24/1/12

Ομερτά Κιλιντσάρογλου - Ερντογάν

O Kemal Kılıçdaroğlu έδωσε λευκή επιταγή στο θέμα των κυρώσεων στη Γαλλία
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHP

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP Kemal Kılıçdaroğlu δήλωσε ότι υποσητρίζουν την κυβέρνηση στο θέμα των κυρώσεων κατά της Γαλλίας.


Η έγκριση της πρότασης νόμου που προβλέπει την ποινικοποίηση της άρνησης των αρμενικών ισχυρισμών από τη Γαλλική Γερουσία βρέθηκε στην ατζέντα και του ηγέτη του CHP Kılıçdaroğlu.

Ο Kılıçdaroğlu, έδωσε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση στο θέμα της επιβολής κυρώσεων κατά της Γαλλίας.

“Η Γαλλία με τη συγκεκριμένη απόφαση αρνείται το ίδιο της το παρελθόν. Το καθήκον των Γάλλων διανουμένων και του γαλλικού λαού είναι να το διωρθώσουν. Πρέπει οπωσδήποτε να προσφύγουν στο Γαλλικό Συνταγματικό Δικαστήριο σχετικά με αυτό το νόμο. Η Γαλλία δεν μπορεί να ζήσει με αυτή τη ντροπή. Δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση στο θέμα αυτό. Ακολουθείστε ένα λογικό δρόμο και ως CHP θα είμαστε στο πλευρό σας” δήλωσε ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. Το Αρμενικό πόσο επηρεάζει το Κουρδικό; Είναι άραγε τυχαίο που τα δύο αυτά θέματα αναβαθμίζονται συνεχώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xρήστο σε περίπτωση αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας απο τις ΗΠΑ ή Τουρκία θα βρεθεί κυριολεκτικά με τα μούτρα στο χώμα.

    Μια ματιά στα εδάφη που πρέπει να επιστρέψει καθώς και στην γεωπολιτική τους βαρύτητα πείθει και τον πλέον δύσπιστο. Πρόσθεσε σε αυτό και το κολοσσιαίο ποσό της αποζημίωσης.

    Το Αρμενικό ζήτημα, το Κουρδικό ζήτημα αποτελούν πτυχές του τουρκικού προβλήματος.Πάνω σε αυτά τα δύο ζητήματα και ειδικότερα στον τρόπο με τον οποίο επιλύθηκαν απο την τουρκική δημοκρατία (γενοκτονίες) οικοδομήθηκε το σύγχρονο τουρκικό κράτος.

    Η δικαίωση του Κουρδικού και Αρμενικού λαού θα σημάνει αυτόματα και την απαρχή της διάλυσης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.