28/3/10

Η Θάλεια Δραγώνα απειλεί να διώξει την ηρωική δασκάλα του Εβρου!

Την ώρα που η υπουργός Παιδείας βράβευε τη θυγατέρα του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Χαρά Νικοπούλου, η ειδική γραμματέας του υπουργείου εξαπέλυε αδιανόητη επίθεση εναντίον της, ζητώντας της μαζευτεί»«ΜΗ διανοηθείς να ντύσεις τους Πομάκους μαθητές με ελληνικές παραδοσιακές στολές την 25η Μαρτίου», απείλησε η Θ. Δραγώνα τη Χ. Νικοπούλου.«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ σωστή δασκάλα», φέρεται να της είπε η κυρία Θάλεια Δραγώνα, απειλώντας την ταυτόχρονα με άμεση μετάθεση από το σχολείο όπου διδάσκει.ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του μειονοτικού σχολείου στις εθνικές επετείους έχουν θορυβήσει τους σκληροπυρηνικούς της μειονότητας, που θεωρούν τουρκικό έδαφος την περιοχή!
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ
savvidispan@gmail.com

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας κυρίας Θάλειας Δραγώνα βρίσκεται η δασκάλα του μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερείου Εβρου κυρία Χαρά Νικοπούλου, επειδή υποστηρίζει με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι.

Η κυρία Δραγώνα επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας τη με «επίσπευση» της μετάθεσής της από τον Εβρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια η κυρία Νικοπούλου έχει γίνει κόκκινο πανί για τους εγκάθετους της Αγκυρας στη Θράκη, οι οποίοι θεωρούν πως η εκπαίδευση των μαθητών της μειονότητας θα πρέπει να έχει τουρκική σφραγίδα, ακόμη και αν αυτοπροσδιορίζονται ως Πομάκοι, όπως στην περίπτωση των μουσουλμάνων στο Μεγάλο Δέρειο.

Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου η κυρία Νικοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παρέλαβε από τα χέρια της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010» για την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας «Δέρειο στη γνώση» Από το βήμα της εκδήλωσης η εκπαιδευτικός επεσήμανε πως τόσο στο Μεγάλο Δέρειο όσο και στην υπόλοιπη Θράκη υπάρχουν μαθητές Πομάκοι οι οποίοι είναι και αισθάνονται Ελληνες και ζητούν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση. Μετά τη βράβευση η κυρία Νικοπούλου παρουσίασε την εργασία της για το μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, που παρακολούθησε και η υπουργός Παιδείας, η οποία στο τέλος τη συνεχάρη.

«ΜΑΖΕΨΟΥ...»
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα. Οπως δήλωσαν στο «ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλη σε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο όπως η ίδια έχει ζητήσει. «Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας. Το επεισόδιο είχε συνέχεια, αφού η ειδική γραμματέας του υπουργείου, σε έντονο ύφος και κουνώντας τον δείκτη του χεριού της, κατηγόρησε την εκπαιδευτικό πως γίνεται... «υποχείριο» των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να «στριμώξουν» την κυβέρνηση με ερωτήσεις στη Βουλή για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στον χώρο της μειονότητας.

Ακόμη και ο πρόσφατος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο στόχαστρο της κυρίας Δραγώνα, η οποία ζήτησε από την κυρία Νικοπούλου να «μαζευτεί» και να μη διανοηθεί να ντύσει τους Πομάκους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με εθνικές παραδοσιακές στολές, αν και ήταν επιθυμία πολλών γονέων του χωριού.

Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με την κυρία Νικοπούλου, ζητώντας της να σχολιάσει τη συμπεριφορά της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας προς το πρόσωπό της. Η ίδια αρνήθηκε κάθε σχόλιο και δήλωση, επικαλούμενη τη θέση της ως δημοσίου υπαλλήλου, επιβεβαιώνοντας ωστόσο το φραστικό επεισόδιο με την κυρία Δραγώνα στους χώρους του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στις 13 Μαρτίου.


~ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ «ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ»

Κόκκινο πανί γιατί καλλιεργεί την ελληνική συνείδηση στους μαθητές
Κόρη του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλου, η νεαρή εκπαιδευτικός δεν χρησιμοποίησε το αξίωμα του πατέρα της για να πετύχει έναν «καλό» διορισμό στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, αλλά ζήτησε να διοριστεί το 2004 στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού Εβρου, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα μαζί με τον σύζυγό της, μεταφέροντας εκεί και τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Η παρουσία της στο απομακρυσμένο χωριό γρήγορα θορύβησε τους σκληροπυρηνικούς κύκλους της μειονότητας, αφού η εκπαιδευτικός αρνήθηκε να συναινέσει στη γραμμή τουρκοποίησης των Πομάκων μαθητών της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν για την ίδια τα προβλήματα.

Ηταν η πρώτη εκπαιδευτικός στο χωριό που πραγματοποίησε εκδηλώσεις και παρελάσεις στις εθνικές επετείους. Που μίλησε στους μαθητές της για την Ελληνική Ιστορία, τους έμαθε ποιήματα και τραγούδια για το 1821 και το 1940, τα οποία τα παιδιά απήγγελλαν και στη συνέχεια τραγουδούσαν εξοργίζοντας τους εγκάθετους της Αγκυρας, οι οποίοι θεωρούν τουρκικό έδαφος την περιοχή! «Υπάρχουν κύκλοι του τουρκικού προξενείου που δεν επιθυμούν την παρουσία μου γιατί θεωρούν την περιοχή τουρκική. Φαίνεται ότι τους χαλάω τα σχέδια με το να κάνω απλώς τη δουλειά μου. Να διδάσκω δηλαδή τους μαθητές μου και να προσπαθώ να τους δημιουργήσω ελληνική συνείδηση», είχε δηλώσει στις 17/2/2009 η κυρία Νικοπούλου σε συνέντευξή της στο «ΘΕΜΑ».

Αρχικά επιχειρήθηκε η εκδίωξή της από το χωριό με συγκέντρωση υπογραφών, η οποία όμως εξελίχθηκε σε φιάσκο, αφού η πλειοψηφία των γονέων, των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου αρνήθηκε να υπογράψει. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο σε βάρος της, που μάλιστα καλύφθηκε τηλεοπτικά οπό το τουρκικό κανάλι TRT1, το οποίο πάλι δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της (8/2/2008) από μουσουλμάνο «τουρκόφρονα» κάτοικο του χωριού, που είχε ως αποτέλεσμα να τοποθετήσει νάρθηκα στο χέρι της.

Πρόσφατα εφημερίδες της μειονότητας αναπαρήγαγαν την ψευδή είδηση πως η εκπαιδευτικός προσέβαλε τη θρησκεία του Ισλάμ ζητώντας από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ.

Ηταν μια είδηση καθαρά στημένη, που σκοπό είχε να στοχοποιήσει στον μουσουλμανικό κόσμο την κυρία Νικοπούλου, η οποία ήδη έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΛ.22


32 σχόλια:

  1. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε αυτό το λυπημένο μουτράκι της φωτογραφίας να γεμίσει ... ΧΑΡΑ! Έχει ανάγκη την συμπαράστασή μας.

    Μαζικά emails διαμαρτυρίας προς τους Προέδρους της Δημοκρατίας και της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και άλλους φορείς, που μπορούν να προταθούν εδώ μέσα, ίσως αφυπνίσει το κοιμισμένο κράτος της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια σοβαρη χωρα θα απελυε την χωρις αναγνωρισμενο πρωτο πτυχειο Δραγωνοκοτα και θα εστελενε κι αλλες τετοιες δασκαλες στη Θρακη και φυσικα θα εκλεινε το προξενειο. Στο Γραικυλισταν ομως ολα συμβαινουν αναποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός πρέπει να μαζευτεί και ποιός πρέπει να μαζέψει ποιόν!!!
    Ο λαός έχει το λόγο.
    Άς στείλει με κάθε τρόπο το μήνυμά του στην Κυβέρνηση και τότε θα δούμε ποιός θα μαζέψει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Δραγώνα παραμένει στην θέση της και τώρα κάνει πόλεμο στην Χαρά Νικοπούλου.(*) Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της τουρκόφιλης γραμματέως του πρώην ΥΠΕΠΘ, δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.

