31/3/10

Μήνυμα τρόμου από Τσετσένους μετά το μακελειό

Ακόμα 30 "μαύρες χήρες" έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμες για νέες αποστολές, δήλωσε το "δεξί χέρι" του οπλαρχηγού Ντόκου Ουμάροφ, σύμφωνα με την "Κομερσάντ"."Προειδοποίηση" χαρακτήρισε τα αιματηρά τρομοκρατικά χτυπήματα την Κυριακή στο μετρό της Μόσχας υπαρχηγός των Τσετσένων ανταρτών εντείνοντας ακόμα περισσότερο το αίσθημα ανασφάλειας που έχει επιστρέψει για τα καλά στη ρωσική πρωτεύουσα."Κομερσάντ"
Εκπαιδεύουν τις "μαύρες χήρες" στην Τουρκία


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κομερσάντ", το "δεξί χέρι" του οπλαρχηγού Ντόκου Ουμάροφ δήλωσε πως "έχουν εκπαιδευτεί άλλες 30 μαύρες χήρες και είναι έτοιμες να αναλάβουν νέες αποστολές". Την ίδια ώρα, οι ρωσικές αρχές δημοσιοποίησαν χθες τις μακάβριες φωτογραφίες των δύο γυναικών "καμικάζι" που ανατινάχτηκαν στο μετρό παρασέρνοντας στον θάνατο 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 72, σε μια προσπάθεια να συλλέξουν πληροφορίες για άλλες δύο γυναίκες και έναν άνδρα που φέρονται να επέβλεπαν την εκτέλεση της αιματηρής τρομοκρατικής επιχείρησης.

Εν τω μεταξύ, ο ρωσικός Τύπος καταγγέλλει την πολιτεία για "παραπλάνηση" της ρωσικής κοινής γνώμης σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, κάνοντας λόγο για "τέλος των ψευδαισθήσεων", τη στιγμή που πολλαπλασιάζονται οι φωνές που υποστηρίζουν πως οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες αδράνησαν παρά το γεγονός ότι είχαν στα χέρια τους πληροφορίες για "επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα".

Παρά τη δέσμευση τόσο του προέδρου της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ -ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Κρεμλίνο- όσο και του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν -ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από ταξίδι στη Σιβηρία- για τη σύλληψη των δραστών, την οποία χαρακτήρισαν μάλιστα "ζήτημα τιμής" για τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, το κλίμα παραμένει άκρως τεταμένο αφού πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για πιθανό νέο χτύπημα τις επόμενες ημέρες.

Δύο 24ωρα μετά τις επιθέσεις, προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε καθεδρικό ναό στη Μόσχα έσπειρε τον πανικό οδηγώντας τις αρχές να απομακρύνουν 100 πολίτες από το σημείο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα ο υπ. Aμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε τη λύπη και την οργή της κυβέρνησης για το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Eλληνας υπουργός μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του επισκέφθηκε μια από τις στάσεις που έγινε η επίθεση και κατέθεσε λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων.

"Κομερσάντ"
Εκπαιδεύουν τις "μαύρες χήρες" στην Τουρκία


Η επιστροφή της απειλής των Τσετσένων ανταρτών στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας έχει οδηγήσει την κυβέρνηση αλλά και τα εγχώρια ΜΜΕ σε νέα σενάρια σε ό,τι αφορά τόσο τη χρηματοδότησή τους όσο και την εκπαίδευσή τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κομερσάντ", οι νέες "μαύρες χήρες" επιλέγονται από νεαρή ηλικία και στέλνονται για "πνευματική εκπαίδευση" σε θρησκευτικά σχολεία της Τουρκίας.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ (πρώην διοικητής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών FSB), υποστήριξε πως οι Τσετσένοι αντάρτες υποστηρίζονται ενεργά από την κυβέρνηση του Μιχαήλ Σαακασβίλι στη Γεωργία.

Αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση από τον Καναδά όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο Ρώσος υπ. Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποστήριξε πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες μπορούν να αποδείξουν πως οι αντάρτες στον Βόρειο Καύκασο έχουν στενές σχέσεις με τους Ταλιμπάν που δρουν στα σύνορα μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Τέλος, αρκετοί Ρώσοι αξιωματούχοι έσπευσαν χθες να αναφέρουν πως είναι πιθανό κάποιο παρακλάδι της Αλ Κάιντα να έχει παρεισφρήσει στην περιοχή.

