24/7/18

Το δέλτα συγκεντρώνει φάρμακα και υλικά για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Δείτε πού και πώς συγκεντρώνεται το υλικό

Το δ  θα αποτελέσει σταθμό συγκέντρωσης φαρμάκων τα οποία ζήτησε το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις πυρόπληκτες περιοχές (γάζες, Betadine, Fucidin, επιδέσμους, μωρομάντηλα). Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων, στο Σύνταγμα, οδό Φιλελλήνων 14 στην Αθήνα.
Θα συγκεντρώνουμε φαρμακευτικό υλικό καθημερινά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο και θα παραδίδεται αυθημερόν στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διατεθεί για την περίθαλψη των τραυματιών.
Αν βρίσκεστε κοντά στο Μαρούσι, τα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται στην διεύθυνση Αγράφων 3-5.
Μπορείτε να περνάτε από το βιβλιοπωλείο Ινφογνώμων καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 20:00
Πληροφορίες: 2103316036

1 σχόλιο:

  1. Την δεκαετία το 80 στέλναμε οι πολίτες, είδη πρώτης ανάγκης στην Μπιαφρα μετά στην Αιθιοπία μετά στην Αιτη και αλλου. Το κάναμε γιατί οι ανοργάνωτες και φτωχές υπηρεσίες υγείας των χωρών αυτών, δεν μπορούσαν ούτε να αγοράσουν τα είδη πρώτης ανάγκης ούτε να διανείμουν την βοήθεια στους πολίτες τους.
    Τι εξευτελισμός είναι αυτός ,να ακούμε τους εργαζόμενους στο ΚΕΛΠΝΟ να κάνουν έκλυση για γάζες και μωρόμαντηλα. Ο υπουργός Πολακης που είναι ; Που κρύβεται;Δεν μπορούσε ο άθλιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει κι αν όχι να αναγκάσει τις εταιρίες γαζων και χαρτομάντηλων να τα διανείμουν οι ίδιες άμεσα και με δικά τους μέσα; .Οι περισσότερες εταιρίες θα το έκαναν και δωρεάν .Σε τι αποσκοπούσε η έκλυση;Πόλεμος έγινε ;Θεομηνία πρωτόγνωρη στα παγκόσμια δεδομένα ; Οχι .Μια γαμημένη φωτιά που κατεκαψε άνδρες γυναίκες και άμοιρα παιδιά σε 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα .Παιδιά αφημένα, απ τους υπεύθυνους της πολίτικης προστασίας, στην τύχη τους να καούν αβοήθητα. Και μετά κατεβάστε στην βουλή μεσίστιες τις σημαίες ,κηρύξτε πένθος και πεστε στον λαό να φέρει γάζες για μωρομαντηλα.
    Άθλιοι,τέρατα κτήνη.
    Γάζες και μωρομαντηλα να φέρουν οι υπουργοί.
    Εμεις θα φέρουμε σχοινί και σαπούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.