5/4/18

Η "Επιχείρηση Ισλαμοποίηση της Ελλάδας" συνεχίζεται - Αυξημένες προσφυγικές ροές τις τελευταίες ημέρες στο Β. Αιγαίο

Λίγες μέρες μετά τις ενστάσεις των κρατών-μελών προς την Κομισιόν, σχετικά με την χρηματοδότηση της Τουρκίας για το προσφυγικό και τις απειλές από την Αγκυρα που ακολούθησαν, αυξάνονται οι προσφυγικές ροές προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.Μέσα σε λίγες μόλις ώρες στη Χίο όπου επί τρεις μήνες οι ροές μεταναστών και προσφύγων ήταν μηδενικές, περισσότεροι από 212 πρόσφυγες και μετανάστες από τα τουρκικά παράλια έφτασαν ξαφνικά στο νησί.
Συγκεκριμένα από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έφθασαν στη Χίο 212 άτομα που στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν και καταγράφηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στο Χαλκειός. 
Σημειώνεται ότι από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου στη Χίο είχαν φτάσει συνολικά 284 πρόσφυγες και μετανάστες συμπεριλαμβανομένων Τούρκων αντικαθεστωτικών.
Από την Κυριακή 1 Απριλίου μέχρι και σήμερα στη Λέσβο πέρασαν 169 άτομα και στη Σάμο 142. ανεβάζοντας τον αριθμό των προσφύγων και των μεταναστών που έφτασαν στα νησιά του στα νησιά του βορείου Αιγαίου στους 523 πρόσφυγες, μέσα σε λίγα 24ωρα.
ΒΜΗΑ

16 σχόλια:

  1. Πρέπει να σταματήσουν την είσοδο στην χώρα με οποιοδήποτε τρόπο !! Αν πρέπει να τους βυθισουν, ας το κάνουν ! Και ας αφήσουν όλους αυτούς που ήλθαν στην χώρα να φύγουν τώρα! !! Ειδάλλως . Όλους σε ξερό νησί. Εκεί με λίγο φάει και λίγο νερό . Είμαι κακός! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ...κακός. Εγώ όμως είμαι ρατσιστής. Αφού συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος μας αποτελείται, από διάφορες φυλές, από πολλές διαφορετικές ράτσες ανθρώπων.
      Αυτή είναι η πραγματική σημασία της λέξης ρατσιστής και όχι ότι μας λένε τα ΜΜΕ μας.
      Έγραψα στο μακροσκελές σχόλιο μου ότι εάν πηγαίνουμε τους πρώτους συλληφθέντες στη Μακρόνησο ή και στη Γυάρο, αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα, δε θα μας έρχονται μετά άλλοι λαθρομετανάστες. Θα επέλεγαν άλλοι χώρα.

      Διαγραφή
    2. Πιτ η συνειδητοποιηση που λες ειναι απολυτα φυσικη.Ειναι νομος της φυσης οι φυλες.Η πολυπλοκοτητα ειναι φυσικος νομος θεμελιωδης.Ολα τσ ειδη διαφερουν.Ειναι αναγκη.Οποιος κοιμησμενος ονειροβλαξ νομιζει οτι ολα ειναι ιδια ....ειναι νομπελ βλακειας...του συμπαντος....η ο τυφλος των αιωνων.Οποιο δογμα η ιδεα λεει το ιδιο ...ειναι επισης νομπελ βλακειας.Αρα η συνειδηση σου καλα σου λεει....Επισης υπαρχουν ποιοτητες στις φυλες....οπως και στο σχεδιο και χρωματα...κλπ.Κι αυτο επισης ειναι νομος...κι αναγκη..Αν δεις καλα την ιστορια...πολιτισμοι δεν ανθισαν παντου....αλλα σε συγκεκριμενα σημεια..Τα αλλα δεν ειχαν την απαιτουμενη ποιοτητα....Λες ναμαι ρατσιστης ?? Οχι....διαβαζω φυσικη.

      Διαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Προκειμένου νὰ χαθῆ τὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος προτιμῶ νὰ τοὺς ρίχνουμε στὴν θάλασσα.

