29/3/10

Άναδρο χτύπημα! Νεκρός 15χρονος από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια

Το ενδεχόμενο ρατσιστικής δολοφονικής επίθεσης εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, αφού ο διαμελισμένος νεκρός είναι 15χρονος Αφγανός ρακοσυλλέκτης, ο οποίος περιεργαζόταν μία τσάντα που βρήκε η 11χρονη αδελφή του."Σε αυτή την περίπτωση, άγνωστη είναι και η ενδεχόμενη αντίδραση των οργανωμένων μουσουλμάνων μεταναστών και ειδικά των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων που υπάρχουν ανάμεσά τους, οι οποίοι στις 21 Μαΐου 2009 είχαν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι έσκισε μία σελίδα του Κορανίου.Αν συμβούν παρόμοια περιστατικά, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και των ημερών του Πάσχα, τότε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κληθεί να λύσει τον, ίσως, πιο πολύπλοκο γρίφο στη μεταπολεμική ελληνική ιστορία, επισημαίνουν δημοσιογραφικές πηγές".

Το ενδεχόμενο ρατσιστικής δολοφονικής επίθεσης εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, αφού ο διαμελισμένος νεκρός είναι 15χρονος Αφγανός ρακοσυλλέκτης, ο οποίος περιεργαζόταν μία τσάντα που βρήκε η 11χρονη αδελφή του.Κατά την έκρηξη τραυματίστηκε η αδελφή του νεκρού Αφγανού και η μητέρα του, 45 ετών, η οποία ονομάζεται Ναζάφ Ζάχρα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:41 χθες το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Πολίτη Φωτίου 10 και Ιακωβάτων 61.Η Αστυνομία, μεταξύ άλλων, ερευνά το σενάριο συσχετισμού του πρωινού προειδοποιητικού τηλεφωνήματος σε τηλεοπτικό σταθμό με τη χθεσινοβραδινή έκρηξη. Άγνωστος τηλεφώνησε στις 08:46 χθες το πρωί και προειδοποίησε ότι θα εκραγεί βόμβα σε έξι λεπτά στην «ΕΒΕΕ» στα Πατήσια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η μικρή ανακάλυψε μία τσάντα, μάλλον μπροστά από το κτίριο του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης, και την έδωσε στον αδελφό της. Αυτός πήρε την τσάντα για να την ψάξει και, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όταν απομακρύνθηκαν 10 περίπου μέτρα, η βόμβα εξερράγη. Όπως δήλωσαν οι γείτονες, η οικογένεια έψαχνε συχνά στα σκουπίδια για αντικείμενα αξίας που θα μπορούσε να πουλήσει.Σημειώνεται ότι κοντά στο σημείο της έκρηξης βρίσκεται μουσουλμανικό τζαμί, ενώ το βράδυ της Κυριακής, στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ, που βρίσκεται επίσης κοντά στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μουσουλμάνων μεταναστών.

Το σενάριο της παγιδευμένης τσάντας
Το πιο εφιαλτικό σενάριο που εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, είναι ανεγκέφαλοι ακροδεξιοί τρομοκράτες να προκάλεσαν ηθελημένα την έκρηξη, με σκοπό να δολοφονήσουν αλλοδαπούς μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή.Υπενθυμίζεται ότι η αντιεξουσιαστική οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς», την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε έκρηξη βόμβας στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», με μεγάλες καταστροφές και στη συνέχεια δημοσίευσε μία άκρως επιθετική προκήρυξη αντιρατσιστικού περιεχομένου. Μία επίθεση εναντίον αλλοδαπών μεταναστών, θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελεί την ακροδεξιά απάντηση στους αντιρατσιστές των «Πυρήνων της Φωτιάς», σχολιάζουν στελέχη της ΕΛΑΣ…Αν το σενάριο αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε οι ελληνικές Αρχές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με τη σύγκρουση ακροαριστεράς-ακροδεξιάς να προσλαμβάνει ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα, έχοντας ως επίκεντρο το μεταναστευτικό ζήτημα.

