25/1/12

Αντ. Σαμαράς: Ο δρόμος προς τη Ρωσία έχει ανοίξει

Την επιδίωξή του για αναθέρμανση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας επαναβεβαίωσε σήμερα από τη Μόσχα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με Ρώσους αξιωματούχους τόνισε ότι «ο δρόμος έχει ανοίξει» και ότι «με σωστή δουλειά, μπορεί να έχουμε σωστά αποτελέσματα».
Ειδικότερα, μετά από συναντήσεις που είχε με τον επικεφαλής του Κρεμλίνου Σεργκέι Ιβάνοφ και την πρόεδρο της Γερουσίας Βαλεντίνα Ματβιγιένκο, σημείωσε ότι «στόχος μας είναι μια όχι ευκαιριακή αλλά μακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο χωρών».
Όπως είπε, «σε μια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για τον Ελληνικό λαό, βρίσκομαι εδώ, στη Μόσχα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη χώρα μας, πρωτοβουλίες για οικονομική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα: Ενέργεια, τουρισμό, εξαγωγές, αλλά κυρίως στην προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα».
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ακόμη ότι διαπίστωσε «για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει μεγάλη προθυμία απ’ όλους για την προώθηση γόνιμης συνεργασίας των δύο χωρών και συμπλήρωσε ότι αύριο θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, «για να θέσουμε», όπως είπε, «εκ νέου σε στέρεες βάσεις τις σχέσεις των δύο χωρών».
«Με τους Ρώσους μας συνδέουν πολλά. Ο δρόμος έχει ανοίξει. Με σωστή δουλειά, μπορεί να έχουμε σωστά αποτελέσματα», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Την ανάγκη ενδυνάμωσης των ελληνορωσικών σχέσεων υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και σε συνεντεύξεις που έδωσε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα μπορούσαν και θα έπρεπε.
Είπε ακόμη ότι «στόχος της Ν.Δ., εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στις ερχόμενες εκλογές, είναι να αλλάξει τα υπάρχοντα αρνητικά δεδομένα, αρχής γενομένης από την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία».
Ειδική αναφορά έκανε και στον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη. «όλοι ξέρουμε ότι σήμερα, είτε έχουν ανασταλεί είτε έχουν βαλτώσει (τα έργα). Εμείς προτιθέμεθα να τα ξεμπλοκάρουμε και να τα θέσουμε ξανά σε προτεραιότητα μαζί με κάθε μορφής μεγάλα έργα μεταφοράς ενέργειας που διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα και περνούν από το ελληνικό έδαφος», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.
Ναυτεμπορική

19 σχόλια:

  1. Αντώνη αγόρι μου φεύγεις για Βόρεια ; Να πάρεις μαζί σου κάτι ζεστό να μη κρυώσεις ,αν θες πάρε και τον Παγκαλο θα σε προστατεύει με το περίσσιο λίπος που έχει.

    Τι θυμήθηκα τώρα ρε γμτ να κάτι τέτοια θυμάμαι ..Που ήταν στο Ζάππειο 1 στο Ζάππειο 2 ή στο 3 που δεν έγινε που είπες πως ότι πήρε η Τρόικα θα το δώσεις πίσω στο λαό και τώρα πρόσφατα κάποιο δικό σου παλικάρι είπε ότι δεν το είπες έτσι μάλλον δεν το είπες καθόλου.

    Είναι κάτι σαν του συμφοιτητή σου ''λεφτά υπάρχουν''
    Αλλά δεν είπε ότι εννοούσε :
    Λεφτά υπάρχουν βρε ζώα Έλληνες στις τσέπες σας και θα σας τα πάρω ... γιατί δεν τα έχετε ανάγκη μια κούπα ρύζι σας είναι αρκετό.
    Αγόρι που είσαι, κάντο φασολάδα σε παρακαλώ θα με υποχρεώσεις ...Να στηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα και τα παράγωγά τους.

    Άρχισες αυτό που άφησε στην μέση ο Κωστάκης ; Και θα σε αφήσει ο Ο Μα μα ; ή ο επόμενος που θα πάρει την θέση του; Θα σε αφήσει η Μερκοζί τι λες ρε Αντώνη; Τι όνειρο βλέπεις ή σε τι όνειρο θέλεις να μας βάλεις ..Να σου στείλω όλες τις ταινίες Χαρυ Πόττερ; Είναι ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιηθούν αυτά σου τα όνειρα..Εκτός αν μας θεωρείς τόσο μα τόσο ηλίθιους και εμάς που θα το φάμε για δεύτερη φορά .