Δ. ΛΙΑΤΣΟΣ - Μ. ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
ΕΘΝΟΣ

18 σχόλια:

  1. Αυτό που συνέβη στη Μόσχα ήταν ένα ανθρωπιστικό δράμα.

    Ένα δράμα όμως που έχει όνομα.

    Και λέγεται Μουσουλμανική λαίλαπα.

    Η «Μάστιγα του Θεού» εξακολουθεί να δείχνει τα νύχια της.

    Σήμερα, στη Ρωσία, μέσα από την Τσετσένικη Απειλή. Σε συνδυασμό φυσικά με τον διεθνή Ισλαμικό φουνταμενταλιστικό παράγοντα.

    Αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ. Ούτε μεις, ούτε οι Βόρειοι «φίλοι» μας.

    Είτε Σλάβοι είναι αυτοί, είτε Δυτικοευρωπαίοι.

    Οι Τσετσένοι δεν είναι μόνοι τους.

    Δεν γεννιούνται, ούτε αυτοί, ούτε η δράση τους από «ιδεολογική και οργανωτική παρθενογέννεση».

    Ποιος μπορεί ν’ αρνηθεί αλήθεια ότι υπάρχει ένα τεράστιο διεθνές Ισλαμικό δίκτυο που περιλαμβάνει ταυτόχρονα οργανωμένες Ομάδες αλλά και Ισλαμικές χώρες;

    Ένα δίκτυο όπου οι πρώτες χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν, εκπαιδεύουν κι εντέλει είναι ο «ομφάλιος λώρος» που προσφέρει ζωή στις δεύτερες.

    Πόσες φορές δεν βγήκε στην επιφάνεια το ζήτημα της ανάπτυξης Τσετσένικης δραστηριότητας στην Τουρκία;

    Τσετσένικη Οργάνωση, πολιτική και παραπολιτική δραστηριότητα, στρατολόγηση μαχητών, αναζήτηση πόρων κλπ κλπ

    Αντίστοιχα στοιχεία έχουν δημοσιευθεί επίσης για ανάλογη δράση της Αλ Κάϊντα στην Τουρκία.

    Έχει επιβεβαιωθεί η χρήση «Τουρκικών Πόρων» (χρήμα, εξοπλισμοί, δομές, Τούρκοι Μαχητές, κλπ) τόσο από την Αλ Κάϊντα, όσο και από τους Τσετσένους Ισλαμιστές Μουτζαχεντίν.

    Οι φίλοι Ρώσοι, όμως, παρ’ότι τα γνώριζαν αυτά, στήριξαν και στηρίζουν την Τουρκία.

    Ποια;

    Μια Ισλαμική χώρα που στηρίζει και τους Τσετσένους και την Αλ Κάϊντα κι εν γένει το παγκόσμιο φουνταμενταλιστικό Ισλάμ.

    Οι φίλοι Ρώσοι γνώριζαν πολύ καλά ότι κάθε δολάριο που προσφέρουν στην Τουρκία μέσω του εμπορίου, του Τουρισμού και της μεταφοράς εξοπλιστικού knowhow μετατρέπεται σε Τσετσένικες βόμβες ενάντια στους πολίτες τους.

    Όπως και αντίστοιχα οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι κάθε δολάριο που προσφέρουν στην Τουρκία μετατρέπεται σε επιθέσεις της Αλ Κάϊντα και των Ταλιμπάν ενάντια στη Δύση.

    Παρ’ όλα αυτά, οι Ρώσοι έστειλαν το 2009 περί τα 2,5 εκ Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία, την μετέτρεψαν σε έναν από τους κυριότερους εμπορικούς της εταίρους, την εξοπλίζουν ραγδαία και εσχάτως έχουν πέσει με τα μούτρα να την μετατρέψουν και σε πυρηνική δύναμη.

    Όπως ακριβώς πράττουν και με το Ιράν, δυστυχώς.

    Παράδοξο;

    Η ίδια η Διπλωματία είναι παράδοξη, συνήθως.

    Η Διπλωματία, βεβαίως, είναι ακατανόητη για τους «κοινούς θνητούς».

    Αυτό λένε – όταν καταδέχονται αλαζονικά να αναφερθούν σε τέτοια ζητήματα και μόνον στα πλαίσια των διαφόρων «Ελιτίστικων Αδελφοτήτων» τους οι «λίγοι Μεμυημένοι της Υψηλής Πολιτικής και Διπλωματίας».

