16/4/18

Γίναμε περίγελως των πάντων - Τσαβούσογλου: Υπέρ της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ η Αγκυρα

Η Τουρκία που χτίζει στρατηγική σχέση με τη Ρωσία, θέλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Μακεδονία", για να περικυκλώσει την Ελλάδα
«Η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και υποστηρίζει την ένταξη στη συμμαχία της Γεωργίας, της ΠΓΔΜ και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Είμαστε θιασώτες της διεύρυνσης τους ΝΑΤΟ, υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για την ένταξη στην συμμαχία της Γεωργίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της ΠΓΔΜ», είπε ο Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γένς Στόλτεμπεργκ, ο οποίος επισκέπτεται της Άγκυρα.
BHMA

3 σχόλια:

  1. Ο φιλος του εχθρου μου , ειναι και δικος μου εχθρος !!!! Κανόνας απαράβατος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι αλλο θα περιμενε κανεις απο τον Τσαβουσογλου να πει.
    Ας βγουμε και μεις και να πουμε οτι οι Κουρδοι πρεπει να δημιουργησουν αυτονομο κρατος και να αποσχισθουν απο την Τουρκια που τους γενοκτονει για αιωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εννοείται οι Κούρδοι να μπουν στο ΝΑΤΟ. Κάτσε να δεις που όπως το πάνε δυτικοί και Τουρκία, οι Κούρδοι θα γίνουν δίαυλος της Ρωσίας και του Ιράν και οι Τούρκοι θα φύγουν νύχτα από την Συρία! Αν αποσύρουν οι Αμερικανοί τα στρατεύματα! Πιθανότατα να το κάνουν γιατί τι άλλο λόγο έχουν από το στρατηγικό βάθος του Ισραήλ. Το Ισραήλ επικοινωνεί με την Ρωσία! Θα γίνει το Κούρδικό κράτος με εγγύηση της Ρωσίας.Θα περάσουν αγωγούς όλοι αφού οι Αμερικανοί έχασαν στη Συρία και θα κρατήσουν το ορυκτό πλούτο των Κούρδων μέσω εταιρειών με την εγγύηση των Ρώσων. Το Ισραήλ θα ησυχάσει από Ιράν και Τουρκία και όσους ελέγχει το Ιράν με παρέμβαση Ρώσων. Αλλιώς το Ιράν θα μείνει μόνο του αν δεν δεχτεί άύτό το σχέδιο και θα αποδομηθεί από τις ΗΠΑ. Θα γίνει το νέο παιχνιδάκι των Αμερικανων κλπ. Η Τουρκία θσ φάει το χαστούκι της και με αυτό τον τρόπο οι Αμερικανοί είναι μια χαρά, οι Σύριοι το ίδιο, Ισραήλ ευχαριστημένο, Γάλλοι , Βρετανοί έξω γιατί άργησαν πολύ και η Τουρκία στριμωγμένη και πληρωμένη με το ίδιο νόμισμα. Έτσι με υποχωρήσεις όλοι θα μείνουν νικητές (τα σέντερ φορ και επιθετικοί) εκτός από τις ύαινες Γαλλία, Τουρκία κλπ που δεν τραβηξαν κουπί Όμως μέσω εταιρειών κάτι θα λαμβάνουν κι αυτοί! Τραβηγμένο? Τραβηγμένο συμφωνώ! Δέχομαι προτάσεις όμως! Αλλιώς πάμε μια γύρα ακόμα πόλεμο! Με απρόβλεπτες συνέπειες! Γιατί από που θα βρουν έξοδο στη Μεσόγειο όλο αυτό το συρφετό που μαζεύτηκε στην Συρία? Μιλάμε είναι 15 ενφιαφερομένοι κράτη και μη για πλάκα χωρίς να προσθέσω θυγατρικές εταιρειών. Μια παροιμία λέει " όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" και μάλλον ο Πούτιν γι αυτό επέλεξε την άλλη παροιμία " ο λύκος έχει τον σβέρκο του χοντρό γιατί τις δουλειές τις κάνει μόνος του"! Άρα έχει μια βάση αυτό που λέει ο Τράμπ τα μαζεύω και φεύγω! Αυτό συμφέρει πολλούς και το Ισραήλ.Εννοείται πως πάνε για συμφωνία με αυτό το σενάριο. Μιά άλλη τάση όμως Νετανιάχου ( για αυτό τον κατηγορούν και μέσα στο Ισρσήλ) και στην Αμερική δεν θέλουν να δώσουν χώρο στη Ρωσία μαζί με Αγγλία και λοιπούς! Διότι αυτός είναι ο στρατηγικός τους στόχος μαζί με το Ιράν. Μετά σε 50 χρόνια ίσως, πάμε για Κίνα. Θα δούμε τι θα επικρατήσει! Έχει πολλή ομίχλη ακόμα...το θέμα μας είναι εμείς τί κάνουμε μ αυτά και με τ άλλα έρχεται μπόρα και δεν πρέπει να μας βρει χωρίς να είμαστε σε ετοιμότητα...η συνέχεια θα είναι Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με PKK και κατοχή των Τούρκων στην Συρία! Μάλλον σε πιθανό σενάριο είναι να εξυπηρετήσουν τους Αμερικανούς και Κούρδους οι Τούρκοι? Δεν ξέρω τι να πω πολύς κόσμος! Είπαμε καθ παλιότερα, η Συρία είναι μεγάλο κόσκινο και ψιλό για όλους...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.