9/7/18

Μπακογιάννη στο Twitter: Να γιατί θα πάω στην ορκωμοσία του Ερντογάν

Επιβεβαίωσε την Κυριακή (08/07/2018) η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, το γεγονός ότι θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα.
Μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κυρία Μπακογιάννη εξήγησε τους λόγους που την οδηγούν στο να παραβρεθεί στην τελετή του «σουλτάνου».
«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», τονίζει στην ανάρτησή της η βουλευτής της ΝΔ.
Δείτε το tweet της κυρίας Μπακογιάννη:
Θα παραστώ στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης.


Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την παρουσία Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Ερντογάν

Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την παρουσία Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Ερντογάν
«Την ίδια στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας, με πρόσχημα την ονομασία της FYROM, η παρουσία της Ν. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν εκθέτει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους» σημειώνει η Κουμουνδούρου.
Διαβάστε σχετικά:
Συνεχίζοντας ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα εξής ερωτήματα: «Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ; Έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία;»
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση», προσθέτει το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος.
Και καταλήγει: «Δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του Τούρκου Προέδρου».

14 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους Τούρκους θα είναι η Μπακογιάννη ;

    Δεν φτάνει ο ΣΚΑΙ και η νύφη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε στην Τουρκία σαν να είναι ένα κανονικό κράτος. Είναι ένα κράτος δολοφόνος-τρομοκράτης, χωρίς ίχνος σεβασμού στο διεθνές δίκαιο, που καταλαβαίνει μόνο την γλώσσα της ισχύος. Η κοσμοαντίληψή του παραμένει αναλλοίωτη στους αιώνες. Τότε μονο θα πάψουμε να γελοιοποιουμαστε, χειροκροτώντας στην ορκομωσία ερντογαν ενώ δυο αξιωματικοί μας είναι παρανόμως στις τουρκικές φυλακές. Η αναζήτησή δικαιολογιών είναι τουλάχιστον εκνευριστική. Αυτή η εικόνα θα προσθέσει άλλο ένα ονειδος στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικης πολιτικής τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια δεν πηγε για οσα λετε.Πηγε γιατι ειναι ...ψωνιο.!! Διοτι θεωρει εαυτη μερος μιας υπερκοσμιας ελιτ.Κατι σαν τους γαμους των βασιλεων.Πανε ολοι διοτι νιωθουν μερος μιας αλλης ρατσας ξεχωριστης.θεωρει οτι ειναι σπουδαια πολυ...και πρεπει να παει στους ..σπουδαιους.Ειναι μεγαλη τιμη να σε καλουν εσενα τον σπουδαιο...σπουδαιοι.Αν την καλουσε μια καθαριστρια ...δεν θα πηγαινε ποτε ..στα παρακατιανα...Ζει για ναναι πασει θυσια εξωγηινη...για φιεστες ελιτ...μεγαλεια...γευμστα βασιλικα...βεγκερες βασιλεων..ξενοδοχειαρες...λαμε λιμουζινες...υπηρετες...κλπ...για οτι γυαλιζει....Ολα τα αλλα ειναι ..ταχα....και κατα συνθηκη ψευδη.

