15/4/18

Πιάσαμε πάτο - Η ΕΡΤ απούσα από την κηδεία και τα εξαπτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ στο... έργο τους

Του Λυσίμαχου Σαμασίτη

9 σχόλια:

  1. Το σύστημα εξουσίας που έφεραν στην κυβέρνηση οι μπολσεβίκοι (κυριολεκτική χρήση της λέξης) αποστρέφεται οτιδήποτε ελληνικό, καθώς επίσης τους θεσμούς που υποστηρίζουν και προστατεύουν οτιδήποτε ελληνικό.
    Γι' αυτό το σύστημα δεν υπάρχουν σύνορα, εδαφική επικράτεια, ούτε εθνική συνείδηση.
    Είναι ένα ξενόφερτο και βαθειά προδοτικό σκυλολόι.

    Η Ελλάδα έχει εσωτερικό εχθρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. @ Dimitra Bibila
      συμπεριφέρεσαι σταλινικά ...

      Διαγραφή
  2. Πρόβλημα δεν είναι τα όσα άθλια ανέβασαν στο fb μερικοί ανόητοι (οι γνωστοί αριστεριστές) για τον θάνατο που πιλότου της ΠΑ, όσο ότι ο συγκεκριμένος θυσιάστηκε και για εκείνους άσχετα που ποτέ δεν θα το μάθουν.

    Η ελευθερία έκφρασης έχει και όρια, είτε αυτή συμβαίνει στο δρόμο, στην καφετέρια ή εντέλει και εδώ μέσα.

    Κανένα σοβαρό κράτος δεν πτωχεύει αν πρωτίστως δεν έχει πάψει να είναι σοβαρό. Και σοβαρό κράτος θεωρείται το κράτος όπου οι πολίτες του ξέρουν να σέβονται γενικότερα την ύπαρξη, είτε αυτή μεταφράζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, είτε το ζωικό βασίλειο, είτε και στον δημιουργό.

    Αυτά τα άχρηστα δίποδα -γιατί περί τέτοιων πρόκειται- είναι τα παιδιά ενός πτωχευμένου κράτους που φρόντισε πριν πτωχεύσει οικονομικά να πτωχεύσει σε ηθικό κυρίως επίπεδο.

    Εύχομαι μια ημέρα τούτα τα άχρηστα δίποδα να πάψουν να είναι και παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι για ευχές να προσφέρουμε μερικές :
    Καλή κόλαση με μαύρη πίσσα και δυσωδία στον μαυρόψυχο εγκληματία και καταραμένο προδότη κομμουνιστή 'καπετάν' ερμή (ελέω... προσανατολισμού). Δόξα και τιμή και αλαφρύ το χώμα που σκεπάζει τους πατριώτες που αναχαίτισαν τους πατριδοκτόνους κομμουνιστές στην εποχή του Μεταξά και στον εμφύλιο και τσάκισαν στο ξύλο τους κομμουνιστές και τους αριστερούς λωποδύτες, κατά την περίοδο της δικτατορίας. Αν και δεν τα κατάφεραν να σταματήσουν την κομμουνιστική φυματίωση του πλουμπίδη που χτύπησε τελικά την Παιδεία μας, με τα προφανή τραγικά αποτελέσματα. Από αυτή την κατάντια της μεταπολίτευσης προσπαθούσαν να μας γλιτώσουν οι Χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλλιτερο σχολιο που διαβασα με υπογραφη Παναγιωτη Μαλακταρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι εχθροι της Ελλαδος.και το ασχημο ειναι οτι μας λενε ψεμματα ακομη και σημερα, για δηθεν διωξεις κλπ. Ουδεποτε ενηργησαν υπερ υης Ελλαδος αλλα παντα εναντιον της , ασχετως εαν το κακο προηρχετο απο βουλγαρια , αλβανια , γιουγκοσλαυια, ρωσια. Οι ανθρωποι αυτοι συνεταχθηκαν με αλλοδαπους εχθρους και πολεησαν τον ενδοξο ελληνικο στρατο και εκαναν τοσα εγκληματα κατα του αμαχου πληθυσμου, που δεν τα εκαναν ουτε γερμανοι ουτε τουρκοι ουτε βουλγαροι. Το μεγα λαθος ητανε οτι δεν τους ξεπαστρεψανε ολους μετα τον πολεμο. Αυτοι συνεχισαν το καταχθονιο εργο τους , μεχρι και σημερα. Δεν αντιμετωπιζονται ουτε με αστυνομια , ουτε με νομους. Ειναι οργανωμενοι με ιερρχια και σρατιωτικη δομη και οποιος ενταχθει συνειδητα Η ασυνειδητα, Η οποιον ενταξουν δια της βιας ΔΕΝ υπαρχει επιστροφη. Αυτο ξεκιναει απο παιδικη ηλικια, και πλεον δεν μπορουν να διαφυγει κανεις. Περιμενετε να παρει κανεις σοβαρα ενα κρετος που εχει αδριαντα του Βελουχιωτη στην Λαμια. Ουτε για αστειο. Το θεμα αλλαξε απο το 1974 και μετα , διοτι οσον αφορα την κυπρο, την βρωμοδουλεια την κανανε ΟΛΟΙ και οι κομμουνιστες (με γραμμη Μοσχας). Οποτε σαν συνεταιροι πλεον , βαδιζουνε μαζι. Θυμαστε τον Γλεζο που πηγε στην κηδεια του Ενβερ χοτζα σην Αλβανια.
    Με οσα περασανε οι Βορειοηπειρωτες.
    Ειδωμεν,
    Μ αρεσει που ο Κουλης , μαλλον με εντολη μαμας, χαιρετα Φλεζο και κωλοστριβεται με καπεταν Ερμη και παει λεγοντας για ψηφους. Απορω πως τον εχουννε προεδρο σαυτο το παλιο κομμα.(Η κυπρος κειται μακραν )- το θυμαστε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.eglimatikotita.gr/2018/04/social-media_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.