    Ακατανόητη;

    Ή μήπως – ιδιαιτέρως συχνά- παράλογη και καταστροφική μακροπρόθεσμα, όντας συνυφασμένη μόνον με τα «ατομικά κοντόφθαλμα συμφέροντα» ορισμένων «κρατούντων» εκείνη τη χρονική στιγμή που συμβαίνουν οι όποιοι εν λόγω «διπλωματικοί παραλογισμοί»;

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχεια...

    Ποιος μπορεί να πει – εκ των υστέρων - ότι ήταν «σώφρων» η Τσαρική (δήθεν υψηλή και απαιτητική) Διπλωματία όταν «επέτρεπε να δημιουργηθούν και να ξεφύγουν» οι δυσμενείς – εσωτερικές αλλά και εξωτερικές – «πολιτικοδιπλωματικές καταστάσεις» που οδήγησαν στην επέλαση του Μπολσεβικισμού;

    Ή ακόμη, πόσο «σώφρων» ήταν η «Ρωσική Διπλωματία» όταν εξόπλιζε τους Τούρκους ενάντια στους Έλληνες το ’22 για να έχει ξανά τις επόμενες δεκαετίες απέναντί της πάνοπλους και πανίσχυρους τους Τούρκους να την απειλούν, για μια ακόμη φορά όπως ανέκαθεν άλλωστε έπραττε η Τουρκία στα πλέον από πεντακόσια χρόνια Ρωσοτουρκικής αντιπαράθεσης;

    Είχε η Ρωσία στα χέρια της την ευκαιρία της Τουρκικής διάλυσης και η «Υψηλή Ρωσική Πολιτική και Διπλωματία» την κατέστρεψε.

    Ποιος μπορεί να πει επίσης ότι είχε σώας τας φρένας η αντίστοιχη Αμερικανική Υψηλή (υψηλής δήθεν ποιότητας) Διπλωματία και Πολιτική όταν επέλεγε να δημιουργήσει το Κίνημα των φανατικών Ισλαμιστών και των Μουτζαχεντίν στον Καύκασο για να τους δει κατόπιν να εξαπολύουν θανάσιμες κι εκτεταμένες επιθέσεις εναντίον ολοκλήρου του Δυτικού Πολιτισμού;

    Εκ του αποτελέσματος προκύπτει το ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα και στις τρεις περιπτώσεις.

    Ότι την «Υψηλή Διπλωματία» δεν την χαράσσουν αντίστοιχης Υψηλής ποιότητας Εθνικοί Οραματιστές Διπλωμάτες και Πολιτικοί αλλά κάποιοι «Ολιγαρχικοί κύκλοι» που γνώμονα βάζουν το κοντόφθαλμο (οικονομικό προφανώς) συμφέρον τους και μόνον.

    Εν προκειμένω, ουδείς, προφανώς, εκεί πάνω στο Βορρά, δίνει την δέουσα βαρύτητα – είτε μιλάμε για Σλαβικό, είτε για Αγγλοσαξονικό Βορρά – στο τι σημαίνει Ισλαμική Τουρκία και τι ολέθριους κινδύνους αντιπροσωπεύει η Νεοοθωμανική Αυτοκρατορία που μεθοδικά χτίζει μέρα τη μέρα – με την αμέριστη βοήθεια αυτών ακριβώς των Βορείων!

    Το πλέον παράδοξο βέβαια αφορά στη στάση της Ισραηλινής Πολιτικής και Διπλωματίας. Εν ολίγοις, δεν έδωσε τη δέουσα σημασία ούτε καν το ίδιο το Ισραήλ, που κινδυνεύει περισσότερο από κάθε άλλον από τον Ισλαμισμό. Αντί να σαμποτάρει με κάθε μέσο την στρατιωτική ανάπτυξη της Ισλαμικής Τουρκίας συνέβαλλε – και συμβάλλει - τα μέγιστα στην γιγάντωσή της!

    Η ανάλογα περιβόητη Δυτικοευρωπαϊκή Διπλωματία έδειξε εξίσου την – δήθεν – υψηλή αξία της όταν επί αιώνες υποστήριζε την Τουρκία στην συντριβή της Ελλάδας για να την δει στον Α’ παγκ.Πόλεμο να τους στοιχίζει εκατόμβες νεκρών στην Καλλίπολη.