    Η Βασική Ανάγκη του Λαού Αντώνη είναι να του δώσεις πίσω την αξιοπρέπεια του , να μη παρακαλάει στους πάγκους για φαί , την ελπίδα και την Πατρίδα του ....Μπορείς;
    Εεεε Δεν ακούω πάρε το Μηδέν

    Γιατί μόνο αυτό σας αξίζει όλων
    το μηδέν που θα τυλιχτεί στο λαιμό σας και θα σας σφίξει μέχρι να σκάσετε όπως σκάμε εμείς τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη τη στιγμη η χωρα χρειαζεται ηγεσια εθνικη, που να ενωσει τον πληθυσμο σε οραματα και στοχους, ετοιμο για αγωνες και θυσιες. Αυτο δυστυχως δεν μπορει να γινει διοτι μετα απο 40 χρονια πλεριας δημοκρατιας και σοσιαλισμου....σαπισαμε!!
    Το προβλημα των λαων ειναι η κοινοβουλευτικη δημοκρατια!! Με το συστημα αυτο, η χωρα γινεται ξεφραγο αμπελι και ο πληθυσμος αγελη. Το συστημα αυτο, ειναι η εντροπια της κοινωνιας, η οποια διαρκως αυξανεται εως οτου επελθει ο θανατος!! (για οσους ξερουν απο θερμοδυναμικη). Η δημοκρατια που βιωνει σημερα η ανθρωποτητα, καμια σχεση δεν εχει με την αθηναικη, ειναι μαλλον η εβραικη της εκδοχη! Ζουμε σε καθεστως εβραικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.
    Εχω την ετυπωση οτι η ελληνοεβραικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια φτανει στην κορυφωση της, δλδ στην ακυβερνησια στην απαξιωση και κατ'επεκταση στην καταστροφη που σημαινει γενοκτονια λογω φυσικων θανατων απο εκτεταμενο εγκλημα, απο κακουχιες, απο διαφυγοντα πληθυσμο (οχι γεννησεις λογω καταστασης), και τελος απο πιθανη εισβολη αλβανων τουρκων και σκοπιανων οι οποιοι σαν υαινες (με την ανοχη των συμμαχων μας) θα μας ξεσκισουν... Εχω την αισθηση οτι βρισκομαστε μεσα στην πολη λιγο πριν την αλωση.
    Η κινηση του Σαμαρα ειναι κολοσσιαια, ειναι η μονη που δινει ελπιδα διεξοδου. Δυστυχως η αριστοτελικη Ελλαδα (δυση) εβραιοποιηθηκε, η λυση ειναι πλεον στην πλατωνικη Ελλαδα, την ανατολη δλδ την Ρωσσια. Η κινηση αυτη απο μονη της, θα εκτοξευσει την Σαμαρα στην συνειδηση του απελπισμενου ελληνικου πληθους δινοντας του την δυνατοτητα να μετεξελιχθει σε ηγετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινα κοριτσι μου δεν πας να κανεις καμμια αλλη δουλεια.Μα για να μιλας ετσι μαλλον πασοκα εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εποχή της σύγχυσης. Σημεία των καιρών. Τι να πει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ταξίδι στη Ρωσία ήταν αρκετό για να πείσει κάποιους,που ήθελαν απεγνωσμένα να πειστούν,η Μόσχα έχει μετατραπεί σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

    Θλιβερή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αισθανομαι ασχημα να διαβαζω πικροχολα και χωρις ιχνος επιχειρηματολογιας σχολια εναντιων αναγνωστων του ινφογνωμονα, κυριως δε οταν δεν υπαρχει προσπαθεια να κατανοησουμε τι θελει να πει καποιος αλλος
    καλημερα σε ολους, ιδιαιτερα σε αυτους που εκτιμω

