6/1/12

Δεν βρέχει, σας φτύνουν, γιατί συνεχίζετε να καταστρέφετε τη χώρα

Γιατί αντί να ορκίσετε μια δωδεκαμελή κυβέρνηση χωρίς κανέναν πολιτικό, ορκίσατε ένα τσούρμο πενήντα ατόμων, που στην πλειοψηφία τους ευθύνονται για την κατάντια της χώρας και είναι βουτηγμένα στη διαφθορά, όπως αποδείχτηκε με την υπόθεση Καπελερή, όπου ο υπουργός ...Δικαιοσύνης, έσπευσε να καταργήσει με νόμο τους οικονομικούς εισαγγελείς, επειδή αποκάλυψαν τη σαπίλα της κομματικής συμμορίας.
Γιατί αντί να μειώσετε όλοι, πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός (που κρατάει 15 χρόνια τη θέση του στο Πανεπιστήμιο για να πάρει και άλλη σύνταξη!!!) και βουλευτές τους μισθούς σας στο μισό και βάλε, συνεχίζετε να αμείβεστε πλουσιοπάροχα τη στιγμή που ο λαός συνθλίβεται και η χώρα βυθίζεται.
Γιατί ανέχεστε φαινόμενα τύπου ΓΑΠ-Ψυχάρη, ο οποίος φύτεψε το γιο του στο πολιτικό σύστημα, για να μη χάσουμε τη ράτσα!
Γιατί δεν έχετε όλοι σας καθόλου τσίπα.
Πώς είναι δυνατόν να δέχεστε να ηγείστε όλοι σας ενός λαού που σας αποδοκιμάζει όπου σας βρει με ή χωρίς συνοδεία;

38 σχόλια:

  1. Απο το "ωσαννά" στο "σταύρωσον"
    Ανάμεσα στα άκρα κινείται πάντα η "μερίδα" του λαού

    "Oυδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος" και φυσικά ουδείς κατεβάζει το κεφάλι και κανει την αυτοκριτική του

    Οπως και κανείς δεν σεβάστηκε για μια ακόμη φορά την λαμπρότητα μιας ακόμα ημέρας σαν της σημερινής,Η "ΜΕΡΙΔΑ" ζητούσε και συνεχίζει να επιζητεί μια πολιτική ηγεσία η οποία να εξασφαλίσει τα προνόμια της

    Ο κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει και δυστυχώς η "μερίδα" αυτή ήταν που την επέλεξε στις τελευταίες εκλογές και κανείς δεν μπορει να ισχυριστεί ότι παραπλανήθηκε.

    Είναι όμορφο να ζείς με αυταπάτες μα και επικίνδυνο όταν αυτες διαλυθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://googleads.g.doubleclick.net/simgad/4210372415051078557

    "Elina 23 Russia-Annabella 22 Greece"

    Σαββα θεωρεις οτι αναμεσα στις αναρτησεις σου και λοιπων και στα σχολια μας μπορουν να κυκλοφορουν και αυτες οι..."υπαρξεις" του αρχαιοτερoυ επαγγελματος (μετα τους assasins)
    Θα γινει κανενα λαθος και στο "Δημοσιευση Σχολιου" καποιος ..."κατα λαθος" αντι για αποστολη σχολιου στον ινφογνωμονα θα στειλει το κειμενο σε αυτες και αν την απαντηση τους την δει η γυναικα του σχολιαστη τοτε αντε να τα ξεμπερδεψεις εσυ οτι δεν ξερεις τιποτα για την ταμπακιερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξύπνημα απο την αφασία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο.Ελπίζουμε να γίνει και ας είναι Λαμπρή ή Ιστορική μέρα.
    Για την αφασία αυτή φυσικά και έχει την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός ο άκρως διεφθαρμένος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρίτα,μπορείς να διευκρινήσεις σε ποιούς αναφέρεσαι;

    Αυτός ο λαός έκανε πολλά λάθη,αλλά να μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είναι ο ΜΟΝΟΣ που πληρώνει,και μάλιστα πολύ ακριβά.Και απο αυτοκριτική άλλο τίποτα,φτάνει όμως με το αυτομαστίγωμα γιατί κερδίζουν χρόνο και μας έχουν πηδήξει πατόκορφα.

    Αρνούμαι να θεωρηθώ μερίδα,ουδέποτε ευεργετήθηκα,όπως και πάρα πολλοί άλλοι.

