30/9/14

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ !

Κάλεσε σε εξέγερση κατά των Κούρδων

kurtlere-karsi-isyana-cagirdi-31655-669x321
Ο Ερντογάν ασκώντας κριτική στην διεθνή κοινότητα που ενώνεται μόνο όπως είπε κατά της ΙΚΙΛ, είπε ¨Ε βρε κόσμε γιατί δεν μιλάς για το ΠΚΚ ;¨

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ερντογάν δήλωσε ¨ Ε βρε κόσμε όταν εμφανίζεται μια τρομοκρατική οργάνωση σαν την ΙΚΙΛ εξεγείρεσαι, όταν όμως εμφανίζεται μια τρομοκρατική οργάνωση σαν το ΠΚΚ για ποιο λόγο δεν εξεγείρεσαι ;¨.

………….
Εφ. Ταράφ 29/9/2014 
Σχ : Θράσος αρκετών πιθήκων φαίνεται να έχει ο Ταγίπ. Την στιγμή που οι Κούρδοι αντιμετωπίζουν μια από τις πιο μεγάλες απειλές της ιστορίας τους στο Κομπάνε, αμυνόμενοι με πενιχρά μέσα κατά των εξοπλιζόμενων από την Τουρκία κατσαπλιάδων της ΙΚΙΛ, έχει το θράσος να εγκαλεί και την διεθνή κοινότητα, γιατί λέει δεν εξεγείρεται κατά του ΠΚΚ ! Μα το ΠΚΚ είναι ουσιαστικά που υπερασπίζεται τον άμαχο πληθυσμό στο Κομπάνε ! Δηλαδή τι επιθυμεί ο σουλτάνος ; Να σφαγούν όλοι οι Κούρδοι που δεν πρόλαβαν να σκοτώσουν οι πρόγονοι του ; Ας το πει ξεκάθαρα.
Aς του αφιερώσουμε ένα ωραίο βίντεο… 



tourkikanea

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μια τρομερής έμπνευσης κίνηση της τουρκίας, να καταστρέψει τους Κούρδους του Β. Ιράκ (και όχι μόνο), χρησιμοποιόντας τους ισλαμοφασίστες.

    Αλήθεια ακόμη κι αν τα καταφέρουν οι ισλαμοφασίστες που θα πάνε όλοι αυτοί οι Κούρδοι;

    Εγώ νομίζω ότι θα εισχωρήσουν στην τουρκία και θα ενωθούν με τα αδέλφια τους του PKK.

    Και τότε ενώ μέχρι σήμερα τους Κούρδους αυτούς τους κυβερνούσε ο χειραγωγημένος από την άγκυρα Μπαρζανι τώρα θα τους καθοδηγεί ο Οτσαλάν ή ο Καραγιλάν.

    Αυτό το απλό που βλέπουν όλοι, μόνο οι μεγάλοι εγκέφαλοι της άγκυρας δεν το κατάλαβαν, και μου θυμιζουν αυτόν που καίει το σπίτι του για να γλιτώσει απο τους κοριούς.

    Κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτοί οι υπάνθρωποι τούρκοι χρησιμοποιούσαν Έλληνες για την διακυβέρνηση του κράτους τους, αλλά και απορεί κανείς γιατί το Βυζάντιο χάθηκε από μια τέτοια ανάξια ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.