15/7/09

Ελλάδα και Γερμανία, δυο κράτη της Ε.Ε.

To έμβλημα των Τούρκων εθνικιστών. Η Τουρκία, δια του Τούρκου προξένου και δια των πρακτόρων του προξενείου της Κομοτηνής διαδίδει και επιβάλλει με μεθόδους τρομοκρατίας την ιδέα του παντουρκισμού, εκτός από τους δυστυχείς τουρκόφωνους, στους Πομάκους και τους Ρωμά της ελληνικής Θράκης, παραβαίνοντας βάναυσα τα όρια των προξενικών του καθηκόντων. Η Ελλάδα απλά παρακολουθεί τις αθλιότητες αυτές.

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΤΙΣ, ‘’ΜΕΓΑΛΕ’’ ΠΡΟΞΕΝΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ή ΑΛΛΙΩΣ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣ.
Γράφει ο περήφανος Πομάκος Σερήφ Μουσταφά
"Δεν ξέρω κ. Σαρντίς* αν διαβάζεις τα ξένα ΜΜΕ (Bild Zeitung) επειδή είσαι πολυάσχολος άνθρωπος (προσπαθείς να <<λύσεις>> τα προβλήματα των Πομάκων και των Ρωμά όπως κάνεις και στη <<μεγάλη>> σου Τουρκία). Επειδή λοιπόν μάλλον δεν ευκαιρείς να διαβάζεις ξένες εφημερίδες, για αυτό το λόγο θέλω να σε ενημερώσω εγώ για το τι κάνει η Γερμανία με τους Τούρκους Προξένους που μιλάνε πολύ και δεν ξέρουν τι λένε.
Ο Τούρκος πρόξενος στη Γερμανία, Hasan Kivanc ξεχνώντας ότι έρχεται από ένα αντιδημοκρατικό κράτος της Ασίας, έχει πολύ θράσος και προσπαθεί με τα λόγια του να φέρει σε δύσκολη θέση ένα δημοκρατικό κράτος της Ευρώπης, την Γερμανία.
Τι λέει ο Τούρκος πρόξενος για τους Γερμανούς;
Ότι τα μαλλιά τους έχουν καφέ χρώμα και ότι άμα τους κόψεις τις φλέβες, το αίμα που θα βγεί θα έχει καφέ χρώμα.
Με αυτά τα λόγια ήθελε να θυμίσει στους Γερμανούς το παρελθόν τους ως ναζιστές!
Καλά τι μυαλό έχουν οι Τούρκοι ε;
Όμως οι Τούρκοι δεν μιλάνε για το δικό τους παρελθόν, μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι κάνανε στους Αρμενίους; Ή τις άλλες γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων και των Ασσυρίων; Και τι κάνουν ακόμα και με τους μουσουλμάνους Κούρδους;
Βρε, βρε, οι Γερμανοί τουλάχιστον το σταμάτησαν το σύνθημα "Deutschlannd uber alles" -η Γερμανία πάνω από όλα- εσείς όμως συνεχίζετε να λέτε "Ne mutlu Turkum diyene" –τι ευτυχία να είσαι Τούρκος. Και επειδή οι Γερμανοί δε μασάνε ρε Μουσταφά Σαρντίς μεγάλε, τον έδειξαν τον Τούρκο πρόξενο ποιο δρόμο πρέπει να πάρει για να γυρίσει στην Τουρκία (Bild Zeitung 15/5/09). Επίσης, το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ τον κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη Γερμανία (Persona non Grata).
Ακόμη να σε ενημερώσω για τον 'σουλτάνο' σας, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν. Θα στείλει λέει, Τούρκους δασκάλους στη Γερμανία για να διδάξουν στα γερμανικά γυμνάσια την τουρκική γλώσσα. Ξέρεις τι κάνανε όταν το άκουσαν αυτό οι Γερμανοί; Αρχίσανε να γελάνε και ακόμη κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια, 'μεγάλε' πρόξενε της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σαρντίς 'μεγάλε'.
Για αυτό λοιπόν σου συνιστώ να προσέχεις τι λες και τι κάνεις, γιατί κάποια στιγμή μπορεί και οι Έλληνες να σου δείξουνε το δρόμο και εσένα για την Τουρκία.
Βλέπετε αγαπητοί μας αναγνώστες πόσο ρατσιστικά αντιδρούνε οι Τούρκοι όχι μόνο απέναντί μας, αλλά σε όλο τον κόσμο χάρη στον δικτάτορά τους Κεμάλ Ατατούρκ που είπε το ne multu Turkum diyene. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Αυτοί δεν έχουν μόνο εμάς τους Πομάκους στο μάτι για να μας τουρκοποιήσουν, αλλά όπως φαίνεται όλη την Ευρώπη! Ε, τι να κάνουμε, ας τους αφήσουμε να ονειρεύονται και να χαζοχαίρονται για τα μεγάλα "άλματα" που κάνουνε, αλλά όταν πέσουν μέσα στα σκ…., τότε θα ξυπνήσουν και θα λένε αμάν τι κάναμε. Για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Πομάκοι. Εμείς είμαστε σοβαροί και σεβόμαστε όλο τον κόσμο, δεν είμαστε ρεζίληδες Τούρκοι όπως μερικοί ιμάμηδες, συμβουλευτικοί πρόεδροι και γραφιδάκια κάποιας τουρκόφωνης εφημερίδας που γαυγίζει όπως τη διατάξουνε.

