5/7/18

Για να μην ξεχνάμε τι ζήσαμε εκείνο το δημοψήφισμα-απάτη


6 σχόλια:

  1. Καλά αυτοί οι εγκεφαλικά ανάπηροι, προπαγάνδιζαν το ΟΧΙ και προετοίμαζαν το ΝΑΙ..
    Εσείς που λυσσάγατε για το ΝΑΙ, τώρα, μ'ό,τι έχετε δεί, εξακολουθείτε να υποστηρίζετε ότι έπρεπε να ψηφίσουμε ΌΧΙ;;
    τουλάχιστον, ο λαός (θα δεχθώ ότι μεγάλο ποσοστό δεν είχε πλήρη αντίληψη των συνεπειών του ΝΑΙ) έκανε το χρέος του και θα μείνει στην Ιστορία η στήριξη του ΟΧΙ από - υποτίθεται "ψαγμένους" - μεγάλη μερίδα φιλοευρωπαιστών που τώρα μας δηλώνουν αντιευρωπαιστές. Ακόμη και αξιόλογοι απόστρατοι ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ έστω κι αν τώρα εξαπολύουν μύδρους εναντίον του ευρωπαικού αντεθνικού κατεστημένου που πατρονάρει τους "πρώτη φορά αριστερά" στον διαμελισμό της Ελλάδος. Το παιχνίδι μπορεί να ήταν στημένο εξ αρχής - όπως και η δημιουργία μακεδονικού κράτους - αλλά ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι, ηθικά τουλάχιστον, το τότε ΝΑΙ ταυτίζεται πλέον με την εσχάτη προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών αφού εξυπηρετεί πλήρως την "γερμανική μπότα".
    Φυσικά το ότι το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος κλήθηκε να το διαχειριστεί η ομάδα - θίασος των πολιτικών περιττωμάτων που κυβερνα ακόμη ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ με την παραμένουσα Αντιπολίτευση και τον "ανύπαρκτο καθηγητή", είχε ως αποτέλεσμα - μεταξύ άλλων - τα όσα τώρα ζούμεκαι αργότερα θα ζήσουμε.
    Και μη μου πείτε ότι είχατε προβλέψει την μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ το 2015 και το αίσχος που ακολούθησε με το πραξικόπημα, τα΄χατε "ψιλολερώσει" τα παντελόνια σας..(όπως φυσικά και όσοι ψηφίσανε ΝΑΙ) και ανακουφιστήκατε όταν η κομματική γάγγραινα συνωμότησε και προετοίμασε μεθοδικά το οικονομικό αλυσόδεμα και τον εθνικό ακρωτηριασμό. Τώρα, ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΑ μας λέτε περί "απάτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Β.Α
      Ειναι φανερο στο προσωπο που μιλας σε ολο το γραπτο οτι ...εσυ εισαι κατι ....ξεχωριστο απ τους αλλους...κατι σπανιο.Ουτε με τους "οχι"...ουτε με τους "ναι".Που στηριζεται αυτη η ..σπανιοτητα ?? Αν θελεις μας λες....

      Διαγραφή
  2. και μεις αντιστοιχα κραταμε το ονομα το νικου αραπακη για οταν ερθει η ωρα της κρισης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Είναι σπατάλη ενέργειας να θυμώνεις μ’ έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται άσχημα, όπως είναι να θυμώνεις με ένα αμάξι που δεν παίρνει μπροστά."
    Μπέρτραντ Ράσελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.