22/10/10

Χεζμπολάχ-Ιράν: Όταν σύμμαχοι... δουλεύονται μεταξύ τους!

Θυμηδία έχει προκαλέσει η διαρροή ενός χαριτωμένου παραπολιτικού από την πρόσφατη διήμερη επίσκεψη του Ιρανού προέδρου, Μαχμούτ Αχμαντινεζάντ στο Λίβανο και τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αχμαντινεζάντ με τον σεΐχη Χασάν Νασράλα, ο δεύτερος του προσέφερε ως δώρο ένα τυφέκιο το οποίο οι μαχητές της οργάνωσης φέρονται να απέσπασαν από Ισραηλινό στρατιώτη στον πόλεμο 34 ημερών του θέρους του 2006.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο τυφέκιο τύπου FNFAL 7.62 που φάνηκε στις φωτογραφίες και τα βίντεο από τη συνάντηση, έχει παύσει να χρησιμοποιείται από τον Ισραηλινό Στρατό από το 1974, ένα χρόνο μετά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ!

Ωστόσο, είναι φανερό ότι το ταξίδι του Ιρανού προέδρου είχε προφανείς επικοινωνιακούς στόχους και το συγκεκριμένο δώρο έπαιξε το δικό του ρόλο στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σόου που διοργανώθηκε για να εξυπηρετήσει τους πολιτικούς σκοπούς των Ιρανών, κάτι που είναι και σύνηθες και θεμιτό.
http://www.defencepoint.gr

35 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η γελοιοποίηση ενός γεγονότος που ενοχλεί είναι συνηθισμένη προπαγανδιστική μέθοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Galia
    πρεπει να εισαι ευχαριστημενη γιατι βλεπω σεμνοτητα και αισθημα δικαιου στους διαχειριστες και αυτο φαινεται πλεον.Ισως δεν υπηρχε η δυνατοτητα να φανει πιο μπροστα,ισως να υπηρχαν λογοι που φαινεται οτι...εκλειπουν.Οι καιροι αλλαζουν και τα μηνυματα συλλαμβανονται απο οσους εχουν γνωση και νοημοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι..καλα ολα αυτα..αλλα στο βιντεο που ειδα στις ειδησεις το τυφεκιο δεν ηταν fnfal αλλα συγχρονο τυπου m4. μια απλη εξακριβωση απο τους διαχειριστες του ιστολογιου θεωρω οτι ειναι απαραιτητη πριν απο τη καθε αναδημοσιευση. σε τελικη αναλυση η χεζμπολα ειναι σιγουρο οτι δεν εχει μονο ενα ισραηλινο τυφεκιο απο τη προσφατη συγκρουση. σιγουρα θα εχει κρανη, ταυτοτητες, ολμους πολυβολα και οτι αλλο θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δημοσιεύτηκε η είδηση ότι ο Νασράλλα χάρισε στον Άχμι, όπλο ισραηλινού στρατιώτη που άρπαξε η Χεζμπολλά το 2006 στον Λίβανο, πολλοί Ισραηλινοί κοίταξαν αγωνιωδώς τη φωτογραφία, στην οποία το όπλο ΦΑΙΝΕΤΑΙ και είναι εδώ:

    http://gatewaypundit.firstthings.com/2010/10/hezbollah-terror-leader-nasrallah-gives-ahmadinejad-israeli-rifle-as-gift/

    Για να δουν στη φωτογραφία το παμπάλαιο FN FAL 7.62.

    Η ίδια μάλιστα, έγραψα το εξής σχόλιο στις 17 ΟΚΤΩΒΡΗ:

    "Αν και άσχετη, πρέπει να είσαι στραβός για να μη δεις στη φώτο, τον ξύλινο χειροφυλακτήρα.
    Και όντως έψαξα να βρω εάν τα ισραηλινά FN FAL 7.62 είχαν ξύλινο και όχι μεταλλικό.
    Και ναι! ιδού η αλήθεια:
    http://www.angelfire.com/vt/milsurp/fnfal.html
    και
    http://www.gunthings.com/israeli.htm

    Όπως βλέπεις, αγαπητέ sterg, μιλάμε για κάτι που έχει αποσυρθεί εδώ και δεκαετίες και δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιείται το 2006!"