    (*)"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", σελ. 22

    Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να το αναδείξουν. Αυτή η κατάσταση είναι εξωφρενική.

    Ευχαριστώ

    28 Μαρτίου 2010 4:23 μ.μ.


    Αγαπητέ Ανώνυμε Συνέλληνα εγώ σε ευχαριστώ για την επισήμανση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγα είναι τα ψωμιά της κυρίας Δραγώνα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ενοώ φυσική εξόντωση για να μην παρεξηγηθώ,μέρες μετράνε τα αποβράσματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζει ότι έχει δύναμη "το κυρία Δραγκώνα" και απειλεί. Μήπως θα την διώξει η τρισχαριτωμένη προισταμένη της;

    Θα φύγει μόλις φύγει και ο ΓΑΠ. Σε τέσσερα χρόνια δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απελπισία

    Στο τέλος πάντα νικούν οι Δραγώνες, σημαίνοντα μέλη ενος καθεστώτος, που ανοίγει τα πόδια του στους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γιωργάκης «ξεπληρώνει χρέη», και δεν φαίνεται ότι κάτι θα ανακόψει το «θεάρεστο έργο του».
    Σε τέσσερα χρόνια θα είναι αργά ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς το νόμισμα Ελλάς έχει δύο όψεις ανά τους αιώνες.
    Η μία είναι του Κολοκοτρώνη και η άλλη του Εφιάλτη.
    Η Δραγώνα ανήκει στη δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Πάσχα θα είμαι Έβρο, λέω να πάω από το χωριό να την συναντήσω, αν είναι εκεί και να δώσω θα ειλικρινά μου συγχαρητήρια σε αυτήν και τον σύζυγό της που αντιπροσωπεύουν ότι πιο αγνό απέμεινε στον λαό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δραγώνα
    ΚΑΙ λοιπή ΠΑΣΟΚΟ-ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!
    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ. ΜΑθήματα ΑΛΛΟΥ εκεί που ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    Χαρά ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ γιατί η κάθε Δραγώνα θα ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Κρατάτε μας ενήμερους εάν κάνουν καμιά ΑΝΟΗΣΙΑ.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ!

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με ποιον τροπο ο λαός θα δωσει το μυνημα κ.Καλεντερίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν γνωρίζω πολλά για το περιοδικό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό :

    http://www.ardin.gr/node/2707

    Εγώ υπέγραψα. Εσείς θα υπογράψετε ;

    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΑΔΑ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ..ΔΡΑΓΩΝΙΤΣΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν Ελληνας και Θρακιωτης, χερομαι που υπαρχουν Δασκαλες Ελληνιδες που μαχονται για των Ελληνισμο και την Ελληνικη Παιδεια. Δυστηχως αυτο δεν Θελουν να τω καταλαβουν κυριες σαν την Δραγωνα, διοτη υπαρχουν συμφεροντα που τους υποστηριζουν οικονομικα και πολιτκα. Τι μπορουμε να κανουμε εμπρακτα? Πολυ βασικο ερωτημα που εθεσε και αλλος ανωνυμος.

    Να στειλουμε εμαιλ στο Υπουργειο Παιδειας? Θα μας γραψουν στα παπουτσια τους

    Να γραψουμε γραμμα στο ιδιο Υπουργειο παλι τα ιδια.

    Ποιες αλλες πρακτικες Λυσεις υπαρχουν? η Εκλογες ειναι σε σχεδον 3 χρονια μπροστα μας, αλλα η αλλαγες (Νομος περι ιΘαγενειας και πολλα αλλα) που γιναν ουτε μεσα σε εξαμηνω, δειχνουν πως μεχρι τοτε, ισως εχει γινει η Ελλαδα πληρες μπαχαλο. Ποια η Λυση?

