8/4/18

Τουρκία: Απελαύνει εκατοντάδες Αφγανούς μετανάστες

Οι τουρκικές αρχές θα απελάσουν περίπου 600 Αφγανούς μετανάστες όπως ανακοίνωσε το Μ. Σάββατο το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι Αφγανοί είχαν περάσει στην Τουρκία μέσω του Ιράν εξαιτίας των «συνεχιζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών και των οικονομικών προβλημάτων» στην πατρίδα τους και οι αρχές ασφαλείας τούς είχαν παραδώσει στις περιφερειακές υπηρεσίες μετανάστευσης.
Το υπουργείο ανέφερε ότι οι διαδικασίες έκδοσης ολοκληρώθηκαν για 591 μετανάστες στην ανατολική επαρχία του Ερζερούμ και ότι ναυλωμένες πτήσεις προς την Καμπούλ πρόκειται να αναχωρήσουν σήμερα (Μ. Σάββατο)  και αύριο μεταφέροντάς τους.
Ανθρωπιστικές οργανώσεις, από την πλευρά τους, κατηγορούν την Τουρκία για τις απελάσεις μεταναστών στις χώρες τους, οι οποίες μαστίζονται από ένοπλες συγκρούσεις, περιλαμβανομένου του Αφγανιστάν, με το αιτιολογικό ότι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους.
Πηγή: news.in.gr

3 σχόλια:

  1. Οι ανθρωπιστικες οργανώσεις να κάνουν παρατηρήσεις στις χώρες που ευθύνονται για την μετανάστευση και να χτυπούν το κακό στην ρίζα του και να πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα βλεπουν η Τασια και ο Αλεξης να μαθαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί υπάρχουν υπεύθυνοι πολιτικοί, που ενδιαφέρονται για τον λαό τους.Στην πατρίδα μας δυστυχώς τον διοικούν οι ανεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.