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_8490.html

    Αυτή είναι η πραγματικότητα με στοιχεία και φωτογραφίες.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τυφέκιο που έχετε φωτογραφία 10/15/2010 07:53:00 πμ ειναι Μ-16 και πιθανόν Α4,ο αορτήρας του μοιάζει με Ισραηλινός, όμως τέτοιους βρίσκεις σε όλο τον κόσμο ...Το FN ηταν επιχειρησιακό οπλο των Ισραηλινών;;;Βέβαια σε 5,56 είχαν το Galil ,αλλά FN 7,62 Standard με πλαστικό κοντάκι ;;;; Ισως να μην θυμάμαι σωστά ή να τα μπερδέυω με την Νότιο Αφρική, εκείνη την εποχή. Ομως η φωτογραφία σας ειναι Μ-16. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο τύπος ενός απλού όπλου, φτάνει στο σημείο να γίνεται αντικείμενο διχογνωμίας, σαν να επρόκειτο για κανένα μυστικό υπερόπλο, αν είναι παλαιού τύπου ή νέου, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
    Σε τέτοιο σημείο μπορεί η προπαγάνδα, από ό,που και αν προέρχεται να συσκοτίζει την αλήθεια.
    Επιτέλους, ξέρει να μας πει κανείς τι τύπου είναι το γαμ@@@@νο για να τελειώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΚΑΛΙΑ !!!

    Αν και δεν έχει σημασία, αφού όσοι υποστηρίζουμε την παλαιστινιακή αντίσταση και το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν κράτος και να μη σφάζονται από τους σιωνιστές, δεν σημαίνει ότι είμαστε και υπόλογοι για το τι λέει και κάνει ο Άχμι ή ο Νασράλα, να πω ότι εδώ έχουμε ...τρία διαφορετικά όπλα: ένα στην φωτογραφία του άρθρου της Πέμπτης, 14 Οκτωβρίου 2010 http://infognomonpolitics.blogspot.com/search/label/%CE%99%CF%81%CE%AC%CE%BD#ixzz134eGGcaM
    άλλο ένα στην πολύ σκοτεινή φωτογραφία που μας λέει η κοπελιά στο λινκ που παραθέτει και ένα τρίτο από την συλλογή του ...Καυκάσιου στο σημερινό άρθρο.

    Να μου επιτρέψετε να προσθέσω με τις λίγες γνώσεις που έχω κι εγώ, ότι το όπλο της φωτογραφίας που δίνει ο Νασράλα στον Πρόεδρο του Ιράν στο άρθρο του Ινφογνόμωνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FN, αλλά ένα αμερικανικής κατασκευής M4A1 της Colt των 5,56 χιλ. από αυτά ακριβώς που χρησιμοποιούσαν και εξακολουθούν να διατηρούν ακόμα στον στρατό τους οι Ισραηλινοί !!!

    Το όπλο στην πολύ κακής ποιότητας φωτογραφία από την πρεσβεία του Ιράν στον Λίβανο που μας δείχνει η μαντάμ Γκάλια είναι πιθανόν ένα άλλο όπλο/λάφυρο από την πλούσια συλλογή της Χεζμπολάχ και ο Νασράλα το προσφέρει μέσα σε ...κασετίνα.

    ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται από τους προσφέροντες ή λαμβάνοντες το όπλο ότι αυτό το συγκεκριμένο είναι λάφυρο από την ΠΡΟΣΦΑΤΗ αναμέτρηση Χεζμολάχ - Ισραήλ που είχε καταλήξει σε ήττα του δεύτερου.

    Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Χεζμπολάχ αποκόμμισε πολλά ισραηλινά όπλα -ατομικά και βαρέα- από την νικηφόρα μάχη/μάθημα που έδωσε πριν λίγα χρόνια και που κόστισε πολλές δεκάδες νεκρούς στους Ισραηλινούς, ώστε ένα από αυτά να υπάρχει στην φωτογραφία του Ινφογνώμονα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου 2010 το οποίο επιδεικνύει -και πιθανά όχι προσφέρει αφού είναι ακόμα λειτουργικό/χρήσιμο- ο Νασράλα.

