4/5/19

Ισραηλινά μαχητικά ισοπέδωσαν τα γραφεία του Anadolu

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα 

Τούρκοι και Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι καταδίκασαν με τον εντονότερο τρόπο την επίθεση στα γραφεία του τουρκικού πρακτορείου


Το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του τουρκικού πρακτορείου Anadolu στη Λωρίδα της Γάζας βομβαρδίστηκε από αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας σήμερα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του πρακτορείου στην Ιερουσαλήμ, τουλάχιστον πέντε ρουκέτες έπληξαν το κτίριο, αφού προηγουμένως οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν βάλει με προειδοποιητικά πυρά.

Τούρκοι και Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι καταδίκασαν με τον εντονότερο τρόπο την επίθεση αυτή. Η παλαιστινιακή κυβέρνηση ανέφερε ότι το πλήγμα στα γραφεία του Anadolu ήταν "μια προσπάθεια να ξεφορτωθούν τους μάρτυρες, μια προετοιμασία για σφαγές στη Γάζα".

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου χαρακτήρισε "έγκλημα κατά της ανθρωπότητας" τις επιθέσεις στη Γάζα υποστηρίζοντας ότι "εκείνοι που ενθαρρύνουν το Ισραήλ είναι εξίσου υπεύθυνοι". "Ακόμη και αν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την Παλαιστίνη", πρόσθεσε ο Τσαβούσογλου.

Ο διευθυντής επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, μέσω του Twitter, κάλεσε "όλες τις κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι υπερασπίζονται την ελευθερία του Τύπου, συμπεριλαμβανομένης και της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Τουρκία" να καταδικάσουν την ισραηλινή κυβέρνηση.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, καταδίκασε την επίθεση αυτή "στόχος της οποίας είναι να συγκαλυφθούν τα νέα εγκλήματα" του Ισραήλ, όπως είπε.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

4 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ βομβαρδίζει τους πράκτορες του Ερντογάν ...
    Στήν Ελλάδα το ΣΚΑΙ δίνει βήμα στον πράκτορα του Ερντογάν να μολύνει την Ελλάδα με την προπαγάνδα Ερντογάν ... ξεφτίλα χώρα δηλαδή …

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΣΚΑΙ είναι για την μπουζού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρουμάνοι βυθίζουν τούρκικα καϊκια που ψαρεύουν στην ΑΟΖ τους.
    Ισραηλινοί βομβαρδίζουν τους τούρκους πράκτορες.
    Κι'εμείς αγοράζουμε αβέρτα τούρκικα προϊόντα,επιτρέπουμε τον ψυχολογικό πόλεμο των τούρκων στην χώρα μας και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν αγοραζω τιποτε Τουρκικο η Γερμανικο...Το απαγορευω στον εαυτο μου ρητα.Ουτε παω εκδρομες στην Τουρκια ..ουτε στην Πολη....Αν θα παω ...αν...καποτε..δεν θαναι Τουρκικη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.