    Ἐφ᾿ὅσον δὲν κάνουμε τίποτα παρὰ μόνο διαπιστώσεις,νὰ περιμένουμε αἱματοχυσία 100%,διότι ἦρθαν μὲ αὐτὸν τὸν σκοπὸ ἀπὸ Τουρκία,δλδ νὰ ἰσλαμοποιήσουν τὴν χώρα μας καὶ καθόλου δὲν ἐνδιαφέρονται οἱ μπολσεβίκοι ποὺ κυβερνοῦν.

    Ἡ συνέχεια εἶναι ἡ ἰσλαμοποίησι τῆς Εὐρώπης καὶ μετὰ καλῶς ἤρθατε στὴν κόλασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν απκαθιστούμε τις διπλωματικές μας επαφές μετην Συρία προκειμένου να ανοίξουμε ένα "διάδρομο" επιστροφής των ανθρώπων στην Πατρίδα τους; Θεωρώ πως η κυβέρνηση της Συρίας ευχαρίστως θα αποδε΄χοτανε την επιστροφή πολλών Σύριων που καταλα΄βανε τυο παιγνίδι που έπαιξαν στη πλάτη τους οι Δυτικοί Δημοκράτες και ανθρωπιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαλτας
      Σωστα λες... ομως η Συρια δεν θα δεχθει Πακιστανους....Αφγανους...Αλγερινους...Μαροκινους...Σενεγαλεζους....κλπ.....και δυστυχως αυτοι ειναι το πιο μεγαλο κομματι....Αυτοι ολοι σταματανε μονο με εναν τροπο...με οτι ειπε ο Νικος...ολα τα αλλα ειναι για την μεταθανατον ζωη...στον ουρανο...οπου θα παμε εμεις αν συνεχιστει η αφασια....

      Διαγραφή
  4. Μέχρι τον Μήνα Αύγουστο οι Τουρκαλάδες θα περάσουν στην χώρα μας όσους δεν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τον Ελληνικό τουρισμό. Φανταστείτε να έρθουν ακόμα μερικές δεκάδες χιλιάδες στα νησιά και τι έχει να γίνει στα λιμάνια σε τουριστική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι το θέμα της φύλαξης των συνόρων το έχει αναλάβει για λογαριασμό της Ευρώπης των λαών, ο Ντάισερμπλουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Επιχείρηση Ισλαμοποίηση της Ελλάδας"

    νικος ξυλουρης μπηκαν στην πολη οι οχτροι

    https://www.youtube.com/watch?v=Ri4PDOF_KxM

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
    την πρώτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    αδέρφια πήραν οι οχτροί
    κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
    την τρίτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
    κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    μοιράσαν δώρα οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
    την πέμπτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
    σαν κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Local authorities have no saying? The military? They know the dangers. Why the silence?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ευρωπη του Σορος πρεπει να μαυρισει κατοπιν διαταγης του Γκουντεχοφε-Καλεργη. Μας εχουν αφησει δυο επιλογες η τι κανουμε η μεταλλασσομεθα σε κατι μη λευκο. Μια τριτη επιλογη να παρουμε ενα στυλιαρι και να τους στειλουμε στον αγυριστο, δεν τους φοβιζει γιατι μας εχουνε κανει Μεγκα-ενεση Μυκονου και την εχουμε βρει μια χαρα με πολυ που$%$%$%λικι και φουντα Καρανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΕΣΟΘΕ γιατί το ... χαιδεύουν εδώ και κάτι μήνες ; Πότε θα βγεί ο διαγωνισμός, πότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση, πότε θα στηθεί το δίκτυο ;
    Γιατί δεν ρωτάτε για αυτό και γράφετε ευχολόγια και σοβαροφανή συμπεράσματα ;
    Ποίός, ποιοί "ανθίστανται" στην Θαλάσσια Επιτήρηση απο το 1997 ;
    Ποιός, ποιοί οδήγησαν σε αργό θάνατο το VTMIS ;
    Ποιός, ποιοί ματαίωσαν τρεις φορές την επέκταση του VTMIS στην Κρήτη;
    Ποιός, ποιοί δεν αφησαν να γίνει η επέκταση στο Αιγαίο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μασονικη στοα....που ολοι κανουν σαν να μην υπαρχει....κατ εντολη απ εξω βεβαια....Αυτοι ειναι οι " ποιοι"
      στα παντα...