    Η Περιούσια, πού είδε τον ξύλινο χειροφυλακτήρα στην φωτογραφία αυτή; Στον ύπνο της;

    Αλλά όπως και σε άλλα, θα ακολουθήσει το έργο "Μούγκα στη Στρούγκα" !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >>σε τελικη αναλυση η χεζμπολα ειναι σιγουρο οτι δεν εχει μονο ενα ισραηλινο τυφεκιο απο τη προσφατη συγκρουση. σιγουρα θα εχει κρανη, ταυτοτητες, ολμους πολυβολα και οτι αλλο θελετε.

    22 Οκτωβρίου 2010 10:11 π.μ. <<

    Το χοντραινεις το θεμα που δεν ειναι σημαντικο για να κληθουν και ειδικοι.Αν πουμε και τι αλλο εχουν
    δεν συμφερει η συγκριση γιατι εχουν συλληφθει πιασμενοι στον υπνο
    και πολλοι αρχηγοι,αλλα και παλι ουτε αυτο ειναι το ζητουμενο.Το ζητουμενο ειναι οι δυο λαοι χωρις συναισθηματισμους να αναγνωρισουν που μπορουν να συνεργαστουν για χαρη του μελλοντος των γεννεων που ερχονται και επανω σε αυτο να κανουν τις συγκλεισεις τους.Η ανθρωποτητα ζηταει ειρηνη σε αυτην
    την περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο δεν το ξερει κανεις γιατι ειναι μυστικο υπεροπλο και γιαφτο
    προσφερθικε στον ιρανο

    Επιτέλους, ξέρει να μας πει κανείς τι τύπου είναι το γαμ@@@@νο για να τελειώνουμε;

    22 Οκτωβρίου 2010 12:05 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι έχει τόση σημασία ΕΝΑ όπλο, ώστε να γίνεται ολόκληρη συζήτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΕΛΛΗ, άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια των φερέφωνων των σιωνιστών να κάνουν το μαύρο/άσπρο και μάλιστα μέσα από ένα τόσο ...άχαρο θέμα, εάν το όπλο ήταν δεν ήταν λάφυρο.
    Μην και τρωθεί το κύρος του ...ανίκητου ισραηλινού στρατού !!!

    Το όπλο είναι αμερικάνικο της COLT, το Μ4Α1 διαμετρήματος 5.56 χιλ. με πολλά κοινά απάρτια με το Μ16, με τηλεσκοπικό σωληνωτό κοντάκι, χωρίς ίχνος ...ξύλου από τα πρώτα μοντέλα του και ουδεμία σχέση έχει με το βέλγικης σχεδίασης FN, που κάποιο αστράτευτο εβραιοαμερικανάκι έγραψε ότι είδε στην φωτογραφία του ιστότοπου που μας παραθέτει η Περιούσια !!!
    Φαίνεται ότι δεν της δίνουν πλέον πληροφορίες προπαγανδιστικού περιεχομένου και καταφεύγει σε αμερικανικούς εβραιοσυνδέσμους...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε sterg 10:05 π.μ. μπορεί και να μην είναι έτσι και ο Καυκάσιος να ρίχνει πεπονόφλουδες για να τις πατάτε μερικοί !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η γελοιοποίηση ενός γεγονότος που ενοχλεί είναι συνηθισμένη προπαγανδιστική μέθοδος.

    _____________________________________

    Η αυτογελοιποίηση τι είναι, "politically correct" Tίπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 22 Οκτωβρίου 2010 12:48 μ.μ


    >>..τα μηνυματα συλλαμβανονται απο οσους εχουν γνωση και νοημοσυνη. <<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Τζίμη,


    Όπως έγραψα σε μια άλλη ανάρτηση στον Καυκάσιο για αυτό το σχόλιο του sterg, όπου εμφανίζεται να επιχαίρει λέγοντας:

    "βλεπω σεμνοτητα και αισθημα δικαιου στους διαχειριστες και αυτο φαινεται πλεον.Ισως δεν υπηρχε η δυνατοτητα να φανει πιο μπροστα,ισως να υπηρχαν λογοι που φαινεται οτι...εκλειπουν. Οι καιροι αλλαζουν και τα μηνυματα συλλαμβανονται απο οσους εχουν γνωση και νοημοσυνη."


