3/7/18

Στη φυλακή, και βαθειά

 Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης,
κα. Μαρία Παπασπύρου
Ένα ασύλληπτο δούλεμα και μια προσβολή για 24 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες στη Μάνδρα τον Νοέμβριο είναι το πόρισμα της επιθεωρητού δημόσιας διοίκησης. Σύμφωνα με το οποίο κανένας από τους υπεύθυνους δεν πρόκειται να πληρώσει το αντίτιμο των ευθυνών του!
 Αντίθετα, θα συνεχίσει το εγκληματικό έργο του και θα τον πληρώνουμε κι όλας!
Η γενική επιθεωρήτρια διαπίστωσε ευθύνες για την καταστροφή από τις πλημμύρες σε αιρετούς του δήμου Μάνδρας, στο Δασαρχείο Αιγάλεω, στην Πολεοδομία Ελευσίνας, σε ιδιώτες μηχανικούς, αλλά όχι στην Περιφέρεια αμέσως!
 Θυμίζουμε ότι η διάδοχος του κ Ρακιντζή στη θέση της Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης κ Μ.Παπασπύρου έχει κατηγορηθεί ευθέως ως συριζαία από την αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με το πόρισμά της, η πολεοδομία εξέδωσε άδειες για κατασκευή κτισμάτων μέσα στο ρέμα και δεν είχε καταγράψει τα αυθαίρετα στα ρέματα μετά τις πλημμύρες του 2015!
Επίσης, βρέθηκαν πάνω από 40 αποθήκες σπίτια, πρατήρια καυσίμων, αμαξοστάσια, γήπεδα, κέντρο διασκέδασης! Όλα αυτά με ευθύνες των ψηφισμένων του δήμου Μάνδρας και των διορισμένων της Πολεοδομίας Ελευσίνας, αλλά και του δασαρχείου, που καθυστερούσαν τρία χρόνια (!) να απαντήσουν αν είναι δασική η περιοχή για να γίνουν τα αντιπλημμυρικά! Σιγά μη γίνονταν!

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Ελπιδες πως η επερχομενη αλλαγη θα βαλει καποιους στη θεση που τους πρεπει !
    ( Η μηπως απατηθουμε ολοι ΠΑΛΙ ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.