    Επανασταση, στυσιμο στον Ντυχω, ολους τους Πολιτκους (Ξερω οτι προκειται περι φαντασιας) αλλα λεμε τωρα, Τι να κανουμε?

    Απαντησεις ευπροσδεκτες

    Θρακιωτης
    Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ημουν πάνω στο χωριό Μέγα Δέρειο στην γιορτή που διοργάνωσε η Χαρά της Ελλάδας, για την 25η Μαρτίου. Ότι και να πω είναι λίγο.Σημειολογικά να αναφέρω πως η γιορτή περιλάμβανε προσκλητήριο ηρώων του 21, ενός λεπτού σιγή και άλλα υπέροχα στοιχεία. Να σημειώσω πως όταν πριν λίγα χρόνια η Δραγώνα είχε επισκεφτεί το Δέρειο, είχε δώσει συγχαρητήρια στην Χαρά για τα ελληνικά των μαθητών της. Λιγο πριν είχε επισκεφτεί μειονοτικό δημοτικό στον χωριό Κέχρος,όπου οι μαθητές δεν ξέραν καλά καλά το καλημέρα. Τώρα βέβαια τα ξέχασε αυτά. Να σας ενημερώσω πως το ανάλογο μήνυμα για την παρέλαση το μετέφεραν στη Χαρά και κάποιοι υπηρεσιακοί αρμόδιοι.Πάντως ακόμη και αν η Χαρά έχει όλα τα δίκια πάντως με το μέρος της, αυτοί δεν πρόκειται να νοιαστούνε. Γιατί ; Διότι απλά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν φέρνει πολλές ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Άς στείλει με κάθε τρόπο το μήνυμά του στην Κυβέρνηση και τότε θα δούμε ποιός θα μαζέψει ποιόν"

    Να βάλουμε πάλι τις υπογραφές μας μήπως ξέφυγε κανένας από την απογραφή του ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
    Μπράβο κ. Πεταλωτή!

    Απέκλεισες τους Πομάκους και την «φωνή τους», την εφημερίδα «Ζαγάλισα»!