    Εμένα τέτοιο σχόλιο με βάζει σε σκέψεις. Όχι τόσο για τις προθέσεις του Καυκάσιου, όσο για την απόπειρα επηρεασμού του. Και στη θέση του, όπως του έγραψα, θα με ενοχλούσε, αν η σεμνότητα και το αίσθημα δικαίου των διαχειριστών μετεφράζετο απλά ως κόψιμο των αντίπαλων σχολίων, όπως υποννοείται και αιτείται ξεκάθαρα εδώ.

    Για μένα δίκαιος διαχειριστής είναι αυτός που αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, που δεν κόβει τα σχόλια κανενός-πλην ορισμένων χυδαίων εξαιρέσεων-πράγμα που έως τώρα το αναγνωρίζω στον Καυκάσιο. Όμως αυτό είναι υπόθεση του Καυκάσιου να απαντήσει, αν θέλει, στο γαλίφικο και έμμεσα κατηγορητικό σχόλιο του sterg "ισως να υπηρχαν λογοι που φαινεται οτι...εκλειπουν" .

    Εγώ όμως, δε θα πάψω να περιμένω απάντηση από το μέγα ψεύτη sterg που αποφεύγει συστηματικά να μου απαντήσει για να μη φανεί πόσο συκοφάντης είναι. Αλλά και πως δε γνωρίζει, ούτε καν αυτή τη μικρή λέξη που λέγεται συγνώμη:

    Με είχε κατηγορήσει:

    "αντι να αναλωνεσαι κυνηγωντας τους παντες (χθες εβριζες και τον αλλο ..."σιωνιστη"
    κατα το μυαλο σου,τον theo,που ειναι και ευγενεστατος)"

    20 Οκτωβρίου 2010 10:59 μ.μ.
    ----------------------------------


    Τον ερωτώ πάλι! Πες μου, πότε πρόσβαλλα εγώ τον Theo παλιοψεύτη!!
    Η ανάρτηση είναι εδώ για να δουν όλοι πόσο συκοφάντης είσαι!

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/israel-woos-greece-after-rift-with.html

    Δυστυχώς ψεύτης ήσουν και ψεύτης παραμένεις!
    Αναξιόπιστος έως μυελού.

    Αν δεν απαντήσεις, θα σε αποκαλώ παντού ΨΕΥΤΗ μέχρι να το κάνεις!





    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_8222.html#ixzz135H8sS77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσχετη-ξεάσχετη η Galia, πάντως τη λέξη "χειροφυλακτήρα" τη χρησιμοποίησε σωστά.
    Και τώρα μια ερώτηση κρίσεως:

    πόσοι από σας ψαράδες θυμάστε τον αριθμό του όπλου σας;
    Απαντήστε με ένα ναι ή ένα όχι.
    Εγώ τον θυμάμαι τον 5ψήφιο για το FN standard που είχα στο 32ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για δευτερη φορά να συμφωνήσω με τον τζίμη.Τα γράφει σωστά για το Μ-16 ή Α4... Ομως το ζητούμενο δεν είναι τι είναι το τυφέκιο αλλά το ιστολογιό μας να έχει πιστότητα στις δημοσιεύσεις. Δεν το βρίσκω σωστό πχ να γράφει για Τ-80 και να εχει φωτογραφία Μ-48. Ή μπορει να βάλει φωτογραφία αρχείου,που ομως πρεπει να είναι σχετική.Στο κάτω -κατω το ιστολόγιο εχει μια συνάφεια με αυτά τα θέματα.Νομίζω. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. skal τι σου θυμίζει το FN FAL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. apeli
    Εγώ όμως, δε θα πάψω να περιμένω απάντηση από το μέγα ψεύτη sterg που αποφεύγει συστηματικά να μου απαντήσει για να μη φανεί πόσο συκοφάντης είναι.


    kala bre anthrope me esena tha asxoloumaste kai me ton sterg.
    exis emones ke ise gia psyxiatro.
    ante apo edo mas ta priksate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και εδώ το δημοσίευμα της Jerusalem Post, στις 18 Οκτωβρίου, μια μέρα ΜΕΤΑ το δικό μου σχόλιο.

    http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=191770

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 22 Οκτωβρίου 2010 3:32 μ.μ.