    Σε καμία περίπτωση όμως,αυτοί οι αλήτες με τις γραβάτες δεν θα μείνουν ατιμώρητοι,αυτό δεν πρόκειται να συμβεί,να το ξεχάσουν οι σουπιές.

    Όταν ξεμπερδέψουμε με αυτούς,τότε θα μπορέσουμε απερίσπαστοι να ασχοληθούμε και με τις γνωστές ''μερίδες''.

    Το πάρτι τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στεργκ
    θα ζητήσουμε από τη γκούγκλ να αποκλείσει τις διαφημίσεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαββα ευχαριστω αλλα για σενα το κανω,εγω θεωρουμαι,θεωρουμαι επαναλαμβανω,υπερανω πασης υποψιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μια στιγμή: επειδή ο sterg 'φοβάται μη κάνει λάθος κλικ' θα μείνουμε στο ράφι εμείς οι ελεύθεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xρήστο
    -Oταν έκλεισαν οι μεταλλευτικές επιχειρήσεις του Νομού (αποτέλεσμα μιας πολιτικής συμπαιγνίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αβάντα της Αριστεράς) δεν είδα διαμαρτυρίες του τύπου αυτού
    -Οταν ο αγροτικός τομέας του Νομού παρέλυσε (αποτέλεσμα μιας πολιτικής συμπαιγνίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αβάντα της Αριστεράς) δεν είδα διαμαρτυρίες του τύπου αυτού
    -Οταν ο Νομός κατέλαβε την πρώτη θέση στην λίστα της αποβιομηχάνισης με μια εκτατοντάδα επιχειρήσεις να κλείνουν σε δύο χρόνια μέσα (αποτέλεσμα μιας πολιτικής συμπαιγνίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αβάντα της Αριστεράς) δεν είδα διαμαρτυρίες του τύπου αυτού

    -Δεν είναι λοιπόν ούτε απολυμένοι μεταλλεργάτες,
    - Δεν είναι λοιπόν ούτε θύματα της αποβιομηχάνισης
    -Δεν είναι λοιπόν ούτε αγρότες-κτηνοτρόφοι και ρητινοσυλλέκτες
    -Δέν είναι χαμηλο-συνταξιούχοι του ΙΚΑ ούτε συνταξιούχοι του ΟΓΑ

    Τί και ποιοί είναι λοιπόν ;;; Τι είχαν;; Τί έχασαν;;;

    Κάτι ακόμα για την Αριστερά στον τόπο που μαρτύρησε ενας Χοιδάς και ένας Καψής δεν νοείται κάποιοι να αναζητούν τα αγωνιστικά τους παράσημα με χουλιγκανικές ενέργειες
    που καμιά σχέση δεν έχουν με την Δημοκρατία

    Τέλος Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν και δεν ψήφισαν τον Κο. Παπούλια- με τό "ένδοξο παρελθόν"- στις δύο διαδικασίες εκλογής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακρίτα,τα γνωρίζω αυτά που γράφεις,αλλά δεν είναι τώρα καιρός για τέτοια.Ότι χειρότερο θα ήταν.Τώρα ο εχθρός είναι ένας και κοινός.Αλίμονο μας αν διασπαστούμε τώρα.

    Ο Θεός να μας δώσει φώτιση,να βγούμε απο αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι το θέλουμε και επιμένουμε και περιμένουμε, και ελπίζουμε, και παρακαλάμε, και ευχόμαστε ... να βάλουν μυαλό τα πρωτόγονα. Αυτό ξέρουν να κάνουν, αυτό κάνουν.
    Αλλού είναι το ζήτημα. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Τι μπορούμε να κάνουμε. Σε όλα τα επίπεδα.

    Σιγά μην μειώσουν τους μισθούς τους, πως θα σινιάρονται μετά να παριστάνουν τους καμπόσους τα μαϊμούδια, με τι προσόντα.... η μόστρα τους και οι βολτούλες τους στα πολιτικά μέγαρα είναι όλη η ύπαρξή τους. Περιφερόμενες κρεμάστρες κιτς γυαλιστερών κουστουμιών είναι όλα αυτά τα σούργελα, βάφουν λίγο και το μαλλί, άντε και το μάτι όσοι ... μπερδεύονται, και, τσουπ... πάμε να κυβερνήσουμε τα κουτορνίθια.

