κόσμο φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Νετανιάχου συνεχάρη τους ...κομάντος (της πλάκας λέω εγώ) διότι εξετέλεσαν με επιτυχία την αποστολή πειρατείας σε διεθνή ύδατα, όπως είχαν διαταχθεί και από το ότι δεν παρέπεμψε σε δίκη τους επιτελείς του που σχεδίασαν και έδωσαν τις εντολές να σκοτώσουν τον κόσμο, ενώ είχαν άλλη εναλλακτική και αναίμακτη λύση (ρυμούλκηση κλπ).

    Και ποιος σου είπε ότι Έλληνες και Ευρωπαίοι που λες, όταν στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια εδώ κι εκεί δεν το κάνουν έχοντας κάποια μικρή ή μεγάλη σκοπιμότητα;
    Εάν -όπως λες- δεν ξέρω τόσο καλά όσο εσύ (από πού) το ισλάμ, εσύ δεν ξέρεις καθόλου τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους (για κυβερνήσεις μιλάω)...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για άλλη μια φορά ο Καυκάσιος επιδίδεται σε πλήρη κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας! Να του θυμίσω την προηγούμενη: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_6023.html?showComment=1285585089878
    Υπάρχει «παλαιστινιακός» λαός με την έννοια που αποδίδει στην έκφραση «Ιστορικός και αυτόχθων»? Δηλαδή έχει κοινή γλώσσα, ήθη, έθιμα, ιστορική παράδοση κ.λπ.? Μα φυσικά όχι! Το έχουν ομολογήσει και οι ίδιοι ουκ ολίγες φορές! Ακόμη και οι της Χαμάς στους οποίους αναφέρεται, στο καταστατικό τους λένε ότι η Παλαιστίνη αποτελεί ουάκφ (ισλαμική γη) κι όχι το έδαφος ενός έθνους που ζητά (εθνικο)απελευθέρωση. Η απελευθέρωση που θέλουν είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ κι όχι ΕΘΝΙΚΗ!
    Γιατί άραγε ο ηγέτης των Αραβοπαλαιστινίων, ο Auni Bey Abdul-Hadi, είπε στην επιτροπή Πηλ το 1937: «Δεν υπάρχει τέτοιο κράτος (δηλ. Παλαιστίνη). Η «Παλαιστίνη» είναι ένας όρος που εφευρέθηκε από τους Σιωνιστές! Δεν υπάρχει Παλαιστίνη στη Βίβλο. Η χώρα μας ήταν για αιώνες μέρος της Συρίας»? Γιατί προφανώς ήξερε την ιστορία καλύτερα από τον Καυκάσιο! Γιατί ένας που έχει διαβάσει την ιστορία της περιοχής Καυκάσιε θα έβλεπε π.χ. ότι οι Εβραίοι είχαν διαχρονική παρουσία εκεί (για παράδειγμα, πόλεις όπως η Χάιφα, η Ναζαρέτ, η Ιερουσαλήμ είναι πανάρχαιες εβραϊκές πόλεις, κάτι που το προδίδει και το όνομά τους), ακόμη και η Μεδίνα, που τη διεκδικούν σαν «ιστορική» «ιερή» πόλη οι Άραβες Μουσουλμάνοι ήταν εβραϊκή, πριν κατακτηθεί από τον παιδόφιλο αιμοσταγή προφήτη τους! Προφανώς δε γνωρίζεις ή κάνεις πως δε γνωρίζεις ότι στην Ιερουσαλήμ οι Εβραίοι ήταν πλειοψηφία πολύ πριν την πρώτη Aliyah http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Jerusalem#Population_by_ethnicity ούτε και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι άλλοτε εβραϊκές πόλεις άδειασαν από Εβραίους! Ίσως αν ανατρέξεις στην ιστορία της Μ. Ασίας ή του Λιβάνου θα καταλάβεις γιατί άλλοτε χριστιανικές περιοχές κατοικούνται σήμερα από «αυτόχθονες» λαούς ενν. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! Σύμφωνα με τον Ernst Frankenstine «το 1878, οι δύσκολες συνθήκες της εποχής ανάγκασαν πολλές ομάδες ανθρώπων να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη. Κιρκάσιοι, Αλγερινοί, Αιγύπτιοι, Δρούζοι, Τούρκοι, Κούρδοι, Βόσνιοι και άλλοι. Από τους 141.000 Μουσουλμάνους που ζούσαν σε ολόκληρη την Παλαιστίνη το 1882, τουλάχιστον το 25% από αυτούς ήταν μετανάστες που είχαν έρθει ύστερα από την κατάκτησή το 1831 από τους Αιγύπτιους». Με λίγα λόγια, πολλοί από αυτούς που ήρθαν στην Παλαιστίνη τα τελευταία 150 χρόνια δεν ήταν καν Άραβες! Οι ηγέτες των αραβοπαλαιστινίων αργότερα, όπως ήταν ο Haj Amin Al-Husseini και ο Αl-Nashasheebi, που εκπροσωπούσαν τις δυο αντιτιθέμενες τάσεις, προέρχονταν και οι ίδιοι από φυλές που μετανάστευσαν τελευταία στην λεγόμενη Παλαιστίνη. Για να μη μιλήσουμε για τον άλλο ηγέτη τους, Αραφάτ!
    Όμως σε τι συνίσταται αυτό το «έγκλημα» που λες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία εξήντα χρόνια? Εννοείς ότι «έγκλημα» ήταν και η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ με απόφαση του Ο.Η.Ε.? Ή μήπως εννοείς ότι «έγκλημα» ήταν που αμύνθηκε στους πολέμους που εξαπέλυσαν εναντίον με σαφή γενοκτονική πρόθεση τα αραβικά κράτη το 1948 κι εξακολουθούν μέχρι και σήμερα?
    Προφανώς η δική σου ανάγνωση και των ομοιδεατών σου αφήνουν στην άκρη όταν μιλούν για τη Χαμάς και τον πόλεμο το 2006 κάποιες μικρολεπτομέρειες, όπως πχ. το γεγονός ότι το καταστατικό της Χαμάς προτρέπει ανοικτά σε γενοκτονία των Εβραίων, ότι ο ηγέτης τους Khaled Meshaal πρώτος κήρυξε τον πόλεμο, ότι είχαν εκτοξευτεί από τους Χαμασιώτες 2.700 πύραυλοι Κασάμ με στόχο το Ισραήλ, σκοτώνοντας 4 Ισραηλινούς και τραυματίζοντας 75 κ.λπ.
    Οι «ευαισθησίες» σου είναι προφανείς!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Τέλος μια παράκληση, αφού κόβεις που κόβεις τα σχόλια μου, ως γνήσιος «δημοκράτης», δεν πιστεύεις ότι θα ήταν πιο κομψό να εξηγείς και τους «λόγους»? Ή νομίζεις ότι έτσι θα «δικαιωθείς» στο «τέλος»?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη, να διορθώσω ένα λάθος μου - για όσους δεν το πρόσεξαν: ο πόλεμος έγινε το 2008 κι όχι το 2006 (το 2006 ξεκίνησε ένας άλλος αιματηρός πόλεμος, ο εμφύλιος Χαμάς-ΠΑ).
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ερμηνεία που δίνουν οι Παλαιστίνιοι για το "ουάκφ" είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που εσύ δίνεις αυθαίρετα και λογικίστικα για να μας παραμυθιάσεις άλλη μία φορά.

