22/7/09

Προκλητικές φιλοτουρκικές δηλώσεις

Η στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας φταίει για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και την από τότε κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.

Αυτή την άποψη υποστήριξε χθες, ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, που η χώρα του ασκεί την εξάμηνη προεδρία στην Κοινότητα, απαντώντας σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών. Ο κ. Μπιλντ, που παρουσίασε χθες το πρόγραμμα της σουηδικής προεδρίας για τις εξωτερικές υποθέσεις, ρωτήθηκε από τον Γάλλο ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Ντομινίκ Μποντίς, πώς ακριβώς σκέπτεται να αντιδράσει μπροστά στους τουρκικούς πανηγυρισμούς για την επέτειο της εισβολής και κατοχής ενός τμήματος εδάφους χώρας-μέλους της Ενωσης.

Εξηγήσεις
Χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις ο κ. Μπιλντ, γνωστός για τις φιλοτουρκικές και φιλοαμερικανικές θέσεις του όλα τα τελευταία χρόνια, απάντησε ότι τα «γεγονότα στην Κύπρο» πρέπει να τοποθετηθούν και να ερμηνευθούν μέσα στο ιστορικό πλαίσιο εκείνης της εποχής.

Και η τουρκική επέμβαση ήταν το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της χούντας των συνταγματαρχών στην Ελλάδα. Ο κ. Μπιλντ αρνήθηκε στη συνέχεια να απαντήσει σ' ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκου, αν η απάντησή του στον κ. Μποντίς συνιστά απόπειρα δικαιολογίας της σουηδικής Προεδρίας για παράνομη κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία.

Βρυξέλλες, Γ. Δαράτος
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

14 σχόλια:

  1. Ποῦ πᾶς μέ τέτοια φάτσα! Τό φέσι μόνο σοῦ λείπει. Μή πᾶμε μακριά ἡ χώρα του, καί ἡ Νορβηγία σέ ἕνα βαθμό συνεργάστηκαν μέ τούς Ναζί. Γιατί λοιπόν, νά μή συνεργαστοῦν μέ τούς κατά συρροήν σφαγεῖς τῆς Ἱστορίας, πού εἶναι φυσικά οἱ Τοῦρκοι. Ἕνα προϊόν γιά ἐξαγωγή εἶχαν οἱ Σουηδοί καί αὐτό τό σταμάτησαν, τίς Σουηδέζες.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ἕνα προϊόν γιά ἐξαγωγή εἶχαν οἱ Σουηδοί καί αὐτό τό σταμάτησαν, τίς Σουηδέζες." μην λες ΧΟΝΤΡΕΣ κοτσανες η Σουηδια ειναι μια πολυ δημοκρατικη χωρα με πολιτισμο και ισχυρη βιομηχανια , εχει μεγαλη ιστορια με σπουδαιους ανθρωπους οπως ο Παλμε ,Μπεργμαν κ.α ασχετα αν αυτη τη στιγμη σε καποιες θεσεις κυβερνανε καποιοι ανεγκεφαλοι και λαμογια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπά!!!
    Και αυτόν,
    γιά σουηδέζα τον κόβω !!!
    (Κίτσος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημοκρατικη χωρα η Σουηδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ἄνετε, δέν ἀντιλήφθηκες μᾶλλον τό πνεῦμα μου. Γνωρίζω, τί παράγουν οἱ Σουηδοί, ὅμως πολιτισμό πιά δέν παράγουν, ὅπως κι ἐμεῖς ἐδῶ. Αὐτό εἶναι τό μεγαλύτερο πρόβλημα τῆς Εὐρώπης. Ἐκτός κι ἄν εἶσαι Σουηδός καί σοῦ θίξαμε τή χώρα, πού κι ἀκόμα ἄν ἰσχύει κάτι τέτοιο, κι ἐσεῖς πρέπει νά κάνετε κάτι γιά νά τό ἀλλάξετε. Ὡς Εὐρωπαῖοι, χρόνια τώρα, τήν εἶχαμε ἀράξει στήν πολυθρόνα καί τώρα ἔχει χαθεῖ τό ἔδαφος κάτω ἀπό τά πόδια μας.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπίλντ-ογλού, 5 μήνες προεδρίας μείνανε, θα περάσουνε, δεν θα προφτάσετε σε 5 μήνες να παραγράψετε ιστορία χιλιάδων ετών επειδή έτσι συμφέρει τώρα στην βιομηχανία σας. Ζούσατε με ρέγγες ξυλεία και πλιάτσικο και ξαφνικά γίνατε βιομηχανική δύναμη αλλά ούτε ένα ευχαριστώ στην χώρα εκείνη που κρατούσε θερμποπύλες για να έχετε εσείς την ησυχία να αναπτυχθείτε! Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας φταίει για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και την από τότε κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού."

