31/1/17

Επιμένει η Τουρκία: Θα βλάψει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η απόρριψη της έκδοσης των «8»

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΕπιμένει η Τουρκία: Θα βλάψει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η απόρριψη της έκδοσης των «8»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μπόζνταγ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αφού υπενθύμισε ότι τα αιτήματα της Τουρκίας για έκδοση μελών της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν απορρίφθηκαν από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία, πρόσθεσε ότι η Βουλγαρία προέβη σε μια έκδοση και η Ρουμανία το προσεγγίζει θετικά, και συνέχισε:
"Θα συμπεριφερθούμε ανάλογα με την συμπεριφορά των άλλων. Κανείς να μην περιμένει διαφορετική αντιμετώπιση από αυτήν που μας επιφύλαξαν. Θα εφαρμόσουμε ότι ορίζει η αρχή της αμοιβαιότητας."
Απαντώντας δε σε ερώτηση για την απόρριψη της έκδοσης των "8" είπε: "Πρόκειται για ένα βήμα που θα βλάψει πολύ τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας. Αυτό το βλέπουν οι αρμόδιοι και των δυο χωρών. Εμείς μετά από αυτό επαναπροωθήσαμε το αίτημα μας. Λόγω νέων στοιχείων το επαναλάβαμε."

Ο Μποζντάγ αναφέρθηκε και στο ένταλμα που στάλθηκε προς την Ιντερπόλ: "Η Ιντερπόλ μέχρι στιγμής μεροληπτεί και απορρίπτει το αίτημά μας για έκδοση ερυθρού δελτίου".-
Ημερησία

1 σχόλιο:

 1. Ταϋγέτη.

  "Θα εφαρμόσουμε ότι ορίζει η αρχή της αμοιβαιότητας" μᾶς λέει τὸ παλληκάρι.

  Γιατὶ ὄχι καλέ μας;

  Μέτρα πόσοι Ρωμιοὶ εἶναι στὴν Κωνσταντινούπολη γιὰ νὰ κρατήσουμε καὶ ἐμεῖς ἰσάριθμους μουσουλμάνους(ὄχι Πομάκους) στὴν Θράκη.

  Ἀλλὰ ἔχεις νὰ κάνης μὲ κότες καὶ αὐθαδιάζεις,παλιοκαραγκιόζη.

  Νὰ δῶ ἄν θὰ τολμήσης ποτὲ νὰ ἀντιμετωπίσης τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ νέτο σκέτο ἤ θὰ τρέχης καὶ τὰ πόδια σου θὰ χτυποῦν τὸν πρωκτό σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.