11/4/18

Κινέζικα πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο διατάσσονται να ενταχθούν στο ρωσικό ναυτικό σε περίπτωση μαζικής επίθεσης κατά της Συρίας

Des navires de guerre chinois en Méditerranée reçoivent l’ordre de rallier la marine russe en cas d’une attaque massive contre la Syrie
Τα πλοία επιφανείας του Κινεζικού Ναυτικού στη Μεσόγειο στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων με τις μονάδες επιφάνειας του ρωσικού ναυτικού έχουν διαταχθεί να πλεύσουν προς το συριακό λιμάνι της Ταρτούς σε περίπτωση πιθανής επίθεσης κατά της Συρίας.

Ταυτόχρονα, το ιρανικό επιτελείο, του οποίου αξιωματικοί μόλις τραυματίστηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση με στόχο τη συριακή βάση T4 στο Χομς, έβαλε τους στρατηγικούς πυραύλους σε τελικό συναγερμό.
Η παγκόσμια ειρήνη, η οποία διατηρήθηκε λίγο πολύ με μια ισορροπία του τρόμου ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικά μπλοκ και από την ψευδαίσθηση μιας παγκοσμιοποίησης, δεν κράτησε περισσότερο από επτά δεκαετίες μετά το τέλος του τελευταίου μεγάλου παγκόσμιου πόλεμου του 1939-1945 .
Το παγκόσμιο σιωνιστικό κίνημα απέδειξε μόλις την ανικανότητα του να μη χρησιμοποιήσει προκλήσεις και συνομωσίες  που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιματηρούς παγκόσμιους πολέμους.
Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών θα έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί.

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά

Διαβάστε περισσότερα στο
reseauinternational.net/


4 σχόλια:

  1. Θα τολμήσει να δηλώσει η Κίνα καθαρά την θέση της? στον ΟΗΕ πάντως η Κίνα απειχε από την ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομη ομολογία: το παγκόσμιο σιωνιστικό κινημα προβαίνει σε προκλήσεις, συνωμοσίες και δημιουργεί παλι παγκόσμιους πολέμους, πέρα του Α & B ΠΠ. Και μετα υπάρχουν τα μισθωμενα παπαγαλάκια τους που κατηγορουν τους Εθνικιστες για αντισημιτισμό, ναζί, και άλλες αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα κανει η σοφη ..Κινα....κοντρα στο αλλο σκυλολοι....Αγγλια...Γαλλια....που ειχαν μαθει το κολπο χρονια....χωρις αντιπαλο.....Τωρα εχουν....αντε να δουμε....την μαγκια...Βρε πια στα νερα τους....ηρθαν ...ξενοι..δεν ειναι μονοι οπως παλια...βρε πως γινεται η ...αγουριδα μελι...Απ την ....Σινικη θαλασσα....στην μεσογειο...στην αυλη μας.....σημερα..Αυριο ?? Στην πορτα μας.......μεθαυριο ?? Βρε τι φαρσες κανει ο Θεος....Αν χτυπηθει κι ενα ...Κινεζικο πλοιο ..κατα λαθος....200.000.000 στρατος θα παρει την κατηφορα..... το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι.....Διοτι εδω το ...τακα τακα ...βγαζει καπνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι *να δηλωσει η Κινα καθαρα τη θεση της*? Καλα δεν τα παει μεχρι τωρα στο μουγκο και χαμογελαστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.