      Διαγραφή
  10. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε μετανάστες. Σε μετανάστες που δεν ζήτησαν καν την άδεια μας να εισέλθουν στην Ελλάδα, άρα σε λαθραία εισερχόμενους μετανάστες, σε λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με την UNESCO και όχι τα δικά μου ...ρατσιστικά και ...φασιστικά πιστεύω, πρόσφυγας θεωρείται κάποιος σε γειτονική ασφαλή του χώρα (οι Σύριοι στην Τουρκία), σε άλλες χώρες είναι μετανάστες. Ακόμα δηλαδή και αν είναι από τη Συρία, που μόνο το 5% των εισβολέων είναι πλέον, στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες.
    Όποιος παράνομα, λαθραία, χωρίς εισιτήριο, εισέρχεται σε ΜΜΜ είναι λαθραίος επιβάτης, λαθρεπιβάτης. Έτσι και όποιος παράνομα, λαθραία, χωρίς άδεια εισόδου και παραμονής, χωρίς καν χαρτιά εισέρχεται - μεταναστεύει στη χώρα μας, είναι λαθραίος μετανάστης, λαθρομετανάστης. Και όχι λαθραίος …άνθρωπος όπως μας λένε οι αριστεροί ειδήμονες.

    Πρέπει επιτέλους να γίνει άμεση εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας. Ο νόμος μας ορίζει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται.
    Γιατί δεν το κάνουμε αυτό, είμαστε ...ανθρωπιστές; Ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα. Έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες. Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί για ταυτοποίηση μέχρι την απέλαση; Γιατί δεν τους πηγαίνουμε στη Μακρόνησο ή και στη Γυάρο, αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα;
    Αν το κάνουμε αυτό, πόσοι θα μας έρχονται μετά; Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να ...ευχαριστιέται ο Πάκης;
    Αφού, κατά σύμπτωση, όλοι μουσουλμάνοι είναι. Μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις ...κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Δεν τους θέλω λοιπόν στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
    Πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη; Και μάλιστα είναι πλούσια και θερμά κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης,
    Όσο "ανθρωπιστές" και να νιώθετε, δεν είναι ίδιοι αυτοί με εμάς, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά με αυτούς, δεν μπορεί να γίνει αρμονική ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία.
    Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα η πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας, αυτό που έγινε με τους προγόνους μας, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και όπου γης. Πως θα συνδυάσουν οι λαθρομετανάστες αυτοί τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική κοινωνία ισότιμων σχέσεων ανδρών και γυναικών; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε, σε πρώτο πλάνο, στις "κοσμικές" χώρες της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου. Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο μουσουλμάνος βομβιστής ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκέψη τής χρήσης τής Μακρονήσου και άλλων νησιών, που κάποτε "φιλοξένησαν" Έλληνες, λόγω πολιτικών φρονημάτων, για πρώτη εγκατάσταση αιτούντων άσυλο είχε γίνει, αλλά εγκατελήφθη λόγω σφοδρών αντιδράσεων των γνωστών επαγγελματιών "ανθρωπιστάδων". Στην Αυστραλία, την ίδια περίπου εποχή, έγινε παρόμοια σκέψη κι εφαρμόστηκε, παρά τις αντιδράσεις διαφόρων, τού ΟΗΕ συμπεριλαμβανομένου.

      Στην Ελλάδα σήμερα, ακόμη και τα hotspots κρίνονται περιττά και, με από απόφαση του ΣτΕ, θ' αφήνονται ... ολότελα ελεύθεροι(!), μετά την υποβολή αιτήσεως ασύλου. Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται σε κανένα άλλο κράτος, που δέχεται πρόσφυγες ή "πρόσφυγες", πάντως η Ελλάδα εμφανίζεται πρωτοπόρος στα ... ανθρώπινα δικαιώματα.

      Επιπλέον δε, Ελληνοποιούνται 800.000 αλλοδαποί με ιθαγένεια «εξπρές».....

      Το βλέπω δύσκολο έως αδύνατο να σωθεί αυτή η χώρα, όταν οι πάντες έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.