    Τι συμβαίνει κ. Πεταλωτή;
    Γιατί;
    Γιατί αυτός ο «ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΑΓΑΛΙΣΑ, απ’ όλες τις εφημερίδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την Ημερίδα «Ελληνική Επικαιρότητα – Στοχευμένες Δράσεις» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου 2010.
    Πότε θα βάλουμε μυαλό και πότε θ’ ακολουθήσουμε μια Εθνική πολιτική στη Θράκη;
    Πότε θα καταλάβουμε ότι ήταν λάθος η πολιτική που ακολουθήσαμε στα Πομακοχώρια;
    Σας αφιερώνουμε την φωτογραφία, από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, από την ανάρτηση μας: Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ!
    Και αυτούς τους Έλληνες αποκλείσατε!
    Συγχαρητήρια!
    Δεν καταλάβατε τι συνέβη!
    Διαβάστε το κείμενο από την Πομάκικη Εφημερίδα Ζαγάλισα
    «Τουρκικοί λεονταρισμοί καταγράφηκαν στην Κομοτηνή, όπου κάποιοι κομπάζουν, ότι ...
    ...υποχρέωσαν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιώργο Πεταλωτή, να διαγράψει την Ζαγάλισα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ από όλα τα έντυπα της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, προκειμένου να μην συμμετάσχει στην Ημερίδα με θέμα «Ελληνική Επικαιρότητα-Στοχευμένες Δράσεις», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.
    Για την ΖΑΓΑΛΙΣΑ είναι βέβαια τιμή να την ξεχωρίζουν οι τουρκόφρονες ως μοναδική απειλή για τον Τουρκικό εθνικισμό, σε σχέση με τις υπόλοιπες εφημερίδες της περιοχής.
    Για την Ελλάδα όμως είναι ντροπή και για άλλη μια φορά τίθεται το ερώτημα «ποιός πραγματικά έχει τον πρώτο ρόλο σε αυτά τα θέματα στην περιοχή, η Ελλάδα ή η Τουρκία;»
    Εάν το ερώτημα σας φαίνεται υπερβολικό, τότε απαντήστε μας γιατί ακολουθήθηκε μεθόδευση με στόχο να αποκλειστεί η μοναδική Πομάκικη εφημερίδα;
    Ποιό μήνυμα τελικά στέλνει μια τέτοια κίνηση στους Πομάκους της Ελληνικής Θράκης και ποιό μήνυμα στους καταπιεστές τους;»
    Αγαπητοι πατριώτες,
    Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Πομάκικη εφημερίδα των αδελφών μας Πομάκων!
    Για όσους δεν γνωρίζουν η Ζαγάλισα (Αγάπη) υπήρξε η πρώτη εφημερίδα των Πομάκων.
    Η φωνή όλων αυτών που αντιστέκονται στον τουρκικό επεκτατισμό.
    Πολεμήθηκε με οργή και φανατισμό από τους τουρκόφρονες μουσουλμάνους.
    Ενέδρες στους ταχυδρόμους που την μοίραζαν στα χωριά της Θράκης, δημόσια καταστροφή της εφημερίδας, ύβρεις και απειλές στους συντελεστές της εφημερίδας.
    Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν υποχώρησαν και συνέχισαν να διαδίδουν την εφημερίδα χέρι με χέρι.
    Η πολεμική ενάντια στην εφημερίδα ανάγκασε τους συντάκτες της να διακόψουν την κυκλοφορία το 2001.
    Όμως το πνεύμα της παράδοσης , της αντίστασης και του αγώνα ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό συνεχίζεται σήμερα με την νέα έκδοση της εφημερίδας μετά από αρκετά χρόνια.
    Φέρνει το μήνυμα της ελπίδας σε όλους εκείνους που αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.
    Στηρίξτε την Πομακική εφημερίδα διαδώστε την φωνή των αδερφών μας Πομάκων ενισχύστε το μέτωπο της αντίστασης στον τουρκικό επεκτατισμό.
    Για επικοινωνία με την εφημερίδα Ζαγάλισα :Email : kepoer@yahoo.gr

    πηγη http://emprosdrama.blogspot.com/2010/03/blog-post_4357.html#more

    Ισως σας ενδιαφερει και ως αναρτηση ανεξαρτητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα προσπάθησα να μπω στην σελίδα που λέει ο Νήμα περί υπογραφών αλλά δεν υπάρχει είναι τυχαίο ή οι δικοί μου υπολογιστές κόλησαν όλοι ιό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 28 Μαρτίου 2010 11:40 μ.μ.

    Tι εννοείς;

    @ Νήμα, 28 Μαρτίου 2010 8:50 μ.μ.

    Ξεκόλλησε από τα κόμματα. Αυτά μας κατέστρεψαν. Τώρα είναι «Δραγώνα ΚΑΙ λοιπή ΠΑΣΟΚΟ-ΑΛΗΤΕΙΑ», πρώτα ήταν «Γιαννάκου/Ρεπούση ΚΑΙ λοιπή ΝΔ-ΑΛΗΤΕΙΑ». Όλοι τα ίδια είναι.

    @ 28 Μαρτίου 2010 8:53 μ.μ.

    Στείλε διαμαρτυρία στον ΠτΔ, τον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα. Η κατάσταση αυτή δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ.Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΙ...ΣΠΑΝΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστώ θερμά το ιστολόγιο που ανταποκρίθηκε και ανέδειξε το θέμα.

    Και για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού ποια είναι η "κ." Δραγώνα:

    Η Θάλεια Δραγώνα στερείται βασικού τίτλου σπουδών! Ακροδεξιό και το ΔΙΚΑΤΣΑ!