    Και σιγά τον Υπουργό Δικαιοσύνης, υπουργός κουκουλώματος θα έπρεπε να λέγεται. Ο ΥΠ.ΟΙΚ. υπουργός προστασίας κλεπταποδόχων και πάσης φύσεως λωποδυτίασης και κλεφτοκοτίασης, και πάει λέγοντας. Αν αλλάξουμε τα ονοματάκια των υπουργείων και των αντιστοίχων υπουργών, τότε θα τους δούμε ΚΑΘΑΡΑ. Το σκουλήκι είναι σκουλήκι, κι ας το ονομάζω μεταξωτή κορδέλα, για παράδειγμα. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι αν αποκαλώ ένα σκουλήκι μεταξωτή κορδέλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, στο τέλος θα πιστέψω... ότι είναι. Να το πρόβλημά μας.

    Όσο για τις λαμογιο-ράτσες, τις έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ που στιγμές αδυνατούμε να αναγνωρίσουμε οτιδήποτε άλλο. Τηλε-Οπτική αποτοξίνωση χρειαζόμαστε επειγόντως... μπας και θυμηθούμε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ το καθαρό βλέμμα ενός ανθρώπου, συγκριτικά, ας πούμε με το λοξό βλέμμα του πανταχού παρόντος και την τσέπη του πληρώντος μιντιάρχη, που είναι σαν κάμπριο παρμπρίζ με μπλοκαρισμένους υαλοκαθαριστήρες. Έχει βουτήξει το βλέφαρο από τις πολλές δολοπλοκίες που βολτάρουν στον εγκέφαλο. Το σώμα δεν ψεύδεται. Το βλέμμα δε, ποτέ.

    Βέβαια πως θα καταλάβουν όλοι οι άξεστοι και υποκοσμιακοί μιντιάνθρωποι και όλα τα διαπλεκόμενα πολιτικά ξέφτια ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ δεν είναι το μαγαζάκι τους ; Ποιος δέχεται και λαμβάνει τα ψέμματα τους ως «αντικειμενική ενημέρωση» και τον υπο-θολοκουλτουριάρικο ψυχολογικό πόλεμο που ασκούν πάνω μας ως «ψυχαγωγία» ;;; Ας το απαντήσει αυτό ο καθένας μας, ως υπεύθυνος ΠΟΛΙΤΗΣ. Και, αν θυμάμαι καλά, η TV έχει και κουμπί OFF.

    Όσο για την τσίπα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι την πούλησαν τον καιρό που βγήκαν οι λάσπες, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν την είχαν ποτέ. Αν την είχαν, δεν θα ήταν εκεί. Αν την είχαν, δεν θα περιέφεραν την άθλια ύπαρξή τους και δεν θα παρασιτούσαν εις βάρος μας. Αν την είχαν, δεν θα την πωλούσαν, η τσίπα δεν έχει καρτελάκι με τιμή, ενώ αυτά τα μαϊμούδια έχουν τόσα καρτελάκια κρεμάσει πάνω τους, που σχεδόν δεν φαίνονται πια, αν και, οσονούπω, τους βλέπω σε άγριες εκπτώσεις, δεν λέω στο κλαρί, γιατί ούτε αυτό δεν θα τους αντέξει.

