3/4/18

«Θα σας σκοτώσουμε. Μη φωνάζετε» φώναζαν οι δράστες στον Αλέξανδρο Σταματιάδη και τη σύζυγό του, στο σπίτι της Κηφισιάς

  • Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης (φωτ.: INTIMENEWS / photo Panoulis)
Την ώρα που ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», η σύζυγός του προσπαθεί να ανακαλέσει στη μνήμη της όλα όσα έζησαν νωρίς το πρωί της Μ. Δευτέρας όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στην Κηφισιά και πυροβόλησαν τον 52χρονο στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

«Θα σας σκοτώσουμε. Σκάσε, βούλωσέ το. Μη φωνάζετε. Κάντε ό,τι λέμε» φώναζαν οι δύο δράστες, που ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι οι ληστές είχαν παρακολουθήσει το σπίτι και γνώριζαν πώς μπορούσαν να μπουν μέσα. Ακόμα και οι κάμερες ασφαλείας του διπλανού σπιτιού που ανήκει στον αδερφό του Σταματιάδη λέγεται ότι δεν έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις ατόμων ή οχημάτων. Η Αστυνομία εκτιμά πως ναρκώθηκε το σκυλί της οικογένειας καθώς δεν αντέδρασε καθόλου. Κύκλοι της ΕΛΑΣ εκτιμούν πως η επιλογή του επιχειρηματία δεν ήταν τυχαία. «Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον 52χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του, στην Κηφισιά, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί, που μιλούν καλά ελληνικά». Αυτά τόνισαν, άλλες αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η κατάσταση του 52χρονου είναι εξαιρετικά σοβαρή. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης βρίσκεται διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή.

7 σχόλια:

  1. εγω λεω να κοιμομαστε στα παγκακια τα βραδια
    και να αφηνουμε ανοιχτες τις πορτες να
    βουτανε οτι θελουν( οι καλοι μας λαθραιοι )
    ετσι και ( ο υπουργος κλεφτε τον πολιτη )
    θα νιωθει εθνικα υπερηφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Σε τί χώρα ζούμε...
    Μέ ανοικτά τα σύνορα με ανεξέλεγκτη εισροή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών λαθρομεταναστών-εποίκων.
    Με κυβέρνηση που αφήνει ελεύθερους χιλιάδες εγκληματίες από τις φυλακές, λόγω "έλλειψης χώρου".
    Πού δίνονται τακτικές άδειες σε εκατοντάδες βαρυποινίτες δολοφόνους, που αρκετοί δεν επιστρέφουν στις φυλακές.
    Πού ασκούνται διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε πολίτες που αντιστέκονται σε ληστρικές επιδρομές μέσα στο σπίτι τους.
    2)Από την ώρα που έφυγε ο Κ. Καραμανλής από την εξουσία, μετά τις εκλογές που έγιναν στις 4/10/2009, η χώρα μας πάει από κακό στο χειρότερο.
    Η κάθε Μνημονιακή κυβέρνηση που ακολούθησε είναι χειρότερη από την προηγούμενη, η τελευταία μάλιστα, είναι η χείριστη που έχει περάσει ποτέ.
    3)Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, υποστράτηγος ε.α., έπρεπε να ξέρει πως αποτροπή σε εγκλήματα γίνεται με δύο τρόπους.
    α)Με σκληρές ποινές, που εφαρμόζονται ανάλογα με το έγκλημα και δεν χαρίζονται, ακόμα και με την εφαρμογή της θανατικής ποινής σε ειδεχθή εγκλήματα, (που κακώς δεν ισχύει).
    β)Αυξάνοντας το κίνδυνο στούς εγκληματίες κατά την διάπραξη του εγκλήματος.
    Δηλαδή η αστυνομία να έχει νόμιμα δικαίωμα να κάνει χρήση του όπλου, χωρίς παράλογους περιορισμούς, και ο νομοταγής πολίτης να έχει δικαίωμα να αμύνεται με κάθε μέσο.
    4)Το να περιφέρεται στα τηλεοπτικά κανάλια σιδεροδέσμιος ο ηλικιωμένος απόστατος αξιωματικός του λιμενικού, το θύμα, στα δικαστήρια, και να του ασκείται, κάκιστα, ποινική δίωξη για κακούργημα, είναι δυστυχώς ένα έμμεσο μήνυμα στούς πανταχού ληστές να προχωρήσουν άφοβα σε ληστείες.
    5)Μας απαγάγουν στρατιώτες μας οι Τούρκοι, μας κλέβουν το όνομα της Μακεδονίας οι Σκοπιανοί, τα σπίτια του κόσμου λεηλατούνται, η κυβέρνηση κάνει τον φοροεισπράκτορα των "Θεσμών" γδέρνοντας τον κόσμο δια της υπερφορολόγησις,
    τα νησιά μας και η Θράκη μας απειλούνται.
    Η χώρα μας δεν έχει άλλο την πολυτέλεια να την κυβερνάνε ανίκανοι και τενεκέδες, ο ένας χειρότερος από τον άλλο.
    Εάν δεν συνέλθουμε, εάν δεν απαλλαχθούμε από το σκουπιδαριό, εάν δεν τοποθετήσουμε στην εξουσία τους καλύτερους που έχουμε, η καταστροφή μας θα γίνει ολική και ανεπανόρθωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελευταια δολοφονική επιθεση στον κυριο και την οικογενεια του στην Κηφισιά θα γυνη καταλητης..

