14/4/18

Η Τουρκία χαιρέτισε την επιχείρηση των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας στη Συρία

  • (Φωτ.: adanapost.com)
«Κατάλληλη απάντηση» χαρακτήρισε την επιχείρηση βομβαρδισμών των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας η Τουρκία, στην επίθεση με χημικά όπλα του συριακού καθεστώτος. Με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η Άγκυρα πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της Δύσης στο θέμα της Συρίας.
Απαραίτητο να λάβουν μέτρα τα Ηνωμένα Έθνη, προκειμένου επιθέσεις με χημικά όπλα να μην μένουν ατιμώρητες, αναφέρεται.
Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:
Η Τουρκία θεωρεί ότι η επιχείρηση που διεξήχθη νωρίς το πρωί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία αποτελεί κατάλληλη απάντηση στη χημική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο πολλών αμάχων στη Ντούμα στις 7 Απριλίου. Χαιρετίζουμε αυτή την ενέργεια, η οποία είναι μετριασμένη στην ανθρώπινη συνείδηση λόγω της επίθεσης στη Ντούμα, η οποία υπάρχουν σημαντικές υποψίες ότι έχει πραγματοποιηθεί από το καθεστώς.
Οι επιθέσεις με όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των χημικών όπλων, που στοχεύουν αδιακρίτως πολίτες αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το συριακό καθεστώς, που καταδυναστεύει τον λαό του για περισσότερο από επτά χρόνια, είτε με συμβατικά είτε με χημικά όπλα, έχει αποδεδειγμένο ιστορικό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου. Η συνείδηση ​​της διεθνούς κοινότητας δεν έχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό.
Η Τουρκία πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό τα εγκλήματα αυτά να μην παραμένουν ατιμώρητα και να διασφαλίζεται η λογοδοσία προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων εγκλημάτων. Υπό το πρίσμα αυτής της εμπειρίας, είναι απαραίτητο για τη διεθνή κοινότητα, και ιδίως για τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, να συμφωνήσουν κοινά μέτρα για να διασφαλίσουν ότι η χρήση χημικών όπλων δεν θα παραμείνει ατιμώρητη.

6 σχόλια:

  1. Ευρισκεται σε νοηματικη περιδηνιση. Χαμπαρι δεν εχει παρει οτι ειναι ηθοποιος σε ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΕΙΜ που εχουν σκηνοθετησει αλλοι του ειδους Δαυιδ ογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαχουν την εβδομαδα χαιρετισμων στην Τουρκια....ο ...λογιστης των αρκουδων....καταγραφει τα δεοντα για να αποδωσει στο μελλον αμοιβη....Καποιοι λενε οτι πληρωνει με ...κληριγκ....σε ειδος...μακρουλο...εκτοξευομενο...με κεφαλη 10 γιγατονων...Καλυπτει ολη την αυλη με την μια...ριχνει μια στο ...τζουκ μποξ....και παιρνει και ρεστα...

      Διαγραφή
  2. Οι πληροφοριες οτι ο σουλτανος εθεαθει σε τρυφερο τετ α τετ στο Χαιντ Παρκ με τον Τραμπ,ελεγχονται ως ανακριβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλιεργεί τις σχέσεις του με την Ρωσσία, αλλά παίρνει το μέρος τής Δύσης για τούς βομβαρδισμούς. Μιλά στο τηλέφωνο με τον Τραμπ, αλλά και με τον Πούτιν. Απειλεί την ΕΕ, αλλά κάνει δουλειές με την Γερμανία. Τελικά, είναι δεινός διπλωμάτης, πώς να το κάνουμε δηλαδή;

    Συγκρίνετε την Τουρκία, που παίζει σε όλα τα ταμπλώ, με την κακορίζικη Ελλάδα και θα σάς πιάσει κατάθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι , του αρεσει να πηγαινει με πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.