    Και καλά αυτοί τελικά γεννήθηκαν με οξεία σουργελίτιδα, εμείς τι στην ευχή έχουμε πάθει ;;; ...και περιμένουμε ότι θα ξεκολλήσουν οι βδέλλες από μόνες τους. Ας περιμένουμε όσο θέλουμε, ας υποθέσουμε ότι όλα είναι πιθανά, βέβαια πρώτα θα χιονίσει στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anaconda
    Εχω την εντυπωση οτι θα το παλαιβες με αυτην στα αριστερα,την "Elina 23
    Russia" που εχει και... σοβαρο και κουλτουριαρικο προσωπο,διοτι η αλλη φαινεται ...τρα λα λα,δεν ειναι σαν την πρωτη!Κοιτα βλεμμα η απο αριστερα,ετοιμη να συμμετασχει σε βαρυσημαντες συζητησεις για την ΑΟΖ και οχι κουβεντολοι με τον κ.Παυλο...
    Τωρα οσον αφορα το θεμα παπαουλια στην χαλκιδα εγω τι μπορω να πω,ενας πολιτης ειμαι που...δεν ψηφιζω γιατι οποτε πηγαινα αυτοι βαζανε τον σταυρο οπου θελανε και αυτοι υπογραφαν αντι για εμενα με ενα σταυρο γιατι μου λεγανε "ετσι γινεται εσυ δεν ξερεις ,εμεις φροντιζουμε για το καλο σας",και στο τελος δεν ξαναπηγα και τους αφησα να σταυρωνουν οποιον ηθελαν αυτοι αφου ητανε για το καλο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Χαλκίδα με τα Αιώνια Τρελά Νερά μπορεί να υπήρξε το πρώτο θύμα & εντός ΕΕ και σαν ζωο να έγλυφε τις πληγές του μη γνωρίζοντας πως να αντιδράσει, μα μην την υποτιμάμε.
    Προς τέρψιν όσων δε γνωρίζουν ήταν η Μητέρα της Μητέρας του Αριστοτέλη, όπου και κατέφυγε διωκόμενος σαν τον Σωκράτη από Αθηνών. Για να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του εκεί -προσπαθώντας να λύσει τα Μυστήρια του Ευρίπου- πέφτοντας μέσα στην ερμηνεία τους- όπως μας βεβαιώνουν σύγχρονοι Αστρονόμοι.
    Αφήνοντας για πάντα το στίγμα του στην Πόλη αυτή.
    Καλό είναι οι πολιτικοί όταν κοιτάζουν τον χάρτη να μην θεωρούν τα στίγματα ακαθαρσίες μυιγών, γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΙΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΕΦΥΓΕ, ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για την Χαλκίδα αφιερώνω το ρομαντικό-ιδεοληπτικό, στον Παπούλια και ελπίζω οι Αρχές να είναι επιεικείς, να μη με χώσουν μέσα επί προσβολή:

    "Έχω μια θάλασσα σμαράγδια
    μ'αγάπη κι ήλιο κεντημένα
    για την καρδιά σου πού 'ναι άδεια
    έλα σε μένα έλα σε μένα."

    Έλα να σου πω τι εστί Δημοκρατία -δεν είναι συνουσία -
    ουχί Πορνογραφία υπό Κατακτητών.
    Για την Ευρώπη - αλλά και την Ασία -
    ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙΑ
    ΥΜΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.

    114 Ή 120 του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για την Χαλκίδα αφιερώνω το ρομαντικό-ιδεοληπτικό, στον Παπούλια και ελπίζω οι Αρχές να είναι επιεικείς, να μη με χώσουν μέσα επί προσβολή:

    "Έχω μια θάλασσα σμαράγδια
    μ'αγάπη κι ήλιο κεντημένα
    για την καρδιά σου πού 'ναι άδεια
    έλα σε μένα έλα σε μένα."

    Έλα να σου πω τι εστί Δημοκρατία -δεν είναι συνουσία -
    ουχί Πορνογραφία υπό Κατακτητών.
    Για την Ευρώπη - αλλά και την Ασία -
    ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙΑ
    ΥΜΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.

    114 Ή 120 του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρήστο το είπα απο την αρχή ο μή σεβασμός μιας ακόμης λαμπρής μέρας για τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη δείχνει πολλά.

    Επειδή Ελληνας γεννιέσαι μα και Ελληνας γίνεσαι το πρώτο που μαθαίνεις είναι να σέβεσαι. Ο σεβασμός αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του δημοκρατικού ανθρώπου και βασικό χαρακτηριστικό της Ελληνικής Παιδείας

    Μαθαίνεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου, μαθαίνεις να σέβεσαι αυτόν που έχει διαφορετική αποψη, μαθαίνεις να σέβεσαι τον χώρο, μαθαίνεις να σέβεσαι τον Εθνικό ύμνο,μαθαίνεις να σέβεσαι τους θεμέλιους λίθους της κοινωνίας
    μας

    Κάποιοι όψιμα ανακάλυψαν τον ταξικό και άδικο χαρακτήρα του Ελληνικού πολιτικού συστήματος
    Κάποιοι δεν θυμούνται κάτι άλλο

    Και όμως αυτοί που μια ζωή τους έβλεπαν σαν άγραφο χαρτί δεν μιλούν και δεν φέρονται έτσι

