17/1/12

«Τουρκική πατρίδα εδώ και 5.000 χρόνια» ο Πόντος!


Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελά ή να κλαίει με τα καμώματα ορισμένων Τούρκων, οι οποίοι μάλιστα αυτοανακηρύσσονται «επιστήμονες», παραδομένοι όμως στην πολιτική σκοπιμότητα. Το νέο κρούσμα επιστημονικής φαιδρότητας το χρεώνεται ο καθηγητής Ντεμίρ Νεκατί, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική!
Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες. «Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!!

Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. μη μας ρωτάτε διότι απλά αδυνατούμε να σας απαντήσουμε! Και γι’ αυτό έχει όμως εξήγηση ο πολυπράγμων Τούρκος… επιστήμονας! «Φαίνεται ότι τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι Τούρκοι κυριάρχησαν στην περιοχή. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική», αναφέρει, στηρίζοντας την άποψή, ότι το τοπωνύμιο Οινόη προέρχεται από του Ούννους, ξεχνώντας ότι ούτε κατ’ όνομα υπήρχαν την 3η χιλιετία π.Χ. ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ Τούρκοι!

Οι Ούννοι ήταν ένα βάρβαρο φύλο (άντε μετά εμείς οι… πολιτικώς ορθοί, να αποτρέψουμε… τους ακραίους να χρησιμοποιούν τον ορισμό «βάρβαρος» όταν αναφέρονται στις γενοκτονίες!), το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ιστορίας τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και ήρθε σε επαφή με τον ελληνορωμαϊκό κόσμο μόλις τον 3ο αιώνα μ.Χ.
http://www.defence-point.gr/news/?p=34094 

3 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ για το συλλογισμό του, κι ευτυχώς γι αυτόν, οι σταθερές του είναι ΚΑΙ σύγχρονες Ελληνικές ΑΞΙΕΣ, όπως αυτή που λέει "στη Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις", παράδειγμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, έστω και χωρίς λόγο ή οι πολιτικοί αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και αποταξανόμενοι την πάταξη της διαφθοράς ή το άλλο όποιος έχει στοιχεία να τα δώσει στη δικαιοσύνη!

    Γιατί λοιπόν να μην έχει δίκαιο κι ο Τούρκος επιστήμονας που θέλει να προσδιορίζεται, ως προπόντιος Πόντου? στο κάτω κάτω κι τράπεζα της Ελλάδας μήπως είναι Ελληνική? ή μήπως ή η ίδια η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη ήηυυιι.. μήπως ΟΧΙ? ΑΛΛΑ μη τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ πως οι Τούρκοι δεν έχουν επίγνωση της έννοιας ΠΑΙΔΕΙΑ ή της εξάσκησης του ΔΙΚΑΙΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου! καλά που να φτάσουν όμως την ευφυία των Ελλήνων για την αύξηση των εσόδων της "Τζαμιού" του Δήμου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον πολύ παροξυσμό, έχουνε γίνει νούμερα. Ούτε τα μωρά παιδάκια που λένε για ό,τι δούνε, "δικό μου, δικό μου.." δεν κάνουν έτσι.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει Μογγόλοι,

    Από σήμερα τον Γιωρίκα θα τον λέμε Αχμετίκα και τον Κωστίκα θα τον λέμε Ιμπραημίκα.
    Τι άλλο θα ακούσουμε από τους Μεμέτηδες. Ήμαρτον!
    Δεν φτάνει που μας τα χουν πρήξει στη τηλεόραση με τα τουρκικά σίριαλ (θες να βάλεις τηλεόραση μήπως και βρεις κάτι καλό αλλά δεν...) και ακούμε μεμέτικα όλη την ώρα τώρα μας λένε ότι ο Πόντος ήταν ανέκαθεν τουρκικός. Αλλά εδώ που τα λέμε ο Τούρκος "καθηγητής" μας πείραξε? Δικοί μας μιλούσαν για "συνωστισμό" στη Σμύρνη.
    Το μόνο που μένει είναι να γυρίσουν ταινία με "Αρχαίους Τούρκους Πόντιους" να ολοκληρωθεί το Νεοθωμανικό "μεγαλείο".

    ΥΓ: http://www.youtube.com/watch?v=zw5p-G9dm98&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.