    Και οι Έλληνες το '21 προέτασσαν το "Για του Χριστού μας την Πίστη την Αγία" ΠΡΙΝ το "και της Πατρίδος την Ελευθερία" !!!

    -Γιατί ο Auni Bey Abdul-Hadi, είπε αυτά που είπε; Για τον ίδιο λόγο που και οι Ρεπουστηδο/δραγωνο/τρεμόπουλοι λένε αυτά που λένε.
    Δεν είναι πρώτη φορά που κάποιος Παλαιστίνιος γίνεται πράκτορας ή παπαγαλάκι των σιωνιστών και λέει μ@λ@κίες που εσύ μετά επαναλαμβάνεις...

    -Η διαφορά ποιότητας των θρησκειών σας είναι στο ποιος ήταν ο χειρότερος;
    Ο "παιδόφιλος προφήτης τους" Μωάμεθ που λες εσύ ή ο προαγωγός (=νταβατζής) της ίδιας του της γυναίκας της Σάρας και ο αιμομίκτης με την κόρη του, ο Αβραάμ;;;!!!

    -Και χρησιμοποιείς δήθεν ακλόνητα στοιχεία περί μη ύπαρξης Παλαιστινιακού λαού από στοιχεία κάποιου ονόματι ...Φρανγκεστάιν;

    -Ο Αραφάτ τι;;; Ο Πρόεδρος του Ισραήλ βίαζε τις υπαλλήλους του γραφείου του! Όμοιος ομοίω !!!

    -Κάνεις τον ανύποπτο ότι και καλά δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το έγκλημα των τελευταίων πενήντα χρόνων που συντελείται στην Παλαιστίνη;

    Άλλη -πρόσφατη- απόφαση του ΟΗΕ καταδικάζει πάλι το Ισραήλ και χαρακτηρίζει τους εποικισμούς των Εβραίων/σιωνιστών ως τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή/έγκλημα πολέμου.

    -Και έχετε το θράσος να λέτε ότι 2.700 "πύραυλοι"/στρακαστρούκες σκότωσαν 3 Ισραηλινούς και έναν οδηγό ταξί στην Ιορδανία, όταν τα θύματά σας στην Παλαιστίνη είναι δεκάδες χιλιάδες, κυρίως άμαχοι νέοι, γέροι, γυναίκες και μικρά παιδιά στην κούνια τους;

    Άιντε αστοιχείωτε φαντομά με τα πολλά ονόματα και προπαγανδιστή/(φιλο)σιωνιστή/ανθέλληνα !!!
    Μετά σου φταίει ο Καυκάσιος ότι δήθεν δεν δημοσιεύει τα σχόλιά σου.
    Αντί να του πεις ευχαριστώ που -αν το κάνει- σε ...προστατεύει!!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.