    Υ.Γ.ο εχθρος ειναι εκει εξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο ειναι να μην μηδενιζουμε γενικως. Η κινηση Σαμαρα θελει κουραγιο και θαρρος, διοτι ειναι η μονη ισως κινηση, για την οποια η ανοχη των επιβητορων μας ειναι μηδενικη! Σε καμια περιπτωση δεν θελουν οι εμποροι των εθνων να πιστεψει ο ελληνικος λαος οτι υπαρχει και η προοπτικη της Ρωσσιας. Αυτη η κινηση Σαμαρα, θα ανοιξει ασκους εναντιον του, απο το σκυλολοι που εχει πεσει πανω μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bob το σχόλιό σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Την καλημέρα και την εκτίμησή μου. Ο εχθρός πάντως, κι εγώ πίστευα κάποτε ότι είναι εκεί έξω, τώρα ξέρω ότι είναι παντού, και έξω και μέσα, καλά μεταμφιεσμένος, αλλά δεν του κάνει πια η στολή, έχουν αρχίσει να εξέχουν τα «κέρατα» και οι «ουρές» και τα λοιπά αξεσουάρ.

    Andrea, αν γνώριζες την Χριστίνα ούτε που θα σκεφτόσουν να της αποδώσεις τα λεγόμενά σου, ούτε με αυτό το απαράδεκτο ύφος και τρόπο, το οποίο, επέτρεψέ μου, δεν θα έπρεπε να το έχεις ακόμα κι αν και όταν απευθυνθείς σε μια original «πασοκα». Αλήθεια όμως, σε τι διαφωνείς ; Ή νομίζεις ότι μια πασοκοποιημένη νδούλα μπορεί να μας σώσει από το πασοκ ; Ούτε καν που προτίθεται. Αδερφάκια είναι, πάνε μαζί, τρώνε μαζί, διασκεδάζουν μαζί, και ο «ψωριάρης» χώρια, δηλ. εμείς φυσικά, αλλοίμονο, ποιος άλλος. Θυμάσαι, Andrea, την δήλωση του ΣΑΜ για την «μη αναπόφευκτη δανειακή σύμβαση» που έσωσε τον ΓΑΠ από την πλήρη καταψήφισή ΤΟΥ και όχι μόνο τον έσωσε αλλά μας φόρτωσε και αυτήν την κυβερνητική κουστωδιακή μακέτα που μας καταποντίζει καθημερινά ;; Το τζαμί γιατί το ψήφισε ; Τον Καμμένο γιατί δεν τον υποστήριξε ποτέ ; Αν υπερψηφίσει δε όλα τα μνημόνια για να μας «σώσει», του ανήκει ή δεν του ανήκει μια θέση στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου στο μέλλον; Εγώ λέω πως ναι ! Άνετη, ευρύχωρη, και όλη δική του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαράς έχει αποδείξει ότι άλλα λέει και άλλα κάνει,κοροιδεύοντας τον κόσμο.

    Ταξίδι στη Ρωσία έκανε και ο Παπανδρέου,αυτό απο μόνο του δεν λέει τίποτα.

    Όταν ένας πολιτικός αρχηγός κόμματος χρησιμοποιεί και εκμεταλεύεται τα φιλικά αισθήματα που έχει σημαντικό μέρος του Ελληνικού λαού για τη Ρωσία,προεκλογικά,τότε λυπάμαι για λογαριασμό του.

    Τα βάζω με όσους πιστεύουν ακόμη σε αυτόν,γιατί έχει αποδειχτεί ότι ο άνθρωπος αυτός κοροιδεύει το λαό,όπως ακριβώς έκανε και ο ΓΑΠ μέχρι να γίνει πρωθυπουργός.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τους σχολιαστές αυτούς,αντιθέτως.

    Αλλά,να είστε όλοι σίγουροι,πως αν ο Σαμαράς με διαψεύσει,θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί ότι τον αδίκησε και θα ζητήσω συγγνώμη. Αλλά μέχρι τώρα,ο Σαμαράς το μόνο που κάνει είναι να με επιβεβαιώνει,μακάρι να μη το έκανε,το ελπίζω πραγματικά.