Σε αυτή την περίπτωση, άγνωστη είναι και η ενδεχόμενη αντίδραση των οργανωμένων μουσουλμάνων μεταναστών και ειδικά των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων που υπάρχουν ανάμεσά τους, οι οποίοι στις 21 Μαΐου 2009 είχαν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι έσκισε μία σελίδα του Κορανίου.Αν συμβούν παρόμοια περιστατικά, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και των ημερών του Πάσχα, τότε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κληθεί να λύσει τον, ίσως, πιο πολύπλοκο γρίφο στη μεταπολεμική ελληνική ιστορία, επισημαίνουν δημοσιογραφικές πηγές.

Το σενάριο του λάθους
Η άλλη εκδοχή που εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, είναι να πρόκειται για χτύπημα εγχώριας οργάνωσης, που είχε ως στόχο το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, η μικρή βρήκε την τσάντα, όπου οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα, την έδωσε στον αδελφό της για να την ψάξει και τότε έγινε η έκρηξη.Σε αυτή την περίπτωση, ο 15χρονος Αφγανός θα είναι το τρίτο θύμα από λάθος ελληνικής οργάνωσης ένοπλης βίας, με πρώτο τον Θ. Αξαρλιάν, που σκοτώθηκε από σπασμένα τζάμια κατά την επίθεση της 17Ν εναντίον του Γ. Παλαιοκρασά στο κέντρο της Αθήνας, το 1992, και δεύτερη τη Βιργινία Κωνσταντίνου, που σκοτώθηκε πάλι κατά λάθος, όταν η οργάνωση «Επαναστατικοί Πυρήνες», που έχει αναστείλει τη δράση της, τοποθέτησε βόμβα στο ξενοδοχείο «Intercontinental», το 1999.


Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Στο σημείο της έκρηξης έφθασε αμέσως ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, Ι. Ραχωβίτσας, ενώ ο αρχηγός, Λ. Οικονόμου, έσπευσε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται η 11χρονη Αφγανή σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Η μικρή έφερε σοβαρά τραύματα στα χέρια και το πρόσωπο. Η μητέρα της αφού τη συνόδευσε στο νοσοκομείο, στη συνέχεια διακομίστηκε, εκτός κινδύνου, στον Ερυθρό Σταυρό.Η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της ΕΛΑΣ σε ακτίνα 300 περίπου μέτρων από το σημείο της έκρηξης.

Οργή Μ. Χρυσοχοΐδη
«Πρόκειται για μία παγίδα θανάτου, η οποία οδήγησε στο χαμό ενός νέου ανθρώπου. Ήταν ένα άνανδρο χτύπημα. Η τρομοκρατία έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Η Ελληνική Αστυνομία είναι απέναντί τους.Αυτοί οι τρομοκράτες βρίσκονται απέναντι σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, θα συλληφθούν, καθώς βήμα- βήμα αποκαλύπτονται οι κινήσεις τους», δήλωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά από έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

ΝΔ: ο Μ. Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και η χώρα θερίζει θύελλες.
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κέρκυρας κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με την αποψινή ισχυρή έκρηξη στα Πατήσια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με αποτροπιασμό την βομβιστική επίθεση στα Πατήσια και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες συνανθρώπους μας.Η πολλοστή βομβιστική επίθεση τους τελευταίους μήνες, φέρνει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα δημόσιας ασφάλειας σήμερα στη χώρα μας. Οι τοποθετήσεις ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, τα συχνότατα επεισόδια με πάσης φύσεως ταραχοποιούς και η μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας, πιστοποιούν το πρόβλημα.

Με την συγκεκριμένη αφορμή, καλούμε για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πάρει το ταχύτερο δυνατόν μέτρα μετά από έξι μήνες διαπιστώσεων και να σταματήσει επιτέλους να παριστάνει τον θεατή, μπροστά στα αλλεπάλληλα πλέον συμβάντα.Δυστυχώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης έσπειρε ανέμους και η χώρα θερίζει θύελλες. Η Ελλάδα όμως δεν αντέχει άλλο την αδράνεια και την αβουλία της κυβέρνησης σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα.Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας ασφάλειας. Αρκεί να υπάρξει τέτοια πρόθεση και από την πλευρά της κυβέρνησης».
Μadata.gr

23 σχόλια:

  1. A το βρήκαμε τώρα...ήταν ρατσιστές αυτοί που το κάνανε...Δηλαδή ανάλογα με το ποιό κατά λάθος θα σκοτώνεται θα βγαίνει και συμπέρασμα για την ιδεολογία των δραστών.