    Καταλαβαίνω ότι ο καθείς έχει τα προβλήματα του μέρα που ήταν η χτεσινή μα και η σημερινή ας τους δώσει φώτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Georgia Eleonor υπάρχει λόγος που στάθηκα μόνο στον Χοιδά και τον Καψή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Sterg, κάθε δουλειά χρειάζεται το εργαλείο της.
    Η αριστερά πουλάει υφάκι Μούσχουρη (το ταγάρι που έλεγες τις προάλλες τής λείπει) και εγώ τη θέλω για άλλη δουλειά - άσε που ηλικιακά είναι στο όριο...
    Συζητήσεις για ΑΟΖ θα κάνω με τον Παύλο, όχι με την ΧΨ Elina...
    Έχεις μπερδέψει τούς ρόλους μου φαίνεται: αν ήθελα γυναίκα με γνώμη και άποψη, θα γινόμουνα gay...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Χαλκιδα ξεκινησε να υποφερει πρωτα απο ολους στην Ελλαδα και ακολουθησε ολη η Χωρα.Ητανε η μικρη κερκοπορτα της χωρας που οδηγηδε στην μεγαλη κερκοπορτα του πειραματος των εξουσιαστων που ητανε η ιδια η Ελλαδα.Σβησανε απο τον χαρτη το Μαντουδι και μετα την Λαρκο με επιμονο και υπουλο τροπο.Στο δευτερο αυτο,φυτεψανε μεσα διευθυνοντα συμβουλο που εδωσε την τελευταια σφαιρα στο κεφαλι στην επιχειρηση.Δεν τους αρεζε που κατακλεβανε τον ορυκτο μας πλουτο χυμα αλλα θελανε και το χυμα ολοκληρο.Προηγηθηκε η βιομηχανια της Σογιας οπου μορφωμενα παιδια απολυθηκαν και αλλοι εγιναν λαικατζιδες και αλλοι περασαν στην βαρεια φτωχεια.κλπ κλπ.Η Ευβοια υπηρξε η πρωτη που χτυπηθηκε πιλοτικα απο "καποιους".Αλλα,εχει και ενα "αλλα".Οι Ευβοιωτες μυαλο δεν βαλανε και συνεχιζαν να κοιτανε τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ σαν σωτηρες και αυτο το πληρωσανε αλλα ητανε αργα.Θα μου πεις και τι να κοιταγανε? Οπου και να κοιταγανε το ιδιο ητανε με διαφορετικο επικαλυμμα.Μονοδρομος για γκρεμο και κατηφορικη λασπογλυτσα.Απλα διαπιστωσεις κανω και δεν εχω λυσεις.Μονο σεβασμο στον ανθρωπο που δυστυχει και ειναι και Παλληκαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Sterg, γράψτο για να μού ανάβεις κανένα κεράκι: η λύση θα έρθει από ανθρώπους τής διπλανής πόρτας, όχι πολιτικούς, και είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι φαντάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα του Ακρίτα,μα το κακό έχει γιγαντωθεί.
    Σε άλλες χώρες οι προύχοντες ή θα είχαν τιμωρηθεί με πολιτισμένες διαδικασίες ή θα είχα υποστεί ανείπωτες βαρβαρότητες- αναλόγως των καθεστώτων. Ο απλός κόσμος κάπως πρέπει να ακουστεί & βρίσκω αξιοθαύμαστη την αυτοσυγκράτηση που επιδεικνύεται συνολικά.
    Να θυμίσω την μήνυση του Χαλκιδέα γιατρού Αντωνίου κατά των 300 για εσχάτη προδοσία που αναπαύεται στα υπόγεια της Βουλής.

    Δανείζομαι εδώ σχόλιο από άλλο site που με εκφράζει πλήρως:

    Σταύρος Φραγκόπουλος ·
    Να συλληφθεί ο Παπούλιας και οι επίορκοι εισαγγελείς.

    Η διαρκής και επανειλημμένη μη αναπομπή από τον ΠτΔ των νόμων της βουλής που είναι αντίθετοι με το σύνταγμα και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταστρατηγώντας βασικές συνταγματικές διατάξεις και αναιρώντας θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας, συνιστά παραβίαση του συντάγματος από πρόθεση και διώκεται από ειδικό δικαστήριο.
    Επίσης η συνενοχή στο έγκλημα σφετερισμού εξουσίας του νομοθετικού σώματος από τον εκάστοτε ΥΟΙΚ, αποτελεί βίαιη αλλοίωση του πολιτεύματος.
    Πρόσθετα, η συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα με σκοπό την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με σκοπό την παράνομη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων μέσω σύναψης παράνομων δανειακών συμβάσεων, συνιστά έσχατη προδοσία.
    Ο Παπούλιας και η δικαστική συμμορία που διώκει πολίτες που προστατεύουν την δημοκρατία δια της διαμαρτυρίας τους, να δικαστούν με την κατηγορία της έσχατης προδοσίας και να καταδικαστούν σε ισόβια και πολυετή κάθειρξη αντίστοιχα.