    Και όχι μόνον.

    Πρόκειται για μια «Τουρκική αντιδυτική ιστορική συμπεριφορά» που συνέβη ξανά και ξανά.

    Δύση και Βορράς μονίμως στηρίζουν την Τουρκία και η δεύτερη μονίμως τους το ανταποδίδει με αίμα Ευρωπαίων.

    Παρ’ όλα αυτά, ουδείς τους δεν το λαμβάνει υπόψιν του.

    Η «Υψηλή Πολιτική» και η «Υψηλή Μυστική Διπλωματία» ολοκλήρου του Βορρά εξακολουθούν να υποστηρίζουν σθεναρά την Τουρκία.

    Ασχέτως εάν κάθε δολάριο που της προσφέρουν μετατρέπεται – άλλοτε άμεσα κι άλλοτε έμμεσα - σε αιματηρές Ισλαμικές επιθέσεις κατ’ αυτού του ίδιου του Βορρά που την στηρίζει.

    Εξακολουθούν να την στηρίζουν τυφλά και απερίσκεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν είναι αληθές ότι οι "μαύρες χήρες" εκπαιδεύονται στην Τουρκία, να τα βλέπουν οι έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί που υπερθεματίζουν για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαική Ένωση. Σε λίγο καιρό, πολύ σύντομα, σε κάθε "πίεση" του μουσουλμανικού στοιχείου της Θράκης, θα έρχονται οι"μαύρες χήρες" και στο μετρό της Αθήνας. Και η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός των γυναικών αυτών θα γίνεται και με ευρωπαικά (άρα και ελληνικά) κεφάλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A. Muslims murder some 3,000 innocent peoples in New York and..... Expect no criticism???
    B. Muslims murder 202 tourists in Bali and........... Expect no criticism???
    C. Muslims murder 333 school children and their teachers in Beslan and.........Expect no criticism???
    D. Muslims murder 292 innocents, mainly Kenyans and Tanzanians at two US Embassies.......And expect no criticism???
    E. Muslims murder 241 US and 58 French peacekeepers in Beirut and..... Expect no criticism???
    F. Muslims fire 4,000 Katyusha/Stinger rockets into Northern Israel killing over 50 innocent civilians and............ Expect no criticism???
    G. Muslims murder 52 in London and 191 in Madrid and..... Expect no criticism???H. Muslims murder 200 in Mumbai and................ Expect no criticism???
    I. Muslims behead Western hostages in Iraq, Buddhist monks in Thailand and Christian schoolgirls in Indonesia and............. Expect no Criticism???
    J. Muslims murder nearly 500,000 in Darfur and........... Expect no criticism???
    K. Muslims regard Jews as 'sons of pigs and monkeys', and vow to nuke Israel and.......... Expect no criticism???
    L. Muslims force women to wear hideous conical sacks, stone to death women for getting raped and for leaving their homes unescorted, engage in Honor killings of sisters and daughters for unapproved dating/marriages, and...... Expect no criticism???
    M. Muslims danced in the streets and handed out sweets to their kids to celebrate the 9/11 atrocity and......... Expect no Criticism???
    N. Since 9/11 Muslims have killed over 26,000 and wounded over 150,000 in terrorist attacks worldwide and............ Still Expect no Criticism???
    O. Since 9/11 Muslims have committed terrorist attacks in Afghanistan, Algeria, Bangladesh, Belgium, Chad, Chechnya, Dagestan, Denmark, East Timor, Egypt, England, Eritrea, Ethiopia, France, Germany, India, Indonesia, Ingushetia, Iran, Iraq, Israel, Jordan, Jordan-Iraq, Kabardino-Balkans, Kenya, Kosovo, Kuwait, Kyrgyzstan, Lebanon, Mauritania, Morocco, Netherlands, Nigeria, Pakistan, Gaza-Palestinian Authority, Philippines, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Scotland, Somalia, Spain, Sri Lanka , Sudan , Syria , Tajikistan, Thailand , Tunisia , Turkey , United Arab Emirates, United Arab Republic , United States , Uzbekistan and Yemen, and............ STILL Expect No Criticism???
