15/7/09

Δήλωσεις Γ. Παπανδρέου για την 35η επέτειο πραξικοπήματος στην Κύπρο από την Σκιάθο


«Είναι μια ευκαιρία και για την Ελλάδα να προσδιορίσει και πάλι με αποφασιστικότητα τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέλειψε να πει «κάτι που οφείλει να έχει ως οδηγό της, ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τη στάση της Ελλάδας, το Δεκέμβριο, δεδομένη».

Πηγή: Express.gr 15/07/09-13:55

«Είναι θλιβερό ότι εδώ και 35 χρόνια το Κυπριακό παραμένει ανοιχτό ως ζήτημα εισβολής και κατοχής από την Τουρκία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, και χαρακτήρισε την κατοχή ως την ουσία του Κυπριακού προβλήματος.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε τη δήλωση από τη Σκιάθο, όπου βρίσκεται για το Συμπόσιο της Σύμης, με αφορμή τη σημερινή 35η επέτειο του πραξικοπήματος στην Κύπρο από τους συνταγματάρχες της Χούντας, η οποία όπως είπε, έφερε πολλά δεινά στο νησί και στον Ελληνισμό.

Συνέδεσε δε, τη στάση της Τουρκίας στο Κυπριακό με τη στάση, που πρέπει να τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου, όπου θα επανεξεταστούν οι σχέσεις Ευρωπαίκής Ενωσης - Τουρκίας».

«Είναι μια ευκαιρία και για την Ελλάδα να προσδιορίσει και πάλι με αποφασιστικότητα τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέλειψε να πει «κάτι που οφείλει να έχει ως οδηγό της, ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τη στάση της Ελλάδας, το Δεκέμβριο, δεδομένη».

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε, επίσης, ότι «η λύση του Κυπριακού προϋποθέτει αλλαγή στρατηγικής αντίληψης από την Τουρκία, η οποία είναι απαραίτητο να αφήσει τους Τουρκοκύπριους να διαπραγματευτούν ελεύθερα ένα κοινό μέλλον σε μια επανενωμένη Κύπρο στην ΕΕ» και πρόσθεσε πως η Τουρκία οφείλει, ως υποψήφια χώρα για ένταξη, να εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της απέναντι στην ΕΕ και πρώτα από όλα, να αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι στην πληγή του Κυπριακού έχει ανοίξει πρόσφατα ένα παράθυρο ελπίδας με το όραμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και όλης της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου για μια επανενωμένη ευρωπαϊκή Κύπρο, χωρίς έξωθεν επιβολές, τεχνητά χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία.

Τέλος, χαρακτήρισε καταδικαστέες τις όποιες «προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην Κύπρο».


29 σχόλια:

  1. Καί ὁ καθείς στό κόσμο του...

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρία πουλάκια πάν ψηλά και το'να
    κατεβαίνει


    γειά σου Γιωργάκη με τα ωραία σου!................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ’ όλα αυτά και για την πληρέστερη ενημέρωσή μας ας μας απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα ο κύριος Παπανδρέου επί του πρακτέου και όχι επί της θεωρίας:

    Έχει ή δεν έχει δικαίωμα η Ελλάδα να υπερασπιστεί με στρατιωτικά μέσα την ασφάλεια των πολιτών της εντός της ελληνικής επικράτειας; Και αν η απάντησή του είναι ναι θα ήθελα να μάθω ποια στρατιωτικά μέτρα προτίθεται να πάρει ως μελλοντικός πρωθυπουργός ώστε να διασφαλιστεί η ζωή και η ασφάλεια των κατοίκων των νησιών του αιγαίου που κινδυνεύει από την συνεχή διέλευση αεροπλάνων της τουρκικής αεροπορίας.

