20/12/18

Το διαβατήριο θα γράφει εθνικότητα Μακεδονική!

Ο κ Τσίπρας προχτές στη Βουλή υπέπεσε σε δύο ακόμα λάθη άγνοιας για τη συμφωνία των Πρεσπών, νομίζοντας ότι στρίμωξε την αντιπολίτευση και ότι έσωσε την υπογραφή του. Επικαλέστηκε μια τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή των Σκοπίων και που κατ αυτόν τον δικαιώνει στο θέμα της εθνικότητας, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Η Μακεδονική εθνικότητα που παραχώρησε μένει στη θέση της!
Κατ αρχάς, στη Βουλή των Σκοπίων δεν κατατέθηκε μία, αλλά τέσσερις τροπολογίες για το θέμα. Και κανείς δεν ξέρει ποια από αυτές θα ψηφίσει η πλειοψηφία για να μπει στο Σύνταγμα.
Από τις τέσσερις τροπολογίες, η μία από το κόμμα του Ζάεφ, που αναμένεται να εγκριθεί, οδηγεί σε διαβατήρια με αναγραφή στη θέση nationality (εθνικότητα) «Μακεδονική»!
Και για του λόγου το αληθές, όποιος πολίτης επιθυμεί δεν έχει παρά να ανοίξει το διαβατήριό του και να διαπιστώσει ότι στη βασική σελίδα με τη φωτογραφία, στη θέση ιθαγένεια /nationality αναγράφονται αντιστοίχως Ελληνική/ HELLENIC. Κοινώς, ιθαγένεια Ελληνική, nationality HELLENIC.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Για το θέμα των Σκοπίων το έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι κλασσική περίπτωση προδοσίας, ότι και να πει ο προδότης Τσιπρας, απλά χάνει την ώρα του !!!! Εκείνο που περιμένω να δω είναι, αυτών των Ελληναρα να φέρει τα πάνω κάτω! !!
    Και ο πρόεδρος Δημοκρατίας, απλά ένα ανδρεικελο !!!!! Γέμισε η χώρα άχρηστους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.