    P. Muslims have carried out over 100,000 fatal terrorist atrocities and damages to public and private buildings/vehicles since 9/11 and countless millions since the Islamic conquest began from 623 AD and still they Expect No Criticism???
    Q. But if the Pope dares to tell the truth about Islam or Danish Newspapers publish cartoons about Mohammed, they let the outpourings of Islamic hate and outrage and.......... Expect no criticism???
    R. And, by some twisted reach of logics, these arrogant bastards demand the Pope issue an apology and.......... Expect no criticism?TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρις να κανω τον κακο απεναντι στα θυματα ή να δινω δικαιο στους απανταχου τρομοκρατες δεν μπορω παρα να παρατηρησω οτι αν η μπομπες ειχαν σκασει στο Παρισι, Λονδινο, Ουασιγκτον κλπ ολα τα σχολεια θα'λεγαν ''καλα να παθουν οι ιμπεριαλιστες Αγγλοαμερικανοι κλπ κλπ''. Ομως αυτο ειναι αληθεια και για τον Ρωσικο ιμπεριαλισμο στον Καυκασο που προσαρτηθηκε βιαια στην τσαρικη Ρωσια. Ετσι ειναι αυτα, ο,τι σπειρεις θα θερισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγο πολύ συμφωνώ με το σχόλιο του προηγούμενου αναγνώστη με κάποιες ενστάσεις. Μονίμως στην Ελλάδα λειτουργούμε με την λογική ισότητα «Ρωσική» = «Σοβιετική». Το ’20 ήταν «Σοβιετική» πολιτική. Η Σοβιετική πολιτική πολεμήθηκε στα πεδία των μαχών ανοιχτά απ’ τον Ελληνικό Στρατό και ορθός κατ’ εμέ έγινε η εκστρατεία στην Ουκρανία. Η πολιτική των Σοβιετικών ήταν εντελώς κοντόφθαλμη τότε αλλά δεν ήταν «Ρωσική» πολιτική. Όλα έχουν την σημασία τους ακόμα και αυτά που για ορισμένους είναι λεπτομέρειες.
    Ακόμα λέω και φωνάζω μέχρι σε επίπεδο του να με θεωρεί κάποιος μονομανή ότι έχουμε φυσικούς συμμάχους. Το ξαναλέω δεν το βλέπω από θεολογική ή μεταφυσική άποψη αλλά από την διαμορφούμενη αντιπαλότητα ισχύος στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία. Είναι υπαρκτή αντιπαλότητα. Είναι αντιπαλότητα αιώνων και αντικατοπτρίζεται και θεολογικά. Τι να κάνουμε αυτή είναι η ζωή… Αλλά όταν κάποιος αρνείται την πραγματικότητα μόνο και μόνο διότι δεν συμφωνεί με τις αντιλήψεις περί φιλίας των λαών αυτό δεν είναι ιδεοληψία και θεολογία, άραγε;
    Τώρα δεν ξέρω πως πολλοί στην Ελλάδα εννοούν πως πρέπει να διαμορφωθεί η ρωσική πολιτική και πως έχουν καταλήξει περίπου πως η Ρωσία «τα έχει δώσει όλα» στην Τουρκία αλλά δεν είναι έτσι. Η πραγματικότητα είναι πως η Τουρκία εκφράζοντας τον γενικότερο γεωστρατηγικό της δυναμισμό βρήκε πρόσφορο έδαφος επέκτασης στην Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλά αυτό έγινε διότι οι τούρκοι φάνηκαν δραστήριοι. Όχι διότι υπάρχει μια ιδιαίτερη προτίμηση των Ρώσων προς τα τουρκικά προϊόντα. Θα είναι λάθος να επικρατήσει αυτή η αντίληψη. Απλά είναι τα μόνα προϊόντα που φτάνουν εκεί. Και εγώ ρωτώ. Αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα εύρεσης αγορών σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε. Πού είναι η δική μας εξωστρέφεια στις αγορές της Ρωσίας; Να σας απαντήσω διότι είναι εύκολη η απάντηση; Δεν είναι πουθενά. Απλά απουσιάζουμε. Διότι ίσως θεωρούμε την Ρωσία «κάπου μακριά». Μετά γιατί αισθανόμαστε έκπληξη για το μέγεθος των εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας; Δεν γνωρίζουμε άραγε ότι εμπόριο με άνωθεν εντολές γενικός δεν γίνεται; Αλλά γίνεται με ψάξιμο, επαφές και προσπάθεια.-

    Ελευθέριος Β.