    ΥΓ
    Στο Σαμαρά χρωστάω,ότι έχουμε σήμερα κατοχική κυβέρνηση,αυτό το φασιστικό καθεστώς που ξεπουλάει Ελλάδα,ΔΕΝ θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οτι είναι προς συμφέρον μας η αναθέρμανση σχέσεων με Ρωσία, είναι. Αυτό δεν αλλάζει. Ομως, ο κόσμος είναι πλέον τόσο δύσπιστος, με τις "κινήσεις που υπόσχονται πολλά..".
    Θέλει και λίγη ψυχραιμία το πράγμα, γιατί καμία φορά, και η υπερβολική δυσπιστία, μπορεί να σε κάνει να διώξεις το συμφέρον σου.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Ανδρέα με κατάλαβες μπράβο και έλεγα και γω κανείς εδώ μέσα δεν θα με καταλάβει….
    Μάλλον δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται ή καλύτερα μάλλον είσαι πολύ νέος στην παρέα (για την ηλικία δεν ξέρω εγώ πάλι μεγάλη είμαι όχι σαν την Πελοπόννησο βέβαια) ή δεν ξέρεις ότι δεν βάζω κανέναν Αντώνη, Γιώργο, Κώστα Μαρίκα πάνω από την Ελλάδα .
    Βέβαια όλοι έχουν την ανάγκη κάπου να ανήκουν και συνήθως αυτοί που ανήκουν κάπου θεωρούν ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν την ίδια λογική και στάση ζωής..
    Για να σου λύσω την απορία λοιπόν και την ανάγκη να θεωρείς ότι είμαι ΠΑΣΟΚΑ κάτι σαν το Μολόχα μου ακούγεται αλλά τέλος πάντων..
    1. Κάνω δουλειά ως εκ τούτου είναι αδύνατο να σχολιάσω τα πρωινά όπως βλέπεις , (ή πάνω στην τσαντίλα που θίξαμε τον Αντώνη δεν το πρόσεξες) εκτός αν θέλεις να μου βρεις μια δεύτερη για να συμπληρώσω το εισόδημα μου (θα την δεχτώ ευχαρίστως) μη μου πεις αυτή που λένε συνήθως τα ‘’αγόρια’’ δεν έχει λεφτά τη σήμερον ημέρα μου το επιβεβαιώνουν δε πληθώρα σχολίων/στων .
    2. Aν λοιπόν έμπαινες στον κόπο, παλαιότερα (εξ ου και κρίνω ότι είσαι μάλλον νέος) θα έβλεπες ότι μάλλον προς το Παπαδοπουλο άντε βρε για σένα και Χομεινί κλείνω αλλά που να το δεις φαντάζομαι είσαι πολύ κολλημένος με τα κόμματα που δεν σου μένει χρόνος να φιλτράρεις ένα σχόλιο πόσο μάλλον να ξέρεις και τον σχολιαστή .
    3. Τέλος ,μέλος της ΝΔ χρόνια πολλά μέχρι που η ΝΔ αποφάσισε να αλλάξει κόμμα και μέλη. Αυτό δεν σημαίνει πως έγινα πασοκ η κκε η τσιριζα η χρυσή αυγή η ότι άλλο απλά αποφάσισα πως ούτε οι ιδεολογίες των κομμάτων με καλύπτουν ούτε οι πρακτικές τους εφόσον όλες προδίδουν την Ελλάδα αποδειγμένα αχ ναι ξέχασα δεν ήταν ο Σαμαράς υπ. εξωτ. τότε με το αλβανικό θέμα. Ούτε αναίρεσε τα λεγόμενα του ότι θα δώσει στο κόσμο ό,τι αφαίρεσε η τροικα αν ανέβει στην εξουσία.
    Βρε Ανδρέα και έχεις και ωραίο όνομα, του αειμνήστου ,μήπως λέω μήπως να ασχοληθείς εσύ με κανέναν άλλον σχολιαστή και να αφήσεις την κακομοίρα την τίγρη στην ησυχία της άλλωστε ξεδοντιασμένη είναι. Τι λες ; βέβαια θα χαρώ να τα ξαναπούμε υπο άλλες συνθήκες πιο ευγενικές από μέρους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ bob να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα μα καθόλου. Άλλωστε μας αγγίζουν ότι μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουμε και εκτιμούμε , πέραν της άποψης που έχω χρόνια τώρα , καλύτερα να με μισούν παρά να με λυπούνται …. το ιστολόγιο είναι μια μικρογραφία της Ελλάδος …
    Όλοι έχουν τον χώρο τους και όλοι λικνίζονται στο χορό τους ή στο χορό που τους βάζουν οι φίλοι τους ή οι υποτιθέμενοι φίλοι …Άλλωστε ο χορός του καθενός μπορεί να μη γίνει αποδεκτός από τον χώρο και αυτό φαίνεται….στο τέλος .Γι αυτό η υπομονή, επιμονή και σοβαρή αντιμετώπιση έχει συνήθως αίσιο τέλος . Ασε που όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορεί στην πορεία να κάνουμε και λάθος διαγνώσεις και εκτιμήσεις ,αρκεί να μην έχουν να κάνουν με την υγεία (είτε σωματική είτε ψυχική ) κάποιου άλλου.
    Η κριτική ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν εκτός από αυτόν που την έκανε…. Στην περίπτωση που απέβαινε λάθος….αν απέβαινε λάθος.

