14/10/10

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ,ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ Κο. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΝ 8/2/2005:

«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».

13 Οκτωβρίου 2010 11:14 μ.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάτε το βίντεο παράδοσης -παραλαβής Μπενάκης -Παπούλια όπου μιλάει για απώλεια ελληνικού εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων και δεν έχει υπάρξει έως και σήμερα ΚΑΜΙΑ αντίδραση από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ όπου ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ με το πότε κλάνει ο Χ και ψ και δεν έχει το σθένος ένας δημοσιογράφος να κάνει μια εκπομπή και να πει ελάτε εδώ ρε, τι είναι αυτά που λέτε, για απώλεια εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων μας μιλάτε.Τι μας ετοιμάζεται?

12 σχόλια:

  1. Ας μας εξηγήσει κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ''τι θέλει να πει ο ποιητής''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 14 Οκτωβρίου 2010 9:52 π.μ.

    Ας μας εξηγήσει κάποιος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ''τι θέλει να πει ο ποιητής''

    Βάλε το μεταφραστικό της Google για να στο μεταφράσει στα Ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ"

    Δηλαδή οταν λενε αυτα τα πραγματα φανερά και ο κοσμος τους ψηφίζει, τι περιμένεις; Χρειάζεται εναλλακτική πολιτική πρόταση!(η οποια δεν υπαρχει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν γίνει επανειλημμένες ερωτήσεις, αλλά απάντηση/επεξήγηση δεν δόθηκε ποτέ. Αυτό το βίντεο πρέπει, κατά την άποψή μου, να συσχετισθεί με αυτά που λέει ο Νότης Μαριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιο και χιλιοπαιγμενο βιντεο.
    Σε μια πραγματικη δημοκρατια, οι εν λογω "κυρια" και "κυριος" (τονιζω τα εισαγωγικα), θα ειχαν παραπεμφθει σε ειδικο δικαστηριο με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας.
    Στη μπανανια της αιωνιας ασυλιας, ζουν και βασιλευουν. Αυτα για να αναλογιστουμε ολοι μας το μεγεθος της ελλειψης παιδειας στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12:47 μ.μ.

    Ζουν και βασιλεύουν, κυριολεκτικά. Ο μεν είναι εισέτι ΠτΔ (αυτός άκουγε, δεν έλεγε), η δε εξακολούθησε να είναι για κάποιο διάστημα (δεν θυμάμαι πόσο) πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων!

    Αλλά είπαμε «Δεν διαπρέπουν οι απόγονοι του Λεωνίδα αλλά του Εφιάλτη και του Νενέκου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ είμαι της άποψης ότι το εν λόγο βίντεο σχετίζεται με το μνημόνιο, τους ορούς δανεισμού μας,τον Καλλικράτη και τον νόμο για το μεταναστευτικό.Αν τα συνδέσεις όλα μαζί τότε μάλλον πάμε για κόντεμα.....πολύ κόντεμα! Τυχαίο που ο Σαμαράς (ο οποίος φημίζεται για τον πατριωτισμό του)είπε ΟΧΙ στο μνημόνιο και το μεταναστευτικό.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Φημιζεται για τον πατριωτισμο του" αυτος που συνυπεγραψε με τα υπολοιπα Ευρωπαϊκα ρεμαλια την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας και ετσι μας προεκυψε η "Μακεδονια" στα βορεια συνορα μας;Καλο το "λιβανισμα" στον Σαμαρα 14 Οκτωβρίου 2010 2:33 μ.μ. αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που διαθετουν μνημη.
    "ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. //...ο Σαμαράς ο οποίος φημίζεται για τον πατριωτισμό του...//
    ---------------
    Δηλαδή κοπελιά, αυτή η φήμη έχει φτάσει μέχρι πού;
    Για να ξέρουμε κι εμείς !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζίμη είσαι και μεγάλο λαγωνικό.
    Την ξετρυπώνεις την κοπελιά στο φτερό.
    Αν έκανε και τον κόπο να υπογράφει.


    Ρήγας ο Βελεστινλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε "14 Οκτ.2010,6:17μμ", δεν έχεις δίκιο. Η Μακεδονία (σίγουρα το γνωρίζεις) μας είχε προκύψει πολύ νωρίτερα, από την εποχή του Τίτο. Μας είχε προκύψει από τότε που τα Σκοπιανά ραδιόφωνα βοούσαν καθημερινά για τη σκλαβωμένη από τους Έλληνες Μακεδονία κι εμείς αδιαφορούσαμε γιατί θεωρούσαμε αστειότητες όλα αυτά που έλεγαν οι Σκοπιανοί.
    Γιατί να τον κατηγορήσω τον Σαμαρά, όταν ξέρω πως όποιος και να ήταν στη θέση του θα υπέγραφε έτσι κι αλλιώς;
    Σιδάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιδαριος εχει την ιδια αξια ενα ομοσπονδο κρατιδιο ενσωματωμενο στην κραταια Γιουγκοσλαβια με αυτο το αγκαθι που εχουμε τωρα στα βορεια συνορα μας;
    Και να δεχτω οτι τοτε ο Σαμαρας δεν ηξερε λογω του νεαρου της ηλικιας του.Γιατι ομως δεν ρωταγε να μαθει;
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ και "χαρα στον που την εχει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.