9/7/18

Η μαϊμού που τρώει ψήφους



Το ξέρετε το ανέκδοτο με τον Τούρκο που έπιασε αιχμάλωτο έναν Αρμένη; Και του υποσχόταν ότι θα τον ελευθερώσει σαν να του έκανε χάρη; Εκθειάζοντάς του τα αγαθά της ελευθερίας, που αυτός ο ίδιος του είχε στερήσει; Αν δεν σας θυμίζει τίποτε, μάλλον δεν απευθύνεται σε σας η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε.
Αν πιστεύετε ότι επειδή άρχισε η παροχολογία, οι εκλογές θα γίνουν σύντομα απατάστε. Είναι η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ για το πολιτικό του μέλλον που τον κάνει και υπόσχεται να γεννήσουν και τα μουλάρια από τόσο νωρίς προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
Και είναι αυτή του η αγωνία που τον κάνει να δείχνει από τώρα το αληθινό του πρόσωπο: Της εξαπάτησης, της κουτοπονηριάς, της ανομίας και της παντελούς απουσίας ιδεολογίας. Ή μάλλον, έχει ιδεολογία: Την καρέκλα με κάθε τίμημα.
Το κωμικό με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τραγικό για τον λαό, είναι ότι παριστάνει και πουλάει αριστερή ιδεολογία με δεξιά πράξη! Όχι δεξιά με την έννοια της θεωρητικής δεξιάς. Του φιλελευθερισμού ή του νεοφιλελευθερισμού ή του φασισμού ή της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς του Τσαλδάρη. Όχι.

Για τη συνέχεια liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.