    ΥΓ Ο Καύκασος είναι εθνικό έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ενέργεια εναντίων του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να απαντηθεί ως πολεμική ενέργεια επισίωντας όλες τις συνέπειες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO IDIO ISXEI KAI GIA TONDEXIO IMPERIALISMO META TON DEUTERO PANGOSMIO.TOSES BOMBES EXOUN BALEI OI ARISTEROI.
    OTI SPEIREIS THA THERISIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Al-Qaida" eipame=aravisti: "the database", dhladh to *.mdb arxeio se Access ths CIA pou periexei tous provokatores (agents provocateurs) ths ston araviko kosmo. Avtoi allote to paizoun "islamistes", allote oxi, analoga tis odhgies pou tous dinei h mana tous. Synergates twn Amerik-l-anwn se avto einai kai oi Pakistanoi kai oi Saoudaraves (kyriws oi devteroi). O,pou loipon "islamikh tromokratia", avth einai twn "Wahhabites", dhladh twn Saoudaravwn. Ws gnwston oi Tsetsenoi (kai oi Vosnioi tetoioi kata ton polemo ths Giougoslavias)tromokrates einai ths katev8ynsews "Wahhabites", ara etsi kleinei kai o kyklos:

    CIA+Mossad->Saoudaraves/Wahhabites->Al Qaida/Al CIAda->Tsetsenoi/Vosnioi tromokrates-> ...kai o xoros kala kratei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Ρωσική και Σοβιετική πολιτική δεν διέφεραν από τη στιγμή που οι κομμουνιστικές επαναστάσεις στη Γερμανία και Ουγγαρία απέτυχαν. Από εκείνητη στιγμή η Ρωσία είχε πολιτική αυτοκρατορίας και όχι επαναστατικού κομμουνιστικού κράτους. (Το "επαναστατικού κομμουνιστικού" είναι περιγραφή, όχιαξιολόγηση).
    Στην Ουκρανία πήγαμε επειδή ο Βενιζέλος συντάχθηκε με την Entente και στο νου του είχε τη Σμύρνη. Καλώς ήκακώς, είναι νωρίς για να κριθεί.
    Για να ενισχύουν την Τουρκία οι Δυτικοί κάποιο λόγο έχουν, κουτοί δεν είναι, το έχουν αποδείξει επί αιώνες. Ας αναζητήσουν σοβαρά το λόγο όσοι απορούν. Αλλάχωρίς παρωπίδες ιδεολογικές ή βλέποντας στενά από την ελληνική σκοπια.
    Τελος άνοιγμα αγορών δεν γίνεται από κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.Το ελληνικό "εμπορικό δαιμόνιο" υπήρξε όταν δραστηριοποιηθήκαμε εκτός κράτους-στη Διασπορά. Και δεύτερον, επιπρόσθετα: Οι δυτικές αντιδράσεις σε τέτοια ανοίγματα είναι έντονες, ιδίως όταν αφορούν κρίσιμα εμπορεύματα πχ όπλα. Το ξέρουμε, για΄τι απορούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμενα κατι μου λεει οτι οι σχεσεις συνεργασιας Ρωσιας και Τουρκιας δε θα κρατησουν για πολυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Να ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΧΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Ανεστόπουλε, όπως μόνος σας διαπιστώσατε η πολιτική δεν είναι μαύρη ή άσπρη. Μπορεί λοιπόν το μετρό της Μόσχας να γέμισε από τις κραυγές αγωνίας και το αίμα των θυμάτων και την ίδια στιγμή οι κυβερνήσεις Ρωσίας -Τουρκίας να αλληλοσυγχαίρονται για τις εμπορικές συμφωνίες. Μήπως το ίδιο δεν κάνει και η Ελλαδίτσα την ώρα που γίνονται τόσες παραβιάσεις;
    Κακίζετε τους Ρώσους και τους Αμερικάνους για τις πολιτικές τους αλλά μήπως οι Αμερικάνοι δεν προκάλεσαν το θάνατο εκατομμυρίων Ιρακινών με τον αποκλεισμό και την υποκριτική εκστρατεία στο Ιράκ "για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας"; Το ίδιο δεν γίνεται και στο Αφγανιστάν; Ποιοί είναι οι υπαίτιοι της δημιουργίας των ανθρώπων-βομβών; Nα μη θυμηθώ τον ξεχασμένο πόλεμο Ιράν-Ιράκ...
    Οι "μαύρες χήρες" έχουν στην πλειοψηφία τους χάσει τα παιδιά και τις οικογένειες τους από τις επιχειρήσεις-σφαγεία των ρωσικών ειδικών δυνάμεων. Είναι δηλαδή μια φυσική αντίδραση ενός λαού που βρίσκεται σε μια μέγγενη. Με την διαφορά ότι και οι λαοί του Ισλάμ έχουν εγκλωβιστεί από το ριζοσπαστισμό. Χτυπούν τον αντίπαλο λαό και τον ματώνουν. Αν το έκαναν αυτό οι Κούρδοι, αν έβαζαν βόμβες κατ΄ευθείαν στους Τούρκους πολίτες δεν θα είχαν το σημερινό ηθικό έρεισμα. Τι θα καταφέρουν οι Τσετσένοι; Να ξυπνήσουν ένα μεγάλο λαό όπως ο Ρωσικός. Και ποιά πολιτική λύση φαίνεται να αναζητούν οι οπλαρχηγοί τους; Nα επανιδρύσουν το χαλιφάτο!! Τι θα συμβεί; Εκατόμβη με πρώτα θύματα τα παιδιά τους. Από την άλλη φτάσατε να αναφερθείτε στη βοήθεια των μπολσεβίκων στον Κεμάλ, ξεχάσατε όμως να αναφέρετε την δική μας "εκστρατεία" στην Κριμαία με τους εγκληματίες της Αντάντ που είχε προηγηθεί. Παρόμοια με αυτή του Αφγανιστάν και του Ιράκ ήταν και αυτή. Εκτός αν εμείς κάναμε μόνο ηθικές και εθνικά χρήσιμες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    2.ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Η ΜΗ.ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    3.ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΩΝ ΠΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΑΧΥ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ Η ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