    Να συλληφθούν οι επίορκοι. Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά, έχει δίκιο ο Στέργιος, γι΄αυτές τις φωτογραφίες με τις φρου-φρού τύπισσες.
    Είναι ...σαν τις μύγες μέσα στο γάλα για τούτον τον χώρο.
    Σας ορκίζομαι κιόλας, ότι η Elina-Russia δεν έχει καμία σχέση μαζί μου, απλή συνωνυμία αλλά κοίτα πού πέσαμε!
    Ολα στους Γιαννάκηδες τους γλαφυρούς τυχαίνουν σε τούτη τη ζωή.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7 Ιανουαρίου 2012 3:05 μ.μ.(Elina)

    Καλως την δικη μας Ελινα στην αντεπιθεση κατα της Ελινας απο την Ρωσσια 23 ετων.Ετσι μπραβο,βαλε και εσυ ενα χερακι να την πεταξωμε στην θαλασσα μη μας μολυνει τα βλασταρια μας της παντρειας.Ελινα.Μερικοι εδω μεσα τρελαμμενοι με την ΑΟΖ δεν βλεπουν την τρυπα (στο εδαφος εννοω)που γραφει "Ελινα απο ρωσσια 23 ετων" και υπαρχει η πιθανοτητα να μπασουν το ...ποδι τους εκει μεσα και να το στραμπουληξουν.Να την διωξουμε απο εδω μεσα,πες κατι και εσυ στον Σαββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Sterg, Ελίνα, να διώξετε πρώτοι είστε, να φέρετε κανένα θέμα δυνατό, που λέει και ο Μπουγάς, δε σας βλέπω μάχιμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anaconda
    Γραφε εσυ στην αμμο ο,τι τραβαει η ψυχη σου.Το αν θα ερχομαστε μετα εγω και η Ελινα ,σαν το κυμα, και θα σβυνωμε αυτα που εγραψες αυτο ειναι Φυσικος Νομος.Σκαλισε τα γραπτα σου σε πετρα η σε μαρμαρο αν θες να μη τα σβυνει κανενας.Μετα απο 500 χρονια που θα τα βρουνε με ανασκαφη οι τοτε αρχαιολογοι θα δικαιωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο,τι θέλεις πές το να το φέρουμε Ανακόντα.

    Μόνο μη ζητάτε να διώξω εγώ θηλυκά, γιατί είναι δύσκολη η θέση μου.
    Θα λένε ότι ζήλεψα...

    Να τους πείτε απλά,ότι εδώ που στέκονται δεν είναι καλή "πιάτσα" και θα χάσουν την ώρα τους οι μαντάμ φρού-φρού.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. " εδώ που στέκονται δεν είναι καλή "πιάτσα"

    Δεν ξερω αν αυτο το υπογραφεις αλλα εγω δεν συνυπογραφω τιποτα αν πρωτα δεν γινει δημοψηφισμα στον ινφογνωμονα μεταξυ των αντρων.Για τις γυναικες δεν επιμενω γιατι ξερω οτι θα υπογραψουν αστραπιαια για την εξωση των δυο αυτων δεσπιναριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Britain signaled it is prepared to use force to keep the Strait of Hormuz open despite Iranian threats.
    In comments Thursday, British Defense Secretary Philip Hammond said his country would not tolerate an Iranian move to close the 34-mile waterway through which 20 percent of the world's oil passes.
    "Alongside the U.S. 5th Fleet in the Gulf, we have naval assets, we have mine counter-measures capability, we have a frigate present there, and we are an integrated part of the allied naval task force in the Gulf and one of the missions of that task force is to ensure that those shipping lanes remain open," Hammond told Sky News.
    Iran has made rumblings about closing the strait in recent days as international sanctions have intensified over concerns about the country's suspected nuclear weapons program. Earlier in the week, Iran test-fired missiles in the course of several days of naval excercises in the strait.
    Also Thursday, the Israeli military announced it was gearing up for a major missile defense excercise with American forces, the Associated Press reported. The drill, which Israel said was planned long before the Iranian excercises, will involve thousands of troops and will test multiple missile defense systems. Officials of both countries said the excercises would be the largest-ever joint drill.
    [ Συγγνωμη που δεν βαζω πηγη αλλα δεν ειναι για να σφετεριστω κατι αλλα γιατι δεν επιθυμω να δειχνω πηγες και αυτο θα το εφαρμοσω στο μελλον μηπως και αναρτησω και τιποτα καλυτερο απο τα μεχρι τωρα που αναρτουσα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τελικά,η υπόθεση των τσοντοδιαφημίσεων κοντεύει να μετατραπεί σε σκάνδαλο που αγγίζει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της διαχείρισης του Ινφογνώμων.

