5/9/14

''Ατυχές περιστατικό'' στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Ουαλία


Όταν το ξεφτίλισμα κατά το ''ελληνικό'' υπουργείο Εξωτερικών γίνεται ''ατυχές περιστατικό''
https://www.youtube.com/watch?v=fY5qT1wvX9A

11 σχόλια:

  1. "Το σίδερο κολλά στη βράση" λένε στην Κρήτη.

    Εκεί και αμέσως, ο Έλλην αντιπρόσωπος έπρεπε να ζητήσει επανόρθωση και συγγνώμη, άλλως να αποχωρήσει.

    Τα εκ των υστέρων είναι απλές δικαιολογίες της αδυναμίας μας να συμπεριφερθούμε σαν κράτος σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Nativist είπε: "...ο Έλλην αντιπρόσωπος έπρεπε να ζητήσει επανόρθωση και συγγνώμη, άλλως να αποχωρήσει..."

    Κανένα δικαίωμα δεν είχε ο Έλλην αντιπρόσωπος, ούτε "επανόρθωση" να ζητήσει, ούτε "σύγνωμες". Αν είχε τα @@, ας αποχωρούσε, αλλά τι να λέμε τώρα... Αυτά είναι παραμυθάκια που μας σερβίρουν τα τοπικά καναλιά για εσωτερική κατανάλωση και οι ανόητοι ψηφοφορίσκοι τα χάφτουν αμάσητα. Εφόσον ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ τους έχει αναγνωρίσει ως "Μακεδονία", έχουν ΚΑΘΕ νομικό δικαίωμα να τους αποκαλούν έτσι. Απλά φταίμε εμείς (εννοώ η Ελληνική πλευρά) που δεν εργαστηκαμε όπως και όταν θα έπρεπε να το αποτρέψουμε και τώρα συνεχίζουμε να παριστάνουμε τη στρουθοκάμηλο και να κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε. Ε, όχι δα για την δική μας πολιτική αδράνεια και την μετριότητα στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής, να απαιτούμε τους ξένους να ζητάνε και συγνώμες.

    ΥΓ. κατά τα άλλα, ο Εγγλέζος στρατιωτικός μας πείραξε που τουςαποκάλεσε "Μακεδονία". Όταν η κόρη του απέθαντου δρακουμέλ ήταν ΥπΕξ, δεν θυμάστε οτι έκανε χειρότερα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας! Απλώς Ντροπή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνώ κάθετα και με τους δύο σας.

    Γιατί ο Έλλην αντιπρόσωπος δεν είχε δικαίωμα (μάλλον υποχρέωση) να διακόψει και να ζητήσει επανόρθωση μετά συγγνώμης; Αυτό, κατά την άποψή μου, θα ήταν πολύ εντυπωσιακότερο και αποτελεσματικότερο, διότι θα ακουγόταν το πραγματικό όνομα, όπως έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ (FYROM) και θα έδειχνε ότι η Ελλάδα δεν παραχωρεί το όνομα.

    Αντιθέτως, την αποχώρησή του είναι ζήτημα αν την πρόσεχε κανείς και η εντύπωση (Μακεδονία) θα παρέμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Nativist,

    1) Ο Εγγλέζος στρατιωτικός δεν οφείλει καμία συγνώμη διότι η χώρα του και το στρατευμα στο οποίο υπηρετεί εχει αναγνωρίσει την συγκεκριμένη εδαφική επικράτρεια ως "Μακεδονία". Ως στρατιωτικός δεν έχει το δικαίωμα να αυτοσχεδιάσει σε τέτοια θέματα που τα χειρίζονται άλλοι.

    2) Αν υπήρχε κάποιος που θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη, είναι ο Έλλην αντιπρόσωπος και σύσωμη η πολιτική ηγεσία του ΥπΕξ από το 1990 και μετά που δεν σεβάστηκαν την Ιστορία του τόπου μας και που με την αδράνεια και την ηττοπαθή τους συμπεριφορά, έδωσαν το δικαίωμα στους ΑλβανοΣλάβους να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες και να αναγνωρίζονται διεθνώς ως Μακεδόνες. Επιπροσθέτως, όλοι οι ΥπΕΞ των τελευταίων 20+ ετών, θα έπρεπε να κάνουν 100 μετάνοιες την ημέρα στην εικόνα του Παύλου Μελά και του καπετάν Άγρα και να ζητούν ταπεινά συγχώρεση έαν και εφόσον αντιληφθούν πόσο έβλαψαν το Ελληνικό έθνος με την κάκιστη άσκηση εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία 20+ χρόνια, τότε ίσως και να είχαν μούτρα να ξαναβρεθούν εν μέσω Ευρωπαίων υπουργών.

