3/7/18

Πρόεδρος Αναστασιάδης και Υπουργικό «μετακομίζουν» σήμερα στην Πάφο

  Ντόρα Χριστοδούλου    
Ολοήμερη επίσκεψη στην Πάφο πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς της Κυβέρνησης, κρατικούς αξιωματούχους και αρμόδια στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας.
Κατά την επίσκεψή του στην Πάφο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει στις 10.30πμ ευρείας σύσκεψης με τις αρχές και τους φορείς της επαρχίας στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ενώ στις 7.30μμ θα τελέσει τα εγκαίνια του Μαρκιδείου Θεάτρου Πάφου.
Κατά την άφιξή του στην πόλη, στις 10.20πμ, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί και θα επιθεωρήσει επίσης τα έργα διαμόρφωσης του τερματικού κυκλικού κόμβου του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, στην είσοδο της πόλης, συνολικής δαπάνης 1.582.000 ευρώ. 

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν σήμερα στην Πάφο, οι Υπουργοί Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακοτρύπης, Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδη, Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, καθώς επίσης ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Πέτρος Δημητρίου.
Η τελετή των εγκαινίων του Μαρκιδείου, στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου, περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.