2/4/18

Γιατί το Ριάντ «έριξε μαύρο» στις τουρκικές... σαπουνόπερες!

Το ρήγμα της Σαουδικής Αραβίας με την Τουρκία μεταφέρθηκε και στις οθόνες της τηλεόρασης. Ο έλεγχος των μέσων ενημέρωσης από την κυβέρνηση και γιατί οι κινήσεις της Αγκυρας δυσαρεστούν όλο και περισσότερο.

Ποιος φοβάται μία τουρκική σαπουνόπερα; Σκεφτείτε το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Το πιο συντηρητικό κράτος του Κόλπου μπορεί να έχει ξανα-ανακαλύψει την αξία της ψυχαγωγίας, αλλά όχι όλα τα είδη της: Οι τουρκικές σαπουνόπερες μεταγλωττισμένες στα αραβικά, που έχουν εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές για μία δεκαετία, ανακηρύχθηκαν «δράμα non grata».
Η σχέση αγάπης των Αράβων με τις τουρκικές σαπουνόπερες ξεκίνησε το 2008 όταν το υποστηριζόμενο από τη Σαουδική Αραβία Ραδιοτηλεοπτικό Κέντρο Μέσης Ανατολής (MBC), το μεγαλύτερο ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Μέσης Ανατολής, εισήγαγε τους τηλεθεατές στο Noor, μία σειρά που εξιστορούσε τη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού που ήταν και παραδοσιακό και μοντέρνο. Νέοι και ηλικιωμένοι, πλούσιοι και φτωχοί, όλοι συντονίζονταν στο Noor. Οι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν για λίγο διασημότητες. Ο τουρισμός από τις αραβικές χώρες προς την Τουρκία αυξήθηκε.

για τη συνέχεια Euro2Day

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πόσο με λυπεί το θέμα των Ελληνικών καναλιών με αυτές τις βλακειες που βλέπει ο λαός !!!Εγω χωρίς δεύτερη σκέψη θεωρώ βοθροκάναλα όλα αυτά τα σκουπίδια που παίζουν, αποβλακώνοντας περισσότερο τους βλάκες Έλληνες και κανένας δεν επεμβαίνει να τους πει , στοπ σε όλα αυτά τα ηλίθια που εκπέμπετε !! Αν η ΤV ήταν στο ύψος της τα πράγματα για τον λαό και η κρίση του ακόμη θα ήταν πολύ καλύτερη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ποτε δε βλεπουν τουρκικα ουτε αγοραζουν τουρκικα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.