      Διαγραφή
  3. Για οσπυς δεν καταλαβαν, η Ντορα δενει τον γαδαρο.Σου λει η Κυπρος μπορει να κειται μακραν, αλλα η Τουρκια κειται κονταν.,Οταν (οχι εαν) ,ελθει η στιγμη ΑΙΦΝΗΣ και βλεπετε προδατας να σφαγιαζονται συμφωνα με δογμα Κολοκοτρωνη, τοτε ο σωζων εαυτον( προδοτη) σωθητω.Δηλ να το κανωμεν λιανα, με μια εξωλεμβιον εφτασες τουρκια(ασε που αν πανε στραβα τα πραματα επιβιβαζεσαι και σε τουρκικο σκαφος που θα πλεει στο Αιγαιο για βοηθεια διασωση λαθρομεταναστων ας πουμε μκο ΝΤΕΜΕΚ).Αν ειναι και τουρκικο πολεμικο κοντα στο Σουνιο, η Ραφηνα, τοτε στελνει κι αυτο βαρκα, και ετσι η Τουρκια γινεται η νεα..μαμα Η μητρυια.Καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουριγυρευε.Να δειτε λοιπον οτι ολοι αυτοι οι προδοτες θα βρουν καταφυγιο στην αγκαλια του Ερδογαν.Απ οτι θυμαμαι νομιζω και ο πατηρ αυτης Μητσοτακης στο παρελθον ειχε βρει καταφυγιο στους γειτιονες τουρκους.Καταλαβατε τι εστι ελλας και ποιοι κανουνε κουμαντο.Οι Τουρκοι δεν εφυγαν ποτε απο Ελλαδα.Απλως οι αγαδες αλλαξαν ονοατα....Διαβαζα οτι ο Ιντζες στην Τουρκια παει να εκλεγει κλπ.Και λεω βρε βρε, πως τα καταφερε ο Ιντζες απο Υπουργος Μακεδονιας Θρακης να μπει στο ψηφοδελτιο Ερντογαν.ΑΜ ΔΕ .Αλλο ο Ιντζες στην ελλαδα , αλλο ο Ιντζες στην Τουρκια.Το θεμα ειναι εαν ειναι ξαδερφια η και ισως αδερφια.Καταλαβατε αγαπητοι.Τωρα παιζεται και αλλο δηλ παιχνιδι με χαιβανια ελληνες.Αντε ελληνες ψηφιστε Ντορα την εξερευνητρια, που υπεγραψε 2007 Βουκουρεστι για Μακεδονικο.Αντε και θα σας διορισει στο δημοσιο.Δεν εχει σημασια σε ποιο δημοσιο.Πειραζει αν θα ειναι τουρκικο δημοσιο.Τοσες απολυσεις εκανε ο Ερδο.Και ποου ξερεις μπορει να μας βγαλει και απο μνημονιο ο Ερδσγαν αν γκριζαρουμε λιγο τον χαρτη.
    Αντε στο ονομα των συλλφθεντων ελληνων ολα γινονται.Εδω Ελλας.Η ξεφτιλα υφηλιου.
    Οιυτε αγνουμενοι Κυπρου, ουτε πεσοντες ουτε τιποτε.Κομμα προδοσιας.Αντε πατε την στο αεροδρομιο με γαρυφαλλα.Αντε ελληνες θα σας φερει διορισμους και γροσια αντε.
    Που σαι Κολοκοτρωνη να δεις για ποιον πολεμαγες στα Δερβενακια.
    Αντε ελληνες θα παρετε γαλονια πολλα γαλονια και παραδες πολλες, θα γιομοσουν τα πουγκια σας.
    Ηθελα να ξερα.Αυτην η Ντορα κανει οτι θελει.Αυτοι οι ανθρωποι χαιβαν που την ψηφιζουνε δεν σκεφτονται λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν σαν κυβέρνηση και πρωθυπουργός, δεν έχεις πολιτική έναντι της τουρκίας (δεν συζητάμε για άντερα, πιστοί στη μπαλάφειο ρήση ""το ρισκάρουμε""), κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά. Και κυρίως, χωρίς να υποσχεθεί ότι θα τους ανταλλάξει με τους 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντόρα, μας έπεισες! όταν γυρίσεις πέρνα κι από Ορεστιάδα κι από Αδριανούπολη! Κρίμα οι Κρητικές είναι λεβέντισσες γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη παντου εχει σκαρταδουρα...και η Κρητη...Παντως προσωπικα δεν εχω καλες εμπειριες απ την Κρητη....και απο τις γυναικες.Ειναι κατι...αδιορατο...δεν ξερω..θυμιζει ..θυμιζει δεν ειναι ιδιο σκριβως μια μητριαρχια κρυφη...νοτιας Ιταλιας...πολυ νοτιας.

      Διαγραφή
  6. Κυρία Ντόρα μας, πές καί ὅτι,
    δέν θά ἐπιστρέψεις ἀπό τήν Τουρκάι τοῦ Ἐρντογκάν, ἄν δέν μᾶς φέρεις πίσω, τούς δυό Ἕλληνες ἀξιωματικούς πού κρατοῦνται παράνομα!
    Ὄχι τίποτα ἄλλο, ἀλλά γιά νά σέ πιστέψουμε, ὅτι πᾶς γιά ....διαύλους ἐπικοινωνίας καί τά τοιαῦτα.

    Τσάμπα ἄλλωστε κα Ντόρα, σοῦ ἔδωσε ὁ φίλτατὀς μας πρύτανης κ. Τερρέ, τίτλο καθηγήτριας στό Παρίσι (τίτλο καθηγήτριας καί ὄχι μεγαλόσταυρο ἄν δέν μέ ἀπατᾶ ἡ μνήμη μου) γιατί ἔχεις λέει, ἐπίδοση στίς ... performances? (τουτέστιν "παραστάσεις"...).
    Ἀπό performance σέ performance, Ντόρα, λογίκεψε τόν Erdogance!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας έχουνε για χαχολους τελείως.Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να την κρατήσουν εκεί ρε παιδιά οι Τούρκοι με κάποια / όποια δικαιολογία. Ας περιμένουμε...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I am going to Varoulko tonigh. With so Many starving children in the world, I must.
    Dora dear, how can you compare jail to a palace???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μεζεδακι στον μεγαλο ...μιναρε ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.