    Μια τέτοια απάντηση θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα από κάποιον που προαλείφεται για μελλοντικός πρωθυπουργός ιδίως όταν το θέμα των δηλώσεών του περιστρέφεται γύρω από την ίδια πηγή απειλής μετά από 35 ολόκληρα χρόνια και ενώ ο ίδιος έχει πάμπολλες φορές χειριστεί προσωπικά αυτά τα θέματα.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλλιεργείστε γλάστρες στα μπαλκόνια αν θέλετε την...ψυχική σας υγεία εκεί στα νησιά μια που τα Φ16 βουίζουν πολύ... αυτά θα σας πει ο ΓΑΠ...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

    Crimson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας από τους νεκροθάφτες του Αιγαίου είναι κι αυτός, τί να μας πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τον πέταγε κάποιος στη θάλασσα;
    Δεν έχουμε και καρχαρίες δυστηχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποδήλατο δεν ξέρει, κανό δεν ξέρει και πήγε πριν λίγες μέρες να πνιγεί, την ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να τη μιλήσει σωστά. Προκαλεί κάθε λίγο το γέλιο και έχει το θράσος να θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Ας ελπίσουμε να μην κάνουν το λάθος οι συμπατριώτες μας και μας τον φορτώσουν πρωθυπουργό. Ας ελπίζουμε ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και “ζήτω” απο κάτω οι κλακαδόροι. Αυτά μας τέλειωσαν και να ξέρουν όλοι τους οτι είτε θα ειναι συγκροτημένος και με συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετώπισης ο λόγος τους και οχι αέρας κοπανιστός , είτε ο κόσμος θα τους έχει στο γιούχα .
    Και για να τελειώνουμε, ο πατέρας του είχε πει το περίφημο “βυθίσατε το χόρα” , αυτός έχει τίποτα να προτείνει ? Πιό ειναι το όριο του ανοχής ?
    ή δεν το λέει μη του πάρουν την πατέντα ?
    Νυσάφι με τις μπούρδες και την “υψηλή” διπλωματία της ζεμπεκιάς, της κουμπαριάς και το τί οφείλει να πράξει η Τουρκία.

    Να μας πείς ΕΣΥ τι οφείλεις να πράξεις .

    Ahab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ὁ κόσμος καίγεται, ἡ Ἑλλάδα δεινοπαθεῖ μέ τήν Τουρκία, ἡ ὁποία νά κάνει ὅ,τι θέλει στήν ἑλληνική ἐπικράτεια καί τό ΠΑΣΟΚ στή βουλή νά θέλει τή θεσμοθέτηση Συμφώνου Συμβίωσης πού νά καλύπτει καί τά ὁμόφυλα ζευγάρια. Χαιρέτε μας στόν Πλάτανο...

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειωσε η Ελλάδα αν τυχόν γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την τρίτη θητεία Καραμανλή, παρά τα λάθη που έχει κάνει. Ας το έχουν υπόψη τους αυτοί που διαμαρτύρονται με το παραμικρό. Ναι, έχασε την ευκαιρία να τα αλλάξει όλα ο Καραμανλής και θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει καλύτερη πορεία σε κάποια θέματα. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερος από το Γιωργάκη. Ας το έχει αυτό υπόψη του κάθε πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ἐντάξει άνώνυμε 6:05. Μέ ἕναν βασικό ὅρο. Τρίτη θητεία Καραμανλῆ χωρίς τήν οἰκογένεια Μητσοτάκη στά πόδια του καί σέ κανένα πόστο καί πουθενά. Γίνεται; Φοβᾶμαι πώς ὄχι. Μακάρι.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Τέλειωσε η Ελλάδα αν τυχόν γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την τρίτη θητεία Καραμανλή, παρά τα λάθη που έχει κάνει. Ας το έχουν υπόψη τους αυτοί που διαμαρτύρονται με το παραμικρό. Ναι, έχασε την ευκαιρία να τα αλλάξει όλα ο Καραμανλής και θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει καλύτερη πορεία σε κάποια θέματα. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερος από το Γιωργάκη. Ας το έχει αυτό υπόψη του κάθε πολίτης."