    ...κατάλαβες τώρα ποιός θα έπρεπε να ζητά συγνώμη? Ο Εγγλέζος φίλε μου και ο ΚΑΘΕ ξένος, ΜΙΑ ΧΑΡΑ κάνει τη δουλειά του και δεν οφείλει να ζητά συγνώμη επειδή υπηρετεί σωστά την Πατρίδα του. Εμείς αρμενίζουμε στραβά, δεν είναι ο γυαλός στραβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν Ζούσε Σήμερα, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
    Ας πούμε,θα ζούσαν όλοι αυτοί οι προδότες,Αμερικανογερμανοτουρκοι!!!.
    Η θα τους περνούσε στη σπάθα του,όλους .
    Από κάτω προς τα πάνω,λέω τώρα εγώ.
    Αν αυτός ο Λαός δεν ήταν τόσο ηλίθιος,στην πλειοψηφία του!!!!.
    Θα εφαρμοζόταν βασανιστήρια,θα πουλούσαν τα πάντα,θα αυτοκτονούσαν,οι μισόχαζοι,που δεν πήραν μαζί τους!!!.
    Εστω, και έναν υπεύθυνο προδότη!!!.
    Nativist,καλά τα λες,και άλλοι βεβαίως.Αρκεί αυτό,όχι.
    Άρα υπάρχει λύση,μόνο μία,εφαρμογή του άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος,Όσο ισχύει ακόμα δηλαδή.
    Για να εφαρμοστεί το 120 άρθρο.
    Πρέπει τα δίποδα ,να γίνουν σκεπτόμενοι,επειδή αυτό είναι αδύνατον,τίποτα, δεν βγαίνει από ένα τίποτα.
    Αυτός λαός είναι για κλοτσιές και για σφαλιάρες.
    Και αυτό εισπράττουμε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημασία έχει πώς είναι καταχωρημένη στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και όχι πώς την αναφέρουν οι μεμονωμένες χώρες, Διότι επισήμως, ούτε η Μ. Βρετανία (μέλος και των τριών προαναφερθέντων οργανισμών) έχει το δικαίωμα να την αποκαλεί "Μακεδονία".

    Οι Αλβανοί του Τετόβου δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες.

    Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άσχετα με το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τ ανωτέρω σχόλιό μου @ Unknown, βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OK νατιβιστ, όσο θα δέχεσαι ωτε φακτο τις καραμελιτσες που προσφέλουν για πιπίλισμα τα εγχώρια ΜΜΕ, οι Έλληνες πολιτικοί παραχωρούν στους "Μακεδόνες" δικαιώματα.

    Α, και κάτι ακόμη, επειδή έτυχε να παρακολουθήσω από κοντά την παραχώρηση ΔΩΡΕΑΝ βοήθειας με μορφή ελικοπτέρων, ΤΟΜΑ και υλικοτεχνικής υποδομής προς τη γείτονα χώρα, ΜΑΝΤΕΨΕ πως τους ανέφεραν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εγγραφα του ΥΠΕΘ. Ναι βρε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" τους ανεφεραν!

    Επίσης, ΜΑΝΤΕΨΕ πως αναφερόταν το γειτονικό κρατος στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ χάρτες 1/50Κ που χρησιμοποιούσε ο ΕΣ γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 90 αρχές 2000. Σωστά μάντεψες! "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" τους ανεφεραν!

    ...άστο, θα στεναχωρεθείς! Θα στεναχωρεθείς και μετά θα αναρωτιέσαι τελικά ποιός έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για το χθεσινο περιστατικό, ο "Ελλην αντιπρόσωπος" η ο ξένος στρατιώτης. Και όχι μόνο θα συμφωνούσες μαζί μου, αλλά θα μου έκανες και χειραψία.

    ΑΝ με καταλαβαίνεις ε?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Unknown

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς. Ποια καραμελίτσα, ποιων ΜΜΕ;

    Σου επεσήμανα κάτι που δεν έλαβες υπ' όψιν σου. Το κατάλαβες ή όχι.

    Το ξέρω ότι με το συνταγματικό τους όνομα τούς αναφέρουν ακόμη και ελληνικές αρχές. Προφανώς δεν κατάλαβες ότι εκεί ήταν σύνοδος του ΝΑΤΟ. Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου 1:01 μ.μ.

    Φερθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, αντί να ορθώσουμε ανάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλά είναι τα πράγματα.
    Και όλες οι χώρες του κόσμου και του γαλαξία να τους αναγνωρίσουν σαν Μακεδονία ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Είναι τόσο απλό και τόσο χιλιοειπωμένο.
    Όπως και χιλιοειπωμένα είναι και πολλά άλλα επιχειρήματα καθώς και το ότι ο Έλλην αντιπρόσωπος έπρεπε να ζητήσει επανόρθωση και συγγνώμη, άλλως να αποχωρήσει.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    Θυμηθείτε περιπτώσεις μπασκετικών και χαντμπολικών μας ομάδων(και γυναικείων από όσο θυμάμαι) που όταν κληρώνονταν με σκοπιανές ομάδες ζητούσαν να μη φέρουν εμβλήματα ούτε λεκτικά με Μακεδονία.
    Δεν το έκαναν αυτό οι σκοπιανοί...αρνούνταν να παίξουν μαζί τους οι ομάδες μας και τιμωρούνταν με αποκλεισμό...αλλά στα @@ τους αφού ήταν νικητές για μας.

    Θα χαζέψω με αυτά που διαβάζω.Δηλαδή αν κάποιος από εσάς βρισκόταν σε μια παρέα όπου κάποιοι εξ αυτών σας προσφωνούσαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εσείς ούτε θα διαμαρτυρόσασταν ούτε θα φεύγατε αγανακτισμένοι-μη πω ότι θα ρίχνατε μπινελίκια και κλωτσομπούνια-αλλά...αλλά θα κάνατε ΤΙ;

    Y.Γ. Η Γαλλία δεν άφησε ποτέ την Αγγλία να μπει στην τότε ε.ο.κ σαν Βρεταννία γιατί το βόρειο κομμάτι της Γαλλίας λέγεται Βρετάννη.Μόνη της η Γαλλία κι ας όλοι μας αποκαλούσαμε και αποκαλούμε το σύνολο του νησιού Βρεταννία κατάφερε τελικά να γίνει το δικό της και τελικά μπήκε η Αγγλία+Σκωτία+Ουαλλία+Β.Ιρλανδία σαν Ενωμένο Βασίλειο

    Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.