    Ανώνυμε greeklish:

    Αν είχα πει για ΕΣΕΝΑ, ότι έβρισες κάποιον άλλον στο ιστολόγιο αλλά ΕΣΥ ΔΕΝ το είχες κάνει, θα μου έλεγες τώρα αυτά που μου λες;

    Η ευθύτητα και η μπέσα αποτελούν ζήτημα τιμής και ηθικής τάξεως για όλους μας στο ιστολόγιο, ακόμη και αν κάποιες φορές διαφωνούμε έντονα.

    ΥΓ:

    Εδώ χρησιμοποιείς τον πληθυντικό:

    "kala bre anthrope me esena tha asxoloumaste kai me ton sterg."

    Και εδώ τον Ενικό:

    "exis emones ke ise gia psyxiatro."

    Δεν με πείθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Και εδώ το δημοσίευμα της Jerusalem Post, στις 18 Οκτωβρίου, μια μέρα ΜΕΤΑ το δικό μου σχόλιο".
    Galia

    Θαύμα-θαύμα!
    Η jpost διαβάζει τα σχόλια της Galia στον Ινφογνώμωνα!!!!
    Και μετά τα δημοσιεύει!
    k. Καλεντερίδη ποιός στην χάρη σου.
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 22 Οκτωβρίου 2010 2:39 μ.μ.
    Ουδείς διαφώνησε ότι η συμπαθέστατη Galia ξέρει η όχι από χειροφυλακτήρες και άλλους προφυλακτήρες. Και βέβαια ξέρει. Στο ισραηλινό στρατό υπηρέτησε.
    Το ζητούμενο είναι αν τους χειρίζεται χειροπιαστά κάθε φορά που τους χρεισημοποιεί.

    Περικλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 22 Οκτωβρίου 2010 2:39 μ.μ.
    Ουδείς διαφώνησε ότι η συμπαθέστατη Galia ξέρει η όχι από χειροφυλακτήρες και άλλους προφυλακτήρες. Και βέβαια ξέρει. Στο ισραηλινό στρατό υπηρέτησε.
    Το ζητούμενο είναι αν τους χειρίζεται χειροπιαστά κάθε φορά που τους χρεισημοποιεί.

    Περικλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Περικλή,

    "χειρίζεται χειροπιαστά"

    Γίνε σαφής, διότι αυτά μόνο ... θουκυδίδια ελληνικά δεν είναι.

    Όταν σε ένα ιστολόγιο βλέπεις 25 σχόλια για μία τέτοια ανάρτηση, κάτι δεν πάει καλά με τους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ A.L Θεσσαλονίκη (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)
    ----------------
    Λες ότι συμφωνείς για δεύτερη φορά μαζί μου...
    Τον τελευταίο μήνα, δύο φορές ξέχασα σε σχόλιό μου να ...υπογράψω και ο Χρήστος Μπούλγκαρι από Κέρκυρα/Λονδίνο έσπευσε να τα σχολιάσει...θετικά.
    Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εδώ μέσα βρίσκετε τα σχόλια σωστά ή λάθος μόνο από το ποιός τα γράφει.
    Δηλαδή εάν δεν είναι ο σχολιογράφος φιλοσιωνιστής, ό,τι και να γράψει, ακόμα και ότι ο ήλιος βγαίνει στην ανατολή, το βρίσκετε λάθος.
    Δεν κάνω παράπονα, αφού το διασκεδάζω.
    Είχα πει ότι του σχολίου μου για το όπλο θα ακολουθήσει "μούγκα στη στρούγκα". αλλά δεν περίμενα και τόση πολλή ειδικά από την κατά τ΄άλλα φλύαρη μαντάμ Γκαλία !!!