* Ο Μουσταφά Σαρντίς είναι γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θράκη
Πηγή: ΤΑ ΧΑΛΙΑ

14 σχόλια:

  1. Διώξτε τον τον φασίστα Μογγόλο τρομοκράτη, διώξτε τον.
    Μόνο αυτό καταλαβαίνουν οι Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι απλά διώξτε τον αλλα να γραφτεί με κεφαλαία γράμματα στα σύνορα απανταχού της Ελλάδος Persona non gratta και αν θεωρούν οι Τούρκοι ότι είναι ευτυχία να είσαι Τούρκος εγώ θεωρώ ότι είναι ευδεμονία να τους διώξεις όλους από την Ελλάδα ...Αντε γιατί πολλά μας τα κάνανε ''δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι''λένε.
    Χριστίνα
    Καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός για την μεγάλη πορεία προς την κίνα εκεί που ανήκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην είσαστε υπερβολικοί....

    Θα μας μαλώσουν από την "Βασ. Σοφίας".

    tzikisXL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οἱ τοῦρκοι δὲν φέρονται καλά, πολὺ μεγάλος ἐγωισμός καὶ δὲν ξέρω ποὺ θὰ τοὺς ὁδηγήση, κάτι δὲν πάει καλά.
    Αὐτὸ ποὺ κάνουν, θὰ ἔχη μακροπρόθεσμες συνέπειες, Ἑλλάδα τὸ καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απελαση ρε το π.... πισω στο κλουβι τους δεν εχουνε καμια δουλεια με το ανθρωπινο ειδος τα βρομοσκυλα του κερατα,δεν εχουν ισο κρεας οπως λεμε και στο χωριο μου...απελαση το μ....και μαζι και τα φιλαρακια του ντορα κ.α που οριοντε να μας πεισουνε με το στανιο ποσο φιλοι μας ειναι οι τουρκοι και πως πρεπει να αγωνηστουμε σκληρα για να μπουνε στην ευρωπη να τους ταϊζουμε και επισημα πια