    Ρίκα τα μάτια της ψυχής βλέπουν καλύτερα όταν τους επιτρέπετε. Έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις από τον λόγο του .Για να μπορέσεις όμως να διαβάσεις κάποιου το λόγο πρέπει να μπεις στα παπούτσια του και όχι να πάρεις τα δικά σου και να δεις αν του κάνουν. Εξ ου και ο καθένας φέρεται κρίνει με τα δικά του δεδομένα τα οποία δεν είναι απαραίτητα αντικειμενικά. Όλοι το κάνουμε αυτό το λάθος ουκ ολίγες φορές. Η διαφορά έγκειται σε ένα και μόνο γεγονός.:
    1) Κάποιοι το κάνουν με μόνο γνώμονα τις παρωπίδες του εγώ είμαι , εγώ θέλω ,εγώ ξέρω ,
    2) ενώ κάποιοι άλλοι εμπίπτουν σε αυτό το λάθος αφού όμως έχουν μπει στο κόπο να διαβάσουν και όχι να αναγνώσουν, τι θέλει να πει ο άλλος και όχι τι θα θέλανε να πει ,ή τι νομίζουν ότι έχει πει.
    Το αποτέλεσμα και στην μία και στην άλλη περίπτωση τις περισσότερες φορές είναι λάθος όμως δείχνει διαφορά νοοτροπίας αξιών κ.α. κάτι που εκλείπει στις μέρες μας.

    Παρ΄όλα αυτά όλα τα δάχτυλα σε ένα χέρι δεν είναι ίδια, όλα όμως έχουν την χρησιμότητα τους , ένα να λείψει δημιουργείτε πρόβλημα . Έτσι λοιπόν και η κακόπιστη, αρνητική και κακόβουλη κάποιες φορές κριτική αν την γυρίσεις ανάποδα μπορεί να σου δώσει και να σου δείξει πολλά….
    Π.χ. που δεν πρέπει να πλησιάζεις , τι δεν πρέπει να κάνεις και πολλά άλλα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι δυσπιστία Ελίνα.Ο Σαμαράς έχει δώσει δείγματα,είτε θα τα δούμε και θα καταλάβουμε ότι πρόκειται περί ενός ακόμη απατεώνα,είτε θα τον κάνουμε και αυτόν πρωθυπουργό και μετά θα κάνουμε σαν τις μωρές παρθένες.

    Υπάλληλο για περίπτερο να θέλαμε πιο πολύ θα ψάχναμε,απ'ότι τώρα για πρωθυπουργό.

    Το ότι υπάρχει ακόμη αυτό το φασιστικό προδοτικό καθεστώς οφείλεται στον Σαμαρά.

    Απο το πρώτο μνημόνιο φάνηκε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Παπανδρέου.