    Στην Ελλαδα το προβλημα δεν ειναι οι νομοι της αυτοαμυνας..
    Το προβλημα ειναι το δεδικασμενο...δλδ οι δικαστικες αποφασεις οι οποιες αντιγραφοντε απο τους δικαστες, σε νεες υποθεσεις..

    Επισης ολοι ασχολουντε με την αυτοαμυνα μεσα στο σπιτι, με ενα σωρο επιχηρηματα για προστασια την δικη τους ζωης και της οικογενειας τους.....!!!!

    Γιατι καλοί μου ανθρωποι, μονο μεσα στο σπιτι σας κυνδινευτε εξω στον δρομο, μερα / νυχτα, σε ταξίδια, δεν κινδυνεύετε ????

    Οπλοφορια, σε οποιον Ελληνα πολιτη θελη, και δεν εχει καταδικαστη για κακουργημα, με καταληλη ιατρικη εξεταση, με ελενχο περιβαλοντος απο την τοπικη αστυνομια, και μετα απο 10 μαθηματα σε συλογο σκοποβολης....!!!!!!! Και το λιγοτερο 6 μηνες απο την μερα που θα κανη την αιτηση, μεχρι την
    μερα που θα παραλαβη το πρωτο του οπλο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρίν φθάσωμε στην οπλοφορία (με ραβδωτά οπλα, χειρός προφανώς) ας αλλάξει το πλαίσο για την χρήση σε αυτοάμυνα του 1.5 εκ. λειόκαννων "κυνηγετικών"... Με 250.000 κυνηγούς...Αρα υπάρχει ... δύναμη πυρός πρός αποτροπήν των καθ υμών δολίως κινουμένων.
    Το λειόκανο με μια κλιμάκωση φυσιγγίων καταστολής ταραχών, "ψιλά σκάγια" διασποράς, εννιάβολων - μονόβολων μπορεί να είναι μια καλή λύση, με περιορισμένους κινδύνους blue on blue λόγω βαλλιστικής συμπεριφοράς, ευκολίας χειρισμού και "σκοπεύσεως". Με αριστα αποτελέσματα υπο την εποψιν του stopping power...
    Πάντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κάτι, αυτοί που ομιλούν για Far West το λέγουν υπο την ασφάλεια της πολυπληθούς συνοδείας και φυλάξεως των. Εις βάρος ημών των υπολοίπων ...που τους πληρώνομε. Συνοδευομένους και συνοδούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. The shot gun is the best in-house defense option. Proven over and over again. In 90% of the cases, you don't even need to pull the trigger. The sound of the pump is enough to make the "wannabe" thieves to run if not to pee their pants when they hear the noise.

      Διαγραφή
  5. Ειναι αποριας αξιο πως δεν γεννηθηκε ενας ηγετης αγανακτησμενος....μεσα σε τοση καταστροφη...στα παντα...Γεμισε η χωρα ...γυναικουλες με παντελονια...Καθε πρωι ολοι μας στον καθρεφτη πρεπει να ρωταμε τον εαυτο μας γιατι ...γυναικοποιηθηκαμε τοσο....και να απανταμε στην ερωτηση...χωρις ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρθε η στιγμή να φύγει ο Παράνομος ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ Στρατός που αλωνιζει στην Ελλάδα
    Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ..Δεν υπάρχει «δικαίωμα ασύλου» ως νομική έννοια!

    Thanos Tzimeros
    26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·
    ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;
    Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.
    Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.
    Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους" κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

    Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.