    "Το μη χείρον βέλτιστον" δεν μπορεί να αποτελέσει τον "μπούσουλα" για τις επικείμενες εθνικές εκλογές( οψέποτε και αν γίνουν).Και αν θέλεις την άποψη μου, καλύτερα Γιωργάκης για να τελειώνουμε μια και καλή με τον "διασωληνωμένο ασθενή" που λέγεται Ελλάδα.Ισως αυτός να είναι ο μόνος ενδεδειγμένος-πλην οδυνηρός- τρόπος για να ξεκινήσει η "αναγέννηση του Φοίνικα απο τις στάχτες του"(η αν προτιμάς "όταν κάποιος φτάσει στον πάτο του πηγαδιού, το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να αρχίσει να σκαρφαλώνει").


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριε Ελευθεριε Β,

    Νομιζω πως το παρακατω δινει το στιγμα των αποψεων του Γιωργου Παπανδρεου.


    "Οι βασικοί δύο πυλώνες της πρότασής μου είναι ότι, απ’ τη μια μεριά η Ελλάδα μπορεί να προασπίσει και να ασκήσει όλα της τα δικαιώματα και απ’ την άλλη μεριά να διαμορφώσει το πλαίσιο μιας συνεργασίας και καλής γειτονίας και ενός πλαισίου ειρήνης που θα φέρει το «μέρισμα ειρήνης» για την κοινωνία μας. Σημαντικά ποσά, που όπως και σήμερα είδαμε στις εφημερίδες, πηγαίνουν για μεγάλους εξοπλισμούς αλλά που θα μπορούσαν να πάνε στην παιδεία η οποία αυτές τις μέρες ταλανίζεται, αλλά και σε άλλες κοινωνικές ανάγκες που έχει η χώρα μας, κοινωνικές και αναπτυξιακές ανάγκες."


    http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=1396

    Θα φερει το μερισμα ειρηνης. Πως?

    "Το «μέρισμα ειρήνης» είναι πολύ σημαντικό. Είναι τεράστια τα ποσά που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός και πιστεύω ότι, σε ένα δεύτερο Ελσίνκι όπως πολύ σωστά είπε και ο κ. Αλαβάνος, η διεθνής συνθήκη για τα θέματα της θάλασσας μπορεί να είναι ένα απ’ τα βασικά επιχειρήματα και προς την Τουρκία στην άμεση διαπραγμάτευσή μας, στο διάλογο που θα πρέπει να κάνουμε, που θα καταλήξει βεβαίως και στην άσκηση του δικαιώματος της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων.»"


    Φυσικα, εκει θα καταληξει... Εχει κανεις καμια αμφιβολια? Οι Τουρκοι θα καθονται μαγεμενοι απο τη γοητεια του Γιωργου. :)))



    Τι μας περιμενει... Τι μας περιμενει... Απ τη Σκυλλα στη Χαρυβδη...

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >>"αναγέννηση του Φοίνικα απο τις στάχτες του"(η αν προτιμάς "όταν κάποιος φτάσει στον πάτο του πηγαδιού, το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να αρχίσει να σκαρφαλώνει").<<

    Καμια φορα απλα μενεις σταχτη. Η αν προτιμας, μενει ο σκελετος σου στον πατο του πηγαδιου. :)))

    Εγω πιστευω πως μονο με τη ληγη του δικομματισμου ισως δει η Ελλαδα ασπρη μερα. Οσο ανεβοκατεβαινουν ανεξελεγκτοι οι μεν και οι δε, οχι αναγεννηση, αλλα μονο σταχτη θα βλεπουμε.