    Οι ευθύνες Ελίνα,ανήκουν σε πρόσωπα υπαρκτά,με ονοματεπώνυμο,και όχι γενικά στους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα Χρήστο, εγώ δεν παίρνω τα πάρτια κανενός από όσους βρίσκονται στο πολιτικό σκηνικό ήδη. Το ξέρεις αυτό. Ομως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, συζητώ το συμφέρον μας με τη συνεργασία της Ρωσίας. Εκεί, όποιοι το προωθήσουν, είναι κάτι θετικό (υπό όρους βέβαια).
    Οσο για το θεμα του Μνημονίου, φυσικά μέμφομαι τους συνεργαζόμενους (είτε άμεσα είτε έμμεσα) που μας έφεραν προ τετελεσμένου χωρίς εναλλακτικές, αλλά πέρα απ΄αυτά, η υπόθεσή μας είναι πολυδιάστατη και οχι μόνο ελληνική. Τα έχουμε πεί κι΄αυτά.
    Χρειάζεται ψυχραιμία, γνωρίζοντας ότι κανένας πια δεν μας συγκινεί με παχιά λόγια.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελίνα,καμία μομφή για εσένα.Σου έγραψα ότι ο Σαμαράς,πιστεύω,ότι προωθεί κομματικά και προσωπικά συμφέροντα και όχι Εθνικά.

    Κάποιοι πήγαν να μιλήσουν για Εθνική αποστολή με στόχο την αλαγή στάσης των Ρώσων στο ΔΝΤ,αλλά τους διέψευσαν πολύ σύντομα απο το ΥΠΕΞ:

    «Ο κ. Δήμας συμμετέχει στην επίσκεψη με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει γίνει καμία δαπάνη από το Υπουργείο Εξωτερικών για τη συμμετοχή αυτή».

    Αν ήταν αποστολή για τα Εθνικά συμφέροντα,ο Δήμας δεν θα πήγαινε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητη Χριστινα,υποδειξε μας τον καλλιτερο,αυτην την στιγμη,που μπορει να αναλαβει τις τυχες της πατριδος και μετα συνεχισε να σχολιαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Ανδρέα :
    1. Το αυτή τη στιγμή κάπως δικτατορικό μου ακούγεται και ξέρεις βγάζω σπυριά σε τέτοια δικτατορία και αντιδρώ εντελώς κάθετα , τύπου ....Αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου για να βρεις την απάντηση αλλιώς αναμένεις στο ακουστικό σου .
    2. Το δικαίωμα του κρίνω και σαφώς κρίνομαι είναι αναφαίρετο σε μένα και στους συσχολιαστές και κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει ή να το δώσει σε κανέναν.
    3. Ο καλύτερος σίγουρα δεν προσπαθεί μέσω του κενού και χωρίς επιχειρήματα λόγου να απαιτήσει επίλυση του ηγετικού προβλήματος στην χώρα όταν δεν μπορεί να επιλύσει την απλή λογική της Δημοκρατίας .
    4. Επίσης κάποιος ο οποίος λειτουργεί με βάση την ταμπέλα δεν έχει την δυνατότητα να δει πέρα από αυτή άρα είναι άτοπο να του υποδείξω το σωστό όταν ανήκει σε γκέτο και συγκεκριμένο target group.

    Από αυτό το σημείο και παρακάτω θα συνεχίζω να σχολιάζω να κρίνω και θα δέχομαι την όποια κριτική κακοπροαίρετη και καλοπροαίρετη θα αναφέρω τον καλύτερο όταν κρίνω ότι κάποιος αξίζει να το ακούσει γιατί μπορεί να κατανοήσει και σαφώς να επιχειρηματολογήσει χωρίς δικτατορική απαίτηση του Τώρα για να μπορείς να μιλάς.

    Κενή θέση επιφέρει κενή απάντηση.
    Όταν η θέση απόκτηση ουσία θα πάρει ουσιαστική απάντηση η οποία είναι έτοιμη και σε περιμένει όταν αποφασίσεις ότι μπορείς να βγεις από τη ταμπέλα , το γκέτο και πιθανόν τον ίδιο σου τον εαυτό που σου υποδεικνύει την αναίρεση και μείωση (νομίζεις ότι το πετυχαίνεις) του συνομιλητή για να επιβεβαιώσεις την ανυπαρξία έτερης άποψης της δικής σου την οποία και δεν την μοιράζεσαι με μας που κρίνεις έχοντας σαν στόχο εμένα .

    Κατά τα άλλα θα σου στείλω μέλι μπας και φτιάξει η φωνή σου γιατί την ακούω λίγο στριγκή και θα αποφύγω το ξύδι γιατί σε μεγάλες ποσότητες, όταν υπάρχει ανάγκη, είναι τοξικό και γω προσέχω όλους τους συνανθρώπους μου …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.