    Ωραίο επίπεδο έχετε, με την φώτιση τον...Γιαχβέ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζιμη ...... άσχετο το ενα με το άλλο. Ομως, οταν συμφωνώ οπως και οταν διαφωνώ το γράφω και δεν ξεχνάω να υπογράψω. Δυστυχώς συνεχίζεις να γράφεις και πολλούς χαρακτηρισμούς και λλαλλακίες.Αλλά αυτά είναι δική σου επιλογή.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)ΥΓ Τι εννοείς "τόση μούγκα";;;;Και ξανακυττάζοντας το "δωρο" στο ξύλινο κουτί,ναι,μοιάζει με FN FAL με ξύλινη "επένδυση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή σας μέρα.

    Οπως θα είδατε και με την ανάρτηση αναφορικά με τον Μπουτάρη (παραπέμπω σε παλαιότερη με τον Ψωμιάδη) δεν έχω διάθεση να χαριστώ σε τίποτα σε κανέναν.

    Δραγάτη ποτέ δεν έβαλα στην ζήση μου πόσο δε περισσότερο στην σκέψη μου.

    Σας ευχαριστώ για τό ήθος την ευπρέπεια και την ευγένεια σας.

    Να θυμάστε η δύναμη του Ινφογνώμονα ως Ιστολόγιο είστε εσείς και όχι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στα ελληνικά, Καυκάσιε, άλλο πράγμα λέμε για ήθος και όχι την πισώπλατη μαχαιριά:

    Να κόβεις τα σχόλιά μου, για να αφήνεις τον φίλο σου τον τζίμη να πανηγυρίζει για μένα ότι κάνω: "μουγκα στη στρουγκα";
    Μα δεν ντρέπεσαι το παντελόνι που φοράς;


    Μόνο που όσο εξουσία να το παίζεις και να με κόβεις, μογγολο-καυκάσιε,
    όσο και να χτυπηθείς κάτω,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ισραηλινό FN FAL παλαιου νατοϊκου διαμετρήματος. Αντικαταστάθηκαν το 1974 αν και συνεχίστηκαν να παράγονται ως το 1981.

    Νόμιζα ότι και η ξεφτίλα έχει ένα όριο.
    Η δική σου, όμως, είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα κατάλαβα γιατί κόπτεσαι τόσο για να μη συνεργαστεί η Ελλάδα με το Ισραήλ στρατιωτικά.

    Θέλεις να συνεχίσουν οι Έλληνες να μην πιάνουν όπλο ουτε στη θητεία τους.
    Έθνος γιωτάδων, δηλαδή.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Galia : Ι5 εννοείς;; Επειδή οι Ι 1 είναι αυτοί που έφαγαν τα καψώνια.Οι Ι 5αδες είναι αυτοί που, αν δεν εχουν σωματική αναπηρία, αλλά ψυχολογικούς λόγους (βλέπε τραγουδισταράδες και λοιπούς φουσταράδες)παίρνουν απολυτήριο....Αρα γιωτάς περιλαμβάνει όλους Ικανούς και ανΙκανους.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε A.Λ.

    Είσαι ο μόνος που αναγνώρισε σωστά.

    Και κανονικά, όταν λέω "γιωτάς" εννοώ Ι4 και Ι5.
    Δυστυχώς, όμως, όταν βλέπω ότι κάποιοι δεν είμαστε ικανοί να ξεχωρίσουμε ένα FL FAN από M16A1... τί να πω; Ψυχοπλάκωμα. Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι όλοι γιωτάδες,
    απλά να έχουν διαβάθμιση από το 1 ως το 5.

    -----Δες το κοριτσάκι εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=61WKv720_Ow ------

    Παρεπιμπτόντως, στο Ισραήλ χρησιμοποιούνται ευρέως τα M16A1 με αναβαθμίσεις και προσθήκες.