    Φαίνεται πως το υπουργείο προστασίας του λαθρομετανάστη και αριστερού πολίτη βρήκε τρόπο να καλύψει ξανά τους ακροαριστερούς τρομοκράτες.

    Έρε ξεφτίλα κράτους και ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bio

    ...Αν το σενάριο αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε οι ελληνικές Αρχές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με τη σύγκρουση ακροαριστεράς-ακροδεξιάς να προσλαμβάνει ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα, έχοντας ως επίκεντρο το μεταναστευτικό ζήτημα.Σε αυτή την περίπτωση, άγνωστη είναι και η ενδεχόμενη αντίδραση των οργανωμένων μουσουλμάνων μεταναστών και ειδικά των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων που υπάρχουν ανάμεσά τους, οι οποίοι στις 21 Μαΐου 2009 είχαν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι έσκισε μία σελίδα του Κορανίου.Αν συμβούν παρόμοια περιστατικά, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και των ημερών του Πάσχα, τότε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κληθεί να λύσει τον, ίσως, πιο πολύπλοκο γρίφο στη μεταπολεμική ελληνική ιστορία, επισημαίνουν δημοσιογραφικές πηγές.

    Eδω είναι η ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Χρυσαυγίτες βγήκαν από τις τρύπες τους; ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να κηρυχθεί η οργάνωση αυτή εκτός νόμου και να συλληφθούν τα ηγετικά στελέχη της. ΑΡΚΕΤΑ τους έχουμε ανεχθεί. Πρέπει να γίνουν μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.Όπως ο κόσμος συμπαραστάθηκε στο θύμα του κράτους τον Αλέξη έτσι πρέπει να συμπαρασταθούμε και στην οικογένεια του μικρού μετανάστη θύμα του παρακράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε το άρθρο του http://republic-strategy-defence.blogspot.com σχετικά με την έκρηξη.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχῶς, τὶς περισσότερες φορὲς δὲν μετρᾶ ἡ ἀλήθεια. Ὁ καθένας ἀξιοποιεῖ τὸ γεγονὸς ὅπως τὸν συμφέρει.
    ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, Η ΕΝΔΟΞΗ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ , ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΟΝΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?

    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΜΒΑ?

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ?

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΗΘΦΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΓΕΣΕΙΣ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΙΤΙΜΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην ξεχνάμε την έκρηξη το 1991, στις 11 το πρωί της 19ης Απριλίου, όταν ένας Παλαιστίνιος, βρέθηκε σε εταιρία κούριερ στην οδό Βότση στην Πάτρα, έχοντας μαζί του μια βόμβα. Η βόμβα όμως, από λάθος χειρισμό έσκασε μέσα στο κατάστημα, που ήταν γεμάτο από κόσμο, με τραγικά αποτελέσματα. 6 Πατρινοί νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 10:23 (και λοιποί φίλοι)
    όπως μπορείς να διαπιστώσεις διαβάζοντας σχετικές μας αναφορές, το ιστολόγιο αυτό δεν διχάζει τον ελληνικό λάο, ούτε στοχοποιεί ακροαριστερούς ή ακροδεξιούς, ούτε ισοπεδώνει ούτε εξισώνει.
    Ο καθένας απ' αυτούς, είτε άτομο, είτε ομάδα, αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην ιστορία.
    Τώρα, σε σχέση με το δημοσίευμα, σε σενάρια και υποθέσεις αναφερόμαστε, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΌ.
    Να προλάβουμε γεγονότα που αν γίνουν, θα πλήξουν την ήδη καθημαγμένη χώρα μας.
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΓΜΕΙΩΘΕΙ ΕΚΡΗΞΗΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ...

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΟΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ??????

    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ADDENDUM

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ (ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΗΡΟ-17 Ν) ΚΑΙ ΕΞΕΡΡΑΓΗ?????

    ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΕΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμπούλ Χρυσομυγίδη Καμπούλ...
    Αχρηστοι οι προηγούμενοι,επικίνδυνοι εσείς ανίκανοι όλοι σας εκεί μέσα στη Βολή των Ελλήνων(;)
    Είθε να ανοίξουν τα μάτια των τυφλών που σας ψηφίζουν μπάς και δεί άσπρη μέρα τούτος ο τόπος πρίν τον παραδώσετε στα αφεντικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aλλο ενα χτυπημα στη χωρα μας αρχη τησ τουριστικης σαιζον , και ο τουριστας θα λεει
    γιατι να παω στην ελλαδα
    να δω τι ανασφαλεια??βιαζμους κλεψιες αρωστειες? οταν ακουει οτι οι αλλοι μαζευουν σκουπιδια σε εκεινη την χωρα ..αποφευγει εκεινη την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε ξέρω αν το σχολίασε κανένας σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά μήπως κολλάει και το blackout της ΕΡΤ στην όλη υπόθεση?

    Τι περίεργη σύμπτωση είναι πάλι αυτή?


    Έλληνες επαγρύπνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με συγχωρείτε,αλλά οι Πυρήνες της Φωτιάς δεν είχαν βάλει τη βόμβα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα;Και,επίσης,είναι αδύνατον δηλαδή(πες ότι ακροδεξιοί έβαλαν τη βόμβα),να πήγαινε Έλληνας φτωχός να ψάξει στα σκουπίδια,να έβρισκε τη βόμβα και να έσκαγε;Στα Πατήσια μπήκε η βόμβα,όχι σε πολυκατοικία γεμάτη με αλλοδαπούς.Σε ένα κάδο,σε δρόμο που περνάνε και Έλληνες.Και εκτός αυτού,ας περιμένουμε το πόρισμα της αστυνομίας και λοιπές νέες αποκαλύψεις,γιατί φοβάμαι ότι είναι μια ακόμη προβοκάτσια για να ξεσπάσουν επεισόδια,"εξεγέρσεις" και λοιπά.Δείτε τι έγινε χτες στη Ρωσία...Θεωρείται απίθανο κάτι τέτοιο να συμβεί και εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πώς γίνετε να γίνονται 2 ληστείες και 1 φόνος,του άμοιρου προπατζή λίγο πιο κάτω απο τα λαγωνικά του αλλουνού προπατζή(Χρυσοχουντίδη) τόσο απλά;Χωρίς να τους πιάνει κάποιος;Καμπούλ άρχοντα;
    Τα λαγωνικά είναι για να μυρίζουν τα πωπά τους μόνο;
    Δηλαδή ότι κάνουν οι πολιτικοί μας στο εξωτερικό ένα πράμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εαν η βομβα εσκαγε μεσα σε απορριματοφορο εν κινηση ποσο θα αυξανονταν η δυναμη με 5 τονουσ σκουπιδι και μεταλικο περιβλημα
    κλειστο αν ξερει καποιοσ ασ απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Ο μηχανισμός παραπέμπει σε αντίστοιχο που είχε χρησιμοποιήσει η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» παλαιότερη επίθεση"

    (in.gr 12:50)

    Τα σενάρια πως η βόμβα "τοποθετήθηκε απο ακροδεξιούς ρατσιστές" περίμενα να το διαβάσω στο indimedia και στην Σαβουροτυπία,όχι εδώ...

    Το τί έγινε είναι ξεκάθαρο: Οι γνωστοί...αγωνισταράδες τοποθέτησαν βόμβα στην ΕΕΔΕ,προείδοποίησαν με τηλεφώνημα, απο λάθος έγινε αναφορά σε ΕΒΕΕ (προφανής η ομοιότητα,αποκλείεται να είναι σύμπτωση), η βόμβα έμεινε εκεί,για κάποιο λόγο δεν εξεράγη,ο Αφγανός πήγε να βουτήξει την τσάντα και προκάλεσε την έκρηξη.

    Το οτι οι γνωστοί κύκλοι θα βγούν και θα πούν ότι τη βόμβα την έβαλαν...χρυσαυγήτες και θα βάλουν τους μουσουλμάνους να διαδηλώνουν πασχαλιάτικα,είναι σχεδόν σίγουρο.