    4.ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ.

    5.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

    ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


    "Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.


    Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαίρια, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν ... στο δυναμικό του σχολείου.


    Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια. Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.


    Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.


    Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).


    Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!


    Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξαναεπιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.


    Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν – έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!


    Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, συσπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..


    Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας, όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pia mousoulmanikh lelapa kai xazomares ola sthmena apo tous dikous mas sumaxous einai N.A.T.O.

    Polu anaparagogh ton xazomaron kai ton arloumpon ton elit kanei kako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Blogger ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.
    Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ : http://votegreece.blogspot.com/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο δεν υπάρχει απάντηση με τα ίδια μέσα και του ίδιους τρόπους, και η Ρωσία και όλοι οι άλλοι θα χάνουμε. Από καιρό το λέω και το ξαναλέω ότι η Ρωσία είναι στην ουσία όμηρος, και πως αν ποτέ αποφασίσει να πλήξει το Ισλάμ, θα γίνει κομμάτια την άλλη μέρα. Μόνο με όπλα μαζικής καταστροφής μπορεί να αντισταθεί. Μόνο αν παίξει πολύ σκληρό παιχνίδι. Προς το παρόν παραμένει υποταγμένη στην Τουρκία. Αν αυτό ακούγετε σκληρό σε κάποιους, για μένα είναι η αλήθεια. Μιλάω με Ρώσους καθημερινά και ταξιδεύω στην Ρωσία τακτικά τα τελευταία 30 χρόνια. Οι σκληρές πατάτες που ακούμε είναι τζούφιες. Τα νότια σύνορά της είναι ξέφραγο αμπέλι. Η Ρωσία είναι πολύ βαριά ασθενής, αλλά άριστος θεατρίνος. Αν δεν κάνει επίθεση σύντομα, σε λίγες δεκαετίες από το τεράστιο δημογραφικό της πρόβλημα θα έχει γονατίσει. Είναι ακόμα χειρότερα και από εμάς. Μακάρι να τα βρουν Ευρώπη, Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ όλοι μαζί, διαφορετικά τον ένα μετά τον άλλο θα κερδίσει ο Ισλαμοφασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο Ελληνικός, και ο Ρωσικός λαός, είναι από τους πιο μαρτυρικούς αλλά και από τους πιο μαχητικούς στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στην ουσία, οι Έλληνες και οι Σλάβοι είναι αυτοί που πολλές φορές εμπόδισαν την κυριαρχία των βαρβάρων στην Ευρώπη. Μακάρι να αναστηθούμε για μία φορά ακόμα, διότι έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο.
    Καλή πνευματική Ανάσταση σε όλους όσους πιστεύουν σε πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες, ανεξάρτητα αν είναι Χριστιανοί ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.