    Η αποκάλυψη για του ΔΙΚΑΤΣΑ για τη Δραγώνα και η δικαίωση Πιπερόπουλου

    Εμ παράνομη, εμ τουρκόφρων η "κυρία". Ήλθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατ'αρχήν, και μετά από συνεχείς αποδείξεις για την ανθελληνικότητά της, αυτή η Δραγώνα γιατί είναι ακόμη στην θέση της;!!!
    Είμαστε σοβαροί κυρία Υπουργέ; είναι δυνατόν σ'αυτή την χώρα να υπάρχει τόση ανοησία μαζεμένη; Αυτή η κυρία πρέπει να πάει σπίτι της επειγόντως και μάλιστα αν ήταν σε άλλη χώρα θα την είχαν απελάσει προ πολλού, όχι να την έχουμε ειδική γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας!!! Να πάει να ζήσει στη χώρα που τόσο θαυμάζει. Είναι εντελώς γελοίο αυτό που συμβαίνει, δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε σ'αυτήν την χώρα για να λειτουργήσει και να μπορεί να γίνεται το αυτονόητο. Ως πότε Θεέ μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλά συγχαρητήρια στην κ.Νικοπούλου και στον σύζυγο της!
    Καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο τους!


    Δραγώνα , άντε στην Τουρκία... ν'απολαύσεις τον τουρκισμό που τόσο υποστηρίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 7:13 μ.μ.

    >Καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο τους!<

    Δυστυχώς του χρόνου μετατίθενται στην Θ/νίκη.

    @ Ορέστη Αρσένιο

    >αυτή η Δραγώνα γιατί είναι ακόμη στην θέση της;!!!<

    Ακριβώς λόγω ανθελληνικότητας.

    >Είμαστε σοβαροί κυρία Υπουργέ;<
    Προφανώς όχι.

    >είναι δυνατόν σ'αυτή την χώρα να υπάρχει τόση ανοησία μαζεμένη;<
    Ναι και ανοησία και ανθελληνισμός και δωσιλογισμός. Η "κυρία" εκτελέι υπηρεσία, η οποία της ανετέθη από την ελληνόφωνη κυβέρνηση της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαρά Νικολοπούλου, είσαι άξια κάθε σεβασμού και κάθε θαυμασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι !!! η Χαρά της Ελλάδος.Να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.Και την δρ..ωνα ,ποιός την χ..ει.... Τίποτε από μηδέν τίποτε.Και οι ζευζέκηδες να καταλάβουν ότι θα μας βρούν μπροστά τους και πολύ σκληρούς μάλιστα,αν πειράξουν την Χαρά μας.Βέβαια γιατί να την πειράξουν ;;; εχουν την αγράμματη δρα..να να την κυνηγάει για αυτούς.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.Πολίτης-Οπλίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Νικοπούλου πήρε τελικά μετάθεση.

    http://www.xronos.gr/detail.php?ID=54149

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://nickmarvel.forumup.gr/viewtopic.php?t=63&highlight=%D7%E1%F1%DC&mforum=nickmarvel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η κυρια Νικοπουλου ειναι η ΧΑΡΑ και η ΤΙΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Θα ευτυχισουμε ειμαι σιγουρος να δουμε και αλλαγες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτειας στην δραση της στη θρακη. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΧΑΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΝΙΚΟΣ- ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ- ΘΕΣ|ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καποιος καλος φιλος και συναμα αληθινος πατριωτης ευχηθηκε σημερα στη ΧΑΡΑ μας καλο επαναπατρισμο στη γενετειρα της θεσσαλονικη.ξερετε ποια ηταν η απαντηση της ΧΑΡΑΣ αυτολεξη? "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ"......λοιπα σχολια απο μερους μου περισσευουν,ευχομαι απλως καποτε να αποκτησω το ηθος της ΧΑΡΑΣ,εστω και στα στερνα μου.σε ευχαριστω ΧΑΡΑ που με φωτιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.