12/1/12

Ισραηλινοί αγοράζουν ακίνητα στην Καρπασία Βλέπουν δάκτυλο του Τελ Αβίβ οι Τουρκοκύπριοι


ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙεπιχειρηματίες προχωρούν στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα, με χρήματα που τους εξασφαλίζει η ισραηλινή Κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ως μεσάζοντα πρόσωπα Τ/κ δικηγόρους, αναφέρει η εφημερίδα Χαμπερντάρ επικαλούμενη αξιόπιστες πληροφορίες. Οπως αναφέρεται, οι Ισραηλινοί επιχειρηματίες συνεργάζονται κυρίως με έξι Τ/κ δικηγόρους, ιδρύουν και εγγράφουν στο ψευδοκράτος εικονικές εταιρείες τις οποίες χρησιμοποιούν για την αγορά ακίνητων περιουσίων στα κατεχόμενα με σκοπό την ανέγερση πολυτελών επαύλεων. Μέχρι σήμερα, προστίθεται, οι Ισραηλινοί έχουν προχωρήσει στην αγορά ακίνητων περιουσιών στα κατεχόμενα χωριά Κώμη Κεπήρ, Καλογραία, Ακανθού, Καρπάσια, Ριζοκάρπασο, Γιαλούσα και Λιβερά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο - όπως το αποκαλεί - εφαρμόζεται μετά το 2004 και το κράτος του Ισραήλ έχει διορίσει και ραβίνο στα κατεχόμενα, τον Χαγίμ Αζίμοβ, και ότι πολυτελής έπαυλη μετατράπηκε σε συναγωγή στη Λάπηθο, στην είσοδο της οποία υπάρχει επιγραφή στα εβραϊκά.
 
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι σύμφωνα με την Πεντάτευχο η Κύπρος αποτελεί μέρος των εδαφών της Γης της Επαγγελίας, υπογραμμίζοντας ότι οι Ισραηλινοί αγοράζουν ε/κ ακίνητες περιουσίες στα κατεχόμενα και παράλληλα αναζητούν τον Ε/κ παλαιό κάτοχο της περιουσίας στον οποίο καταβάλλουν χρηματικό ποσό για την περιουσία, ώστε να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. 

5 σχόλια:

  1. Καλά και τι το παράξενο!!! Εδώ το Ελληνικό δημόσιο με τη πρόθυμη συνεργεία ΑΣΤΕΡΩΝ της διαφθοράς στους ΟΓΑ, δικονομικών φορέων του ΑΙΤΖ της δικαιοσύνης, ΟΓΚΟειδέστατων πολιτικών αστεροειδών, που φτάνει μέχρι ΚΑΙ επιλεκτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ στήριξη, σε σημείο στο ειρηνοδικείο να μουχλιάζουν με ΑΥΤΟσκοπό να αποσυντίθενται τα στοιχεία των πλασματικών συμβολαίων, προς διαιώνιση του ανεξέλεγκτου αδιαφανών ΠΕΛΕΚΥΩΝ συμβολαιογραφικών πράξεων ΣΤΟ πνεύμα του ΜΑΣΑΙΑ κατ΄εντολή του ΓΙΑΧΒΕ και της συλλογής των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ για τα δεσμά επί των ΔΙΑΣΠΑΡΤΩΝ ιερών και οσίων της κοιτίδας του πολιτισμού, με αποτέλεσνμα να αυξάνει και να πληθαίνουν τα ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ στρέμματα που η προέκταση τους στον εναέριο χώρο φτάνει μέχρι τον Πολικό Αστέρα, που με τη σειρά του σημαδεύει το κέντρο της διαφθοράς του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως στερηθώ το ψωμί μου. Ίσως το στρώμα ξεπουλήσω και τα ρούχα μου. Ίσως δουλέψω σκουπιδιάρης, πετροκόπος και χαμάλης. Ίσως να σωριαστώ γυμνός και πεινασμένος εχθρέ του ήλιου, αλλά δεν παζαρεύω κι ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θα αντιστέκομαι, θα αντιστέκομαι, θα αντιστέκομαι,... ΣΑΜΙΧ ΚΑΣΕΜ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο μπορει να ξεκιναει απο κατι πολυ απλο ,οπως η αγαπη για το τοπιο και το...κλιμα της κυπρου,και να εξελεισεται σε κατι πολυ-πολυ σοβαροτερο.κατι ειχα γραψει εδω πριν 2-3 ημερες αν θυμαμαι καλα που γυριζει γυρω απο αυτο το θεμα και οχι μονο.Αλλο συμπαθειες,συμμαχιες,κατανοηση αμοιβαια,καλη γειτονια και συμπορευση χερι χερι και αλλο ο ενας με κομμενο το ενα χερι και ο αλλος με.... 3 χερια.Εδω παιδακια βαζωμε ΒΕΤΟ και δεν θα φταιμε εμεις.Εκτος και αν μας θεωρειτε τοσο πολυ δικους σας που την αγορα στην Καρπασια απο εσας ειναι σαν να την καναμε...εμεις και για δικο μας λογαριασμο.Εκτος παλι αν θεωρειτε οτι ο λογαριασμος ειναι "κοινος",αλλα να βγειτε σαν καλα ξαδελφακια που ειστε και να μας πειτε δυο λογια και εγκαιρα,απο τωρα,οχι "τοτε".Εκτος και αν παλι τα θελετε τα οικοπεδα για τους απομαχους σας,δεν θα ειχαμε αντιρρηση αλλα επειδη τα πραγματα πονειρευουν ,μια καλη και στρειτ εξηγηση θα εκανε καλο στην σχεση και αμοιβαια μας συμπαθεια.Γιατι ξερτε εχωμε και πολλους κοινους εχθρους η "εχθρους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτος και αν ,λιγο πιο πονηρο αυτο,η εισβολη των τουρκων εγινε με φοντο το μελλον ωστε και οι τουρκοι στο μελλον να εξωβελιστουν απο χωρο που δεν τους ανηκει αλλα και η Βιβλος ,οσον αφορα την Γη της Επαγγελιας,να πραγματωθει συμφωνα και με τις Ιερες Βουλες του Θεου.Σε ενα κοσμο μελλοντικο οπου ολο το ανθρωποσυστημα θα εχει καταλαγιασει συμφωνα με τα διαφορετικα μεταξυ τους χαρακτηρηστικα (ηθη,εθιμα,ιστορια,μουσικα ακουσματα,αναπροσαρμωσμενα στα σωστα ,και με μετρο, τα διαφορα φυλετικα ασυνειδητα κλπ) και το καθε υποσυστημα θα εχει ενα δικο του νεο χωρο γυρω απο εναν κομβο (node) σε ενα παγκοσμιο Διχτυ που θα καλυπτει την υδρογειο και θα προεξαρχει μια μεγαλη πολη,και θα εχουν καταργηθει τα "ανομοιογενη" κρατη για λογαριασμο των nodes θα πρεπει να συμβαινει και το εξης για να κυριαρχει το μετρο=Ομοιογενεια ιστορικη,"θρησκευτικη"βασει της ...νεας θρησκειας, η θρησκευτικη,κοινη πληθυσμιακη αντιληψη του ποιος ημουν,ποιος ειμαι και ποιος προσδοκω να ειμαι στο μελλον και για ...1000 χρονια.
    Στο σημειο αυτο και οχι στα μουλωχτα σε υποδουλο μερος οπως ειναι η Βορεια Κυπρος με τα γεροντια τα αιχμαλωτα και τους μογγολους επιδρομεις αλλα στην Νοτια Κυπρο ας ερωτηθουν οι Κυπριοι τι πιστευουν για ολα τα παραπανω και αν αυτοι πουνε ,τωρα που εχουν και...καυσιμα για ...1000 χρονια,οτι ειναι τα πραγματα διαφορετικα απο αυτο που πιστευει η πολυπαθη, για χαρη τους, χερσαια Ελλαδα,τοτε ειλικρινα εγω δεν θα ειχα αντιρρηση να μη τους ξαναδω εμπρος μου.Διαφορετικα ανοιγουν οι ασκοι του Αιολου πλεον και δεν θα φταιμε εμεις εδω αλλα αυτοι που με τοσο σεβασμο παρακολουθουν την Βιβλο και ερμηνευουν η "ερμηνευουν" τις Θειες προφητειες και τα "σημεια των Καιρων".Ας κυριαρχισει το Μετρο που ειναι και το Παγκοσμιο και Συμπαντικο "Εργαλειο" ...μετρησης των παντων βασει της Συμπαντικης Αρχης της Δικαιοσυνης που ενας θρησκευτικος λαος πρεπει να λαμβανει σοβαρα υπ οψιν του παντοτε διαφορετικα αυτοακυρωνεται μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα εκεί δεν είναι ο παράδεισος του βαθέος κράτους της Τουρκίας,των φίλων του Ισραήλ;

    Μήπως τους ετοιμάζουν κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.