28/9/14

Θα το χάσουν το κεφάλι τους οι FEMEN – Τόπλες με σημαία τζιχαντιστών

Θα το χάσουν το κεφάλι τους οι FEMEN – Τόπλες με σημαία τζιχαντιστών
Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα των FEMEN στο Facebook και αναρτήθηκαν το Σάββατο. Όπως μπορείτε να δείτε, στην πρώτη φωτογραφία δύο υστερικές τρέχουν τόπλες με σημαία τζιχαντιστών, βρήκαν τώρα νέο θέμα για να… ουρλιάζουν, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία μια άλλη του… ξεβράκωτου κινήματος μπήκε τόπλες σε μια Εκκλησία.

femen
femen-2

Οι FEMEN μπορεί να παριστάνουν τις ακτιβίστριες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, να αγωνίζονται υποτίθεται για δημοκρατία και ελευθερία, αλλά ο σκληρός πυρήνας τους που εδρεύει στην Ουκρανία είναι άκρως ναζιστικός, μάλιστα μέλη τους έχουν συμμετάσχει σε ναζιστικές διαδηλώσεις αλλά και στον εμπρησμό του κτιρίου των συνδικάτων στην Οδησσό, όπου κάηκαν ζωντανοί δεκάδες ρωσόφιλοι διαδηλωτές από ναζιστικές ουκρανικές συμμορίες.


Δίχως να είναι ξεκάθαρο ποια ακριβώς ατζέντα εξυπηρετούν οι FEMEN της Ουκρανίας διεθνώς, το μόνο βέβαιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι «αθώες γκομενίτσες» που προτάσσουν τα στήθη τους σε κάθε ευκαιρία… Και με αυτά και τα άλλα, στο τέλος θα το φάνε το κεφάλι τους, ειδικά από τους ισλαμιστές που έχουν αποδείξει ότι στην απλοϊκή τους σκέψη δεν το έχουν και τίποτα να εφαρμόσουν τη Σαρία δίχως αναστολές.

tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.