3/1/12

Τα οψώνια της αμαρτίας, θάνατος εστί!

Τους έδωσαν τα HERON και τα PREDATOR και δολοφονούν κάθε μέρα το λαό και τους Κούρδους αντάρτες. 
Τους έδωσαν τον Οτζαλάν στο "πιάτο" και κυριολεκτικά σαπίζει στην τουρκική φυλακή.
Τώρα, οι ευεργετηθέντες ισλαμοφασίστες Τούρκοι, φιλοξενούν και αποθεώνουν τον Χανίγιε, τον "Οτζαλάν" των Παλαιστινίων. Με τις υγείες σας ανόητοι...

20 σχόλια:

  1. Οι Ισραηλινοί υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους: νόμισαν ότι μπορούν να αλλάξουν τούς Τούρκους...

    Υπάρχούν δύο πράγματα που δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ από το σκληρό δίσκο ενός μυαλού: τα παιδικά τραύματα και ο Τουρκικός τρόπος σκέψης.

    Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χανίγιε είναι ευγνώμων προς τους Τούρκους για την βοήθεια που οι τελευταίοι παρείχαν αφειδώς στους Παλαιστινίους. Έλα, Ανδρέα, να καμαρώσεις τι αποκόμισε η Ελλάδα από την φιλοπαλαιστινιακή πολιτική σου. Άλλος έδινε και άλλος τα παίρνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα αν πω ότι μου θυμίζει την υποδοχή Αραφάτ από τον Ανδρέα στο 1ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ .. θα θυμώσει κανείς ...
    Και όποιος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται ας διαβάσει Νταβούτογλου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τους να λουστούν και αυτοί το τερατάκι που δημιούργησαν.

    Το ξαναγράφω,πόσο πιθανό είναι άραγε να δούμε το Ισραήλ να συνεργάζεται με τη Ρωσία;;; Λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστο,

    Να συνεργάζονται σε τι; Και τώρα υπάρχουν τομείς που συνεργάζονται. Αυτά δεν είναι ποτέ σταθερά. Μην νομίζεις ότι όλοι είναι Ελλάδα, που χωρίς πρόγραμμα, ακολουθεί μία κάποια πεπατημένη, χωρίς να βλέπει τι την συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nativist,εννοώ πιο ''στενή'' συνεργασία,ανταγωνιστική με τις ΗΠΑ,ακριβώς γιατί θεωρώ ότι τα συμφέροντα Ισραήλ-Ρωσίας μπορεί να συμπίπτουν,πλέον.

    Πιστεύω ότι είναι πιθανό να δούμε κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο Χατζησαββίδη

    Αυτό για Ρωσία – Ισραήλ είναι πολύ σωστή παρατήρηση. Τους τελευταίους μήνες υπάρχει κάτι καινούργιο στις σχέσεις των δυο χωρών που χρήζει ερμηνείας.
    Σου χρωστάω όμως και μια απάντηση από προηγούμενη ανάρτηση.
    Πράγματι στην Ελλάδα υπογράφονται μνημόνια αντισυνταγματικά και άρα παράνομα αλλά αυτό τι σχέση έχει με την θρασύτατη συμπεριφορά του κ Κασίνη! Αν τον συγκρίνεις με τον ΓΑΠ μπορεί και να είναι άγιος ο άνθρωπος αλλά με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να αδειάσουμε όλες τις φυλακές στην Ελλάδα αφού κανένας από τους έγκλειστους δεν έχει διαπράξει τέτοιου μεγέθους εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί όχι; Αλλά εφ' όσον οι ΗΠΑ στηρίζουν αμέριστα το Ισραήλ, προφανώς λόγω του ισχυρού αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, αλλά κι επειδή το θεωρούν αξιόπιστο σύμμαχο (αυτό δεν πρέπει ποτέ να το παραβλέπει κανείς), η συνεργασία Ισραήλ-ΗΠΑ φαίνεται, προς το παρόν, γερά εδραιωμένη. Όμως, κανείς δεν θεωρεί τον άλλον δεδομένο και πάντα όλοι φροντίζουν να κρατούν μία πισινή. Μπορεί μεθαύριο να δεις συνεργασία ΗΠΑ-Ισραήλ-Ρωσίας, αν οι καταστάσεις το απαιτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ο/Η Anaconda είπε...
    Οι Ισραηλινοί υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους: νόμισαν ότι μπορούν να αλλάξουν τούς Τούρκους..."