    Χθες, σου βρήκα καλύτερη φωτογραφία και το βίντεο της παράδοσης του δώρου, αλλά μου το έκοβαν συνέχεια το σχόλιο:

    http://doubletapper.blogspot.com/2010/10/nasrallahs-present-to-ahmadinejad.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Μα δεν ντρέπεσαι το παντελόνι που φοράς;

    Μόνο που όσο εξουσία να το παίζεις και να με κόβεις, μογγολο-καυκάσιε,
    όσο και να χτυπηθείς κάτω"....

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Αυτες και μονο οι φρασεις δειχνουν το ποιον του.....διποδου "ανθρωπου" Καυκασιε.
    Σκεψου αν μπουν οι Τουρκοι παλι στην Ελλαδα το τι εχουν να μας κανουν οι οβριοι που τοσο το επιθυμουν (το να ξαναμπουν οι Τουρκαλαδες) προσποιουμενοι σημερα τους σουπερ-ελληναραδες.
    Ελληναραδες τυπου σαγιαν Κοεν/Galiaσμενου.
    Ξυπνα Καυκασιε!!!!



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονος/εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό με το οποίο παίζει το κοριτσάκι είναι κάποια πολιτική έκδοση του Μ16, αφού είναι σε μαύρο χρώμα που μάλιστα γιαλίζει στο φώς και όχι σε πράσινο ματ.

    Το Α4 της φωτογραφίας στο άρθρο του Ινφογνόμωνα που κρατά και επιδεικνύει ο Νασράλα παρουσία του Άχμι είναι και αυτό της ίδιας ...οικογενείας(της ΚΟΛΤ) με σχεδόν 70% κοινά τμήματα με το Μ16.

    Και είναι 100% λάφυρο που πήραν οι μαχητές της Χεζμπολάχ από τους Ισραηλινούς !!!
    Πού είναι το ψέμα;
    Στο ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι/δεν είναι λάφυρο από την πρόσφατη αναμέτρηση, ή εάν έχουν/δεν έχουν πάρει όπλα (και πιθανόν και σώβρακα) οι της Χεζμπολάχ από τον ισραηλινό στρατό;

    Όπως λάφυρο είναι και το FN της άλλης φωτογραφίας, που χαρίζει ο Νασράλα στον Ιρανό Πρόεδρο, από την συλλογή της Χεζμπολάχ η οποία μπορεί μεν να ιδρύθηκε αργότερα αλλά είναι συνέχεια των ένοπλων ομάδων που δρουν κατά του Ισραήλ από τα παληά χρόνια, τότε που ο ισραηλινός στρατός είχε τα παληά FN.
    Και κάτι ακόμα: πολλοί εβραίοι έποικοι/πολιτοφύλακες σήμερα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη έχουν και χρησιμοποιούν παληά όπλα όπως τα FN και θα μπορούσε η Χαμάς/Χεζμπολάχ να έχει πάρει μετά από μάχη ένα τέτοιο.

    Για την χρήση του όρου "γιωτάς" από την μαντάμ Γκαλιά δεν εκπλήσσομαι, αφού έναν τέτοιο χαρακτηρισμό, μόνο ρατσιστές χρησιμοποιούν.
    Την μέρα που πήγα στο στρατό, ήλθε άτομο στο Κ.Ε. και ζήτησε/παρακάλεσε να καταταγεί, με το ένα του μάτι γυάλινο και με το άλλο του να βλέπει 40%.
    Δεν έγινε δεκτός ως Ι5.
    Αυτόν -εσύ συνεχίζοντας την σιωνιστική ρατσιστική παράδοση- τον αποκαλείς "γιωτά" κοπελιά;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οχι,Τζίμη ,επί του θέματος του οπλου : δεν βλέπεις πολιτοφύλακες με FN FAL. Με καραμπινάκι Μ-1 (σε 30-30)βλέπεις και παιδιά του σχολείου. Το Bushmaster που το δείχνει η Δις-την οποία ζήτησαν σε γάμο 2 από τους αναγνώστες- έχει βαρύτερη κάννη και θεωρείται πιό ακριβές.Νομιζα οτι εβγαινε και σε διαμετρημα 7,62 αλλά δεν το βρήκα. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.