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ ότι μόνο οι στάχτες θα μείνουν αν βγει ο Γιωργάκης και καμία ελπίδα ανάκαμψης στο μέλλον. Γιατί θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες, με τη στήριξη και από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Οικολόγους. Στη συνέχεια θα τους δώσει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου και θα αλλοιωθεί το εκλογικό σώμα. Τότε, ακόμη και όλοι οι Ελληνες όχι απλώς πατριώτες αλλά και ακροδεξιοί ακόμα να γίνουν, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. Η πατρίδα θα έχει χαθεί. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι ώστε να μην ξανάρθει με τίποτα στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ. Επειδή δηλαδή δεν ήταν πολύ καλός ο Καραμανλής, θα ξεχάσουμε ΙΜΙΑ, S-300, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΜΕ ΤΖΕΜ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΠΑΣΟΚ ; Ε, ΟΧΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "θα ξεχάσουμε ΙΜΙΑ, S-300, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΜΕ ΤΖΕΜ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΠΑΣΟΚ ; Ε, ΟΧΙ!!!!!"


    Δεν είπα εγω να τα ξεχάσουμε.Όπως δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ GOLGEN BOYS("πάρε κι άλλο κοτεράκι, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη"),ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ και πολλά ακόμη σκάνδαλα που θα προκύψουν στην πορεία, διότι απεδείχθη οτι οι κυβερνώντες ειναι πρωταθλητές στο να βάζουν τρικλοποδιά στον εαυτό τους.Τελικά τεινω να γίνω οπαδός της άποψης του Νίκου.Αν δεν ψοφησουν τα δυο μεγάλα κόμματα, αυτός ο τόπος δεν βλέπει χαϊρι.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και πώς θα πεθάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >>Αν δεν ψοφησουν τα δυο μεγάλα κόμματα, αυτός ο τόπος δεν βλέπει χαϊρι.<<

    Ρητορικη ερωτηση... Ποτε σταματησε το μεγαλο φαγοποτι της διαφθορας και της διαπλοκης των Ιταλων πολιτικων με τη Μαφια?

    Απ: Αφου κατερρευσε η Χριστιανοδημοκρατια και αρχισαν οι κυβερνησεις συνεργασιας.

    Γιατι ως γνωστο, ο φοβος φυλαει τα ερμα. Οταν εισαι μονος σου και ξερεις πως ο,τι και να κανεις θα σε ξαναστειλουν μονο σου στην εξουσια, ΓΙΑΤΙ να αλλαξεις??? Αφου την κουταλα σου την εχεις ετοιμη. Μια μπλε και μια πρασινη κουταλα! Ενταξει και να χασεις για λιγο, παλι εκει ειναι, σε περιμενει και θα πεσεις πανω στο μελι σα λιγουρης οταν ερθει η σειρα σου.

    Γι αυτο πρασινοι, γαλαζιοι, παντα σκανδαλα, παντα τα ιδια. Αφου δε φοβουνται, γιατι να αλλαξουν? Αντε 4, το πολυ 8 χρονια υπομονη και παλι οι ιδιοι κλεφτες θα πανε στην εξουσια...

    Αυτο σταματαει μονο αν γινουν κυβερνησεις συνεργασιας, γιατι τοτε ο ενας φοβαται τον αλλο, μην του φαει τους ψηφοφορους. Πχ, αν τα μικρα κομματα μεινουν καθαρα και το μεγαλο φαει, μετα τα μικρα θα ξεκοκκαλισουν το μεγαλο στη βαση των ψηφοφορων.

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαζί μέ τά σκάνδαλα καί τίς εύθύνες τῶν ὑπουργῶν πού στό τέλος παραγράφονται δέν παραγράφονται καί οἱ ὐπουργοί καί τά κόμματά τους γιά νά ἡσυχάσουμε. Λέω ἐγώ.

