28/7/18

H ISIS ελέγχει πλέον μόλις 100 τ.χλμ στο συριακό Νότο ενώ ο στρατός προελαύνει.

O τομέας που ελέγχει η Isis στο συριακό νότο είναι μόλις 100km² , δηλ ένα τετράγωνο με 10km κάθε πλευρά. Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε ουσιαστικά όλο το βόρειο τμήμα της Wadi Yarmouk. Μετά την απελευθέρωση των Tal Jamou και Jaleen, ο στρατός επέβαλε τον πλήρη έλεγχό του σε Adwan και Tasil, αναγκάζοντας τους τρομοκράτες ν΄αναδιπλωθούν προς ιορδανικά σύνορα.

Στρατιωτικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν απομένουν παρά λίγες ώρες από την επίσημη ανακοίνωση της απελευθέρωσης όλου του συριακού νότου από τρομοκράτες.

dimpenews.com


Σύρος στρατιώτης ύψωσε τη συριακή σημαία στο καμπαναριό της ορθόδοξης εκκλησίας της Quneitra για να κηρύξει την απελευθέρωση της πόλης κι όλου του Κυβερνείου από τους τρομοκράτες. 


Ένας Σύρος στρατιώτης ανέβηκε στο καμπαναριό της ορθόδοξης εκκλησίας στην πόλη της Quneitra στις 28/7/18 και ύψωσε τη συριακή σημαία για να δηλώσει με αυτόν τον πανηγυρικό όσο και συμβολικό τρόπο την απελευθέρωση της πόλης και όλου του Κυβερνείου της Quneitra από τους τρομοκράτες.

Eκατοντάδες πολίτες και στρατιώτες γιόρτασαν την Παρασκευή το τέλος της παρουσίας των τρομοκρατών στην περιοχή τους σε μια συμβολική τελετή.

dimpemews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.