18/7/09

Πανηγύρια και προκλητικές δηλώσεις


Φθάνει αύριο στα κατεχόμενα σε παράνομη επίσκεψη ο Υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της Τουρκίας , αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις Τζεμίλ Τσιτσέκ προκειμένου να παραστεί στους πανηγυρισμούς για την 35η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Τσιτσέκ θα εκπροσωπήσει την τουρκική κυβέρνηση ενώ η Προεδρία της Δημοκρατίας εκπροσωπείται από τον ΓΓ Μουσταφά Ισέν ο οποίος έφθασε χθες παράνομα στο νησί και ήδη έγινε δεκτός από τον Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ , τον «πρωθυπουργό» Ντερβίς Έρογλου και τον πρόεδρο της ψευδοβουλής Χασάν Μπόζερ.

Όπως αναφέρεται, σήμερα φθάνει και η αντιπροσωπεία της τουρκικής βουλής η οποία θα γίνει δεκτή από την τ/κ ηγεσία, ενώ στις μεθαυριανές εκδηλώσεις συμμετέχει ο κατοχικός στρατός, το τουρκικό πολεμικό ναυτικό με αριθμό φρεγατών που κατέπλευσαν στα λιμάνια Κερύνειας και Αμμοχώστου και η τουρκική πολεμική αεροπορία με το ακροβατικό σμήνος .

Στα κατεχόμενα έφθασαν ήδη αντιπροσωπείες βετεράνων πολεμιστών και οικογενειών πεσόντων οι οποίες συναντήθηκαν με το λεγόμενο υπουργό εξωτερικών των κατεχομένων Χουσεΐν Οζγκουργκούν ως επίσης και με τον Τ/κ ηγέτη, τον «πρωθυπουργό» και τον πρόεδρο της ψευδοβουλής.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Οζγκουργκούν είπε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από το νησί και να διαλυθεί το ψευδοκράτος.

Ο κ. Έρογλου είπε ότι οι Ελληνοκύπριοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Τουρκοκύπριοι «δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους και ούτε είναι δυνατόν να ξεχάσουν τα όσα πέρασαν», ενώ ευχαρίστησε τον Θεό επειδή δίπλα στους Τουρκοκύπριους στέκεται, όπως είπε, η μητέρα πατρίδα, η Τουρκία.

Ο κ. Μπόζερ επανέλαβε τα των δύο χωριστών κρατών, δύο χωριστών κυριαρχιών και δύο χωριστών λαών.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

5 σχόλια:

  1. Ποιός έδωσε την άδεια σ'αυτόν τον τσόγλανο να κάνει αυτές τις προκλητικές δηλώσεις;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία που τις παρουσιάζουν αυτές τις παράνομες επισκέψεις στη Κύπρο μας . Ήρθαν λέει παράνομα ο ένας παράνομα ο άλλος ….. γίνετε τι παρανομίας το κάγκελο …. Και το χειρότερο είναι ότι γιορτάζουν και την επέτειο της εισβολής τους στο Νησί .
    Από μεριά δικια μας τι γίνετε ? ΤΙΠΟΤΑ!!! Απλοί θεατές όπως πάντα . Δύσκολα τα πράγματα ιδικά όταν δεν έχεις πολιτικούς με @@@@ . Ο Θεός βοηθός !!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχαν ενιαίο σχέδιο δράσης -όλα αυτά τα χρόνια- Ελλάδα-Κύπρος ο στρατός κατοχής των Τουρκαλάδων θα βρισκόταν στο πάτο της Μεσογείου.

    Με τα αν βέβαια δεν πας πουθενά...όμως κάτι πρέπει να γίνει και θα γίνει.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αν είχαν ενιαίο σχέδιο δράσης -όλα αυτά τα χρόνια- Ελλάδα-Κύπρος ο στρατός κατοχής των Τουρκαλάδων θα βρισκόταν στο πάτο της Μεσογείου."



    Με εντολή ποιών καταργήθηκε(ή έμεινε στα χαρτιά)το "ενιαιο αμυντικό δόγμα" μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εντάξει..οι τουρκοι γιορτάζουν την νίκη τους-όποιοα νίκη τελοςπάντων-,εμείς τι γιορτάζουμε ;;;;Την προδοσία χωρίς προδότες... ποια θα ήταν η εξέλιξη της εισβολής χωρίς την προδοσία;;; εντάξει, θα μου πείτε ότι αν η γιαγιά μου είχε...θα ήταν παππούς αλλά και πάλι αυτό δεν είναι απάντηση.Ποιοί προδώσανε;;; ίσως και γιατί προδώσανε;;; Αμφιβάλλει κα΄ποιος ότι υπήρξε προδοσία ;;;; Τι γιορτάζουμε λοιπόν;; Ας εξιλεωθούμε από την προδοσία, νομίζω έφτασε η ωρα.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.