    Ετσι το βλεπει μονο καποιος που δεν βλεπει η βλεπει απο το...ενα μονο ματι η εχει...καταρακτη και δεν το ξερει για αυτο και δεν βλεπει παρα μονο μεχρι την μυτη του.Μη γραφωμε απιθανα πραγματα αν δεν γνωριζωμε.Τα κολπα ειναι πολυ μεγαλα και οχι για δημοσιοτητα.Θα παιρνετε μονο οσα πρεπει και δεν θα ρωτατε το "τι πρεπει",αυτο αλλοι θα το αποφασιζουν.Ψυχραιμια,οπως ειπε και ενας δασκαλος της νιρβανα,γιογκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. elpasa,συγχώρα με αλλά έχω ένα φοβερό πονοκέφαλο και δεν θυμάμαι το σχόλιο που σου έγραψα,μπορείς να μου θυμήσεις την ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sterg, αυτή είναι η πιο τυπική αντίδραση: κατά τη διάρκεια σα να μη συμβαίνει τίποτα και μετά κρύβονται άλλα που δεν τα ξέρεις. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις καταλάβει τα περί illusion λες 'θα πέρνετε μόνο όσα πρέπει' για άλλο, προφανή λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χανίγιε μόνο Οτζαλάν των Παλαιστινίων δεν είναι.Βραχίονας άσκησης της πολιτικής των ΗΠΑ και του Ισραήλ, κοινώς δωσίλογος. Αντάμωσαν τα συνεταιράκια λοιπόν και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη πρεμούρα

    Χρήστο η αντιπαράθεση Ισραήλ-Τουρκίας είναι σε εμβρυακή κατάσταση όσο για την σύμπτωση συμφερόντων Ρωσίας-Ισραήλ να είσαι σίγουρος ότι ούτε την Gazprom στο οικόπεδο 12 είδαν με καλό μάτι, ούτε το δάνειο στην Κύπρο, ούτε την στήριξη στο Ιράν μόνο σημείο επαφής η στήριξη και των δύο χωρών στο φιλικό καθεστώς Assad για διαφορετικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Ρωσσοι κατεβηκαν εμφορτοι πυρηνικων στην ανατολικη μεσογειο για να διαπραγματευτουν και μονο.Λεει ο απο εδω "Τι να σου δωσω?Θες λιγο Συρια η θες λιγο Ιραν,εγω θα ελεγα παρε λιγο απο το πρωτο.Και τι θα μου δωσεις εσυ?"
    Και ο..."απεναντι" ρωταει "τι θελεις να σου δωσω?" και απο εδω απανταει"καλα ετσι και αλλιως τα λεμε και τα βρισκωμε κατω απο το τραπεζι.θα ηθελα να μου εξαφανιστεις για λιγο απο την δημιουργια...."εξεγερμενων" η πως τους λετε στην CIA εσεις αυτους τους πληρωμενους.Αφηστε μας να χαρουμε και εμεις την αυτοκρατορια που σχεδιαζουμε,εξαλλου δεν ειναι για εσας αλλα για προς ανατολας"
    Εκει καπου συνενοηθηκαν και την αλλη μερα ειδαμε τα ρωσσικα να σαλπαρουν για βορρα και σε λιγες ημερες ενα απο τα δυο πιονια συναλλαγης να εξαφανιζονται απο το ...γιγνεσθαι.Παστρικες δουλειες με σημαδεμενη τραπουλα και ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΩΟ,εκτος απο τα αθωα θυματα της συναλλαγης.Παντα αυτο συνεβαινε στους αιωνες της ιστοριας που ητανε αυτη η ιστορια και η μεγαλυτερη πορνη που υπηρξε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/100.html#.TwF7b3qeanA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπάσα,γράφεις:Δηλαδή ο Κυπριακός λαός θα κλιθεί στις επόμενες εκλογές να αποφασίσει για την σημερινή κυβέρνηση χωρίς να γνωρίζει ποιο είναι το περιεχόμενο της ιστορικής και καθοριστικής για το μέλλον του συμφωνίας που υπέγραψαν οι εκπρόσωποι του στο κοινοβούλιο;

    Και μεταξύ σοβαρού και αστείου σου έφερα ώς παράδειγμα τα χάλια της Ελλάδας,στο θέμα της ψήφισης του μνημονίου.

    Δεν συγκρίνω Κασίνη με ΓΑΠ γιατί είναι αδύνατον.

    Επειδή έγραψες ότι δεν ενημερώνουν τον Κυπριακό λαό,σου έγραψα ότι στην Ελλάδα δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν ακόμη και τους βουλευτές που θα ψήφιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακρίτα,πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα ''δούμε'' γεωπολιτική συναλλαγή μεταξύ Ισραήλ και Ρωσίας,γιατί συμφέρει και τους δύο.Και αν θέλετε να το πάω ακόμη παραπέρα,μου περνάει απο το μυαλό ότι η απομάκρυνση της Ελλάδας απο τη Ρωσία μπορεί να είχε αυτό ακριβώς τον σκοπό,να οδηγηθεί η Ρωσία στο κατώφλι του Ισραήλ για διαπραγμάτευση.Η Ελλάδα παράγει εξαιρετικούς μονόδρομους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sterg,πιστεύεις ότι οι Ρώσοι έχουν το περιθώριο να εγκαταλείψουν τη Συρία;

    Εγώ πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να ''θυσιάσουν'' το Ιράν,και μάλιστα με τα ίδια τους τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήστο, συμφωνώ με τον Sterg, άρα έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρήστο μέσα στην γεωπολιτική συναλλαγή δεσπόζουσα θέση κατέχει η Ελληνική ΑΟΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.