    Υπήρξε βέβαια μια προσπάθεια να το κουκουλώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρήστο, έχεις δίκιο: είναι σκάνδαλο ότι, συντονισμένα -έστω και νοερά- πλέον, όπως αποδείχθηκε, Skal, Sterg και Χρύσανθος δεν κάνουν ό,τι μπορούν για να δέσω με μια έξυπνη, όμορφη, από οικογένεια για οικογένεια, 18-23, 180+ και τα ρέστα. Είναι όντως σκάνδαλο εθνικών διαστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΥΓ. Sterg, σε μερικά θέματα, λ.χ. εθνικά ή τάξεως & ηθικής, αν το γράψιμο στην άμμο δεν σχηματοποιείται σε πέτρα με τη βοήθεια των άλλων, δεν περιμένεις να δικαιωθείς από την ιστορία γιατί μερικές καταστροφές εξαϋλώνουν όλα τα υλικά σε κάποια απόσταση: είναι Φυσικός Νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Anaconda
    Ξεχασες και το κυριοτερο.Θα εχεις και ενα εισοδημα απο το δεσποιναριο που ποτε στην πορεια σου δεν θα το πλησιασεις εσυ ποσοτικα ο,τι και να κανεις....εκτος και αν εχεις δυο για εισοδημα η εκτος και ενα drill στην αυλη του σπιτιου σου δωσει αεριο,και προσεχε να μη εχεις τρυπισει τον σωληνα της επιχειρησης αεριου κατα λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Sterg, σπίτι μου είναι η Ελλάδα και αυλή είναι το Ιόνιο, η Μεσόγειος και το Αιγαίο.

    Το αέριο είναι τού σπιτιού μου, όχι κάποιας εταιρίας. Όταν πάρω κάποια κοινώς επωφελή πρόταση αξιοποίησής του, μετά χαράς θα συνεργαστώ να βάλουμε σωλήνες για να ζεσταθώ και να ζεστάνω και άλλους.

    Οι νταβατζήδες όμως που θεωρούν ότι το αέριο τής αυλής μου τούς ανήκει θα μείνουν με τη σωλήνα στο χέρι.

    ΥΓ. Αν ήθελα να έχω τόσο υψηλό εισόδημα, θα έκανα ό,τι κάνουν και αυτοί που το έχουν: θα γινόμουν Εφιάλτης.

    Εγώ το σπίτι μου δεν το πουλάω γιατί έχει σκοπό να στεγάσει οικογένεια: ούτε πουτάνα θα γίνω ούτε θα αφήσω κάποιον να το πάρει. Οι φίλοι ευπρόσδεκτοι και με την πόρτα μου πάντα ανοιχτή, οι νταβατζήδες ούτε στα 100 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ….. θα υπογραψουν αστραπιαια για την εξωση των δυο αυτων δεσπιναριων…..
    Αγαπητέ Sterg, θα είναι χαζή κατά την γνώμη μου όποια από τις κυρίες της ιστοσελίδα (και γενικώς )υπογράψει για την έξωση αυτών των δυο υπέροχων πλασμάτων….
    Ο καθένας επικεντρώνεται στο πιο δυνατό του σημείο και αυτό το οποίο τον αναδεικνύει …. Καλό είναι για πλουραλισμό να υπάρχει ποικιλία βάθους, ύψους, πλάτους......ήμαρτον παναίαμ..μη γίνομαστε κατίνες… Εμεις οι γυναίκες…Εμείς ακολουθούμε πάντα την καλοπροαίρετη ευγενή, κριτική που τηρεί και ο ανδρικός πληθυσμός αυτής της ιστοσελίδας όταν διαπληκτίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. [...] Ο καθένας επικεντρώνεται στο πιο δυνατό του σημείο και αυτό το οποίο τον αναδεικνύει [...]

