30/7/09

Σύνθημα από τους φιλάθλους της Παρτιζάν Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλαθλους που έσπευσαν στο χθεσινοβραδινόν αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ - Παρτιζάν. Και δεν μιλούμε βεβαία για το σκορ 2-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ αλλά για την θερμή υποστήριξη των Σέρβων υπερ της ελληνικότητας της Κύπρου! Καλά διαβάσατε!

Σε κάποια στιγμή και ενώ ο αγώνας ΑΠΟΕΛ - Παρτιζάν βρισκόταν σε εξέλιξη, οι οπαδοί της Παρτιζάν ανάρτησαν δύο μεγάλα πανό στα οποία αναγραφόταν: "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" και "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ".
Τα συνθήματα των Σέρβων επανέλαβαν φωναχτά οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημιουργώντας έτσι μια άνευ προηγουμένου πολιτική επικοινωνία στο γήπεδο!
Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία μας.
Αλέξανδρος Ορφανίδης
iKypros30/07/2009



Εχουν περάσει αρκετές μέρες από τον αγώνα Ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ όπου ανεγκέφαλοι Διχονοιάτες ύψωσαν τα πανό Istanbul since 1453 και την σημαία του ψευδοκράτους. Τους ονομάζουμε Διχονοιάτες διότι θέλουμε να τους ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους οπαδούς της Ομόνοιας, που διαφωνούν και αντιτίθενται σε αυτούς τους τύπους που μόνο και κακό και διχόνοια φέρνουν στον τόπο, υποθάλποντας την πόλωση που επιδιώκουν τα μεγάλα κόμματα. Οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι φίλαθλοι της Ομόνοιας, οι Ομονοιάτες, τιμούν τη σημασία του ονόματος και του συμβολισμού της ομάδας τους. Οι υπόλοιποι, που θέλουν να βλέπουν την κοινωνία μοιρασμένη την στιγμή που ο Τούρκος καραδοκεί και ο Εγγλέζος τρίβει τα χέρια του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οπαδοί της Ομόνοιας αλλά της Διχόνοιας
Θαυμάστε τις αγέλες των κομμάτων. Κανείς δεν δικαιολογεί την μερίδα εκείνη των ΑΠΟΕΛιστών που ανεμίζουν αγκυλωτούς σταυρούς, χαιρετούν ναζιστικά και φωνάζουν “ΕΟΚΑ Βήτα ξανακτύπα” αφού αποτελούν το άλλοθι των Διχονοιατών. ΑΠΟΕΛίστες, Ομονοιάτες ξυπνάτε! Ο εχθρός καραδοκεί!
noitikiantistasis

5 σχόλια:

  1. Οι Σέρβοι το ξέρουνε. Οι Έλληνες το ξέρουμε;
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα δεν ντέπεστε λιγάκι να μας θυμίζετε τέτοιες "λεπτομέρειες".Σέρβοι θα μας βρείτε μπροστά σας σε ότι και αν κάνετε.Εμεις υποστηρίζωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον μας αναπτερωνουν το ηθικο τετοιου ειδους στηρηξεις ξενων λαων,αν περιμεναμε απο τους ηγετισκους μας ενθαρρυνση,κλαφτα χαραλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και δυστυχώς εμείς(και εννοώ την ηγεσία του Υπουργείου των Εξωτερικών τεμενάδων)τον Σέρβικο λαό τον έχουμε απογοητεύσει, με την "έμμεση πλην σαφή" αναγνώριση(οχι απο τον Ελληνικό λαό, αλλα απο την γκιόσα που ηγείται του παραπάνω υπουργείου,αυτό όμως εχει αντίκτυπο σε όλους τους Ελληνες) του Κοσσόβου ως ανεξάρτητη οντότητα. Κατα διαταγήν του υπερατλαντικού μας αφέντη βεβαίως-βεβαίως.
    YES MASTER, Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ MASTER!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν περίμενα ποτέ να δω τέτοια φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.