    Ἐλπίζω αὐτοί πού διαβάζουν τό μπλόγκ νά μήν εἶναι μόνο αύτοί πού σχολιάζουν γραπτῶς.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τρίτη θητεία καραμανλη για να αποτελειώση οτι εμεινε ορθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όποιος είναι πραγματικός πατριώτης, καταλαβαίνει ότι μια κυβέρνηση Γιωργάκη θα ήταν απολύτως προδοτική στα εθνικά μας θέματα. Επί ΝΔ υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις. Απαραιτήτως τρίτη θητεία Καραμανλή ώστε να κερδίσουμε χρόνο οι πατριώτες ώσπου να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να απομονώσουμε τους θολοκουλτουριάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να πω...είχα ορκιστεί να μην ψηφίσω ΝD αλλά αυτό το PAIDI θα με κάνει επίορκο...
    Costa, αν "απελάσεις" το Χανούμ με τα χανουμάκια του το ξανασκέφτομαι...!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαθήκαμε αν τυχόν βγει ο παλαβογιωργάκης. Θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες, θα τους δώσει ιθαγένεια και ψήφο και τότε θα έχουμε αλβανοπακιστανούς δημάρχους, νομάρχες, βουλευτές, υπουργούς. Αυτό θέλουν όσοι ασκούν κριτική στον Καραμανλή για να πέσει; Συνέλθετε. Απαραίτητη η τρίτη θητεία Καραμανλή για το καλό της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΊΛΕ ανώνυμε 16 Ιούλιος 2009 12:13 μμ θα διαφωνήσω μαζί σου
    Αυτό κάναμε 35σχεδόν συναπτά έτη και να τα αποτελέσματα. Εβγαινε η ΝΔ, στις επόμενες όλοι έπεφταν στο ΠΑΣΟΚ με το σκεπτικό σου σε διάφορα μικρο-μεγαλοπροβλήματα της χώρας.
    Ερχόταν το ΠΑΣΟΚ άντε πάλι ξανά μανά τα ίδια στις άλλες εκλογές.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΡΑ !!
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΑΥΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ....ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    Δεν το καταλαβαίνεις φίλε μου ότι θέλουν ένα μεγάλο ταρακούνημα για να συνέλθουν ; Ψηφίζοντας τους όμως διαιωνίζεις μια άθλια κατάσταση, δεν γίνεται τίποτα και οι ίδιοι....τρίβουν τα χέρια τους.
    Εκτός φίλε μου και αν τους ψηφίζεις οπότε δεν σχολιάζω τα λεγόμενα σου. Αλλά να μου λες ότι μία είναι η λύση, ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ, ε όχι καλύτερα να με τουφεκίσουν. Δεν θέλω να προδώσω την πατρίδα μου, ενδιαφέρομαι για το καλό της, δεν θέλω να την καταστρέψω ψηφίζοντας Κωστάκη απλά και μόνο επειδή είναι καλύτερος για Πρωθυπουγό (ο άνθρωπος τα'χει χαμένα) ή Παυλόπουλο (ευχαριστούμε τους λαθραίους) ή Βουλγαράκη (θα αυτομαστιγωνόμουν, θεέ μου !!!) ή Dora Hanum (αυτή δεν παίζεται) ή Σαμαρά (ΝΑΙ αυτόν που άνοιξε τα σύνορα, και που στα εγκαίνια του μουσείου ΔΕΝ κάλεσε στρατιωτικούς) ή Μαριέτα-Γιαννάκου (την θυμάστε ε ;) ή Αβραμόπουλο (Ναι τον συντριβανάκια, που νομίζει ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός) ή τον Αγαπητό Β.Μειμαράκη (που έχει αφήσει τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτή την άθλια κατάσταση) ή, ή, ή........
    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΠΑΛΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝ (ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ), ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ;
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΩΡΙΣ DORITA ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ Λ.Α.Ο.Σ. 10-12%!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΣ.....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μην περιμενετε τιποτα απο παραγωγα κομματικου σωληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ 65, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το τέλος του δικομματισμού στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτο. Μόνο τότες θα αποδιαρθρωθεί το σάπιο ρουσφετολογικό και κομματικό κράτος και οι μηχανισμοί του. Και αυτό φοβούνται οι οικογένειες των πολιτικάντηδων, οι αστοτσιφλικάδικη ολιγαρχία και τα βολεμένα κομματικά σκυλιά των 2 τελειωμένων "μεγάλων" κομμάτων. Άμεση κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπάλληλων, εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.