    Ας μην τρέχουμε όμως εμείς πρώτοι να παίζουμε το παιγνίδι τους.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να γιατί κόπτονται για τους λάθρους οι ελεεινοί.
    Γιατί τα παίρνουν χοντρά από τον Έλληνα φορολογούμενο.

    Διαβάστε στο μπλογκ "Χαλια"

    ΜΜΕ και μετανάστες.
    Σεμινάριο επιμόρφωσης δημοσιογράφων

    Εργαστήριο ευαισθητοποίησης δημοσιογράφων σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας

    Εργαστήριο ευαισθητοποίησης δημοσιογράφων σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας διοργανώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

    Το Εργαστήριο, με τίτλο, "ΜΜΕ και Μετανάστες - Καταπολέμηση των αρνητικών στερεοτύπων και προώθηση της διαπολιτισμικότητας & της ποικιλομορφίας" υλοποιείται από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση...
    / Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών "Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών" ("Ε.Π.Ε.Κ.Α.") με την υποστήριξη και συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ένταξης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

    Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2008 υπό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων (Προτεραιότητα 1 - Υλοποίηση δράσεων για την πρακτική εφαρμογή των "Κοινών Βασικών αρχών της πολιτικής ένταξης μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση", Δράση 1.2 - Διοργάνωση εργαστηρίων με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοσιογράφων για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας) και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από κοινοτικούς και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

    Στόχος του εργαστηρίου είναι η βελτίωση των τρόπων διαχείρισης από τους δημοσιογράφους, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και λοιπούς εκπροσώπους του τύπου, του ζητήματος της μετανάστευσης, κατά τρόπο που να συμβάλει στη διαδικασία ομαλής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

    Επίσης, στόχος είναι η περαιτέρω ενημέρωση των δημοσιογράφων για τα προβλήματα των μεταναστών καθώς και η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση αρνητικών στερεοτύπων, στάσεων και συμπεριφορών.

    Ανάλογο εργαστήριο πραγματοποιήθηκε, στις 22 Μαρτίου, στην Αθήνα, με συμμετοχή δημοσιογράφων και εν γένει εργαζομένων-επαγγελματιών-εκπροσώπων του κλάδου με δημοσιογραφική δράση και εμπειρία σε θέματα διαφορετικότητας και μετανάστευσης, καθώς επίσης και σπουδαστές δημοσιογραφίας. Επίσης, προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων και λοιπών κοινωνικών φορέων, μεταναστευτικών κοινοτήτων κ.ά.

    Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες- μεταξύ άλλων- αντάλλαξαν απόψεις κι εμπειρίες κι αναζήτησαν τρόπους για την όσο το δυνατό πληρέστερη κι αντικειμενική προβολή των συναφών θεμάτων, προκειμένου, όπως επιδιώκει και η συγκεκριμένη δράση, να δοθεί τέλος σε "πρωτοσέλιδα για συμπεριφορές 'αλλοδαπών' κλπ, αναφορές που στιγματίζουν τον ευρύτερο πληθυσμό των μεταναστών, ενώ παράλληλα δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη".

    Το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο AD Imperial Palace, Αντιγονιδών 13 (φωτο)και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα: τηλ. 2103625300 ή sdag@otenet.gr

    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_7161.html#ixzz0jW2Q1lq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΒΒΑ

    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ Η ΛΑΣΠΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχω πληροφοριες απο εγκυρες πηγες οτι ο δραστης ητανε Παλαιστινιος.
    Εεεεε οχι Χρυσαυγιτης. Μαλλον και Παλαιστινιος και Χρυσαυγιτης. ΑΡΚΕΤΑ τους ανεχθηκαμε σ' αυτον τον τοπο! Να τους Διωξουμε!
    Δεν πληρωνουν και φορους στο Ελληνικο κρατος. Ειναι και ΝΠΔΔ οι Παλαιστινιοι.

    Ο εκ Πατρων Ποκοπικος.