    οπότε εσύ , σήμερα, πολιτισμένε Σουηδέ και δημοκράτη πολιτικέ , θα νομιμοποιήσεις τις πράξεις μιας στρατιωτικής δικτατορίας !

    Εύγε , να σε χαίρεται ο λαός σου κι η ΕΕ ολόκληρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι φίλοι,

    Ο κος Karl Bildt είναι συχνός θαμών του "φροντιστηρίου" της λέσχης Bilderberg (επικεφαλής ο Rotschild-από τον περιούσιο λαό). Ο άνθρωπος είναι τυχάρπαστος και κάνει ότι του λένε (πως νομιζετε ότι κάνεις καριέρα?Σε ζυγίζουνε να δούνε ποόσο φιλόδοξος είσαι, σε ανεβάζουνε και μετά τους χρωστάς. Απλά πρ'αγματα).

    Στο ίδιο δυστυχώς μήκος κύματος είναι και μερικοί "Ελληνες", και αυτοί του "φροντιστηρίου" όπως ο κος Αλογοσκούφης και η σοσιαλίστρια κα Διαμαντοπούλου.

    ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΓΕ ΖΕΥΣ!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασες τήν Μπακογιάννη, ΖΕΥ.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χωρίς σχόλια:

    ΚΑΡΛ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Στο ίδιο δυστυχώς μήκος κύματος είναι και μερικοί "Ελληνες", και αυτοί του "φροντιστηρίου" όπως ο κος Αλογοσκούφης και η σοσιαλίστρια κα Διαμαντοπούλου."


    Ξέχασες να αναφέρεις τον "μπούλη", τον "μαμάκια" και την οροσπού.Και αυτοί στο ίδιο "φροντιστήριο" μαθήτευσαν.Και όχι άπαξ.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που φτάσαμε ρε μάγκες να μας την λέει η κάθε λινάτσα εκ Σουηδίας ορμόμενη..., ο κάθε τυχάρπαστος τύπου Bryza, να περιμένει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί από προδότες μπιλντεμπεργκιανούς τύπου Alexis και να χειραγωγείται από φερέφωνα τύπου Πρετεντέρη, Χ/νικολάου κ.ο.κ. Πόσο δε μάλλον να περιμένουμε καλύτερο μέλλον από πολιτικούς που δεν έχουν εθνική συνείδηση, που είναι πουλημένοι ή που απλά δεν είναι Έλληνες (βλέπε Giorgos). Πότε θα αποφασίσουμε να συναντηθούμε λίγοι και καλοί, με ολίγη μυστικοπάθεια ως άλλοι (αντι-)μπιλντεμπεργκιανοί και να αρχίσουμε σιγά σιγά αλλά συστηματικά την κάθαρση του τόπου μας? Και αφού καθαρίσουμε με τα του εσωτερικού ας στραφούμε με τα του εξωτερικού. (π.χ. μαθήματα επιβολής εξωτερικής πολιτικής εδώ http://informationclearinghouse.info/article23098.htm ). Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά...!!!
    Και επαλαμβάνω, λίγοι και καλοί γιατί για εμάς ως ράτσα ισχύει το όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι δεν ξημερώνει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω καταντησει γραφικος και μπορει και καποιος να μου πει οτι τα παιρνω για να διαφημιζω συγκεκριμενο βιβλιο.Τωρα το καλοκαιρι ας διαβασουμε το βιβλιο του David Icke ΄Το μυστικο ολων των εποχων',εκδοσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ,και μετα μου λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.