2/1/12

ΕΥΠ σε CIA για τη MIT: Μάζεψε τον σκύλο από την αυλή μου!


Διάλογος απείρου κάλους διημείφθη μεταξύ του αρχηγού της ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντιπτέραρχου Χαράλαμπου Σταυρακάκη και του επικεφαλής της αμερικανικής CIA, κατά τη διάρκεια συνόδου των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας REAL NEWS και του δημοσιογράφου Θάνου Σωτήρη, η ΕΥΠ που διέθετε εκτεταμένο δίκτυο πρακτόρων στην Τουρκία, κατάφερε και έβαλε στο χέρι έγγραφο-έκθεση της ΜΙΤ στο οποίο καταδεικνυόταν η ευθύνη των Τούρκων πρακτόρων για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την αξιόλογη εφημερίδα, αφού ενημερώθηκε ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αποφασίστηκε να γίνει χρήση του εγγράφου, έστω κι αν αυτό θα οδηγούσε σε συναγερμό τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για το επίπεδο διείσδυσης της ελληνικής ΕΥΠ! Κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας συνόδου, ο Έλληνας αρχηγός της ΕΥΠ πέταξε το έγγραφο μπροστά στον Αμερικανό ομόλογό του και δείχνοντας προς την κατεύθυνση του Τούρκου ομολόγου του είπε στον Αμερικανό «μάζεψε τον σκύλο από την αυλή μου»!
Οι αποκαλύψεις που γίνονται για την εμπλοκή της ΜΙΤ στους εμπρησμούς ελληνικών δασών, υποτίθεται σε αντίποινα για την «υποστήριξη» της Ελλάδας στο εκτός νόμου στην Τουρκία Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) είναι συγκλονιστικές και επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι οι μυστικές υπηρεσίες, παγκοσμίως, εργάζονται στο παρασκήνιο και πολύ συχνά δεν έρχεται τίποτε στο φως της δημοσιότητας.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το «παιχνίδι» των υπηρεσιών πληροφοριών αποκαλείται ως «η κρυφή διάσταση της Ιστορίας». Άραγε, δεδομένων των αποκαλύψεων για την κατάσταση εμφυλίου στην οποία τελεί η κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια υπηρεσία, αλλά και της ανύπαρκτης χρηματοδότησής της από το ελληνικό κράτος, πόσο αποτελεσματική είναι πλέον η λειτουργία της

10 σχόλια:

  1. Θα κρατήσω ένα πράγμα μόνο απο το άρθρο,χρειάστηκε ο Αρχηγός της ΕΥΠ να ζητήσει απο τους Αμερικανούς να μαζέψουν το σκύλο τους......

    Αυτά για όσους πίστεψαν ότι οι Τούρκοι,και πιο συγκεκριμένα το βαθύ κράτος τους,λειτουργούσαν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα δίχως ''βοήθεια''.

    Και μετά αναρωτιόμασταν για την ανοχή της Ελλάδας και ακόμη περισότερο του Καραμανλή,αργότερα.

    Δεν αποσταθεροποιούσαν μόνο οι Τούρκοι τον Καραμανλή,εντολές των αφεντικών τους εκτελούσαν σαν σκύλοι.

    Να εμφανιζόταν ο Καραμανλής και να έλεγε τί συμβαίνει λέμε πολλές φορές. ΤΙ να έλεγε,ότι οι Αμερικανοί τον πάνε χέρι πόδι; Να βγεί και να πεί ότι οι ΗΠΑ μας καίνε;

    Εκεί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά,αλλά τους καλικάντζαρους των Αμερικανών στην Ελλάδα μπορούμε να τους ξηλώσουμε,απο πολιτικούς μέχρι και ΜΜΕ-επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτοκτονούσαν δύο τρείς τούρκοι πράκτορες θα σου έλεγα εγώ αν ξαναστέλνανε!!!
    Το να φωνάζεις στον αμερικανό να συμαζέψει τα του οίκου σου, κατάντια παρά εξυπνάδα φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ari Gold

    Στην περίπτωση όμως που δεν ήταν μόνο Τούρκοι,ή και ούτε κάν πράκτορες;

    Η αποδόμηση διά των πυρκαγιών στηριζόταν σε δυο πυλώνες,ο ένας ήταν το κάψιμο των δασών και ο άλλος ήταν η εκμετάλευση του γεγονότος απο τα πουλημένα ΜΜΕ και τους πουλημένους πολιτικούς.

    Θυμάμαι σαν χθές,την επίσκεψη Παπανδρέου στις φωτιές της Πελοπονήσου,που σε δηλώσεις του στα κανάλια είπε ότι το μέγεθος της καταστροφής δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλευση,την ακριβώς επόμενη ημέρα άσκησε πολύ σκληρή κριτική στη ΝΔ,έκανε δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα απο όσα είπε λίγες ώρες πρίν.

    Σάν να τον πήρε κάποιος τηλέφωνο,και να του είπε ότι δεν είναι δυνατόν να καίνε όλη την Ελλάδα για να τον κάνουν αυτόν πρωθυπουργό και αυτός να το παίζει σοβαρός πολιτικός.

    Συμπέρασμα:όποιος σχεδίασε και εφάρμοσε το σχέδιο με τις φωτιές,είχε υπό τον έλεγχο του και τα ΜΜΕ και τους ανάλογους πολιτικούς.Το μενού δεν είχε μόνο φωτιές,αλλά και την κατάληλη εκμετάλευση της καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μη θυμηθούμε και την περίπτωση των chinook,που δεν πέταξαν ενώ είχαν τον ανάλογο εξοπλισμό για κατάσβεση. Ο οποίος εξοπλισμός ήταν ''ασυντήρητος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά είμαι χαζή που τόσα χρόνια δεν είχα καταλάβει ότι οι φωτιές επιβεβαιώνουν ότι οι μυστικές υπηρεσίες δρουν παρασκηνιακά και όχι επί σκηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περισσότερες δολιοφθορές, γίνονται παρασκηνιακά, Χριστίνα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελίνα, όλες οι γυναίκες τέτοιες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Ελίνα δύστυχος το ξέρω και όταν έγραψα το σχόλιο περισσότερο περιπαικτικά το έκανα διότι και ο πιο αδαής, μόνο από την λέξη, μυστικές, κρίνει πως ότι γίνεται, γίνεται παρασκηνιακά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.