    ΥΓ
    Εγω παντα ακολουθω την τετραγωνη λογικη του Καυκασιου που ξεκινα με την λεξη "Αν".
    Πχ.
    Αν... το σαραβαλακι μου (VW) ειχε ελικα θα ητανε ελικοπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θύμα οικογένεια μεταναστών
    Ένας 15χρονος νεκρός και δύο τραυματίες από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια



    Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για φτωχή οικογένεια μεταναστών και ο γιος πιθανώς βρήκε την τσάντα ή τη βαλίτσα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό και θέλησε να δει τι έχει μέσα.
    Πήγε να την αγγίξει και εκείνη τη στιγμή έγινε η έκρηξη -είτε την ώρα που κουνήθηκε η βόμβα, αυτό το σενάριο θα απαντηθεί τις επόμενες ώρες, είτε ενδέχεται η βόμβα να εξερράγη χωρίς να έχει προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα (κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται από τις τρομοκρατικές οργανώσεις).
    Αρχικά υπήρξε μεγάλη σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού και αστυνομικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο νεκρός να ήταν ο βομβιστής ή να μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό και από κάποιο λάθος στη συνδεσμολογία να εξερράγη στα χέρια του.
    Οι δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή σε ακτίνα περίπου 300 μέτρων, ενώ επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.
    Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη με εκκωφαντικό θόρυβο και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση.

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τηλεφώνημα
    Σχετικά με το περιστατικό, η ΕΛ. ΑΣ. ανακοίνωσε ότι την Κυριακή και περί ώρα 08:46 τηλεφώνησε άγνωστος σε τηλεοπτικό σταθμό και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην «ΕΒΕΕ» στα Πατήσια και θα σκάσει σε 6 λεπτά.
    Από τη διερεύνηση της τηλεφωνικής αυτής προειδοποίησης διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή Πατησίων δεν υφίσταται Υπηρεσία ή φορέας με τα δοθέντα στοιχεία, αφού δε λήφθηκε υπόψη και ότι είχε παρέλθει ο χρόνος που είχε οριστεί από τον άγνωστο, το τηλεφώνημα χαρακτηρίστηκε ασαφές.
    Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες εξετάζεται ο τυχόν συσχετισμός του τηλεφωνήματος με την έκρηξη.

    Εκτός κινδύνου το δεκάχρονο κορίτσι
    Το κοριτσάκι που τραυματίστηκε είναι ηλικίας δέκα ετών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
    Το παιδί, αφγανικής καταγωγής, περνούσε από την περιοχή μαζί με την 45χρονη μητέρα του, η οποία φέρει επιπόλαια τραύματα.
    Αρχικώς πήγε με το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων και στη συνέχεια αφού βεβαιώθηκε ότι το παιδί είναι καλά δέχθηκε να μεταβεί η ίδια στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.
    Στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μετέβη ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού.

    Χρυσοχοΐδης: Οι δολοφόνοι βρίσκονται απέναντι όλων
    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετέβη αμέσως μετά την έκρηξη στο γραφείο του και στη συνέχεια στα Πατήσια, από όπου δήλωσε ότι «αυτοί οι δολοφόνοι μας θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό, είτε για μετανάστη, είτε για τον οποιονδήποτε πολίτη, αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία».
    «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους, γι' αυτό είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να δικαστούν κάθε φορά που πραγματοποιούν τέτοιου είδους ενέργειες» ανέφερε.
    «Αυτές οι ενέργεις τους ξεγυμνώνουν και πολύ σύντομα θα τους αποκαλύψουν» κατέληξε.
    Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κέρκυρας κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με την αποψινή ισχυρή έκρηξη στα Πατήσια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Η ΝΔ καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση στα Πατήσια, σημειώνοντας: «Η πολλοστή βομβιστική επίθεση τους τελευταίους μήνες, φέρνει με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το τεράστιο έλλειμμα δημόσιας ασφάλειας σήμερα στη χώρα μας. Οι τοποθετήσεις ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, τα συχνότατα επεισόδια με πάσης φύσεως ταραχοποιούς και η μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας, πιστοποιούν το πρόβλημα.»
    Tην επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΝ, σημειώνοντας ότι ο τρόπος, η μορφή και τα τραγικά θύματα της έκρηξης πρέπει να αποτελέσουν ένα σοκ, μια αιτία βαθιού προβληματισμού για την ελληνική κοινωνία.
    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΣΑΒΒΑ.

    ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ.

    ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ...

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ..

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ?

    Η ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΒΒΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΘΙΓΕΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΩΣ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ....


    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.