    dks larisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα απελαθεί και η γνωστή χανούμ μαζί του... Άϊσιχτίρ πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ !!!
    ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ DORA HANUM ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ DAVOUTOGLOU FASIST ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ".
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΒΛΕΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ.....
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....................
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Σάββα ήμουν σίγουρος οτι δεν θα σου ξέφευγε!
    Βγάλε στη φόρα ότι έχεις για τις κινήσεις του τούρκου πρόξενου γιατί το σκυλολόϊ των ΄΄δημοσιογράφων΄΄ στην Ελλάδα σφυρίζει αδιάφορα.
    Συγχαρητήρια στον Πομάκο Σερήφ Μουσταφά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι Πομάκοι ίσως είναι οι πραγματικοί απόγονοι από την εποχή του Αλεξάνδρου του Μακεδόνα.Ομως ο τούρκος πρόξενος πολύ καλά κάνει την δουλειά του για την πατρίδα του.Εμείς τι κάνουμε για την Πατρίδα μας;;;;Ας μας πει κάποιος.Ας κάνει κάποιος τον συνήγορο του διαβόλου-Dora hanum κτλ- και είναι κωφάλαλος όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η Θράκη βράζει.Μέγα το σφάλμα του παππού καραμανλή το 1955.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Πομάκοι δεν ήταν ούτε είναι ελληνικό φύλο,αλλά είναι όμως πληθυσμός που επιθεί έντονα να ενταχθεί στον υπόλοιπο ελληνικό και με υψηλό ελληνικό αίσθημα που τα λάθη τα δικά μας τον ρίχνουν στα χέρια της Άγκυρας.
    Επίσης δεν είναι λίγο "οξύμωρο" να λέμε ότι όλοι οι πληθυσμοί από Μακεδονία και ανατολικά είναι "απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου";αν ήταν έτσι οι στρατιώτες του Μ.Αλεξάνδρου δεν θα έπρεπε να πολεμάνε αλλά να ... όλοι την μέρα και πάλι δεν θα έφτανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και στο ανθελληνικό μπουλγκαρμακ κάπως έτσι τα λένε....
    Όσοι ζουν ανατολικότερα της Μακεδονίας (Θράκες κλπ), ΄΄ΔΕΝ είναι Έλληνες΄΄ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα με σκότωσες ανώνυμε-φυσικά-,ξέρεις αυτό που κάνεις λέγεται σοφιστία και είναι κάτι πολύ άσχημο!ανατολικότερα της Μακεδονίας υπήρξαν ελληνική πληθυσμοί και απόγονοι αυτών-με άλλη πλέον συνείδηση δυστυχώς-υπάρχουν και σήμερα!το να λέμε όμως ότι από την Μακεδονία και πέρα όλοι οι πληθυσμοί είναι ελληνικοί και απόγονοοι του Μ.Αλεξάνδρου είναι λίγο αστείο,δεν συμφωνείς;για στρατιωτικούς λόγους πήγε ο Μ.Αλέξανδρος όχι για σεξοτουρισμό!!!όσο για τους Πομάκους δεν είναι εκ καταγωγής τι να κάνουμε τώρα!το σημαντικό είναι ότι είναι λόγω συνείδησης και αυτό είναι το καλύτερο!προτιμώ αυτούς παρά ορισμένους (δυστυχώς αρκετούς) Κωνσταντινουπολίτες που ακούγαν ή ακούν "Ελλάδα" και έβγαζαν σπυράκια και έλεγαν εμείς δεν είμαστε βάρβαροι Έλληνες αλλά αριστοκρατικοί Ρωμιοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια τους κι ας δέχονται πυρά και απο τις δύο πλευρές. Κανείς δεν βοήθησε τους Πομάκους στην Θράκη και τώρα που ζητάνε το αυτονόητο, να μιλάνε και να διδάσκονται τη γλώσσα τους, να είναι Ελληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα, η Ελληνική πολιτεία τους γυρνάει την πλάτη, αφήνοντας το Τουρκικό προξενείο να παίζει μπάλα. Μπράβο στο γενναίο Πομάκο, αυτός τουλάχιστον δεν φοβάται να μιλήσει, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που κάνουν τεμενάδες μπροστα στα δύσκολα. Να γνωρίζετε όμως πως δέχεται απειλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.