    Τί λες βρε Χριστίνα! Αν ήταν έτσι, δεν θα μίλαγα καθόλου: κάθε ανάρτησή μου θα είχε απλά παραπομπή στη φωτογραφία μου!


    [...] Εμείς ακολουθούμε πάντα την καλοπροαίρετη ευγενή, κριτική που τηρεί και ο ανδρικός πληθυσμός αυτής της ιστοσελίδας όταν διαπληκτίζεται. [...]

    Γουστάρεις να βλέπεις ξύλο μεταξύ ανδρών όσο εγώ γουστάρω να βλέπω μαλλιοτράβηγμα μεταξύ γυναικών; Μολόγατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ Anakonda

    Θα θυμηθώ στην γιορτή σου να σου στείλω αντισεισμικό καλάμι για να μη πέσεις από επερχόμενους σεισμούς.Αν και θα παραγγείλω σε ποσότητα μη τυχόν και ζηλέψει κανένας άλλος.

    Γουστάρεις να βλέπεις ξύλο μεταξύ ανδρών όσο εγώ γουστάρω να βλέπω μαλλιοτράβηγμα μεταξύ γυναικών; Μολόγατο...

    Οχι γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων την κατάληξη. Ξεκατίνιασμα και δεν το αντέχω.

    Ομως ομολογώ, απο αυτά που βλέπω, τα αγόρια δεν μεγαλώνουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. [...] Ομως ομολογώ, απο αυτά που βλέπω, τα αγόρια δεν μεγαλώνουν ποτέ. [...]

    ΚΑΙ διδαχή μέσω παραδείγματος ΚΑΙ εμπέδωση τού θεωρήματος τού κατώτερου-από-αμοιβάδα όντος (γυναίκα) που δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα άλλο ον επιπέδου αμοιβάδας (άνδρας);

    Είδες λοιπόν ότι το καλάμι με αδικεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εχω την εντυπωση οτι αλλος ο εκ φυσεως προορισμος της γυναικας και αλλος του αντρα.Τωρα αν καποια θα επιθυμουσε κατα το κατευθυνομενο απο την εξουσιαστικη ελιτ το πρωτυπο του φεμινισμου εδω διαφωνω.Η γυναικα ειναι για να προσφερει αγαπη,στοργη και αυτοθυσια στην ατομικη της μοναδα που λεγεται οικογενεια,ενω ο αντρας ειναι για να τα προσφερει αυτα ΕΠΙΠΛΕΟΝ και στην ευρυτερη δικη του ομοιογενη οικογενεια που μεταφραζεται σε Εθνοτητα,Αν καποια γυναικα,δες Λελα Καραγιαννη,Μπουμπουλινα,Ηλεκτρα Αποστολου το παραβιασαν αυτο τοτε ειναι απλα εξαιρεσεις,αν και η τελευταια ξεκινησε τον αγωνα για χαρη του παιδιου της.Δεν ειναι "κακο" αλλα η ιδια η Φυση που κατασκευαζει τα παιδια της ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι εξαιρέσεις γυναικών επιβεβαιώνουν τον κανόνα ο οποίος στην θέση της αντίδρασης για να πάρουμε πίσω την πατρίδα που κάποιοι καπηλεύονται δεν έχει φύλο , ηλικία, κόμμα και χρώμα. Ο Αγώνας είναι ένας ,το ζητούμενο ένα και η ψυχή μία. Μπορεί να είναι γένους θηλυκού αλλά δεν είναι ανάγκη μόνο με παντελόνια να επιβεβαιώνει την δύναμή της .
    Η θετικότητα ενός αποτελέσματος δεν βγαίνει από την κατανομή ρόλων αλλά από την κατανομή λειτουργιών …Ο ρόλος , ο εγκεφαλικός, θηλυκού και αρσενικού γένους συμπορεύεται και αλληλοσυμπληρώνεται για να φέρει αποτέλεσμα ‘’Θανατηφόρο’’.
    Ο Φαυλοκρατισμός και ο άκρατος φεμινισμός είναι δύο μεταβλητές με το ίδιο αποτέλεσμα την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.