2/7/18

Σε ρόλο «ψυχολόγου» του Έθνους ο Κοτζιάς



Συνεχίστε έτσι και θα γίνουν τόσο πολλοί οι «φασίστες» που σας βλέπω να κόβετε ο ένας το αυτί του άλλου στην Τασκένδη
Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Σε πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη στην EURACTIV, μετά το βατερλό των εθνικών συμφερόντων στις Πρέσπες με αντάλλαγμα μια γραβάτα και μια επιμήκυνση για την οποία μας κογιονάρει και η Λαγκάρντ, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είπε μεταξύ άλλων:
«Και θα σας πω επίσης, και το λέω πρώτη φορά, η Τσαμουριά συζητήθηκε από άλλη κυβέρνηση στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Εχω και μάρτυρες γι' αυτές τις συζητήσεις. Παρουσιάζονται λες και μόλις βγήκαν στην πολιτική και δεν υπάρχει κανένα παρελθόν.


Για τη συνέχεια Dimokratia


5 σχόλια:

  1. βερυκιε βλακα ο κοσμος σε εχει βαρεθει με τις φαμφαρολογιες σου, στο τελος θα τις μαζεψεις , οργη λαου φωνη θεου. πες κατι που να εχει νοημα και ασε τους χαρακτηρισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το Βίντεο αποτελεί μιαν συγκλονιστική -στην γελοιότητά της- απεικόνιση της τραγικής κατάπτωσης της ελλαδικής δημοσιογραφίας.
    Στο επίπεδο σφουγγαρίστρας αποπάτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Πολύ σωστό Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη το σχόλιο του αρχηγού του Afd
    Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να δουν οι Έλληνες που υποφέρουν τι κάνουν με τα επιδόματα οι λαθροέποικοι .
    Γιατί δεν είναι πια λαθρομετανάστες αφού είναι πια σπιτωμένοι και κολοταϊσμένοι και καλοντυμένοι αλλά και θεραπευμένοι απ' ότι αρρώστιες κουβαλούσαν και έφτιαξαν φυσικά και τα δοντάκια τους.
    Η πλειοψηφία των λαθρομουσουλμάνων λαθροέποικων στέλνουν τα λεφτά του επιδόματος κατ' ευθεία στις πατρίδες τους!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ανεκδιήγητος Βερύκιος νομίζει ότι με την απαξίωση και το ύφος των 1000 καρδιναλίων μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
    Το "ανήθικο" της υπόθεσης, είναι ότι όλο αυτό που κάνει το στηρίζει σε κάτι που έχουν δημιουργήσει τα κανάλια, που είναι ένα (υποτιθέμενο) χάσμα "επιπέδου" ανάμεσα στα "μεσημεριανάδικα" (με gay όπως ο Νάσος και διάφορες τηλεπερσόνες), και στις δημοσιογραφικές εκπομπές "κύρους" στις οποίες συμμετέχει και ο Βερύκιος, που κάνουν εδώ και χρόνια τη "βρώμικη δουλειά", και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο.
    Το χαμηλό επίπεδο των μεν, δίνει την απαιτούμενη "βαρύτητα" στις δε.
    Ο Κ. Φραγκολιάς και η Σταματίνα Τ. όπως βλέπουμε μια χαρά μίλησαν, και μπράβο τους. Σαφώς δεν μπαίνουν στην ίδια κατηγορία με κάποιους άλλους όπως η Τατιάνα που συνεχώς προπαγανδίζει τις κυβερνητικές θέσεις.
    Αλλά ο Βερύκιος πατάει στο θέμα του "επιπέδου" και της "αμορφωσιάς της γενιάς τους" και όλα τα υπόλοιπα απαξιωτικά που τους λέει (χωρίς να σημαίνει ότι ισχύουν για τους συγκεκριμένους), για να θεωρηθεί αυτός έγκυρος και σοβαρός αναλυτής.
    Σto τέλος του βίντεο, βγαίνει το επόμενο που είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=3pfnq_r52JU
    Στο 2.20 ο Βερύκιος τους δείχνει τον χάρτη που προβάλλει το BBC, πριν και μετά το προσύμφωνο.
    Πριν είχε μόνο τη λέξη Macedonia στα Σκόπια, και σ΄εμάς τίποτα, ενώ μετά έχει το North Macedonia στα Σκόπια και το Macedonia στην Μακεδονία.
    Και ισχυρίζεται ότι το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο.
    Είναι όμως; Φυσικά και δεν είναι γιατί το πρώτο είναι οφθαλμοφανές ότι δεν στέκει, και όπως είπαν και κάποιοι σε ομιλίες τους, ακόμα και ο τελευταίος Ευρωπαίος που έχει βγάλει το Δημοτικό γνωρίζει ποιοί ήταν οι Μακεδόνες, που ζούσε ο Μ. Αλέξανδρος και τι γλώσσα μιλούσε, και ότι η ονομασία Macedonia για τα Σκόπια, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ με την παραγματική σημασία της.Φαινόταν λοιπόν η αυθαιρεσία, και η χρήση του όρου με άλλο τρόπο, και όχι σε σχέση με την Ιστορία.
    Τώρα όμως, με το Β.Μακεδονία και Μακεδονία, επιτείνεται η σύγχυση, και παγιώνεται η αντίληψη της μεγάλης Μακεδονίας, που εκτείνεται από τα Σκόπια μέχρι το Θερμαϊκό.Επομένως αν υπάρχουν σχέδια ανακατατάξεων στην περιοχή θα μπορέσουν να υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα αφού η διεθνής αντίληψη θα είναι αυτή.Συν όλα τα υπόλοιπα επακόλουθα που γνωρίζουμε, την εξωφρενική παραδοχή της απαίτησης για "αλληλοσεβασμό" ως προς τη χρήση των όρων, που σημαίνει την αποποίηση της ιστορίας μας, όπως και την παραχώρηση πολλών άλλων πραγμάτων που θα τα δούμε αν τελικά περάσει η συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα συμπληρώσω ότι ΦΥΣΙΚΑ το προηγούμενο (μόνο το Macedonia) όχι μόνο δεν μπορούσαν να μας το επιβάλλουν αλλά επιπλέον δεν καιγόμασταν εμείς για λύση αλλά αυτοί. Επομένως ας έμενε ανοιχτό το θέμα. Να μην μας κοροϊδεύει ο Κοτζιάς λέγοντας ότι δήθεν "δεν πρέπει να μένουν εκκρεμότητες"..
      Αυτό που ονομάζει "λύση" μπορούσαμε να το δεχτούμε απ΄την αρχή. Οι Σκοπιανοί ήθελαν 2 πράγματα, μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, και τα πήραν. Εμείς απλά παραδοθήκαμε στις απαιτήσεις τους.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.